18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Pio #1879 Megjegyzem továbbá, hogy a játék 100+ órás, szóval kötve hiszem, hogy valaki ennyi idő alatt összevadászta az összes skillt és úgy mondja, hogy nem látványos a harc... ;-) -
#1878 Hát igen a lebegő pajzs technológia. :)
Szerintetek laptopon mennyire jól futna? AMD X2, Ati HD4750 512mb?
Asztali gépemen reménytelen lenne próbálni. -
#1877 rohattak :C -
#1876 Na leszedted te is? -
#1875 ez egyszerűen gyönyörű -
Pio #1874 -
Kraptor #1873 Pedig érdemes kipróbálni BGt, nagyon állat és eszméletlem jó hangulata van és én kifejezetten imádom FR világot és a 2(2.5)nd ed Ad&D.-t. Manapság már szinte mindegyik laptopon elmegy:) -
fixpont #1872 Egyszeruen kifolyik a szemem olyan apro betus minden as szoveg a valaszaim a kodex... -
Harkat 89 #1871 Persze, ez érthető xD Úgy értettem csatáról, hogy ne arról vegyen fel valaki videót hogy ládákat nyitogat, meg nézegeti skilleket, vagy beszélget, hanem legyen benne kis harc is:) -
neptum #1870 ezt hívják optimizálásnak fullon minden és nagyon meg se röccen igaz csak az elején vagyok megvárom a magyar változatott úgy jobb lesz -
MrAndree #1869 Ja, úgy tudtam, hogy a Dead Space fogja azt nyerni. Nekem is benne van amúgy a top 10ben horror terén de azért nem az első. :)
Szeretem a TPS meg a hack & slash játékokat, de a Dragon Age-ről mindig is tudni lehetett, hogy nem az lesz. Én se nagyon ismerem a Baldur's Gate-t, mármint tudom mi az, csak sose próbáltam. Ez valahol végülis jó is szerintem mert így nem ahhoz fogom mérni. -
#1868 Szöveg helyett...
-
Sith #1867 Nem tudom ki hogy van vele és nem igazán akarom folytatni a vitát de ez egy RPG.
Ami nem hack and Slash azt én legalábbis a történet miatt viszem végig lehet az KOTOR Oblivion vagy akármi más.
Valahogy nem zavar hogy nem kell Tekken féle kombókat nyomogatni jó jó persze legyen szép.. és ebben pld a Witcher egészen látványos harcot tudott bemutatni de ez egy RPG nél szerintem csak másodlagos -
#1866 Izometrikus nézetbe tolja, te meg a látottak alapján nem. Ez is számíthat. -
#1865 1680x1050 -
#1864 nem akarom elrontani a gyászodat te wasd irányítás is van a játékban:P -
Pio #1863 Akkor jó játékot, szia!
Gondolom nem eredetiben vetted meg, úgyhogy nem ért nagy veszteség... ;-) -
Skyline #1862 Azért kiváncsi lennék milyen felbontásban nem láttál 50 fps alatti eredményt mert a configomon 1920*1080-ban minden maxon itt ott bizony még 30 alá is megy..:) -
mike01010101 #1861 En 20 eve jatszok, dolgoztam jatekfejlesztokent is, szeretem az old school dolgokat de pl a hack & slash-t soha nem kedveltem, en a regi rpg-k kozul is pl a redguardot szeretem ami szinten tps iranyitasu jatek volt a kor szintjen (ugy 10-11 eve) -
mike01010101 #1860 Ok, csak en tps rpg-ket vettem es nem igazan jon be mas stilus.
Eleve idegesit hogy a jobb egergombot nyomni kell a "hagyomanyos" tps iranyitashoz. Elhiszem hogy akinek ez jon be annak nagyon teszik. :((
Nem baj, varom a mass effect 2-t es jatszom tovabb az obliviont harmadszor
vagy ujra vegig tolom a risent. Multheten fejeztem be.
