18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#2119 Kell egy tolvaj(rugo) a partyba,annak van lockpick kepzettsege.Anelkul felejtosek a zart ladak. -
#2118 Pár kép tőlem is gyorsba
-
Sund #2117 Sziasztok!
Dilemmában vagyok, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Nem szeretnék TPS nézetben játszani ezért, bár van x360-am, nem arra szeretném megvenni.
Viszont fogalmam sincs, hogy az alábbi konfigon elfutna-e a játék:
Core 2 2.4Ghz, 2G RAM, Ati 2600XT, Win7
Szerintetek van remény, vagy maradjak a 360-nál.
Köszi a választ.
-
#2116 Ebből a játékból eddig 1 video fogott meg, de az szerintem minden idők egyik legütősebb mozija: http://www.gametrailers.com/video/sacred-ashes-dragon-age/57552
Hangok, arcmimika, animáció, hangulat mind csillagos 5-ös. -
#2115 Sziasztok, 1-2 ember válaszolhatna illetve leírhatná a véleményét a következőkről:
- vannak-e nyílt terek vagy csak zártak főként?
- mindenhol fröcsög a vér agyba főbe, vagy csak módjával, ízlésesen tálalva?
- mennyire komplex a harcrendszer/tárgyhasználat/párbeszédek?
- mennyire változatos a grafika? (pl. nem-e túl szürke mindenhol)
- mennyire lineáris a játék? Vannak-e elágazók, vagy pl. nagy nyílt terep ahol én döntöm el merre akarok menni?
- mennyire változatosak a küldetések?
- maga a harc átlátható-e, jól működik-e a pillanatállj + utasítások rendszer?
- összbenyomás/hangulat 10-es skálán?
Előre is köszi! -
Sith #2114 Kb egy órája voltam a Mammut 576-ban és azt mondták hogy este felé hozzák.. tegnap még 2-3 at mondtak szóval nem tudom -
Prof William #2113 DB - ben az 576-ban azt mondták hogy szerdától már kapható. El is rakatok egyet magamnak majd biztos ami biztos. :) -
GodBadka #2112 CDGalaxis-ban biztos volt már tegnap is, mert megvettem a bátyámnak. Hogy más boltba eljutott-e már, az erősen kérdéses. -
#2111 Utóbbi évek legnagyobb gameja. Na bújok is vissza -.- -
#2110 A pesti boltokba van már Dragon Age polcon? Mert most tettem egy bringás kitéröt a Mammut2-ben lévö 576-hoz és azt mondták csak 4-5 fele érkezik szoval igy csak tekertem plusz 4 km-t, nade mindegy holnap már meglesz az eredeti:) -
MrAndree #2109 Ja, hát azt nem tudom. Ezért is nem állok neki egyelőre, inkább megvárom már az eredetit. -
josi #2108 Köszönöm válaszod, de úgy értem hogy a pontszámolásban. -
MrAndree #2107 Nem kell aktiválni. -
#2106 Igen, tudom, de ez benne a kihívás. Amúgy meg úgy is többször végigtolom majd. :D -
josi #2105 Ezt megkell vennem, máris indulok:) Egy kérdésem lenne, ha megvan eredetiben, aktíválom, a csúnya mentéseket elfogadja online profilba? -
Sunrider924 #2104 Lehet hogy megsem :D Ebben a jatekban az elfek az alacsonyabb rendu faj, az emberek lenezik es szolgakent bannak veluk, varosban kulon el van falazva a szolganegyed ahol az elfek elnek, szoval gondold meg -
Sunrider924 #2103 Lenne egy kerdesem , es megadom a konfigom hatha azon bukik az egesz: nektek is minden transition area-nal fel vagy egy teljes percig tolti a kovektezo zonat? Anno a NWN2-nel is ez olte meg nekem a jatekot, minden zona valtasnal toltokepernyot nezni, erre most megint... A jatek szep, nezd a hatam nezopontbol( kamera a kari valla folott) wasd-vel gyonyoruen fut 1024x768 high beallitas minden menupontban, Athlon 64X2 4400+, 4GB Kingston DDR2 800, Radeon 4670 AGP, lvl 7 elf magus csaj a kiraly halala utani csatanal, es agyamra ment mar a loading minden zona valtasnal. Valakinek otlete? -
#2102 Lehet nekem is elffel kéne kezdenem. :) -
Két eredetet néztem meg tegnap éjjel óta, és mindkettő tetszett, egyelőre nem tudom eldönteni, melyiket folytassam, lehet, hogy párhuzamosan haladok. : D Mindenesetre az egy bolond, aki szerint ez a grafika ronda, szerintem baromi szép, illik a játékhoz, remek hangulatot csinál neki.
