18612
![]() |
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Mind1 ne is legyen, úgy is megvesszük, nem? :D -
Nah azért, vmi ilyesmit vártam, komolyan mondom, nem tudom hogy bírom ki ezt a pár napot még. Melóhelyen hogy fogok így odafigyelni. :D -
Murmur #1957 Nalam "black screen crash"-t produkal a jatek eleg surun, a Witchernel is ez volt anno a bajom, de az valahogy helyrejott nemi catalyst babralas utan. Remelem itt is ez lesz, kulonben csak disznek lesz jo a doboza. :( -
Tényleg, akkor most vannak rockzenei betétek a játékban? A trailerekben elég sok volt, és most nem a Marilyn Manson-ra gondolok... -
Na örülök, végre egy olyan vélemény, ami összecseng a rivjúkkal.
Én most nem rettegek attól, hogy holnap az egész napot végigjátszom majd ha esetleg rákattannék, mert szerda estig nem dolgozom, szal' mehet a kockulás majdnem 2 napig, csak még be kell szereznem a játékot. -
eh el kéne mennem aludni, hogy hamar holnap legyen :y -
Na 3-4ora jatek utan:
Nekem nagyon bejon.A sztori jo,a karakterek is klasszul ki vannak dolgozva.Grafikailag talan kicsit jobbra szamitottam az elejen,de aztan magaval sodornak az esemenyek.Normal nehezsegi fokon is volt par harc ami megizzasztott,szoval kihivas akad.Az atvezeto videok nagyon jok es hangulatosak,kar hogy itt-ott bugos a grafika(kardok nem simulnak a harcosok hatara hanem lebegnek,stb)de ahogy az ember halad elore a tortenetben ugy akar meg tobbet latni es elfelejti az aprobb hibakat.Ja igen,egy elf magus-t kezdtem,kicsit kevesnek talalom a valaszthato karakterkasztokat,de biztosan inditani fogok egy harcost is majd.A maszkalas,dumalas a szokasos,de amikor beindul egy nagyobb harc,es a zene is elkezd felhangosodni,csorognek a pancelok,csattognak a kardok,csupa ver a karakterek arca es ruhaja....well az eddig lenyugozo.
Engem biztosan sokaig le fog kotni,eddig pozitiv csalodas. -
én valahogy érzem, hogy ez a cucc jó lesz. belekóstoltam, vagy két és fél órát bentragadtam. az x-faktor benne van, már érezni az elején. a hangok, a szinkron, valahogy átjön az egész.
ha az eleje mérvadó ebből a szempontból, tetszik, hogy a morális rendszer nem fekete-fehér. komolyan gondolkodtam a hátteret bemutató questben, hogy akkor mi is itt a helyes.
össze kell valahogy vakarni rá a lóvét, na... -
Skyline #1951 Nah most hogy kb 3-4 óta tolom a játékot kialakult a kép részemről: EZ EGY NAGY SZAR! Komolyan mondom olyan gyorsan telik mellette az idő,észre se vettem hogy elmúlt 10,holnap meg meló van szóval ott rohadjon meg a készítőbanda ahol van!:D
Egyébként meg csak ajánlani tudom a KOMOLY rpg fanoknak,szép is (lentebb a képek,a kezdő terület nemtetszett de a szabadban a romok,az ellenfelek komolyak) jóis,rágyógyultam mint anno BG1-2re..:)
Vannak hiányosságai,de engem képelé vonszolt és ide is ragasztott,ez egy játék ami a 10 pénzt megérte!
Az pedig hogy a saját kari beszélgetés közben meg se nyikkan engem nem érdekel,sokkal jobban irritálna amikor végigolvasom a lehetséges választ,rányomok,és újra végig kell olvasnom miközben bemondja.. -
neptum #1950 nagyon faja játék City Elf és Nő az eleje nagyon faja amikor legyílkolok mindenkit a palotába rohadt jó a hangulaat amúgy va na neten kezdetleges magyarosítás egyedü la párbeszédek nincsenek magyarul pedig az lenne a lényeg -
Lehet benne egyedi fegyvert meg páncélt csinálni? Azt már tudom, hogy meglévő cuccokat lehet enchantolni meg méreggel bekenni. -
Pio #1948 Konzolon mass effectes, PCn viszont van lehetőség BG-s irányításra is. -
Na, települt is, szupcsi. Én Warrior kasztot választottam, és férfit mert állitólag a nőket lenézik. xD Ja, meg embert csináltam. :D Mert az elfeket és törpéket is lenézik. :D Egyelőre a kastélyban tevékenykedek, gagyi missziókat... egy szörnyet nem öltem még... -
Prof William #1946 Tényleg Mass Effectre hasonlít? Jobb lenne ha inkább BG-re...
-
Pont ezért tettem hozzá, hogy erre nem látok semmi esélyt :) -
Ha nem BioWare-játékról lenne szó, megérteném az aggodalmat.
Az a párszázezer-egy-kétmillió eladott pc-s példány azért elég számottevő...és ennyi még akkor is bőven elfogyna egy BioWare-játékból, ha kicsivel gyengébb értékeléseket kapna. -
Ettől mi PC-s játékosok nem félünk. Kell nekik a PC piac. -
hajjaj hányszor láttuk már azt, hogy megjelenés előtt 1 hónappal halasztanak PCre. Nem is kell messzire menni, itt van rögtön az AC2 :) -
Akkor miért jársz ide vissza? -
Mass Effect 2 egyenlőre csont ugyanakkorra van datálva PC-n, mint Igzbogzon, nem tették függővé a DA sikerétől a PC-s megjelenést.
