18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • MEdievil
    Hangulata az van! Nekem nagyon tetszik az alapján amit eddig láttam, szerintem eddig jobb mint az nwn2 (mondjuk az nagyon nehezen indult később azért egész jó lett bár nem volt az első rész közelében sem.) vagy a witcher. Amúgy itt nincs jó-rossz vagy csak én nem találtam?
  • Kandurex
    Mert talán nem egészen hack-n-slash...adná az isten, h kihalna az egész műfaj, a kutyának nem hiányozna az ostoba "nyomomagombotosztjóvan". Egyébként pedig ha körökre osztott lenne ez a játék, nem hogy várni, de már rég előrendeltem volna.
  • ProGabe #1797
    valamiért "megéreztem", hogy itt több száz új üzenet lesz :)

a magyar nyelv meg elvileg már tölthető
  • TDC Geronimo
    Risen hasonlatot meg kicsit erősnek érzem még úgy is, hogy DA-t nem próbáltam :p
  • TDC Geronimo
    "nem tudom miért nem lehet úgy megoldani mint egy hack-n-slashben."

Hát talán mert nem az :D
  • CalebJoe
    Mit mondjak nem győzött meg nem sokkal jobb mint a Risen.
    A grafika elmegy egynek csak megint úgy néznek ki benne a karakterek mint egy utolsó stádiumban lévő aids-es.
    A harcrendszer meg szokásos lasított felvétel nem tudom miért nem lehet úgy megoldani mint egy hack-n-slashben.

• TDC Geronimo
    Lehettél volna kicsit bőbeszédűbb meg tolhattál volna pár képet

nub! :p
  • Kimi23
    Ne is említsd, mert görcsbe rándul a gyomrom...
  • GodBadka
    Hm. Steamen nem csak az a kiraly, hogy pentekig nyalcsorgatas, hanem PST 10am-kor lesz az aktivacio. Az meg felenk este 7 orat jelent, kb. :'(
  • Maxtreme
    * szerettem.
  • Maxtreme
    Köszi

Hát jah. az oblivion agyonmoddolva nem kicsit szebb. :) (de még mod nélkül is megvan ez a szint, a karaktereket leszámítva)
    Na mind1, anno a witchert sem a gfx-ért szerette :)
  • Prof William
    DLC-t az alap ( nem gyűjtői ) játékhoz is adnak?

+ még az előző kérdésim is állnak...
  • Csokis
    Egyébként azt tudtátok, hogy Gáspár András (Fontoló Stúdió Ltd.) volt, aki fordította?!
  • TDC Geronimo
    hah te itt?! :p
  • CalebJoe
    Jó ocsmály bluros a grafikája remélem a játékilag jobb.
  • haxoror
    oké
  • Skyline
    Apropó dlc-k.
    Bioware accountot csináljatok ITT,ne EA-s szart.:)
    Itt kel majd megadni letöltési kódokat (én is itt adtam meg mind3-at) majd játékon belül belépni és letölteni.
  • TDC Geronimo
    ááá valaki verjen fejbe, hogy kibírjam holnapig :D
  • Skyline
    Mostnéztem a sebzés is okés,kaptam egy nyilat az oldalamba,hatása: bénulás,és egy ideig amíg a bénulás volt addig a nyíl állt ki az oldalamból.:)
    Pár kép (köztük kérésre izometrikus nézetből)

• balee4
    Kurva jól néz ez ki, most csöpögök... marhán tolnám már én is.
  • Prof William
    Hát a War dog - okat biztos nem arra tenyésztették hogy a farkukat csóválják hanem hogy fejeket harapjanak le.

Mindenképpen csatlakozik a csapathoz mindenki vagy mint a BG-ben ignorálhatunk embereket?

És akkor alvás/napok múlása van?
  • Davidus
    végignyomtam 3 origint(mage, common dwarf meg dalish elf)
    egyenlőre a játék simán hozza a régi klasszikus rpg-k szintjét:)
    a mage origin volt eddig a legjobb de igazából mindegyik fasza
  • Kandurex
    Én minden játékot, amit megveszek, előtte letöltöm, igaz nem nagyon próbálom ki, egyszerűen arra vagyok kíváncsi, hogy gond nélkül indul e. Az évben is már rácsesztem így a Terminatorral, nem indult, azonnal CTD -re vágott. Egyedül konzolon nem, ott meg mondjuk csúnya rárepülés a GTA IV. volt, hihetetlen "hájp" kampány után egy elég unalmas játékot kaptam. Inkább óvatos vagyok. Igaz konzolra 5X annyi játékot veszek.
  • IMYke2.0.0.0
    Én először kipróbálom "csalóka módon", és aztán, ha elkap... akkor sajnos, 10.000 Ft-al megcsappan a budget-m :()
    Baldur's Gate-ek, Icewind Dale-ek, Neverwinter Nights 1, Mass Effect után ez is kerül a gyűjteménybe...
    A Planescape Torment-et csak külföldről tudom berendelni? Nemá!?
    NWN 2-t csak kollekcióban veszem majd meg.
  • Csokis
    Én kérdeztem, köszi a választ!
  • Skyline
    A karakterekkel nincs nagy gond,a környezettel vannak itt ott gondok inkább..:)

