18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
mike01010101 #1679 Mar ma is atveheto?? -
Prof William #1678 Ebben az esetben majd várom a véleményeket a játékról. :) -
#1677 ööö én olvastam bioware fórumon tegnap, hogy a boxos verzióba elő tudtak hozni egy sötételf karaktert valami kombinációval a menübe. Szal semmi se lehetetlen :D -
Csokis #1676 Feltettem máshova is:
MediaFire, KATT!
Megaupload, KATT! -
MrAndree #1675 A borító szöveget fikáztam mert nem tetszik. Nem azért mert rossz hanem mert én egyiket se így fordítottam volna. Ennyi. Szóval le lehet állni a sznobozással, már a Mass Effectnél is felhúztak ezzel a baromsággal. -
#1674 Az lehet, de határozottan emlékszem, hogy később valami házi patch által elérhető volt a két kardos barátunk a BG -ben :) ...Júúúúj mekkora lenne, ha itt is ügyes modderek beleraknák! -
#1673 Már leirtuk egy párszor a 200 oldalas strategy guide storyt... -
#1672 Amugy ha jol hallottam a masodik DVD tartalmazza az osszes lokalizacios fajlokat. -
Drizzthsz #1671 Azt még gondolom mindig nem tudni lesz-e magyar kézikönyv a CE-ben is. Hát, asszem ma megveszem a simát. -
#1670 Kár, hogy eredetileg nem orosz vagy kínai a játék. ;) -
#1669 Túl hű a fordítás, kevés regényt olvasott aki fordította. De engem nem zavar, nem túl jó az angolom egy ilyen történethez. -
#1668 Néhány magyarra fordított elnevezés miatt nem kellene már előre szidni a saját nyelvi verziónkat. Még jó is lehet! -
#1667 Te még itt nem halottál semmit csak olvastál két szöveget és máris fikáztál de nem akarlak rábeszélni semmire teljesen a te döntésed milyen nyelven játszol. -
Prof William #1666 Egsedül a kamarás szó piszkálja a csőröm de amúgy minden ok.
Az 576-okba szerdára már megérkezik. 10k lesz.
Csüt-pénteken megyek majd be szóval max a hétvégére már én is nyomni fogom. :) -
MrAndree #1665 Mi azon sznobság, hogy nem szeretek mást olvasni mint amit hallok? Főleg ha értek mindent angolul is. -
mnorbi #1664 lol , most irtak cd galaxistol , megvam játék és megcásrolható már ma is ... -
GodBadka #1663 Jah, az a két dolog necces. Szürke őrző, meg Fődémon jobban hangzana, ettől még nem rossz a fordítás csak furcsa. Ha rosszat akartok látni, akkor a Blood Bowl PC játék ferdítését érdemes megnézni. :) -
#1662 Azert igy a boriton mar az a vezerdemon szo is eleg gaz :D
Akkor mar legalabb ne szo szerint akartak volna irni. Ennel meg a nem pontos de sokkal jobban hangzo demonok vezerevel is fogyaszhatobb megoldas lett volna. :D -
#1661 Az lehet, de nekem egy Grey warden vagy egy archdemon valahogy jobban hangzik, mint a szürke kamarás meg a vezérdémon. Ízlések és pofonok :p -
#1660 Na jó, de Grey Warden - Szürke kamarás... hát eddig olvastam, aztán be is fejeztem... Lehet, hogy stimmel, de hogy kíváncsi nem vagyok rá... -
#1659 Itt a magyar
És az angol
Középfokú nyelvvizsgám van de én nem látok durva félreforditást ,kicsit sznobságnak látom ezt a angolnyelv imádatot pedig ha öszinték akarunk lenni a magyarhoz képest az angol egyszerü mint egy faék. -
Prof William #1658 Ez igaz. PS3 - Xbox nem kap magyar nyelvet. Csak a PC verzió. -
Prof William #1657 Ha mediafirere rakod fel akkor akárhányszor le lehet tölteni.
Át kellene akkor írni a dátumot ha már tényleg megjelent... -
GodBadka #1656 Mintha valaki mondta volna, hogy X-Box-on nyista magyar nyelv, de ezt nem tudom megerősíteni, vagy cáfolni. -
MrAndree #1655 Ja, elég érdekes a szöveg. Én is maradok inkább az angolnál majd. :) -
Kraptor #1654 PC-re lesz magyar, sőt még magyar digitális manuál is:) -
#1653 Régebbi EA termékekből kiindulva biztos lesz 6-7 nyelv amik közül választani lehet. Közte lesz a magyar is. Én személy szerint kerülöm inkább a magyar nyelvet ebbe a gameba is, elég volt ránéznem a dvd borító hátuljára a cdgalaxis oldalán, hogy elrettentsen :D -
mnorbi #1652 van egy kérdésem , nem warez, csak abbol indul.... Nézegettem a releaseket , és nem látom hogy a multi language nél lenne magyar... (xbox) . Valaki irta hogy steame a verzióba lesz magyar , ez mennyire igaz ? -
Kraptor #1651 Egy kis csemege, ha volt már bocsi:)
http://rapidshare.com/files/301306332/DRAGNORpcMAN_US_.pdf.html
Csak 10x lehet letölteni. -
MrAndree #1650 Meg bizony. :) -
#1649 Amit dav linkelt igaz volt. Gonosz kis pletyka volt csak ez a késés, de most már a legkevésbé se érdekel. Holnapra itt lesz végre :D -
#1648 Most akkor megjelent???? wtf -
#1647 Hát ha már most is kapható, esélyes, hogy hétvégére szétterítik az országban, EA termékek gyorsan megérkeznek a Tescoba is. :D -
Prof William #1646 Jee!
Én pénteken nézek el valamelyik boltba. Lehet hogy akkor már kapható is lesz? -
#1645 Szerintem meg ahhoz kepest, hogy mar 8 honapja a konzolverziokra vartunk eleg szar az a 3 nap :D -
GodBadka #1644 Nem tudom, csak tipp, de gyanítom nem egyszerre küldenek ki (hására üt), 1000 levelet, hanem teszem azt percenként 20-at. Szokás ilyesmit csinálni, ha nem a SPAM-elés a cél. :) -
#1643 Ahhoz képest hogy Nov 6 a megjelenési dátum azért nem állunk olyan rosszul... -
#1642 Én sem kaptam értesítést :( Komolyan, ebben a tetű országban semmi nem megy normálisan. -
#1641 Áh de király, van Isten. :D Remélem max szerdán megkapják a CE-t is. -
#1640 Azt irják még a nyomdába van és a hétvégére várható valszeg a CE után lesz belöle valami de ezek után azon se lepödnék meg ha elöbb kész lenne.