18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Különc
    Talán mert látnak?
  • robotnyk
    "tudod mit nyuszika...?" :D
  • Sir Quno Jedi
    Jah, 687-ot hívtam, lószarjuk van nem DA-juk! Majd holnap "talán". Hahahaaa! Minek hitegetik akkor a népet egész nap!?
  • Riddick21
    Gondolom ezerszer le lett írva, de csak végigfutottam a hozzászólásokat és egy rövid kérdés: CE-ről van már bármilyen híre valakinek? Mert ha holnap reggel hozza a futár, akkor ma este még elütöm az időt 24-gyel, de ez nem valószínű, mivel még e-mail sem jött...
  • Samurai84
    Nekem az a kérdésem lenne, hogy az szerintetek miért van, hogy harc közben a tolvaj nem tud láthatatlanná válni? Mert így kb. nem sok értelme van, egy darab backstab feliratot nem láttam... Vagy ez csak a low level miatt van?

• Pretorian

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az Ogár az mekkora fight volt már ott a toronyban (harmadik kép).
    Alistair bekerült az Ogár mögé véletlenül, az meg hátrarúg a patájával (szándékosan), és felrúgja szerencsétlent. Iszonyat igényesek az animációk, akárcsak az Arkham Asylumban.
  • Shep
    Na akkor így már vágom, milyen is lehet. Köszi.
  • robotnyk
    bármelyik korábbi bioware játékhoz hasonlítható bizonyos mértékig (baldurs gate, neverwinter nights, kotor, mass effect)
  • Pretorian
    Baldur's Gate, Neverwinter Nights.
  • robotnyk
    itt is, ott is lehet (kell) taktikázni, de ettől még krvára messze van a két játék egymástól :D
  • Shep
    Akkor melyik játékhoz hasonlít ez leginkább?
  • Sir Quno Jedi
    Az stratégia, ez meg inkább taktika.
  • Shep
    Akkor ez valami Total War beütéses produktum?
  • Különc
    Nem olyan mint a Diablo, hogy click és folyik a bél, folyamat attack, cast cast attack billentyűzetverős harc, hanem pause (ha kell) kiadod a parancsokat, nézelődsz, friendly fire miatt helyezkedsz, mintha sakkoznál, csak interaktivabb 8)
  • Pretorian
    Stratégiákra picit sem hasonlit. Ahol meg te irányithattad a kardot, az a Die By The Sword c. játék volt 1998-ban, amit a Treyarch fejlesztett, majd 2 évvel később a Draconus: Cult of the Wyrm, szintén a Treyarch-tól. Azóta sem készült olyan játék. De ha csak a sima klikkelgetésre gondolsz, ott az Oblivion, a Gothic 3, vagy a Risen.
  • Sir Quno Jedi
    Van benne egy ilyen sor valahol a kódban:

IF (NumberofProcCores>2) THEN IncreasePávörByPercent(GimmiMórFákkinPávör,75);
  • Prince23
    Vagy ott a Witcher ----> ha már kardozás. Kiváló harcrendszerrel!
  • Shep
    Ez mennyire hardcore RPG, Risenhez képest milyen a szabadság, a harcrendszer stb?
  • Gascan #2181
    Én inkább a kardozást szeretem, főleg ha én irányithatom a kardot is meg a pajzsot is

szóval akkor ilyen tekintetben ez inkább a stratégiákra hasonlit.. köszi az infót
  • robotnyk
    6400as C2Duoval tolom gyakorlatilag highon (2gb ram, 4850hd), teljesen jó, ne féljé' :p
  • Különc
    Jól vettem ki a "No one can resist the dwarves" résznél buzulás van?
  • balee4
    Jobbha kezdek félni. :(
  • Prince23
    Én akkor a batman Arkham Asylumot ajánlanám... de ha még nem volt szerencséd RPG-hez, akkor nyugodtan kipróbálhatod, és idővel megszereted majd:)
  • bélanéni #2176
    Hála a jó égnek, hogy nem a mindenki által ajánlott Core2Duo-t vettem Várható volt hogy eljön a 4magos procik ideje.
  • felony
    CPU benchmark. Quad procik előnyben.
  • balee4
    Akarom mondani egyezzünk ki szerdában. :D
  • Tatyla
    inkább olyan mint a kotor csak jobb...
  • yesname #2172
    Húha. Szerintem ne szerezd be. :) Inkább várj a Modern Warfare 2-re.
  • Kandurex
    Assassin Creed? ...őőő,...ez nem a te játékod ez stratégiás, gondolkodós, sokat olvasós, pepecselős.
  • balee4
    Egyezzünk szerdában. :D
  • Gascan #2169
    Sziasztok.. gondolkodom rajta hogy beszerezzem-e a játékot, csak nem igazán ismerem.

