18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • MrAndree
    Miért kellett volna 6 félével? Elég lett volna egy hang a férfi és egy hang a női karaktereknek. Elf vagy ember, engem nem zavart volna ha ugyanaz a hangjuk. Illetve kevésbé zavart volna minthogy tök néma a főhős.
  • Davidus
    fő karin kívül mindenki szinkronizált a játékban az utolsó koldusig. összesen 800000 szó:P
    ha úgy döntenek hogy megcsinálják a játékost is akkor 6 féle hanggal kellet volna felvenni az összes main kari dumát.
  • narumon
    Jah rájöttem miért mondod hogy más. Én xboxon játszom ott ilyen (nekem ez jön be jobban) a végén van egy kis pcs rész is.
    http://www.youtube.com/watch?v=kAfXhvgeCVM
  • mike01010101
    A fohos teljesen nema, nalam sem szolalt meg egyszer sem eddig
  • MrAndree
    Hát én tuti nem izometrikusban játszom majd, nekem az akcióközelibb jobban bejön. És úgy néztem videókban, hogy abból is tökéletesen használható.
  • xido
    de sajnálom,hogy a főhös már megint néma és nem olvastatták fel színészekkel a választható szövegeket is...vagy e most csak a törpöknél sikerült így?
  • Braveheart
    Huh, asszem lowon azért menni fog :D
  • narumon
    Hát izé, nem tudom miért mi más? Irányitás ugyanaz, interakciók ugyanaz, játékélmény ugyanaz. Még a tápolási rendszer is nagyjából ugyanolyannak tűnik. Persze mivel a Mass Effect az egyik kedvenc játékom igy ez nálam nem gáz.
  • Davidus
    low vs high graf összehasonlítás
  • Braveheart
    Acer Laptop, pentium dual core t3200 2 ghz, 3 gb ram, gef 9300m, vista... ezen minimumon vajon élvezhetően fut majd? Tolja vki hasonló konfigon?
  • Davidus
    nem csinálok többet mert mások csináltak helyettem:P
  • Jimmyke
    Eddig nem találtam rá utalást, de azért megkérdem: CE limitált kiadás? Nem csak Magyarország specifikusan, úgy általában is.
    Mert az oké, hogy kiosztják újra azokat amiket nem rendeltek elő CDG-ban, de csak érkezik új szállítmány, ha esetleg nem, akkor külföldön remélem nem áll le a CE dobozok forgalmazása egyhamar.

Sajnos csak karácsonyig tudnám felköhögni a pénzt, időm meg úgyse lenne addig játszani.
  • neptum
    szerintem majd egy kicsit viszább kell vennem de az nem érdekel ha közepesen megy akkor is jó nekem
  • Davidus
    amúgy AF nem állítható a video beállításoknál szóval driverben nem árt benyomni
  • Harkat 89
    Huh, ez jólesett, köszi :) Még gyárthatsz párat. (Esetleg valami 8-10 perceset.)
  • Pretorian
    Alacsony felbontáson szerintem még full beállitásokhoz is elegendő az a konfig, élsimitás nélkül.
  • TDC Geronimo
    ah csak az utolsóba most nézem...szerencséd :D
  • mike01010101
    Ami tetszik mindig meveszem, egyszeru okbol: Ha nem vesszuk meg nem lesz folyatas. Lasd Witcher, szepen fogyott, tobb mint 1.2 millio peldany (PC-n!!!) jon is a gyonyoru masodik resz.
  • TDC Geronimo
    amagad mi ez a nézet?! nem elég hogy leszedted még így is tolod? nemismerlek! :D
  • balee4
    Hmm, akkor talán nálam is elfog menni maxon. :)
  • mike01010101
    WSAD-ve nyomom de nem az igazi. Nem baj, majd megkeresem parameterek kozt hatha lehet a fieldofview-t noveni es akkor kozeleb lesz a kamera.
    Akkor mar csak azt kell megszokni hogy nyomni kell a jobbegergombot a mozgashoz wsad-nel. Egyebkent a sztori nagyon jo.
  • triplet
    Mekkora a gépigény?
    intel core 2 duo 2.4 ghz, Geforce 8600GT 512 mb, 2 giga ram
    ilyen configon menni fog-e?:D
  • Pio
    Boccs, nem olvastam vissza.
    Kérlek szépen, hogy ne értsd félre, nem rossz szándékkal írtam, amit írtam, inkább vigasztalásnak szántam, hogy ha már ennyire nem tetszik a koncepció, legalább pénzed nem bánja, ezek szerint sajnos tévedtem. :(
    Azért remélem, hogy meg fogod kedvelni a későbbiekben. :)
  • Riddick21
    Mondjuk ne csodálkozz, hogy megdöglesz benne, ha szerinted ez egy Mass Effect kardokkal...
  • neptum
    Proci: egy egyszerü 3 GHz 2magos
    Ram : 2GB DDR2
    Videokari: HD 4650 1GB-os
  • mike01010101
    Ez eleg serto volt. Ha visszaolvasol a postok kozt lathatod en voltam ma egyike az elsoknek akik eredetiben megvettek mivel az astorianal dolgozom csak atugrottam erte a CDG-ba. Halistennek 10e ft nem vag foldhoz csak nagyon vartam mar es ezert kicsit csalodas.
  • Kandurex
    Csak is így szabad! Ez a lényeg!
  • triplet
    Második kép mint a diablo. lehet ilyen nézetben is? KIRÁLY!:D
  • Davidus
    pár videó

