18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • MEdievil
    ehhe ehhe...

Játékból teljesített: 8%
    Világ felfedezve: 12%

Játékban eltöltött idő: 6 óra

Mivan én nem is játszottam ennyit Szóval um.. 60 órát simán el lehet lenni vele és akkor még a többi faj külön életútjáról nem is beszéltünk.. Amúgy pedig veszélyes egy állat ez tipikus csak még 10 percet fajtából való
  • greyfox
    valamilyen kombinációban megoldható az, hogy minden angol, de a párbeszédeknél magyar a felirat?
    Engem kiráz a hideg a magyar tárgy és spell/skill elnevezésektől, de a párbeszédeknél nem lenne rossz egy magyar felirat.
  • balee4
    Na akkor mond el, hogy lehet berakni a gyűrűt.
  • [HUN]Crassus
    hehe a gamespotos arc is azzal kezdi,hogy belefeledkezik az idő múlásába a játék alatt! én tegnap csak kiakartam próálni kicsit aztán este 9-től hajnali 1-ig játszottam nagy megdöbbenésemre:P:)
  • [HUN]Crassus
    Ládákat hogy a rákba lehet kinyitni?
    nemtaláltam ilyen skillt:S vagy a csapdaállítással lehet nyitni őket?
    vagy csak nagyon ellámáskodtam valamit?
  • Kraptor
    Igen.
  • Gubberx
    persze :) nekem az első dolgom volt hogy a társam cuccait leraboltam és átadtam a főkarinak :D
  • Prof William
    A többi karaktert is BG2 szintű szabadsággal irányíthatjuk ugye? Belenézhetünk a hátizsákjukba és aggathatunk rájuk fegyvereket?
  • Kraptor
    Azannya, ez tényleg jó játék és még csak pár órácskát játszottam vele. Jó a hangulat is:)

Mondjuk érdekes ez az EA Download manager, mert lewarezoltam és a warezt úgy mutatja, mintha saját game lenne:)
  • grebber
    LOL azért ennyire debilnek ne nézzél már légyszíves!
  • Gubberx
    lol :D
  • Davidus
    " Időközönként megáll a képernyő 5-10 sec-re mintha lefagyott volna és utána megy tovább"

:DDDDDD

pause
  • grebber
    Na toltam vele picit megvan a gyűrű is amit kaptam.
    Hát nemtudom a harc nekem tetves lassúnak tűnik.Más bajom nincs.Sebességen gondom nincs tökéletesen fut minden maxon.
    Egy dolog van de ez nem tudom miért: Időközönként megáll a képernyő 5-10 sec-re mintha lefagyott volna és utána megy tovább
  • RaveAir
    Ajaj... az nem feltétlen jó, ha a Fontoló csinálta.
    De azért még reménykedjünk, azaz inkább cáfoljatok meg, hogy jó lett a magyar verzió is.
  • TDantes
    Ja, hogy át is kell nevezni...ezt eddig nem írtátok!
  • Kandurex
    A singleplayer_hu-hu.tlk fajlt fogod es bemásolod ide: dragonage modules singlepalyer data talktables , majd átnevezed erre singleplayer_en-us.tlk

A core_en-us.tlk fajlt siman ide bemásolod: dragonage packages core data talktables
  • TDantes
    Nem jók a fájlok! Legalábbis nálam nem működnek! A párbeszédek nem jelennek meg!Be vannak persze kapcsolva. Van akinél megjelennek magyarul a párbeszédek?
  • Kindred Blades
    Nagyobb monitorral!
    Na, viccet félretéve, én is ugyanezzel akadtam össze, de ahogy elnéztem a fájlokat, sehogy. Legalábbis nem találtam semmit a betűmérettel kapcsolatban. Mindenesetre ha lesz valami ötlet, szívesen hallgatom én is.
    A játék egyébként szerintem csodaszép. Nem annyira a grafika részletességére gondolok itt, hanem magára a kilátásra. A belső tereken ez annyira nem szökik előtérbe, de kívül, volt hogy - finom túlzással élve - a Gyűrűk Ura filmváltozata jutott eszembe, mikor Rohan látképét mutatják.
    Megérte megvárni és megvenni. Mondjuk ez eddig állt minden BioWare játékra :)
  • Sound
    Hát, kicsit értetlenkedve nézek ki most a fejemből, azt kérdezve, hogy "Kell nyomni a jobb klikket ahhoz hogy mozoghass? :D" gondolom igen