-
#2100 van zárnyitás skill az biztos , én tolvajt indítottam ( vagy mi a a franc az itten ) és annál lehetett ilyen skillt választani. -
#2099 nem látok rá semmiylen képzettséget vagy enynire vak vagyok? -
#2098 Na én is kipróbáltam eme remek játékot.
Hihetetlen mennyi szöveg van a játékba.
Egy nő szerencsevadász Pagony Elf-el kezdtem el az igazi kalandokat.
(emberrel kezdtem, de nem tetszett, hogy várba kezdünk így más fajjal kezdtem)
Sok emberrel találkoztam már, csatlakoztam a Szürke Kamarásokhoz is.
Talán lesz egy kutyám is ha meggyógyul. Én megtettem mindent érte már csak rajta múlik.
Most a csatánál tartok csak tartok már egy kis szünetet mert mióta beléptem annak már van vagy 5 órája:D.
Hihetetlen szép a játék. Karaterek nagyon jók (az angol beszéd + jóság, imádom ahogy beszélnek).
Elleszek a játékkal az biztos. Aki teheti az vegye meg a teljes játékot.
-
#2097 Ez engem is erosen erdekelne. Megtenned, hogy irsz, miutan kiprobaltad Pio javaslatat?
Megneznem magam, de egyenlore meg nincs meg a jatek... -
#2096 látod ez engem is érdekelne :D -
#2095 pls healp how to ládanyitás!:P -
#2094 Ehh...látom itt is előkerült a "CSÖCS" szindróma :D -
#2093 Ez sajnos elerte a 10-es limitet es mar nem toltheto! Nem tenned fel mashova legyszives, hogy megint le lehessen tolteni? -
Skyline #2092 Néha kommentálja is a karink az eseményeket.:)
-
#2091 nyögni -
Prof William #2090 Ha meg majd beindul a románc majd azon a hangon fog szerelmesen lihegni. :) -
#2089 nyögéseket -
#2088 harc közben ad ki hangokat :D -
#2087 csak máshogy nyögnek :DD -
#2086 A képpel kapcsolatosan merült fel bennem egy kérdés. Mi értelme van a karaktered hangját beállítani? Csak mert én eddig egyetlen párbeszéd során sem hallottam, hogy megszólalt volna. Vagy van valami beállítási lehetőség amit az opciók menüben nem vettem volna észre? -
#2085 Játékon belül már pontosan nemtudom hol invertoryban turkáltam és ott láttam a lucky stone-t ott volt hogy letöltés leszedte és következő elinditásnál már be is rakta.
Van még 2 dolog egyik 5xx másik 3xx MB-os azok micsodák?Valami pontokért lehet őket letölteni. -
mike01010101 #2084 Elore is koszi:)
Ha wsad-vel iranyitod es az egerrel akarsz forogni, nezelodni (mouselook mint egy sima fps vagy tps jatekban) akkor kell nyomni. Ilyen volt az iranyitas a drakensang cimu jatekban is, nem is jatszottam vele sokat.
-
#2083 No kezdjük a játékot egy elf, mágus Amidalával
-
#2082 tölt bakker -
#2081 Na milyen a játék, érdemes lesz rá a jövő héten kb 10k-t kiadni? :D -
Pio #2080 Gondolom annyi, hogy a core fájlt nem írod felül, csak a singleplayert.