Lehet ebben a játékban úgy harcolni mint mondjuk az Assasins Creedben? Vagy csak úgy mint a stratégiákban, hogy ráklikkelek, hogy ezt intézd el aztán a harc nekem onnan letelt?
  • balee4
    Ehhez képest a Fallout 3 is lightosnak mondható, fél hc RPG-nek nevezném.
  • Skyline
    Itt azért van így megoldva az irányítás,mert a game sokkal de sokkal bonyolultabb és nagyobb kihívást jelent mint egy Gothic,ahol gyk a keményebb ellenfeleket is lelehetett úgy gyapni hogy ideoda rohangáltam és bele bele vágtam a kardot.
    Itt a komolyabb több fős csatáknál rendesen taktika stratégia kell,vagy csapkodhatsz akárhogy meghóóósz:)
    Persze könnyü fokozaton (és sztem normalon is,el se mertem kezdeni csak kemény fokozaton nehogy hamar végigérjek és nelegyen kihívás) gyapolda az egész némi fejlődéssel...Nehezebb fokozatokon viszont rendesen a legtöbb csatánál agyalnikell,tervezni kivitelezni vagy bukta. Így szerintem érthető az egeres gombos megoldás,bár tény rakhatták volna akár capslockra hogy kibekapcsolható legyen a nézgelődés és akkor nem kéne nyomvatartani,de effektíve engem a tegnapi 6 óra game után abszolút nemérdekelt eleinte szokatlan volt aztán már fel sem tünt hogy automatikusan nyomom az egeret amikor nézgelődök:)

• xido
    én ezt a problémát azért nem értem,mert Commandos meg társai is használt ilyen kameraforgatást..egyből kézreállt,a többit meg úgy állítom át magamnak,ahogy akarom:)
  • xido
    Bizony..nem akarok semmit ellőni,csak annyit,hogy elf-mágus csajt is csináltam és már az intro-jában volt durva találós kérdéses feladvány,amin azért kicsit gondolkodni kellett,szóval nem rossz:)
  • Kimi23
    Tegnapi élmények:
    Gondoltam ha már van "demó" verzió, lekapom gyorsan több mint 5 éve tartó türelmetlenségem levezetem gyorsan, és kipróbálom a játékot. Megfogadtam, hogy kibírom még ezt a pár napot, míg elindul a Steames decrypt, hát nem ment...
    Az első 10 perc után megdöglött a videókártyám. Azt nem idézném mit mondtam akkor, mert még most is belepirulok.
    Reggel gyereket oviba, aztán sarki számtech üzlet, ide nekem egy videókártyát izibe, mert élet-halál kérdés.

A "próba" megtörtént, én személy szerint az első egy óra után éreztem, hogy elvesztem, év játéka, erre vártam mióta, stb.
    Különösen tetszett, hogy már a játék elején olyan szitukkal találkoztam, ahol elgondolkodtan, mi a fene lehet itt a jó válasz, a jó cselekedet.
    Nem akarok lelőni túl sok poént magamnak, ezért most felfüggesztettem a játszadozást, és megvárom a végleges eredeti verziómat, de egy biztos: minden fillért megért ez a cucc, 2 óra játék után bátran ki merem jelenteni.
  • Jimmyke
    "No one can resist the dwarves!"
  • Desiderata #2162
    kellene magyarul szinkronizálni a játékot
    nem dobunk össze egy szinkron csapatot?
  • mike01010101
    Biztos igy van, en nem mmo-zok. De lehetett volna forditva, hogy alapbol nem kell nyomni es ha kurzort akarok akkor nyomom a shift-et vagy alt-ot mint pl a witcherben. De ez nyilvan az en bajom, masok meg elvezik a jatekot. Azert en is adok neki eselyt, csak megszokom.
  • Prince23
    GT REVIEW