18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • D4v3
    Azt valaki esetleg nem tudja, hogy a http://www.dragonagejourneys.com-on unlockolt cuccokat miután letöltöttem a menüben hol fogom megszerezni játékon belül? A kezdő inventory-ban nem volt benne.
  • Prince23
    ÉLŐ
  • Legend Killer
    tehetek be pár képet az elejéről? vagy inkább ne, hogy ne legyen senkinek rossz.
  • Prince23
    Bocs az utóbbiért, a pressakeyes videókat nem kezeli a rendszert

Tehát:

• balee4
    Én meg szerdában bízok, pénteken csak fél kettőig melózok, aztán utazok el szüleimhez, szal, akkor nem tudom fogadni a futárt.
  • Prince23
    Van még egy:

• Pretorian
    Ez furcsa, szerintem nem életszerű...bár egy fantasy-témájú játék esetében mondjuk nem is nagyon lehet életszerűségről beszélni.
    Igen, azért érezhető még a D&D hatása, bár az jóval összetettebb (ezt most negativumként dobom fel) mint a BioWare rendszere, én a Neverwinterben is főleg attól kaptam hülyét, hogy 500-féle dolgot kellett bindolni a quickbar-ba a D&D miatt. Papiron meg kockákkal, vagy éppen táblán persze más, ott azért nem kell attól félni, hogy leül a játék, mert nem a pörgésen van a hangsúly. Egy-egy olyan kaliberű modult, mint pl. a NWN, megesett, hogy hónapokig tartott, mire végignyomtunk.
  • Prince23
    beágyazom a reviewet :D

• Prince23
  • Kraptor
    "A backstab-nek pont a meglepetés a lényege, ha már láttak, buktad a meglepiből származó előnyt."

Backstab attól még van, csak úgy kell helyezkedned, hogy akit támadsz háttal legyen neked, sőt még a piros kör ami körbe veszi az ellenfelet jelzi, hogy hol van a backstap hely az ellenfelen.

Gondolom a fiuk átvették azért a DnDből, hogy ha rejtőzve backstabels akkor még nagyobbat sebzel (ezt még nem próbáltam csak gondolom de ez nem biztos), sima backstab van harc közben is, csak úgy kell helyezkedni.:)
  • Prince23
    Nekem már holnap hozzák:D
  • Riddick21
    +1, de én még a csütörtökben is bízom
  • MrAndree
    Én még tartom magam de ha péntekig nem lesz CE-m akkor nekiállok a csúnya verziónak de én hétvégén ezt így vagy úgy de játszani akarom már.
  • balee4
    Remélem is, ha laptopon ilyen szépen fut, nem lesz itt gond.
    Amúgy baszott nagy játék, hihetetlen hangulatos az egész. Egy kicsit olyan mintha egy gyűrűk Urába csöppentem volna. De most abba is hagyom, megvárom a CE-t.
  • TVelvet
    milyen kastély? én még mindig keresem az armor 4. darabját, a páncélt, melyik essett és hol? spoilerbe pls :)
  • yesname #2224
    A Witchert végigjátszottam és azt a harcrendszert egy komoly RPG rendszerhez hasonlítani balgaság. HackNSlash, semmi több. Az tény, hogy jól néz ki, de attól még nem több. Ebben taktikázni kell erősen, ott semmi taktika nem kellett hozzá. Egyik előttem szólónak pedig igazat adok abban, hogy csapnivaló, párbeszédek jellemezte. Ugyanazokat az arcokat lehetett látni mindenhol, fegyverek és ruhatár mondhatni egyenlő volt a nullával stb. és kb. az utolsó negyedétől kezdett unalomba fulladni, végig már csakazértis miatt játszottam.
    Ettől füóggetlenül összességében élveztem a játékot, mert nagyon jó egyedi világa és hangulata van. A története és annak vezetése is nagyon jól sikerült. Na meg a hackNslasht sem vetem meg :)
  • dartonita
    Revenant volt eddig az 1ik legszarabb fightom,foleg mert 4-5ijasz es ugyanennyi gyalogos vedte.Az egyik kastely udvaran futottunk ossze,hat kellett par load game,meg kb az osszes poti.Csak healerrel tudtam megoldani:)
  • Pretorian
    Én 3 harcos 1 varázsló (Sten, Alistair, Morrigan, én) felállásban nyomom, nagyon nem akarom variálni a party-t amig nem leszek pro a fighter-el.
  • Prof William
    Egy bemutatón ott mutatták hogy a világtérképen lehetett válogatni hogy hova utazzunk. Valószínűleg később lesz szabad utazgatás.
    A bejárható terület ( egy helyszinen ) szép nagy?
  • mnorbi
    hmm, a kezdö campbe mindig ua 3 ember jön hozzám ? mert akkor csak maggel lehetek... mivel cska az tud healelni ? vagy kesöbb jöhet mas kari is a partyhoz vagy lehet magy öket cserélgetni ?
  • TVelvet
    hoho, amig nem találkozol a Revenantokkal, az erdőben, addig csak könnyü fight van :) megöltem már pár boss-t , de az amit művel, atyauristen, mint vmi jedi...
  • MrDevil
    köszi szépen a választ! amúgy azon csak a többi nyelv van elméletileg!
  • TDantes
    Már jó ideje ,úgy van, hogy alig fél-egy órát játszok naponta több nem is kell. Ennyi elég. Ennél több időre, nem nagyon köt le semmi.

Ám most ez...két és fél óra egyhuzamban úgy szállt, el, hogy nem néztem közben az órára.

