18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Prof William
    Még mindig áll a kérdés...

Van benne időmúlás/alvás? A társak mindenképpen felvevődnek ( mint a Kotorban vagy a Mass Effectben )vagy lehet őket ignorálni? hány tagú lehet max a csapat? És ugye őket is lehet irányítani/cuccukat pakolgatni stb...

Kérlek enyhítsétek a kínomon és válaszoljatok amíg meg nem veszem a gamet! Már most kis apró sárkányszimbólumokat rajzolok a szoba falára vérrel és félek hogy ha ez így megy tovább Darkspawnak nézem és lemészárolom az idegesítő szomszédot is .:)
  • Pretorian
    Segitek: szögletes zárójel spoiler szögletes zárójel bezár Spoiler szöveg szögletes zárójel forward slash spoiler szögletes zárójel bezár.
  • fixpont
    Egy bajom van, kicsi a felirat, legalábbis a videoknal. Nagyon kozel kell hajolni a monitorhoz, mert nagyfelbontasban jatszom, nem leht ezt novelni?
  • Sith
    Ehh nem hiszem el...
    Esküszöm jobb volt amikor még fél év volt a megjelenésig
  • Skyline
    Csak míg az általad felsorolt játékokhoz főleg ügyeség kell,ehhez a játékhoz nagyon sokszor taktika és ész kell (főleg ha nehéz vagy rlmálom fokozaton tolja az ember--> én nehezen tolom a rémálmot megvárom:D)
  • Was
    Ne akarjunk már minden rpg-től kattingatós bajnokságot elvárni! Hál'Istennek ez nem Diablo, a Gothic meg szerencsére nem Tomb Raider.
    Bár elismerem azon játékok érdemeit, de azok meg engem nem kötnek le.
  • TDC Geronimo
    könyörgöm spoilert használjátok azért van -.-
  • narumon
    Gyerekek kéne egy kis segitség.
    Itt vagyok a Circleban, ahol találkoztam valami démonnal, aki rámnyomott egy álmot, és most az álomban bolyongok. Mit kell itt pontosan csinálni? Vannak különböző pályák, de a végén mindig van egy Massive Door amivel nem tudok mit kezdeni. Mi itt a feladat tulajdonképpen. Egérré meg Árnnyá már tudok változni.
  • Skyline
    Öröm volt látni a pánikot...:D
  • Szabi84
  • yesname #1829
    Én szeretem a hackNslasht és igazad van, csak ne akarják RPG fronton szembeállítani Baldursokkal, Dragon Agel, Icewind Dale-le stb. Torchlight Power! :)
  • CalebJoe
    Kicsit szaggat néha very high-on de amúgy jól megy.
    Én szeretem az RPG-ket csak nálam a Final Fantasy meg mondjuk a Hack sorozat az igazi RPG(JRPG), de amúgy PC-n Diablo az alap igaz az akció rpg.
    Lehet hogy agyatlat klikkelés meg gyilok a hacknslash de ezerszer nagyobb játékélményt nyújt mind más stílus pl. a hamarosan megjelenő Ninja Blade.
  • yesname #1827
    :D Jó vicc volt!
  • Kandurex
    Már épp megakartam említeni pl. a Blade Of Darkness -t, mint a messzemenően legjobbat, és hogy a Witcher voltaképpen egy egyszerű hack'sl...de hát, na,...
  • TDantes
    He? Mi van?!
  • Skyline
    Nah végig is vittem,hát ez baromi rövid....Volt vagy 4 óra max,egy rakás mellék küldivel.

