18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Probatbicol #2159 Én még nem játszom a DA-val, de a videók alapján azért nincs mouselook, mert van szabadon mozgó egérkurzor. A Gothicban és társaiban ilyen nem volt, itt technikailag meg kell oldani valahogy, hogy most a kurzort akarod mozgatni, vagy a nézőpontot forgatni, ezért kell a jobbklikk.
A többiek meg azért nem értik, hogy mi a problémád mert biztos sokat mmo-ztak és ott már megszokták ezt a módszert. -
mike01010101 #2158 Koszi:) Ennel jobb munka nincs, bar en csak hobbibol csinalom, de csinaltam foallasban. -
#2157 Hát apám igéretesnek tűnik a játékod!
Szép munka! Remélem lesz belőle végleges verzió egyszer. Csak gratulálni tudok, frankó lehet ilyesmit alkotni. -
MrAndree #2156 CD Galaxis oldalán fent van, hogy szerda-csütörtök környékén várható a CE. Remélem így is lesz. -
mike01010101 #2155 En tulzottan megszoktam a mouselook-ot, de biztos bennem van a hiba hogy nyavajgok emiatt, de mivel nagyon vartam ezt a jatekot olyannak szeretnem pont amilyen elkepzeltem. En is keszitek egy rpg-t (nem fantasy inkabb fallout szeru) , abban pont ugy csinaltam meg az iranyitast ahogy szeretem. Ha valakit erdekel:
http://www.youtube.com/watch?v=C0jxozsRTgE
-
neptum #2154 rohadt jó játék a kezelése meg minden egyszerü megtanulni hihetetlen jó és élevezttel olvasom a beszélgetéseket is meg nincs az a kényszer hogy most elakarnék nyomni onnan (igaz nem is lehet átugran ia beszélgetéseket) de hihetetlen jó asszem ezzel a játékkal elleszek ebbe az év számomrá más játék már úgy se jön amit várok -
GodBadka #2153 Még senki nem jött ujjongva, hogy megjött a CE, tehát valószínűleg még nem jött meg, azért nem kaptál levelet. -
Samurai84 #2152 Sziasztok!
Én annak idején előrendeltem a CE-t CDG-nál. Az kijött már vagy csak a sima, mert én még e-mailt nem kaptam. -
MrAndree #2151 Ha a Fallout 3 túl komplex akkor ezt szerintem kerüld el. Vagy szedd le warezt és próbáld ki, az nem kerül semmibe. Jobb ha az ilyesmit maga dönti el az ember. -
Skyline #2150 Nemtom én egérnyomkodás nélkül is elrohangálok,AWSD-vel előre hátra és még forgolódik is ha előre/hátrahaladás közben nyomok A-t vagy D-t.
Egért csak akkor használok forgolódásra ha nagyon nézelődök.:)
-
Skyline #2149 Az általad felsoroltak ehhez képest erősen "lájtosabbak", szvsz ha az annyira leegszerüsített harcrendszer és harc jön be mint witcher mass effect,stb , akkor ez a game felejtős neked.
-
mike01010101 #2148 Az zavar, hogy ahhoz hogy a kamerat forgassam (mouselook) mikozben ws-sel megyek elore-hatra es AD-vel oldalazok, lenyomva kell tartanom a jobb eger gombot. Biztos csak en vagyok ilyen erzekeny ezekre. Nem biralni akarom a jatekot, aki nalam jobban varta az csal, elso nap (tegnap) megvettem a boltba, 2 hete megcsinaltam a jatekos karakterem es emiatt vettem a multhonapban uj videokartyat. Szoval elegge rajtalennek, kotor, mass effect es egyeb prgfan vagyok, de en tps modban jatszom mindig. En a tps jatekomodot szeretem mouselookkal. Elmolyolgatok orakig a karakterfejlesztessel, szintlepessel, kereskedessel, szoval szeretem az rpg-t de izometrikus modban nem. Utolso izometrikus jatek amit nyomtam a crusader no remorse volt , az idosebbek meg emlekeznek ra.