Riddick21: dobkén dobnék,ha csinálna shotot,de szarik csinálni,csak amiket automatikusan csinál azokmennek meg 1 valahogy sikerült nemtom hogy...:D
  • Facek
    Szerintem is baromi jol nez ki, de majd akkor leszek biztos ha futas kozben latom :)
  • Pretorian
    A kutyának tényleg elég rút feje van :D
    De egyébként szerintem kurvajól néz ki.
  • Riddick21
    valaki dobjon be pár izometrikus képet lécci!
  • Skyline
    A fekete csík is képek,csak vmiért szarul rakta be.
  • Skyline
    Aki kérdezte: Win7 alatt tökéletesen megy,azon tolom.
    Gépigény passz,nállam 1920*1080-ban megy mindent maxra pakolva röccmentesen.
    Eddig:
    Nem spoilerzok,sztorielemet sem lövökle. Emberként várban kezdünk (mivel ezz levan írva még a karigenerátorban is gondolo nembaj ha leírtam.:D).
    Itt a grafika egy erős közepest érdemel,sajnos lehetett volna jóval szebb.
    Meg picit több arcmimikája lehetne a kariknak duma közben.
    De kb ennyit az eddig számomra észrevehető negatívumokról.
    A hangok a helyükön vannak jóasak,külön pozitív hogy MINDENKINEK van hangja,tehát ha totál mellékszereplőhöz pofázunk,és csak föléírásosan beszél vissza az is "beszél".:)
    Az egyedüli személy akinek párbeszédek közben nincs hangja,azok mi magunk vagyunk,de ez nem is baj mert úgyis végigolvassuk milyen választ akarunk adni,dögvész lenne ha utánna végig kéne nézni ujra ahogy elmondja a karink.
    Apropó rizsa,angol nyelvü változattal ha nemvagyto perfekt angol,el se kezdjétek,csak az első 20 percben többet beszéltek,mint egy egész Doom 3-ban...:D
    A karik animációja nem rossz,közelnézve tényleg ami talál az talál (nomeg fröccsen:D) amit védünk azt védünk.
    Fröccsenés...Ahogy azt kihangsúlyozták,tényleg brutálisan véres a cucc,1-2 patkány lemészárlása után is nyakig véresek vagyunk:D
    Szóval számomra eddig jóság a progi bár nagydolgok még nemtörténtek,és a graf remélem szebb lesz odakinn (jó a kutyánk is az ocsmány kategóriába tartozik:D).

• mike01010101
    Nekem az oblivion a merce meg ma is. Egyebkent az animacio mindig is a leggyengebb pontja volt eppen ugy mint a fallout3-nak. Nem is ertettem soha hogy ilyen jol megcsinalt top jatekokban mint az oblivion es fallout3 miert nem tettek jobb animaciokat. Ettol fuggetlenul remelem hogy ugyanoda kerul nalam a dragon age ahol az oblivion-witcher-risen-mass effect-gothic123-fallout3-kotor12 van. Fizikailag biztos hogy mellejuk kerul.:)
  • Prince23
    Megrendeltem én is, remélem nem fogom megbánni. Nov. 4-én szállítják le.
  • Pretorian
    Jah, a millióféle texture és effekt mod-al azért még ma is rendesen odacsap az Oblivion. A karakteranimáció, az arcmimika meg alapből mérföldeket ver az Oblira a videók alapján.
  • Pretorian
    Ha valaki volt olyan aljas és próbálta a warez-t az monnyon' má valamit a játékról (ne a másolásvédelelmről lol).
  • Riddick21
    A PC-n rongyosra moddolt, alapjáratnál 100-szor szebb Oblivionról beszélt. Ami még ma is élvonalbeli látványnak számít.
  • mike01010101
    Itt is az oblivional hasonlitja ossze es nagyjabol egalra hozza vele csakhogy az oblivion tobb mint 3 eves jatek. De holnapra megmondom milyen szerintem. En nem vagyok annyira "technokrata" hogy csak a polygonszam meg a nextgen effectek erdekeljenek, az osszehatas, a jo jatszhatosag es a jo iranyitas fontosabb.
  • GodBadka
    Elméletileg, ha itt regisztrálsz, akkor az EA-hoz is be leszel regisztrálva némi idő múlva. Nekem legalábbis ez lett a vége. Egyszer csak kaptam egy levelet, hogy EA regisztrációm sikeresen megtörtént. Meglepődtem, majd levontam a tanulságokat :)
  • TDC Geronimo
    A social siteos acc nem elég, mint a karaktergenerálónál?
  • TDC Geronimo
    Hivatalos gépigénybe is benne van a win7