18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#2039 Most rakom fel mindjárt a játékot, ha tetszik, akkor a ösztöndíj után bevásárolok :D -
GodBadka #2038 Na igen. Nekem pentek este. Mert hulye voltam es beugrottam a szombati CDGalaxis infonak, hogy november 9-10-en erkezik csak. Turelmetlen voltam es most szopok, mint a torkos borz. -
#2037 köszönjük szépen :) -
#2036 :D -
#2035 na...de jó, most már mindenki játszik lassan csak én szopom az öblös faszt szerdáig..:(..meg a steam -esek -
#2034 Csak halkan jegyzem meg, hogy egy tömörítetlen 1 MB txt. kb. egy 500 oldalas könyvnek felel meg, ha még tömörítették is, ennek 5X -se. -
chris0000 #2033 hát ez nagyon jó kis RPG,főleg 3DVISIONnel!
a játékélmény kicsit más...:)
total kocka fej!:) -
#2032 A magamfajta semmirekellő WoW-osoknak csináltam egy scriptet.
Auto Run
annyit kell csinálni, hogy www.autohotkey.com-ról letöltöd a progit, feltelepíted, majd a bepaste-t kódot kimented <fileneve>.ahk kiterjesztésre. Ezek után elindítod azt. Leírtam a fileba mit kell állítani hogyha másik egér gombbal akarod használni. -
#2031 -
PunkZoli #2030 jól látom hogy nincs benne coop? :( -
Mr. Perfect #2029 Nálam is teljesen jó! THX grebber-nek!!! Viszont az meglepő, hogy csak ekkorák a nyelvi file-ok. -
#2028 Most neztem az archivot. Meg egy kis dolog van vele, mivel a magyar fajl szerint van bent a rarban igy egy atnevezesre is szukseg van.
singleplayer_hu-hu.tlk filet az angol verziohoz a singleplayer_en-us.tlk -re.
Nalam teljesen jo. -
xido #2027 ezt én se tudtam így..köszi:)
ezzel vajon az intro videó is magyar feliratot kap,vagy az külön videó file-ban vagy beágyazva? -
#2026 A singleplayer_en-us.tlk fajlt a telepitett jatek modules/single player/data/talktables/ konyvtarba, mig a core_en-us.tlk fajlt a jatek packages/core/data/talktables/ konyvtarba kell masolni. Mivel ott a regi angol nyelvu feliratok talalhatok nem art a masolas elott a regi hasonlo nevu fajlokat atnevezni. -
#2025 danke! jó játékot! -
xido #2024 átírni semmit,csak látatlanba nem tudtam mizu:) -
xido #2023 semmi trükk...a core izé file létezik..a single player hu már a magyar plusz...ezt a 3at dobd be a mappába,core értelemszerűen felül íródik..és ennyi..launch screen angol lesz,de belül már magyar minden:) -
rexsimus #2022 Ízelítő a 200 oldalas strategy guildből: link
Aki netán azt hiszi valami kamu, keressen rá a CDG oldalán az előrendelés fülnél :) -
#2021 kicsit kínai nekem a magyarosítás megoldása...ha végeztél leírhatnád mit írjak át:P -
xido #2020 első nekifutásra nem jelent meg,másodjára már igen,de köszönöm:) -
#2019 Ez valami hihetetlen jó ez a játék! Olyan szépen kidolgozott hogy el se hiszem. És itt nem a seggünkbe is feltolt csilli-villi effekteket kell nézni. Én az elf kezdőterületen csak 1 órát mászkáltam mielőtt csináltam volna bármit is. Elég csak nézni a háttérben, a messzeségben épülő várost. Gyönyörű. Végre egy igazán tökös gyönyörű RPG. Mióta várok ilyesmire!
Amint megjön az ösztöndíjam én megveszem annyi szent.
-
#2018 az ottlesz miután beírsz egy random kódot -
xido #2017 az kizárt,ugyanúgy csak angolról telepítenéd..ha felülírtad ezeket a file-okat,már magyar lenne nem?..esetleg ha xyz.hu akármi a nevük-mert magyarból lettek kiszedve-,akkor xyz.us-ra írd át.. -
xido #2016 én jobbat kérdezek,visszaszámolás után hol a free download link? -
#2015 megvan:P,de hogy lesz ebből magyar? ujra kell telepíteni és magyarnyelven felrakni?? -
#2014 Pihenj egy kicsit :d -
#2013 Ahol ugyanilyen nevű fájlok vannak oda! -
#2012 hova kell ezt biggyeszteni? -
Skyline #2011 Najó ott dögöljön meg aki imageshackot letiltotta ahol van mentem aludni:D
-
Skyline #2010
-
Skyline #2009 Nah most hogy megvan akkor rakok nekije:)
-
-
#2007 fail, szóval [img]link[/img ] szóköz nélkül -
Skyline #2006 [URL=http://img20.imagevenue.com/img.php?image=05547_DAOrigins_2009-11-03_00-11-52-78_122_144lo.jpg][/U
-
és akkor jó lesz :) -
Skyline #2004 Próóóba:)
[img=http://img20.imagevenue.com/loc144/th_05547_DAOrigins_2009-11-03_00-11-52-78_122_144lo.jpg] -
Pio #2003 Ajánlom EZT, feltöltés tallózásakor akárhány képet kiválaszthatsz. -
Skyline #2002 Én emberrel tartok 3%-on 4kor kezdtem kb 11kor hagytam abba.:)
-
Skyline #2001 Még1 képtöltőt bepróbálok ha azsem akkor sleep:)
-
#2000 kipróbáltam a játékot, csúnya módon warez verziót... Gondoltam, csinálok egy karakter, megnézem a tutorialt, és ennyi. Ez volt este 9kor, most fél egy múlt, és kb nem vettem észre hogy telik az idő :)
A törp nemes elősztorija nagyon frankó, természetesen nem fogok spoilerezni, de annyit muszáj írnom, hogy egyáltalán nem számítottam arra a végkifejletre, ami végülis lett. És ez még csak a felvezetés volt, a belső mérő szerint a játék 1%-a... Újra Baldur's Gate-szagot érzek, a korhoz méltó kinézettel! Mindenképpen meg fogom venni az eredetit, ez a játék megérdemli.
Kérdés: a többi faj/származás sztorija is ilyen hosszú?