És ez mindent elmond, nagyon jól sikerült játék ez.
  • Cat 02 #2216
    Kipróbáltam és jóóóó. Mage-hez van vmi jó skill taktika ?
    Én fire-re raktam, de így h van friendly fire, már megbántam (annak ellenére, h még nincs társam). Az earth is szimpi stun miatt.
  • mike01010101
    Igen, a masodik lemezt meg nem neztem. Telepiteshez nem kerte.
  • dartonita
    Magus karakternek nem art kifejleszteni a heal-t,bar egy ido utan lesz olyan jelentkezo is a csapatba akinek eleg kemeny support spelljei vannak.
    Eddig szimpatia alapjan valasztottam partyt,de be kell latni hogy kemenyednek a fightok,es a hasznossag nagyon fontos szempont.
    Minden nagyobb 'encounterhez' (ertem itt ez alatt mondjuk egy kastely ostromat,felszabaditast,stb) legalabb 20 mana es 20-30 healing potival keszuljon akinek varazslo a fokaraktere.Bizony lesznek olyan bossfightok ahol a tank szinte csak potit nyalogat,a healer pedig tolja bele az aldast,mert kben szetkap mindenkit pillanatok alatt.
    Lyrium dust-ot pedig az osszeset vegye meg a kereskedoktol,abbol lehet manapotit fozni,es eleg ritka :S
    Ha meghalsz vhol,toltsd vissza es probalj mas taktikat.Mindent meg lehet oldani,de tenyleg szukseg van az osszes csapattag tudasara.

A jatek egyre jobb,bar meg csak 8.szint korul jarunk.
  • MrDevil
    aki már megvette a cdgalaxisban az megtudná mondani hogy két DVD volt -e a dobozban?
  • Gnome
    én minden játékban tolvaj/bérgyilkos karaktert indítottam ahol csak volt rá lehetőség..így itt is, és kifejezetten élvezetes...A NWN játékokban is eleinte nagyon nehéz volt tolvaj karakterrel menni, majd a Hide in Plain sight(azaz harcban is el lehetett tűnni) képesség után már elég durván lehetett darálni az ellenfeleket....

ám érdemes néha taktikázni, az én csapatom egy mágusból kutyából tolvajból és egy berserkerből áll és nagyobb számú ellenfél ellen már nem árt alakzatba(harcosok előre távolsági karakterek hátra) helyezni őket és rájuk nyomni egy hold place-t amíg az ellenfél oda nem ér.
  • mike01010101
    Biztos hogy jol fog menni, a Gainward 8800 GT goldensampe uti a 9800-as kartyakat.
  • balee4
    Na csak nem bírtam ki, kicsit toltam a gamet. Tényleg nincs ennek nagy gépigénye, laptopon majdnem maxon 25 fps körül megy és így teljesen jászható. Jól fog menni az asztalin.
  • Pio
    Én például - tudom jól, hogy ezzel egy igen nagy kivétel vagyok - nem nagyon szerettem a Witchert. A történet szerintem csapongó volt, a párbeszédek néha kuszák, a harctól sem dobtam hátast, nem volt annyira változatos szerintem. Egy ilyen kismillió képességes harcrendszertől sokkal többet várok így látatlanban is. Persze ez gusztus kérdése, szóval nem állítom, hogy a witcher rossz, csak nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet és amúgy tudom, hogy nagyon sokan nagyon szeretik.
  • Pio
    Én arra gondoltam - de még mindig csak elméletben :) - , hogy érdemes lesz healer karit indítani, hisz ő biztos, hogy mindig ott lesz a csapatba és healerre szükség van, de ha hozzámverődik egy tank, akkor mindenképp azt irányítom a főkari helyett, hogy ő legyen elől.
    Kérdés: mennyire "fix" a csapat a játék során? Tehát hosszú időre verődnek melléd a társaid vagy folyton cserélődnek? Esetleg ezt Te döntheted el?
  • mike01010101
    Kezdem megszokni az iranyitast, a tobbi meg szinte tokeletes, kidolgozott menurendszer, csodas tortenet, szep grafika.
    Ha a witcher iranyitasa es a harcrendszere lenne benne, akkor nalam az evtized jateka lenne.
    Egyebkent a felepites is inkabb witcher mint obivion. Nem oda megyunk ahova akarunk hanem a sztori szerinti teruletekre, eddig. Lehet hogy kesobb lesz valami sandbox, de ha nem ez sem baj.
  • Aspyrin
    Akkor valamit elrontottál, sorcival, wizarddal lehetett a leggyorsabban végezni bárkivel. :)
  • Sir Quno Jedi
    NWN2-ben szoptam sorceress-emmel az arénában ember-ember elleni közelharcos küzdelemben. Vicces volt... :D
  • blur55
    radcliff-nél folyamatosan kinyírnak... nincs elég healing potion-öm, van abban a tetves faluban valaki akitől lehet venni?
  • Sir Quno Jedi
    Ez általában az ilyen jellegű játékok dilemmája. Érdemes ezért mindig valami tank karit választani (vagy pl. NWN2-kben paladin-t, mert annak a social skilljei is jók). Mindig azzal avgy elől, ergó ha mágus, vagy rugó, kicsinálnak messziről az íjászok, avagy bárki. Mellé aztán lehet tenni varázshasználót is.
  • AntiHero
    Ogárt , hogy a f@szoba lehet megölni. Akármien taktikát próbálok kinyírja az egész csapatot:S
  • xido
    Olvastad a skilleknél a lopakodás leírását?.."értelmesebb ellenfél ha észrevesz,már nem tudsz osonkodni,ezért nem ajánlott csapatvezérnek ilyen karaktert csinálni"..nem szó szerint idézve
  • Pretorian
    A backstab-nek pont a meglepetés a lényege, ha már láttak, buktad a meglepiből származó előnyt.