36663
-
#6126 25milla? Ronaldora van pénz, Zambrottára, meg Sobisra nem volt, az Inter is
ezért szerezte meg az orrunk elől Ibra-t, Bl-győzelmet szeretnék az idén, eddig csalódott vagyok, remélem megváltozik a helyzet Aug31.-ig
Forza Milan! -
#6125 22:27 - Ramón Calderón a Cuatro nevű spanyol televíziónak elmondta, hogy Ronaldo sorsa ma még nem dől el. -
#6124 azért már sokat kérnek... -
#6123 21:06 - Ronaldót csak három millió euró választja el a Milántól! Galliani és Braida 22-t ajánl, a Madrid 25-öt kér! -
#6122 Shevchenko betalált a Chelsea szineibe -
#6121 na ennek jobban örülnék azért :D -
#6120 Az AC Milan váratlanul elkezdett közeledni az Inter csatárához, Adrianohoz. Az Il Giornale szerint a piros-feketék figyelme azért fordult a brazil gólvágó felé, mert meghiúsulni látszik az Internacional de Porto Alegre támadójának, Rafael Sobisnak a leigazolása.
Adriano jó kapcsolatban van Kakával, Didával valamint Cafuval, és a Milan vezetői szerint az öltözői hangulatra sem lenne rossz hatással a megszerzése. Az üzlet létrejöttének ellentmond, hogy Ariedo Braida érdeklődését határozottan elutasította az Inter elnöke, Massimo Moratti.
-
#6119 Santanderbe? no comment... remélem később megbánjuk h. nem igazoltuk le -
#6118 19:03 - A Real Madrid ma a mérkőzés után, tehát éjfél környékén ül asztalhoz a Milan vezetőivel. >>> madridista.hu -
#6117 -
#6116 nekem mind1 jöhet Roni csak Kakát ne keverjék bele! -
#6115 fasza -
Zséé #6114 Sobis elvileg a Racing Santanderbe szerződött tehát marad a dagi -
#6113 ja,az se lenne rossz.de szerintem nem kell félni,mert a tegnapi mérkőzés után igérték az átigazolást.
hallottam olyan kósza hírt is,hogy Ronaldoért ma már el is mentek. -
#6112 én örülök Roninak is csak jöjjön vki -
#6111 ja drogbát én is szívesen mert mindég eszembe jutna a kommentár beszólása,ami a világ bajnokságról származik,mégpedig:
"Drogbának kiveríííí!!!"
-
#6110 Összefoglaló -
#6109 jah voltak bosszantó eladott labdák de végig mi támadtunk sok-sok helyzet kimaradt és sok olyan volt mikor a partjelző behúzta lesnek és nem volt az, sajnos Costacourta kicsit megingott hátul és ebből kaptuk a gólt de ezt leszámítva nem voltunk rosszak! -
#6108 amugy milyne mecs volt vki láta?
mármint hogy esemény dús?
-
#6107 Egyetértek!!!!!!!!!! Teljes mértékben igazad van!!!! Azért egy Drogbát vagy egy Tevezt jobban látnák a milan szineiben!!!!!!!!!! -
#6106 Ronaldo meddig fog lábadozni? Sobi-sal mi van... nemigaz h. nem lehetne mást megszerezni, Ronaldoval az az 1 bajom h. az utóbbi években elég gyengén futbalozott, meg eléggé kifelé áll(30)..nem értem a csapat vezetőinek a gondolkodásmódját----> tisztára mint öreganyámék, ennyire spórolni:D -
#6105 A fórum átigazolási kívánságlistája.
Minden szavazó megjelölt sorrendben három játékost, akiket szíve szerint leigazolna.
(1 helyen jelölt 3, második helyen jelölt 2, harmadik helyen jelölt 1 pontot kapott)
1. Fernando Torres(25)....99pont
2. Carlos Tevez(9)..........45pont
3. Didier Drogba(5)........35pont
4. Thierry Henry(9)........30pont
5. Francesco Totti(4)......26pont
6. Ronaldinho(3)............26pont
7. Rafael Sóbis(2)..........26pont
8. Adriano.....................21pont
9. Huntelaar..................12pont
10. Kerzakov(1)............10pont
11. Ronaldo(2)................8pont
12. Robinho(1)................5pont
13. Robbie Keane(1)........3pont
14. Samuel Eto'o..............3pont
15. Martins......................3pont
16. Cruz..........................2pont
......Farfan
......Leonel Messi
19. Tavano......................2pont
......Fred
21. Bojinov......................1pont
.....Montella
.....Suazo
.....Iaquinta
......Villa
-
#6104 Red Star-AC Milan 1:2 (1:3)
-
#6103 #6080 >>> sztem a zöld füves lenne jó háttérnek mert a másik nem lenne összefüggő -
#6102 Carlo Ancelotti: "Most, hogy vége van, mindannyian megkönnyebbültünk. Egyáltalán nem volt olyan könnyű a mérkőzés, mint amilyennek látszott. Köszönettel tartozunk a játékosoknak és az erőnléti edzőknek, mivel mindannyian keményen dolgoztak, hogy készen álljunk egy olyan mérkőzésre, amely nem szerepelt a terveinkben. Még mindig igazságtalanságnak tartjuk azt, hogy előselejtezőt kellett játszanunk, de visszajutottunk a helyünkre és most már előre kell tekintenünk. A csapat bebizonyította, hogy egységes és versenyképes. Most más dolgokkal kell törődnünk."