Deeehogy vittem...
  • yesname #1823
    Jézusom, miről beszélsz? Beállítod a harcmódot, mikor villan az egérnyíl kattintasz. Ennyi. Ez a legjobb? Jesszus isten hova tart ez a világ?
  • Prof William
    Van benne időmúlás/alvás? A társak mindenképpen felvevődnek ( mint a Kotorban vagy a Mass Effectben )vagy lehet őket ignorálni? hány tagú lehet max a csapat? És ugye őket is lehet irányítani/cuccukat pakolgatni stb...
  • yesname #1821
    Az általad felsoroltak mindegyike nagyszerű, de a harcrendszerük nem hardcore RPG. A witcheré a leggyengébb mindközül :)
    Neked inkább akciójáték való ahogy látom. RPG-ben legalább is az amelyik így adja elő a dolgokat. Itt taktikázni kell, nem elég klikkelgetni. A hackNslash pedig agyatlan klikkelgetés, ez a különbség ez és az, és a felsoroltak közt.
  • Gideon Wieth
    Szerintem a Witcher harcrendszere messze a legjobb :) Egy részt szépen ki van dolgozva, másrészt sokkal akciódúsabb, és rajtad múlik mi lesz. Nem az hogy odakattintasz aztán üssed, közbe imádkozok :D
  • balee4
    Neked hogyan fut?
    (Csak mert ilyesmi gépemen van nekem is.)
  • CalebJoe
    Nem arra céloztam hogy hack-n-slash-t vártam a játéktól néztem róla videókat csak igényesebb karakter animációt főleg a harcban.
    Miért a Gothic-ban meg az Oblivion-ban is kattingatni kell és ja meg ott a Witcher a furcsa harcrendszerrel mégis jobb mint ez na mindegy.
  • Gideon Wieth
    ha már ez van, akkor a teljes is lesz valamikor :) Én bevallom letöltöm, kipróbálom,és ha tetszik :) Megvszem :)
  • Hamed
    Marmint "Wayne Chapman" Gaspar Andras aki forditotta? Akkor nem hiszem, hogy panasz lesz a minosegere.
    Bar nem tudom mennyire van otthon ebben a vilagban, de ugy 10 eve a kedvenc magyar fantasy irom volt.
  • Skyline
    Az a két cím a DLC-k. Az egyik (amelyiket megkaptam) egy kisebb külön sztorit rak a játékban amibe egy kőbe zárt gólemet kell kiszabadítani. A másik pedig a Szürkék történetével ismertet meg pár kiegészítő küldiben.:)

Apropó DLC mint mondtam én 3-at kaptam (Gólem,vérsárkánypáncél,gyűrű),elméletileg az alap változathoz még valami könyv is jár,legalábbis mondott vmit a galaxisos eladó hogy jár egy könyv is csak az majd jövőhéttől érkezik.

+ van valami pontrendszer a játékban /bioware accountban (még nemtom hogy müxik) de a dlc-k pontokért leszedhetők. Pontokat játék közben kapunk,és ezek beválthatóak a DLC-kre!!! Tehát aki szorgalmasan játszik az ingyé szerválhatja be a DLC-ket is!
  • Maxtreme
    ..szódával :-)
  • TDC Geronimo
    na ez se volt bővebb, de annál tartalmasabb :DD
  • TDC Geronimo
    Az az art stílus se semmi.
  • Davidus
    év játéka. abba is hagyom mert az eredetivel akarom nyomni:D
  • Kandurex
    Menük, varázslatok magyarítása.

link

..cseréld értelemszerűen a file -t. Teljest ne kérj, nincs :) Ez is talált tárgy.
  • AntiHero
    honnan?
  • Pretorian
    XD Be is szarnék, ha csupán csuklógyakorlat lenne a harcrendszer.
    Ott a Sacred 2, abban klikkelgethetsz amennyit jólesik.
  • Braveheart
    CE-t rendeltem az 576-ban... remélem a héten meglesz :)
  • TDC Geronimo
    2 DLC de az nem csak boxra van
  • Skyline
    DLC jár az alaphoz is,a sima nem gyüjtőit vettem. Volt a dobozban egy papeeroa 2 kóddal az egyik a Mass Effect 2-höz is jó lesz. + a 2 alap dlc-n kívül kaptam a Cdgalaxistól is egy kódot.

A Risen ehhez képest eddig fosnak tűnik leginkább egyébként tök más a két játék harcrendszere. Hack&Slash...Persze...A gond az hogy ez nem az,jó hogy nem azt vési fel az úr hibának hogy nemlehet gombnyomkodással kombózni..:D

Karakterek mint aidsesek..Nemtom,szerintem nem fehérnemüben kell őket nézegetni,lévén már a várban van egy olyan ellenfél kapásból akit ha bepróbál valaki fehérnemüben valszeg 1 csapástól odalesz:D.. Ruhában semmi gond velük,csekkold a vöröskémet:D
    A grafikáról egyébként (környeter) kezdek visszavonni mindent csekk a képeket.:)

• TDC Geronimo
    Amúgy a képek gyönyörűek, fények meg a környezeti hatások nagyon ott vannak
  • Kandurex
    Mé? :) Neked nem tetszett a flash játék? Simán eltudtam volna képzelni itt is.
  • Harkat 89
    Heti játékmegjelenések:
    PC:
    * Dragon Age: Origins (november 3.)
    PlayStation 3:
    * Band Hero (november 3.)
    Xbox 360:
    * Dragon Age: Origins (november 3.)
    * Dragon Age: Origins - The Stone Prisoner (november 3.)
    * Dragon Age: Origins - The Warden's Keep (november 3.)

Boxra mi az a két cím még?
  • TDC Geronimo
    Nyomod a spacet annyiszor, hogy az lesz
  • Kandurex
    Híí, most nézem a harmadik képet, ..."Vaskos-Teca"