-
#1859 Nem biztos, ne feledd, hogy nagyon sok új játékos van, aki nem is tudja, hogy mi az a BG. Jó példa erre, hogy minden idők legjobb horrorjátéka szavazáson pl. a Dead Space nyert a 365-ön, ami tényleg jó játék, csak egyszerűen jól mutatja, hogy mennyi ifjú játékos van, akik nem emlékszenek az igazán nagyokra. Valamint a stílus irányzat is eltér, látod, jó páran itt is TPS meg Hack & Slash vártak....szóval, próbáld ki, nyomd pár órát, és utána mondj véleményt. Ez "old school" game. -
Kraptor #1858 Az eddigi beszámolókból úgy tűnik, hogy BG-t nem sikerült letaszítani a trónról. Ez egyben jó és rossz hír is:) -
#1857 Így van, point & click & tactics, nem is szabad TPS -ként játszani! -
mike01010101 #1856 Nekem csalodas a jatek eddig. Egyreszt az iranyitas sem jon be masreszt a harc sem. En valami witcher - risen - mass effect szeru dologra vartam. Grafikailag nincs gond, hibatlanul fut 8 x elsimitassal.
Tul nagy a kontraszt (nekem) a beszelgetos reszek - amik tenyleg filmszeruek - es a jatek resz kozt. En kifejezetten a tps rpg-ket kedvelem, obliviont is igy tolom, fallout-ot is. Jobban bejon a mass effect szeru kozeli kamera vagy mikor en allitom a gorgovel (lasd risen, gothic) a camera tavolsagot. Ez inkabb egy point & click hack and slash nekem. Biztos a baldurs rajongok vagy a diablo rajongok erre vartak de en nem.
Nem irom meg le a jatekot, de nem tudom... -
#1855 Nagyon jó lesz a guide, szerdán F5 parti várható. -
Harkat 89 #1854 Épp kérni akartam valaki csináljon, valami jó kis csatáról. :) -
Prof William #1853 Kár. Pedig szerettem az ilyet már a BG2-ben meg Witcherben is, hogy változtak a napszakok é ha akartuk éjszaka is mehettünk + kellett a pihenés...
De ha csak ennyi a negatívum akkor is bőven megéri. :)
A kalandozási szabadság milyen? Mint a Witcherben vagy a BG2-ban? Vagyis nem volt Oblivion szerű nyitott világ de ha egy területre elérkeztél azok szép nagyok voltak és sok jó kis mellékquest volt. -
#1852 IGN UK review 9.2/10 -
#1851 Hát akkor érthető, messze gyengébb az én gépem. De majd meglátjuk 40 körül AA nélkül de minden más maxon 1280-ban elmehetne. (persze külső helyszíneken is :D) -
#1850 na fasza nekem ugyanez :) -
#1849 e8400 meg gtx260 -
#1848 Milyen géped van? -
#1847 Én akkor is boldog leszek, ha 30-al fut majd 1024x768-ban a szerény konfigomon, de az legalább legyen stabil 30.
A review-k meg tényleg eszelősek, most már tényleg tűkön ülök.
Egy olyan oldal, ami a Mass Effect-re 9-et adott, erre meg 10-et...tényleg hatalmas durranás kell hogy legyen a progi. -
#1846 csinálok videókat ha van rá igény:P -
#1845 Nem hiszem, hogy ez spoiler lenne, ebből az égvilágon semmit nem tudsz meg. -
#1844 én 50 fpsnél kevesebbet nem láttam 8XAAval maxon -
#1843 Az idő leginkább csak akkor múlik ha olyan a quest. Alvás nincs benne. Eleinte mindenképpen vagy egykét társad, de utána az interakcióidtól függ, hogy valaki csatlakozik-e vagy sem. Négyen lehettek egyszerre egy partyban. -
#1842 Eurogamer.cz teszt 10/10
Igaz érteni nem érteni semmit belőle :) -
#1841 Kinek a pap, kinek a paplan...nekem pl. nem okoz feltétlen örömet, ha klikkelgetnem kell, hogy az emberem odacsapjon.
-
#1840 Az nem jó hír, ha szaggat, főleg az elején csak belső helyszíneken vagy. Hát remélem nekem menni fog rendesen.