city elf nyomornegyed:P

beszélgetős minimális spoilerrel
    rakjátok ki fullscreenbe mert csak úgy látszanak a válaszok

rövid harc
  • Pretorian
    Már 5 éve is elment mindegyik laptopon. A Forgotten Realms-világon játszódó RPG-k közül egyedül a Neverwinter 1-et nyomtam (majdnem) végig, bár az NWN 2 kivételével mindegyik FR-világon játszódó PC-s rpg-vel játszottam. D&D nekem sosem jött be igazán (bár sokat játszottam vele), főleg nem PC-n, hiába az a "szerepjátékok ősatyja", és örülök is, hogy a BioWare-nek is sikerült megszabadulnia a Dungeons & Dragons-függőségétől.
  • Pio
    A szerepjáték eredetileg nem számítógépes műfaj, hanem szóbeli, beszélgetős. Viszont a szerepjáték komplexitását (hisz a kalandmester kedvére alakíthatja a történetet és a játékosok kedvükre reagálhatnak az adott helyzetekre) képtelenek átültetni a fejlesztők számítógépre ezért újabb és újabb módszereket próbálnak ki ezt kompenzálandó.
    Eleinte jöttek a monumentális történetek, aztán a végtelen mennyiségű tápolás itemeket, skilleken keresztül (az igazi asztali szerepjátéknál a "tápolás" csak egy eszköz, ami segít haladni a történetben), illetve most mindenféle akció műfajokkal boronálják össze a szerepjátékot, hátha így népszerűbb lesz, hisz az akciójátékok nagyon menők manapság. De sajnos az igazit továbbra se sikerült reprodukálni. Az viszont biztos, hogy a Bioware némelyik próbálkozása járt hozzá a legközelebb.
  • narumon
    Csak mostmár kurva sűrűn meghalok az a bajom...
  • balee4
    Géped milyen? Bocs, hogy mindenkit erről kérdezgetek, de aggódok. :D
  • narumon
    Szerintem van tps módja. Legalábbis nálam xboxon az az alap. Igy tök olyan mint a mass effect.
  • narumon
    IGen. Egyébként szerintem az egész játék olyan mint a Mass Effect csak lézerpisztolyok helyett most kardokkal meg varázslattal.
  • Calver
    a Baldur's Gate-et szerintem még pár évtizedig nem fog sikerülni letaszítani a trónról - addigra fog kb. kihalni az a generáció aki még emlékszik rá.
  • McHaals
    hopp a thumbnail el lett ba...ltázva
  • Kandurex
    Nem, szerdán érkezik az én példányom :((((

A képeket más készítette, de közvetlenül a játékból van, mind ingame!
  • McHaals
    Balhés Jake, a maori harcos :) ha mond valakinek valamit ez a név...

• yesname #1880
    Akkor Te is az akciójátékokat szereted, mint COD és társai. Aztán kezdtek elterjedni a hasonló játékok RPG elemekkel való megtűzdelése és ezért sokan hiszik, hogy az az igazi, hardcore RPG. Pedig nem ;) A hardcore RPG-ben taktikázni kell és az RPG elemek, nem csak azt a célt szolgálják, hogy pl. most 1% nagyobb a kritikus csapás esélye. :)
    Csak pár éve hígult fel az RPG akció/ügyesség központúsággal. Vagy fordítva? Az akció hígult RPG elemekkel. :D