18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Gideon Wieth
    Most rakom fel mindjárt a játékot, ha tetszik, akkor a ösztöndíj után bevásárolok :D
  • GodBadka
    Na igen. Nekem pentek este. Mert hulye voltam es beugrottam a szombati CDGalaxis infonak, hogy november 9-10-en erkezik csak. Turelmetlen voltam es most szopok, mint a torkos borz.
  • Gideon Wieth
    köszönjük szépen :)
  • Narxis
    :D
  • Kandurex
    na...de jó, most már mindenki játszik lassan csak én szopom az öblös faszt szerdáig..:(..meg a steam -esek
  • Kandurex
    Csak halkan jegyzem meg, hogy egy tömörítetlen 1 MB txt. kb. egy 500 oldalas könyvnek felel meg, ha még tömörítették is, ennek 5X -se.
  • chris0000
    hát ez nagyon jó kis RPG,főleg 3DVISIONnel!
    a játékélmény kicsit más...:)
    total kocka fej!:)
  • Sound
    A magamfajta semmirekellő WoW-osoknak csináltam egy scriptet.

Auto Run

annyit kell csinálni, hogy www.autohotkey.com-ról letöltöd a progit, feltelepíted, majd a bepaste-t kódot kimented <fileneve>.ahk kiterjesztésre. Ezek után elindítod azt. Leírtam a fileba mit kell állítani hogyha másik egér gombbal akarod használni.
  • wedge31
  • PunkZoli
    jól látom hogy nincs benne coop? :(
  • Mr. Perfect
    Nálam is teljesen jó! THX grebber-nek!!! Viszont az meglepő, hogy csak ekkorák a nyelvi file-ok.
  • Jakuza001
    Most neztem az archivot. Meg egy kis dolog van vele, mivel a magyar fajl szerint van bent a rarban igy egy atnevezesre is szukseg van.
    singleplayer_hu-hu.tlk filet az angol verziohoz a singleplayer_en-us.tlk -re.
    Nalam teljesen jo.
  • xido
    ezt én se tudtam így..köszi:)

ezzel vajon az intro videó is magyar feliratot kap,vagy az külön videó file-ban vagy beágyazva?
  • Jakuza001
    A singleplayer_en-us.tlk fajlt a telepitett jatek modules/single player/data/talktables/ konyvtarba, mig a core_en-us.tlk fajlt a jatek packages/core/data/talktables/ konyvtarba kell masolni. Mivel ott a regi angol nyelvu feliratok talalhatok nem art a masolas elott a regi hasonlo nevu fajlokat atnevezni.
  • [HUN]Crassus
    danke! jó játékot!
  • xido
    átírni semmit,csak látatlanba nem tudtam mizu:)
  • xido
    semmi trükk...a core izé file létezik..a single player hu már a magyar plusz...ezt a 3at dobd be a mappába,core értelemszerűen felül íródik..és ennyi..launch screen angol lesz,de belül már magyar minden:)
  • rexsimus
    Ízelítő a 200 oldalas strategy guildből: link
    Aki netán azt hiszi valami kamu, keressen rá a CDG oldalán az előrendelés fülnél :)
  • [HUN]Crassus
    kicsit kínai nekem a magyarosítás megoldása...ha végeztél leírhatnád mit írjak át:P
  • xido
    első nekifutásra nem jelent meg,másodjára már igen,de köszönöm:)
  • Alwares
    Ez valami hihetetlen jó ez a játék! Olyan szépen kidolgozott hogy el se hiszem. És itt nem a seggünkbe is feltolt csilli-villi effekteket kell nézni. Én az elf kezdőterületen csak 1 órát mászkáltam mielőtt csináltam volna bármit is. Elég csak nézni a háttérben, a messzeségben épülő várost. Gyönyörű. Végre egy igazán tökös gyönyörű RPG. Mióta várok ilyesmire!
    Amint megjön az ösztöndíjam én megveszem annyi szent.
  • [HUN]Crassus
    az ottlesz miután beírsz egy random kódot
  • xido
    az kizárt,ugyanúgy csak angolról telepítenéd..ha felülírtad ezeket a file-okat,már magyar lenne nem?..esetleg ha xyz.hu akármi a nevük-mert magyarból lettek kiszedve-,akkor xyz.us-ra írd át..
  • xido
    én jobbat kérdezek,visszaszámolás után hol a free download link?
  • [HUN]Crassus
    megvan:P,de hogy lesz ebből magyar? ujra kell telepíteni és magyarnyelven felrakni??
  • TDC Geronimo
    Pihenj egy kicsit :d
  • grebber
    Ahol ugyanilyen nevű fájlok vannak oda!
  • [HUN]Crassus
    hova kell ezt biggyeszteni?
  • Skyline
    Najó ott dögöljön meg aki imageshackot letiltotta ahol van mentem aludni:D
  • Skyline

• Skyline
    Nah most hogy megvan akkor rakok nekije:)

• robotnyk

• ToCsEk
    fail, szóval [img]link[/img ] szóköz nélkül
  • Skyline
    [URL=http://img20.imagevenue.com/img.php?image=05547_DAOrigins_2009-11-03_00-11-52-78_122_144lo.jpg][/U
  • ToCsEk

és akkor jó lesz :)
  • Skyline
    Próóóba:)

[img=http://img20.imagevenue.com/loc144/th_05547_DAOrigins_2009-11-03_00-11-52-78_122_144lo.jpg]
  • Pio
    Ajánlom EZT, feltöltés tallózásakor akárhány képet kiválaszthatsz.
  • Skyline
    Én emberrel tartok 3%-on 4kor kezdtem kb 11kor hagytam abba.:)
  • Skyline
    Még1 képtöltőt bepróbálok ha azsem akkor sleep:)
  • Lacee
    kipróbáltam a játékot, csúnya módon warez verziót... Gondoltam, csinálok egy karakter, megnézem a tutorialt, és ennyi. Ez volt este 9kor, most fél egy múlt, és kb nem vettem észre hogy telik az idő :)

A törp nemes elősztorija nagyon frankó, természetesen nem fogok spoilerezni, de annyit muszáj írnom, hogy egyáltalán nem számítottam arra a végkifejletre, ami végülis lett. És ez még csak a felvezetés volt, a belső mérő szerint a játék 1%-a... Újra Baldur's Gate-szagot érzek, a korhoz méltó kinézettel! Mindenképpen meg fogom venni az eredetit, ez a játék megérdemli.

Kérdés: a többi faj/származás sztorija is ilyen hosszú?