18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Skyline #1999 Nincs türelmem ennyi képet egyesével felpakolni azért lett volna jó imshack mert ott kijelölöm mindet felrakja és már adja is a linket hozzájuk:)
-
#1998 használd ezt -
Skyline #1997 Pfffff...Na akko erről ennyi:)
-
Skyline #1996
-
readswift #1995 megnézném hogy akinek ilyen kaliberű géjmör pécére illetve fórumos provokálásra fussa , milyen kaliberű hangrendszere van :DD -
#1994 Én már legalább 50-szer szoptam be a rickrollingot eddig, aztán egyszer úgy felhúztak vele, hogy én is feltettem egyet jutyúbra, küldtek is rendesen a kurva anyámba. De élveztem. -
Skyline #1993 Nem kedves hanem görény és most jöhetne el a pillanat hogy az összes baromarcút aki egy ilyen kaliberü játékot sem képes megvenni dirr átküldeni wareztopicba (egyszer talán elgondolkodnak miért szarják le a készítők egyrejobban a pc-t)...
-
Pio #1992 A francért kell ilyen hamar értelmetlenné tenni a rickrollomat? :'( Pedig olyan jó lett volna reggel olvasni a sok anyázást! -
Prof William #1991 Haha most már azért sem!
Most már akkor is kibírom csütörtökig és majd szépen miután megvettem kiderül hogy milyen a magyarítás. :)
A link viszont tényleg jó. Ajánlom mindenkinek! :) -
#1990 Volt olyan kedves egy srác és megosztotta a teljes telepitett mappáját csak pár percre.
Leszedtem belőle amit irtatok.
MAGYARÍTÁS!!!!!!!
Tartalma:
singleplayer_hu-hu.tlk
core_en-us.tlk
Értelemszerűen használni a fájlokat! -
Pio #1989 Mivel sokan nyöszörögnek érte: ITT VAN a teljes magyarítás. -
Drizzthsz #1988 Semmi gond nincs vele. -
exoterm #1987 Akkor megoszthatnád velünk a filét!!!4444 -
Skyline #1986 Szerintem jóas. Ordenáré baromságot még nemolvastam:)
-
Prof William #1985 A magyar fordítás minősége milyen az alapján mait eddig láttatok belőle? -
Pio #1984 Gondolom olyan nyelvi fájlok vannak rajta, amire nem volt szükséged. -
Skyline #1983 Őh....Azt az egy dolgot nem nagyon értem. Ha az 1es lemezről felment a 15 giga. És telepítés közben nem kért 2-es lemezt. Akkor minek van 2-es lemez?:)
-
#1982 Pár képet nyomjál már még be így estére :p -
bitbandita #1981 Pedig már beleéltem magam. Na mindegy, holnap fizetés, csak az a baj, hogy nagyon ki vagyok számolva ebben a hónapban :( -
#1980 jahogy pont a lényeg nincs benne . damn :( -
#1979 Lehetséges. Bár a linkelt file (2,3 mega) 1/3-a kód, a 2/3-a magyar szöveg.
(Az pedig már könyv méret.)
-
bitbandita #1978 ahan, akkor ez a demóból van? -
#1977 kukkants bele a file-ba , látszik benne a magyar szöveg. -
#1976 Eztr mar leirtuk, mint ahogy azt is, hogy az nem mindentmagyarit, csak a menuket nehany tippet es a varazslatok/skillek leirasat. A szovegfilet a singleplayer_en-us.tlk file tartalmazza. -
bitbandita #1975 Wanted! A magyar fájlnak nem véletlenül core_hu-hu.tlk a neve? Ez a us-en -legalábbis a név alapján- az amerikai angol, vagy ez most a kész árverés show? -
#1974 Működik a magyar file.
-
#1973 :DDD -
Skyline #1972 Meg a játékban gyüjtesz pontokat (1600 pontból nekem már van 10 :DDD) és elméletileg van a letölthető tartalmaknál egy olyan hogy PONTOK BEVÁLTÁSA.
Nagyjóság lenne ha ez frankón az,hogy játékteljesítmény alapján (pontgyüjtés) letudod tölteni a DLC-ket...:) -
Skyline #1971 +1 kaszt?
Amiket a játékban írt fő dlc-ként (számszerint 2) egyik sem plusz kaszt. Az egyik egy kőgólem kiszabadítása quest a másik egy szürkék sztorimegismerése quest. Ezenkívül van egy rakat kis motyi (vérfarkas medál,stb) amit elméletileg boltban amikor veszed a játékot adnak. + 1 Vérsárkány páncél amit szintén a játék mellett kapsz egy kóddal (és a mass effect 2-ben is jó lesz). -
Pio #1970 3 DLC van, abból 2 jár ingyen, a harmadik fizetős.
A 2 ingyenes nem nagy eresztés, az egyik plusz 1 kaszt, a másik plusz 1 item (úgy tudom), a harmadik (fizetős) viszont egy full új questhubot tartalmaz. -
Prof William #1969 A Debreceni 576 -ba szerdán érkezik meg a game. Majd pénteken veszem meg. A 2 DLC az a sima verzióhoz is jár?
Ja és vannak más társak is a DE oldalon felsoroltakon kívül. Mert jó pár képet láttam ahol olyan arcok voltak a csapatban akik nem voltak ismerősök.
-
#1968 Hát én idén már csak ezt veszem meg, mármint a CE-t. Esetleg még a Sacred 2 kiegjét. -
Skyline #1967 Asszem holnap melóból én is loholni fogok haza hogy toljam tovább,de még mindig nemhagytam abba csak néha aktív wc/kaj/piaszünetelek alt tab + ideirogatás keretében!:)
-
Skyline #1966 Rock zenével nem találkoztam. Ilyen nagyonjóságos Gyűrük urás szerüs zenék vannak,jofélék mindig passzentolnak az aktuális cselekményhez.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most értem egy monumentális csatához a vár mellett,rendesen kirázott a hideg a jelenettől és az alányomott zenétől + látvány is ott van a szeren!! -
#1965 Nem próbáltam az angol verzióba beilleszteni, remélem működik.
-
ricsa008 #1964 wáá szuper
THX -
#1963 Magyar nyelvi file:
http://rapidshare.com/files/301569950/core_en-us.tlk.html
-
neptum #1962 kár hogy holnap suliból késöbb jövök haza asszem kéne egy hónap szabad nap a suliból -
neptum #1961 eza játék kötelező vétel csak az a gáz hogy ezévre már be van oszta a pénzem szal max jöcőre de akkor tuti hogy a polcomon lesz -
Sith #1960 Én azt nem tudom hogy holnap hogy fogok lelépni a melobol hogy már 3 kor megvehessem a gamet és go haza game game game
Egyébként nekem ma aztat mondták az öthéthat ban hogy holnap 2 3 körül érkeznek a boltokba a cuccok