• Nuno88
    A Milan új szerzeménye, Daniele Bonera elismerte, hogy a vörös-feketékhez történő átigazolása őt is váratlanul érte.

A 25 éves játékos pénteken még a Parmával edzett, amikor az ügynöke tájékoztatta az átigazolás lehetőségéről.

"Az átigazolásom teljesen váratlan volt. Szinte villámcsapásként ért. Az ügynököm felhívott, miközben edzésen voltam a Parmánál, és először azt hittem, hogy vicc az egész. De mivel mindig is Milan szurkoló voltam, beugrottam az autómba és Milánóba mentem, anélkül, hogy a szerződés részletei vagy a fizetésem felől érdeklődtem volna. Ez álmaim átigazolása" - nyilatkozta Bonera hivatalos bemutatásának alkalmával.

Ariedo Braida így nyilatkozott: "A múltban többször is megpróbáltuk szerződtetni Bonerát, több oka van, hogy ez eddig nem sikerült. Most már viszont itt van a csapatban, és mi nagyon örülünk neki. Reméljük, hogy fontos játékosa lesz a csapatnak, és biztosak vagyunk benne, hogy jól fog teljesíteni. Bonera fiatal, csak 25 éves, családja és gyermeke is van, valamint birtokában van a megfelelő emberi tulajdonságoknak, hogy boldoguljon nálunk."

Forrás: channel4.com