-
#2147 hello
egy kérdésem lenne:
érdekelnek az rpg-k, de csak a "lájtosabbak", pl a Witcher és a Mass Effect a két nagy kedvencem, a fallout 3 viszont már egy kicsit túl komplex nekem
ez mennyire hasonlítható e két játékhoz? az irányítás és a harcrendszer hasonló vagy teljesen más? az egérklikkelgetős-körökre osztott dolgokat nem igazán szeretem
köszi előre is -
vzajcev #2146 mostmár az is tudja aki még nem járt ott -
m4rbi #2145 Hello
Srácok nekem sikerült elakadnom ...
Egy nagy várban öldököltem le szépen mindenkit mikor bekerültem az alvilágba vagy mibe..
Ezután egy térképen kitudtam választani kék pontokat hogy meik részen akarom csinálni a felaatot ezeket végig csináltma midnenhol kaptam egy formot(tűzember,jé,egér,gnom) most meg bemegyek a középső helyre ott egy hapek megkérdezi h segitsen e kijutni mondhatom segitsen illetve hogy megölöm nos megprobáltam 100 szor megölni de nem tudom végén mindig meghalok, jó akkor megkértem tegyen ki de nem teljsen rak ki csak a hely elejére szóval most ennyi volt nekem a játék elvagyok akadva vagy lehet itt valamti csinálni vagy van valami különleges módja megölni ezt a főellenség szerű szemétládát:D előre is köszönöm a segítséget és bocsi ezért a nem túl pontos leírásért de szerintem aki járt ott tudja miről beszélek :) -
#2144 Egyébként a Népszerű témák között az első helyen tanyázik a topik:D -
vzajcev #2143 #2032 Ez mi ez? amugy köszi xD -
#2142 Figy, tényleg nem értemi mi a gondod. A játék alapbeállítása az, hogy A-D a kamerát forgatja csak. Ezen annyit tudsz állítani hogy A-D-re bebindeled 'Move left' 'Move right'-ot. Szóval szóval nem a kamerát forgatja, hanem a karakter strafe-el jobbra balra. Ha ez se jó akkor feladom, és lövésem sincs milyen tps-ekről beszélsz. Mert hogy a többi is ugyan úgy működik ahogy itt leírtam, az tuti :D -
samyr #2141 hali mindenkinek! a toolset et hol találom?:)vagy azt külön lehet letölteni? -
#2140 Bogzon elég erős az RPG-mezőny, ez meg egy alapvetően PC-re szánt játék izometrikus nézet nélkül, meg sem lepődöm a konzolos rivjúkon. A BioWare az maradjon a PC-nél, ott istencsászárok. -
#2139 -
#2138 Igen, látatlanban is 9+-os. :D Jaj remélem holnap megkapja a CD Galaxis a CE-t. -
#2137 Nem tudom, mi olyat mondhatnék, amit még nem mondott más előttem. 5 óra játék után egyenlőre annyit tudok mondani: beszarás. Ez a játék hibátlan.
Ennyi. Majd holnap ha magamhoz térek, irok egy átfogóbb elemzést, de most még annyira a hatása alatt vagyok, hogy csak össze-vissza irkálnék mindent, úgyhogy egyenlőre inkább nem erőlködök. El vagyok ájulva. -
#2136 Lotheringbe jár valaki? bekéne soroznom Patter Gritch-et,de sehol nem találom a faluban pedig a szabadcsapatos küldi ide írja:P -
#2135 Azt értem, de egy életszerűbb képet szeretnék. -
GodBadka #2134 Csak a feliratnál választható a magyar nyelv. -
GodBadka #2133 Dobozról kép és a tartalmáról a CDGalaxis oldalán megtalálható. -
#2132 Amúgy a játék teljesen magyarul jelenik meg (szinkront is beleértve) vagy csak magyar felirattal? -
#2131 Lehetne egy olyan kérésem, hogy valaki dobjon egy jó minőségű képet a dobozról + tartalmáról illetve jöhetne egy ugyanilyen a Collectros-ról is. Remélem nem nagy kérés, és valaki lesz ilyen rendi.