Ha ez tényleg így van (én szerintem reflexből nyomom a jobb egér gombot ha mozgok) akkor ha hazamentem írok neked valamit erre.
  • josi
    Nálam 1920x1200-ban nagyon szép, de kénytelen vagyok 1680X1050 játszani mert túl aprók a betük:(..Vagy valakinek van ötlete hogy hogyan tehető nagyobb betű méretben.
  • Aspyrin
    Remek! A videó alapján nekem a neverwinter nights sorozat ugrik be, aminek az összes részét és kiegészítőjét végigjátszottam. :)
    Kíváncsian várom, meg is "rendeltem". :)
  • TDantes
    Biztosan működödnek a magyar nyelvi fájlok?Bemásoltam ahová kell, a szövegek magyarok is, de párbeszéd nincs, egyáltalán! Semmi. Elindítom, és semmi párbeszéd, természetesen bevannak kapcsolva a feliratok. Aztán a mellettem álló kezdő karakternek sincs rendes neve.
  • balee4
    Akkor nem lesz itt gond, a sebességgel. :)
  • TDC Geronimo
    Akinek megvan az be tudta a stone golemes kódot regelni? Nekem invalid code-ot mond arra is meg az eredeti cdkeyre is a social siteon érdekes. Na mind1 gondolom majd megoldják :)
  • Davidus
    giantbomb video review
  • Gnome
    Ati3850en élsimítás nélkül 1680X1050on akadás nélkül megy minden high-on...nem egy gyönyörű játék de a sztori, kidolgozottság élmény nagyon durván ott van...eléggé addiktív az a baj..
  • Pluskast
    Nekem is maxon van minden 1280-as felbontásban és folyamatosan 75 fps-t produkál. Lehet így is játékot csinálni!
  • Davidus
    gamespot video review
  • TDC Geronimo
    áá megjött végre. na telepítés <3
  • Kandurex
    De azért egyezzünk már ki a sok, de faszán fut hozzászólásba, hogy 4850 alatt szinte nem is láttam teljesítménybe kártyát az ittenieknek...szal...ez nagyon nem reprezentatív!
  • mike01010101
    Nalam 1280x768 (16:10) 8x fsaa, szepen fut a lenti konfigon.
    Az uj videokartyat kifejezetten emiatt a jatek miatt vettem.
  • Gubberx
    nálam minden ki van tolva maxra, 8 szoros AA 1280x1024-es felbontás és rohan szalad :)
  • grebber
    Még sehogy gyűrűm nélkül be sem léptem még!Arra várok valaki leírja hogy kapom meg! De irták milyne gépekkel hogy fut nálam maxon fog menni azok szerint!
  • balee4
    grebber Neked hogy fut a játék?
  • mike01010101
    Szerinted arra lehetne valamit csinalni hogy wsad iranyitasnal ne kelljen a jobbeger gombot nyomni? Hogy siman lehessen ugy iranyitani mint barmelyik mas tps-t.
  • grebber
    Na ugye kaptunk egy gyűrűt mert feltettük netre a karakterünket na ezt hogy lehet előcsalni??? (semmiféle eamil nem jött)
  • Drizzthsz
    Én megrendeltem a CE-t is, de nem fogom megvenni. Nem látom be miért érne meg jobban, mint a sima...
  • balee4
    Meg a CE-sek. :D
  • balee4
    Ez baromi igényes. Már ezért megérte előrendelni. :)
  • Drizzthsz
    Télleg! A disc2 mire jó? Eddig nem kérte...