Az első rész is korrektül fogyott PC-n. -
MrAndree #1939 Ez így ebben a formában azért hülyeség. Nem fognak kifutni PC-ről csak azért mert esetleg rosszul fogyna a Dragon Age PC-n, a Mass Effect 2-t meg aztán véágképp nem fogják emiatt eltolni hirtelen fél évvel a konzoloshoz képest. -
nah kezdem megszokni a játékot/irányítást,de a harci taktikák beállítása még kicsit kínai:P
Ha valaki már rájött a csínyjára adjon pár jó tippet!
Pl. a távolsági klassz váltosn át közelharci fegyóra ha odaérnek hozzá,mert nekem lövi tovább long bow-al fél méterről:S -
Pio #1937 -
Pio #1936 Dehogy is, valamit rosszul olvastál ki a mondandómból, pont azt írtam, hogy ennyi negatívum semmiképp sem fog eltántorítani, de még várok 1-2 infót, tesztet, visszajelzést.
Az elmúlt 4 eredeti játékvásárlásom mind előrendelés volt és 3szor csalódnom kellett, ráadásul se folytatás, se ingyenes tartalombővítés nem járt egyikhez se, szóval óvatosabbra vettem a figurát, ennyiről van szó. :) -
am meg magyar nyelv sztem csak akkor lesz, ha itthon is megjelenik, és valaki lesz oly kedves és feltölti nekünk a szövegfájlokat :) bár nekem mindegy ha jó meg fogom venni a játékot, ha nem tetszik,//ettől függetlenül még lehet jó játék// akkor inkább néha játszogatok vele itthon és akkor én is megköszönöm a magyar nyelvi fájlt. -
Pio #1934 Multi2 általában amcsi megjelenésű angol/spanyol-t jelent, kivéve ha mondjuk magyar a releaser és csak a magyart meg az angolt hagyja benne. -
Azért képes lennél lewarezolni, mert nem beszél a PC? Azt remélem tudják itt sokan, hogy ez a játék egy bizonyos felmérés is a Biowarenel. Ha nem fog jól fogyni (mondjuk ettől nem félek) PCn, akkor meglehet ennyi volt a Bioware PCs közösségbe vetett bizalmas és nem lesz több game tőlük PCre, illetve a mass effect 2nél is lehet egy jó nagy késésre számítani PCn. Bár személy szerint nem gondolom, hogy ez a veszély fent állna. -
ezt mondtam már amikor megnéztem az első gameplay-t erre valaki lecseszett hogy rosszat néztem a főhös beszél. KB annyira mint a kotorban a saját karaktered :) Nem egetrengető probléma hogy nincs de pl a mass effect után meglepő a bioware döntése. Másrészt, meg vehetjük azt, hogy ez egy szerepjáték és mint olyan ezzel a ficsőrrel azt kivánták elérni hogy TE mondod a választ :) -
Prof William #1931 Úgy tűnik van Reloaded -es multilanguage is...
http://www.katzforums.com/showthread.php?t=852907
Ez vajon valódi? -
Hihetetlen, hogy Hardwired-ön eddig kb. 5 üzenet érkezett a megjelenés óta és abban kb. 20-szor annyi az információ, mint itt, ebben az üres szófosásban... -
MrAndree #1929 Mass Effect-ben is így volt... -
Tudom. Magam is papíroztam :) Viszont számítógépen előny a jó vizualitás. -
Pio #1927 Itt is faszán ki lehetett volna vitelezni ezt a megoldást, hisz előre kiválaszthatjuk a karakterünk stílusát, hanghordozását és ennek függvényében adhatná a válaszokat. Te csak annyit választasz ki, hogy "egyet értek vele" aztán ha mondjuk bölcset választottál azt mondja, hogy "Alaposan mérlegelve a lehetőségeket úgy gondolom, a meglátásod helyes.", satöbbi... Szerintem egy elég magas labdát hagytak ki ezzel a készítők, na persze sírni azért nem fogok (még várok pár tesztet, hogy eldöntsem, hogy vétel vagy warez lesz-e a dologból...) emiatt. -
thx -
ini-ben állítható. dokumentumokon belül BioWare\Dragon Age\Settings\DragonAge.ini, ott megtalálod. -
Pio #1924 Ugyan azt felolvasni szerintem sincs értelme.
A Rise of The Argonautsos megoldás nagyon tetszett, ahol a mondandók lényege volt választható aztán azt nagyon faszán megfogalmazva elmondta a főkarakter, egyszóval attól, hogy előre elolvastam a választási lehetőségeket még egyáltalán nem tudtam, hogy milyen szövegbe öntve fogja a kiválasztott dolgot elmondani Iaszón. -
MrAndree #1923 Engem egy kicsit zavar, Witcherben pont szerettem ezt. Meg a Gothicokban is, illetve most legutóbb a Risenben. -
LemonSnake #1922 Igaz, de ígyis úgyis elolvasod az összes válasz lehetőséget mielőtt kattintasz, engem nem fog zavarni hogy nem olvassák fel megint (pl. Witcher). -
Most mar csak egy magyar singleplayer_en-us.tlk kellene :D -
LemonSnake #1920 12 hanggal kellett volna, mert férfivel és nőivel is. Még nincs meg de elő van rendelve a CE, csak a kar. generátorból tudom.