18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#1719 Lehetne hasonlóan mint a Realms of Arkania-ban, kijelölni ki marad fent őrködni, ki mit csinál..és nem csak leheverednek a legmocskosabb padlón :))
De ami elvárható, hogy megszakítható legyen a pihenés, azaz ha necces helyen horpasztanak, akkor néha felfedezik őket. -
#1718 Nyiss egyet. -
#1717 útban.....:) -
ricsa008 #1716 kellene egy warez topic mer lenne egy kérdésem -
#1715 Dragon Age Origins-SKIDROW - 7.60 GB
vótmá?
-
#1714 Persze, valahogy túlélem, ha Te lezártad. De majd egyszer meséld el, melyik piacon vetted azt a képességet, hogy frankón kikerüld a témát, és valami egészen más dologra válaszolj, vagy fölöslegesen kommentelj. -
Murmur #1713 CE-t rendeltem anno a galaxisnal, erre jon a level, hogy megjott a normal verzio, es megvehetem azt. Ez most azt jelenti, hogy meg a CE nem jott meg es majd ha megjon, akkor kapok meg egy levelet, vagy azt, hogy rendeljek normalt, mert nekem nem jutott CE?! -
#1712 Ok akkor spilázd ,ha nem gond magadra hagylak mert én már lezártam a dolgot. -
#1711 (Beletrafáltál, imádom a japó filmeket, és eredeti nyelven nézem : D, angol vagy magyar felirattal. -.- " )
Szerintem meg nem volt lezárva a téma, és még akármeddig lehetne "spilázni", azért mert Te lezártad magadban, még szabad a hozzászólás, kommentelés szerintem. ; P
Agyatlanul ne mondjuk már senkire, hogy sznob, ameddig nem vagyunk tisztában a szó jelentésével.
És aki eredeti nyelven, felirattal szeretné játszani a játékot, játssza. -
MrAndree #1710 Mi köze ennek a japó filmekhez? Már bocs, de ha valaki érti annyira az adott nyelvet, hogy azon tolja a játékot akkor miért lesz ettől sznob? Eláulom, nem lesz az. -
Prof William #1709 Manapság már nincsenek is gonosz drowwok hanem csak szegény identitásukat kereső érző szívű felszínre merészkedő kalandorok. :)
Néha komolyan elgondolkozok maradt e még egyáltalán valaki is lent. :)
Na de vissza a tárgyra...
2 kérdés...
1. A hat kölönböző indítósztori ad valami plusszt a játékba vagy csak annyi hogy az első pár óra egyedi. ( Mondjuk ez is elég jó plusz. )
2. Amolyan BG1-2 -sen lehet aludni játékban? Remélem... -
#1708 Ez mind szep es jo, de KI AZ A BRIGIKE? :D -
#1707 Már lezártuk de spilázhatod ha akarod nem gyözködök senkit ha szereted az eredetiséget gondolom a japó filmeket is japo nyelven nézed ,erröl ennyit. -
Kraptor #1706 Ha már így magyar fordításról esett szó, szerintem eddig a Spore-nak volt tényleg jó fordítása, amit élvezetes is volt magyarul játszani is. mondjuk ott nem sok veszett el a fordítás alatt :) -
#1705 Természetesen aki nem tud angolul, játssza magyarul. -.-" De rengeteget lehet fejleszteni egy alap angoltudást egy ilyen játékkal pl. -
#1704 Szerintem meg ostobaság olyan idegen eredetű, magyar szavakat használni, amit előzetes utánanézés nélkül, értelmetlenül használunk.
sznob
Én is angolul fogom játszani, mert szeretem az eredetiséget, a filmeket is rühellem szinkronosan nézni, mert részemről totál hazavágja az eredeti hangulatot, valamint amilyennek a film eredetileg készült pl, ugyanígy van ez a játékoknál is, Mass Effectet is kapásból angolul telepítettem, ahogy az összes olyan játékot, ahol lehetőségem volt a magyar fordítást választani.
