18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#1759 Grafról pár mondat bioware fórumról, mivel ezt húzták le legjobban a reviewekbe bár nem tudom miért. Ez legyen a legnagyobb bajuk :p
" So I got to drool over a friend's copy late last night. He got lucky with the regular edition at a local store which I'm going to try and hit today at lunch time :)
Anyway, I got to see the human noble origin and the very beginning of Ostagar before I had to go, and I just wanted to comment on the graphics. It's by far the one thing that has been mostly mentioned as a negative in reviews so far, which boggles my mind. The graphics are excellent. What makes them excellent are both the technical abilities of the engine and the incredible attention to detail.
First, this is what my firend was runnign it on: a GTX 280 on a 1920x1200 26" monitor and a low end quad core CPU. He was runnign it at 1920x1200 8x AA, 16x AF, multisampling on, all ingame settings set to max. The game ran at 60+ fps.
Now, the graphics themeselves looked really good. I was actually surprised given the negative comments about them. Most of the textures are high rez and very detailed and nuanced (more on the textures later), the quality of the models is also very good, to me they are very near the quality of mass effect. More importantly, the detail and immersiveness of the environment left me with my mouth open. When my friend first arrived at Ostagar and looked around I was like "WOW!"
The sun shafts, the statues, the textures for the walls, the ancient, crumbling fortress all around were all amazing. In the distance you could see the huge tower looming above all and as we watched, flocks of birds swept around the cupola. The ONLY issue I saw was that some, and I mean a couple here and there, of the textures were very low rez, like out of place low rez. A gate, a couple of the tents in Ostagar, but that's it.
In my humble opinion: comparatively I think this game looks considerably better in some places and about on par in others with Oblivion (and only worse in some very few minor bits), and I'm not talking vanilla/console obvlivion, I mean modded to look 100 times better Oblivion on the PC. So for those of you worried about the graphics, really, at least on the PC, they look fantastic. Not Crysis level by any means, but otherwise a really nice step ahead of the last few great looking RPG's in most places." -
Csokis #1758 Aki megvette attól kérdezném, hogy a hátoldalon a rendszer alatt valóban fel van tüntetve a Windows 7? Kép alapján úgy látom. Mert akkor legalább hivatalosan is támogatva van. -
mike01010101 #1757 Valami miatt mindig hibat ad az EA accout elkeszitesenel pedig kitoltok mindent. Szerintem a dlc support nem lesz zokkenomentes a magyar verziohoz. Felek ugy jarok mint a fallout 3-nal, megvettem es a vegen a kaloz angol verzioval jatszottam vegig a dlc-ket. -
GodBadka #1756 Tessék: itt 12000 :) -
#1755 Jah, dehogy olcsóbb 2 ronggyal, ez valami reklám fogás mindenhol 9k körül van. -
#1754 CD Galaxis. :) -
#1753 Milyen CDG? -
Skyline #1752 Már szedem az extrákat lefelé,aztán start és jövik a vélemény +képek:)
-
#1751 De ha CDG-től megrendeled, ugyanott vagy. (most 2000-rel olcsóbb) -
#1750 Miért nem rendeled galaxsból? Holnapra megkapnád -
#1749 Kíváncsian várom, milyen lett.
Sok ideje nem játszottam pc-n, de ezt azon fogom tolni :) -
#1748 Nah, most beszéltem velük ,...szerdán érkezik meg a nyíregyházi üzletbe -
#1747 Hát az előzetes infók alapján, itt még bármi lehet. :) -
#1746 Pár szép kép is jöhet az elejéről persze spoiler nélküliek. Elejét úgyis mindenki látta szerintem ezerszer :D -
#1745 Te kis dög, még nem vettem meg :)
Kurva 576 baszik felvenni a telefont :( Sajnos nincs a közelbe Galaxis, csak ez a hulladék cég :( -
Kraptor #1744 Jobb lett mint Baldur's Gate?:) -
MrAndree #1743 Viszont a sztorit érintő spoilereket lehetőleg Spoilerben szúrjátok be, nincs kedvem megint egy ilyen miatt elhagyni a topikot. -
#1742 Végig buktad szar lett nagyon:))) -
MrAndree #1741 Lesz benne. -
Skyline #1740 Írok.
Eddig pozitív benyomások.
Alapcsomagolás szép,normális kézikönyv,2 letölthető extra (+1 amit a galaxistól kaptam).
15.7 giga install...:)
-
#1739 Még akkor leszek ideges, ha kiderül a CE-ben nincs magyar felirat. :D -
#1738 Mindenképpen írjatok pls véleményeket, elméletileg holnap kellene érte mennem, de kíváncsi vagyok, hogy megfogja érni a pénzét. -
Skyline #1737 Na én most értem vele haza galaxisból,instal:)
-
#1736 Amíg várjátok addig itt egy kis videó, ami amolyan slideshow szerűség a játék epic zenéjével :) -
#1735 Mi van Collector's Edition -ben pluszba?
Szerk: nem lényeg, megtaláltam -
MrAndree #1734 Elvileg másnapra kihozzák szóval én reménykedem a péntekben. :) -
krisztajo #1733 Na akkor abból már lehet hogy csak jövő hét lesz, amire megkapom. -
MrAndree #1732 A CE csak szerda-csütörtök körül várható. -
krisztajo #1731 Én is hasonló cipőben járok. Megrendeltem a CD G-től a CE-t.
Látom a normál már megvehető,de értesítést én sem kaptam.
Ilyenkor mi van??? -
Prof William #1730 Várjuk a beszámolót! :) -
#1729 *féltékeny -
mike01010101 #1728 Kozben kibontottam, benne van a ket kod a dobozban a 2 dlc-hez. -
mike01010101 #1727 Kezembe a cucc, egy dalish promise ring toltheto le a kapott koddal.
A konyv kb 1 het mulva lesz atveheto a szamla bemutatasa elleneben.
A stoneman dlc benne van alapbol a jatekban? Van valaki aki mar jatsza az eredeti magyart? -
#1726 :)
Szerettem a táborverés dallamát is nagyon....állítólag ebben is jól sikerült a zene, kíváncsi leszek. -
#1725 Teljesen egyetertek.
Par ora es nekem is leer a warez valtozat,ha tetszik es eleg hozza a vasam,meg is fogom venni.
Izgulok,hatha az elso olyan rpg ami tenyleg megkozeliti a bg szintjet. -
GodBadka #1724 Egy cipőben járunk. :D -
Kimi23 #1723 Hát mostmár nagyon tudnám értékelni ha a Steamen nem lenne kőbe vésett időpont az a 6-i decrypt... -
#1722 Ahhhhhh.......
Vannak meg ugy latom rajtam kivul is mukedvelok. :D
Kar hogy a mai RPG-kben nincsenek szemelyes negativ modositok, mint RoA-ban. Milyen kicsive zsugorodna egy torp, ha egy hordoban szallitva kellene belopoznia az ellenseghez mikozben klausztrofobias :D
-
Prof William #1721 DE ebből nem derült ki... Szóval lessz alvás? Csak ha már "Új baldur's gate" - ként hivatkoznak rá az is kell... -
#1720 Mármint azért elvárható, mert ez a BG-ben is megvolt.