18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#2079 ehhe ehhe...
Játékból teljesített: 8%
Világ felfedezve: 12%
Játékban eltöltött idő: 6 óra
Mivan én nem is játszottam ennyit Szóval um.. 60 órát simán el lehet lenni vele és akkor még a többi faj külön életútjáról nem is beszéltünk.. Amúgy pedig veszélyes egy állat ez tipikus csak még 10 percet fajtából való -
#2078 valamilyen kombinációban megoldható az, hogy minden angol, de a párbeszédeknél magyar a felirat?
Engem kiráz a hideg a magyar tárgy és spell/skill elnevezésektől, de a párbeszédeknél nem lenne rossz egy magyar felirat. -
#2077 Na akkor mond el, hogy lehet berakni a gyűrűt. -
#2076 hehe a gamespotos arc is azzal kezdi,hogy belefeledkezik az idő múlásába a játék alatt! én tegnap csak kiakartam próálni kicsit aztán este 9-től hajnali 1-ig játszottam nagy megdöbbenésemre:P:) -
#2075 Ládákat hogy a rákba lehet kinyitni?
nemtaláltam ilyen skillt:S vagy a csapdaállítással lehet nyitni őket?
vagy csak nagyon ellámáskodtam valamit? -
Kraptor #2074 Igen. -
#2073 persze :) nekem az első dolgom volt hogy a társam cuccait leraboltam és átadtam a főkarinak :D -
Prof William #2072 A többi karaktert is BG2 szintű szabadsággal irányíthatjuk ugye? Belenézhetünk a hátizsákjukba és aggathatunk rájuk fegyvereket?
-
Kraptor #2071 Azannya, ez tényleg jó játék és még csak pár órácskát játszottam vele. Jó a hangulat is:)
Mondjuk érdekes ez az EA Download manager, mert lewarezoltam és a warezt úgy mutatja, mintha saját game lenne:) -
#2070 LOL azért ennyire debilnek ne nézzél már légyszíves! -
#2069 lol :D -
#2068 " Időközönként megáll a képernyő 5-10 sec-re mintha lefagyott volna és utána megy tovább"
:DDDDDD
pause -
#2067 Na toltam vele picit megvan a gyűrű is amit kaptam.
Hát nemtudom a harc nekem tetves lassúnak tűnik.Más bajom nincs.Sebességen gondom nincs tökéletesen fut minden maxon.
Egy dolog van de ez nem tudom miért: Időközönként megáll a képernyő 5-10 sec-re mintha lefagyott volna és utána megy tovább
-
#2066 Ajaj... az nem feltétlen jó, ha a Fontoló csinálta.
De azért még reménykedjünk, azaz inkább cáfoljatok meg, hogy jó lett a magyar verzió is. -
TDantes #2065 Ja, hogy át is kell nevezni...ezt eddig nem írtátok! -
#2064 A singleplayer_hu-hu.tlk fajlt fogod es bemásolod ide: dragonage modules singlepalyer data talktables , majd átnevezed erre singleplayer_en-us.tlk
A core_en-us.tlk fajlt siman ide bemásolod: dragonage packages core data talktables -
TDantes #2063 Nem jók a fájlok! Legalábbis nálam nem működnek! A párbeszédek nem jelennek meg!Be vannak persze kapcsolva. Van akinél megjelennek magyarul a párbeszédek? -
Kindred Blades #2062 Nagyobb monitorral!
Na, viccet félretéve, én is ugyanezzel akadtam össze, de ahogy elnéztem a fájlokat, sehogy. Legalábbis nem találtam semmit a betűmérettel kapcsolatban. Mindenesetre ha lesz valami ötlet, szívesen hallgatom én is.
A játék egyébként szerintem csodaszép. Nem annyira a grafika részletességére gondolok itt, hanem magára a kilátásra. A belső tereken ez annyira nem szökik előtérbe, de kívül, volt hogy - finom túlzással élve - a Gyűrűk Ura filmváltozata jutott eszembe, mikor Rohan látképét mutatják.
Megérte megvárni és megvenni. Mondjuk ez eddig állt minden BioWare játékra :) -
#2061 Hát, kicsit értetlenkedve nézek ki most a fejemből, azt kérdezve, hogy "Kell nyomni a jobb klikket ahhoz hogy mozoghass? :D" gondolom igen
Ha ez tényleg így van (én szerintem reflexből nyomom a jobb egér gombot ha mozgok) akkor ha hazamentem írok neked valamit erre. -
josi #2060 Nálam 1920x1200-ban nagyon szép, de kénytelen vagyok 1680X1050 játszani mert túl aprók a betük:(..Vagy valakinek van ötlete hogy hogyan tehető nagyobb betű méretben. -
Aspyrin #2059 Remek! A videó alapján nekem a neverwinter nights sorozat ugrik be, aminek az összes részét és kiegészítőjét végigjátszottam. :)
Kíváncsian várom, meg is "rendeltem". :) -
TDantes #2058 Biztosan működödnek a magyar nyelvi fájlok?Bemásoltam ahová kell, a szövegek magyarok is, de párbeszéd nincs, egyáltalán! Semmi. Elindítom, és semmi párbeszéd, természetesen bevannak kapcsolva a feliratok. Aztán a mellettem álló kezdő karakternek sincs rendes neve. -
#2057 Akkor nem lesz itt gond, a sebességgel. :) -
#2056 Akinek megvan az be tudta a stone golemes kódot regelni? Nekem invalid code-ot mond arra is meg az eredeti cdkeyre is a social siteon érdekes. Na mind1 gondolom majd megoldják :) -
#2055 giantbomb video review -
#2054 Ati3850en élsimítás nélkül 1680X1050on akadás nélkül megy minden high-on...nem egy gyönyörű játék de a sztori, kidolgozottság élmény nagyon durván ott van...eléggé addiktív az a baj.. -
#2053 Nekem is maxon van minden 1280-as felbontásban és folyamatosan 75 fps-t produkál. Lehet így is játékot csinálni! -
#2052 gamespot video review -
#2051 áá megjött végre. na telepítés <3 -
#2050 De azért egyezzünk már ki a sok, de faszán fut hozzászólásba, hogy 4850 alatt szinte nem is láttam teljesítménybe kártyát az ittenieknek...szal...ez nagyon nem reprezentatív! -
mike01010101 #2049 Nalam 1280x768 (16:10) 8x fsaa, szepen fut a lenti konfigon.
Az uj videokartyat kifejezetten emiatt a jatek miatt vettem. -
#2048 nálam minden ki van tolva maxra, 8 szoros AA 1280x1024-es felbontás és rohan szalad :) -
#2047 Még sehogy gyűrűm nélkül be sem léptem még!Arra várok valaki leírja hogy kapom meg! De irták milyne gépekkel hogy fut nálam maxon fog menni azok szerint! -
#2046 grebber Neked hogy fut a játék? -
mike01010101 #2045 Szerinted arra lehetne valamit csinalni hogy wsad iranyitasnal ne kelljen a jobbeger gombot nyomni? Hogy siman lehessen ugy iranyitani mint barmelyik mas tps-t. -
#2044 Na ugye kaptunk egy gyűrűt mert feltettük netre a karakterünket na ezt hogy lehet előcsalni??? (semmiféle eamil nem jött) -
Drizzthsz #2043 Én megrendeltem a CE-t is, de nem fogom megvenni. Nem látom be miért érne meg jobban, mint a sima... -
#2042 Meg a CE-sek. :D -
#2041 Ez baromi igényes. Már ezért megérte előrendelni. :) -
Drizzthsz #2040 Télleg! A disc2 mire jó? Eddig nem kérte...