Valamint a magyar fordítás sokszor bugyuta, idióta, sokkal butábban hangzik, mint az eredeti. Csak mint ahogy a filmeknél, sorozatoknál is. -
#1703 -
#1702 Így van! Ez fontos :D Ezért is kell bele. -
#1701 NWN2-ben is igy volt és ott is sok vita volt ebböl pl egy tipikus dark elf nem bragyizik egy törpel hanem leköpi és lassu tüzön megsüti ,stb -
#1700 Az en velemenyem szerint.
Egyaltalan ilyen "felszini" kalandokba nem illenek a dark-elfek.
A fantasy megcsufolasanak erzem meg akkor is, hogy annyira kozkedvelt a Drow faj a jatekosok koreben. Ellenben mar ott tartunk, hogy teljesen elvonatkoztattak oket az eredettol, semmi negativ modosito a napfenyben, minden eszkozuk,fegyveruk napfenyallo, mikozben a rendes fajoknal meg a felszinen is nagyobb bonuszokat kapnak. Egyszeruen nevetseges mar az egesz. -
#1699 ...az igaz, hogy Drizz állandóan "lelki problémákkal" küszködött, de a két kardos tudása lenyűgöző volt...szóval én azért kipróbálnám :) -
#1698 cimbim is nyomta a BG alatt Drizzt-l, ..kicsit csalódtam is benne :DDD
Én mondjuk nem annyira kedvelem Drizzt, túl komplikált hogy finom legyek, valmelyik regénybe amikor egy kerge elf kergette égre-földre a falugyilkolászás miatt (pont az akit bekent vérrel hogy megmentse), a végjátékban mindketten halálos sebet kaptak (büvölés), és ott Drizzt akkora nyakatekert hisztit levágott, hogy annál már csak Wulfgar legyalázása volt ami erősebben csapta ki a biztosítékot. De Cattie húzódozása Drizzt-t szemben, vagy Bruenor 'feltámadása' is necces.
Szal én inkább maradok a saját csapatnál. :)) -
Prof William #1697 Ja ha lehet warezolok de most mégis úgy érzem hogy ez nekem eredetiben kell. Mindenképpen meg fogom venni a héten... -
Kraptor #1696 Aszem nem tudok ellenállni, mert EA store még 3 napot mutat digital downloadnál...tehát a számláló jó:) Csak szerintem sokan nem tudnak várni:) (mármint boltok) -
#1695 Nem oszt nem szoroz. Elkerülhetetlen volt, hogy kikerüljön. Eladásokkal így se lesz gond -.- -
#1694 Ez varhato volt. -
#1693 Rossz hír, warezon megjelent minden nagyobb torrent oldalon. -
#1692 Kandurex légyszi szedd le a számlálót és rakd be a cdgalaxist illetve az 576ot. Meg azt is, hogy galaxisba kapható ma már, elkerülendő a félreértéseket. -
ricsa008 #1691 holnapra lennt van remélem nem lesz gond :D -
#1690 Detto. -
Csokis #1689 Ezt is feltettem Megaupload-ra, KATT! -
Akranor #1688 Én előrendeltem,de nem tudták megmondani mikor jön... -
mike01010101 #1687 Mindjart leszaladok, atveszem:) -
#1686 Na az gyönyörű lenne, akkor meg sem venném. -
Kraptor #1685 Köszi!
Itt a magyar manual is ha valakit érdekelDA:O Hu manual -
#1684 A kamarás tényleg necces, de ez legyen a legnagyobb gond, gondolatban átfordítom magamnak. Én tuti, hogy a magyart tolom, annak ellenére, hogy könyveket szoktam angolul olvasni. -
LouisWu #1683 miért 3 days? Nem holnap jelenik meg? -
ricsa008 #1682 végre itt van már vártam :D -
#1681 Remélem megéri várni a CE-t és a fémdobozost kapjuk nem a müanyagot. -
Csokis #1680 Mivel raktáron van nekik, így igen!