Jellegében valami ilyesmi képet gondolnék: http://nunetherlands.files.wordpress.com/2008/12/witcher-enhanced-edition-package-800.jpg -
#2130 xboxos review, gamespoton is csak 8.5et kapott, a ps3as 9, a pcs 9.5 -
#2129 Nem azzal van gond, hogy ez a véleménye, sőt semmivel nincs gond, csak amiket írt felsorolásszerűen, az alapján kevés a 7,5/10. Valahogy nincs összhangban. Igaz, nem csak az általam kérdezett dolgok határozzák meg, milyen az összkép. -
#2128 Ez a ö magánvéleménye a többségünknek 9-es vagy a fölötti. -
#2127 A Worthplaying le tesztelte a játékot, sajnos nekem a végítélet nem tetszik...:(
KATT -
#2126 Magasak az elvarasaim az rpg-k fele.Egyebkent jobban lekot mint barmi ami az utobbi evekben megjelent.Rosszul biztos nem jarsz ha megveszed. -
vzajcev #2125 Pedig reálisnak tűnik -
Kraptor #2124 DE -
#2123 Értem, de a válaszok alapján a 7,5/10 kissé érdekes. -
#2122 - vannak
- nem veszes,csak a kozelharcosok arcan marad ott par percig
- parbeszedek eleg trivialisak,3-4opcio kozul valaszthatsz,partytarsakkal sem art dumalni sokat,mert valtozik a megitelesuk feled attol fuggoen hogy epp gonoszkodsz vagy jot cselekszel.harcrendszer,targyhasznal egyszeru de klassz
- borongos,amolyan haboru szele erzodik mindenhol
- linearis sajnos elegge,meghatarozott utakat jarhatsz csak be
- kuldetesek valtozatosak,nemelyik tobbfele megoldasi lehetoseggel
- harc teljesen oke,en ezt szeretem
- 7,5/10 -
#2121 Amiket írsz, azok alapján szimpi, egy vételre lehet sanszos lesz.
Kraptor, nem veled nyomultunk anno (jó régen) EQ2-ben néhány party erejéig? -
Kraptor #2120 Én megpróbálom tömören:
- vannak-e nyílt terek vagy csak zártak főként?
Annyit még nem játszottam, hogy erre választ adjak, de olyan NWN-os érzésem van, olyan már nincs mint anno BG1-ben volt.
- mindenhol fröcsög a vér agyba főbe, vagy csak módjával, ízlésesen tálalva?
Nekem egy kicsit sok a vér, de ezt ki lehet kapcsolni ha nagyon zavar.
- mennyire komplex a harcrendszer/tárgyhasználat/párbeszédek?
Párbeszéd nem annyira kompley mint a régebbi RPGk-ben jellemző volt. Harcrendszer/tárgyak komplexitásával nincs gond az hozza a DnD komplexitást:)
- mennyire változatos a grafika? (pl. nem-e túl szürke mindenhol)
Egy kicsit szürkécske, nem olyan szép és élénk mint BG környezete volt, de ez szerintem direkt van így, ad egy "nyomasztó" érzést ami gondolom a fő sztorihoz kell.
- mennyire lineáris a játék? Vannak-e elágazók, vagy pl. nagy nyílt terep ahol én döntöm el merre akarok menni?
Eddig még nekem tök lineáris volt de eddig nem sokat játszottam még vele.
- mennyire változatosak a küldetések?
erre még nem tudok válszt adni
- maga a harc átlátható-e, jól működik-e a pillanatállj + utasítások rendszer?
Harc rendszer hozza a megszokott BG (dnd) rendszert, nekem bejön.
- összbenyomás/hangulat 10-es skálán?
9.2