Filippo Inzaghi: "Szerencsénk volt a korai góllal, mivel a stadiumban uralkodó hangulat gondokat okozhatott volna, de ez igazán nagyszerű Milan volt, és a körülményekhez képest jól teljesítettünk. Az erőnlétünk sokkal jobb volt, mint az első mérkőzésen és kijött a tudásbeli fölényünk is. Igaz, Gila ma nem szerzett gólt, de keményen dolgozott a csapatért. Néküle, és a többi csapattársam nélkül nem tudnék ennyire eredményes lenni."
Más hírek szerint a mérkőzés lefújását követően Adriano Galliani kijelentette, hogy hivatalosan megkeresték a Real Madridot, Ronaldo átigazolásának ügyében.
Forrás: channel4.com, acmilan.com -
#6101 Ma este az AC Milan együttese idegenben 2-1-re legyőzte a Red Star Belgrád csapatát, és 3-1-es összesítéssel bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe. A találkozó rendkívül izgalmasnak ígérkezett, mivel a piros-feketéknek hazai pályán csak egygólos előnyt sikerült kiharcolniuk. A szerb továbbjutási reményeket végül (az első mérkőzésen is eredményes) Pippo Inzaghinak sikerült szertefoszlatnia, amikor a 29. percben bevette Randjelovic kapuját. A második félidőben Seedorf duplázta meg az előnyt, és a milánóiak ünnepét még Djokic gyors válaszgólja sem tudta elrontani.
Red Star - Milan 1-2 (Összesítésben: 1-3)
Gólszerzők: Inzaghi (29’), Seedorf (79'), Djokic (80')
Játékvezető: Bo Larsen
Sárga lap: Gueye (49’), Kakà (56’)
RED STAR BELGRÁD: Randjelovic; Basta, Bisevac, Gueye, Pantic (Purovic 60); Jankovic (Perovic 55), Milovanovic (Andelkovic 70), Kovacevic, Georgiev; Zigic, Djokic
MILAN: Dida; Cafu (Favalli 82), Simic, Costacurta, Serginho; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Kakà; Inzaghi (Ambrosini 68), Gilardino (Borriello 87)
Forrás: acmilan.com -
#6100 17 millió euroért? ebből nem lesz üzlet :) -
#6099 jöhet -
#6098 nem tudom én is csodálkoztam rajta :D -
#6097 jöhet Ronaldo -
North #6096 Mikor volt 1-1?:) -
#6095 Costacourta összehozta nekik a gólt amúgy magabiztos volt a csapat csak Gila lógott ki sztem, Kaká sarkazós passza kicsit nyálas volt :) -
#6094 megnyrtük 2-1 re!!!! -
#6093 1-1 -
#6092 -
#6091 Ki más mint FILIPPO INZAGHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6090 GGGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLL Vezetünk 1-0-ra!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#6089 Az AC Milan középpályása, Ricardo Kaka szívesen látná Ronaldot a San Siroban. A brazil támadóért a piros-feketék elnöke, Silvio Berlusconi hajlandó lenne 10 millió Fontot áldozni, és Kaka támogatja ezt az elképzelését.
„Ha megtalálja a megfelelő motivációt, akkor ő még mindig a világ egyik legjobb csatára. A klubváltás jó hatással lehet rá, és azzal sincs semmi baj, hogy az Interben is játszott.” – nyilatkozta Kaka. „Ronie szerepelt a Barcelonában, aztán pedig a Real Madridban, de ezzel mi a probléma? Úgy gondolom, hogy a szurkolók egy nagy név leigazolását várják, miután remek játékosok hagyták el a csapatot. Elment Sheva, Stam, Rui: Ronaldo pedig örömet szerezhetne a drukkereinknek.”
-
#6088 Amit megadtál linket ott hogy kell nézni a meccset????
-
#6087 második