18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • grebber
    Én is imádom csak sok benne a gyilkos anyag :(
  • Murmur
    Feher agyar-t? Ne bantsd mar, olyan ari.
  • BEAST #2717
    duelist rogue kepzettseget tanit ha megvered a jatekaban
  • watto
    Köszönöm.

Izabelle a városban mágusnak mit tanít?
    Hajlandó lenne megtanítani vmi harccuccra, de az 1 képzettség lenne?
    Mert ha igen, előőször kiváncsi lennék mit ad :D
  • valaminick
    hali!

Ezt nem lehet csak személyesen átvenni?
  • PunkZoli
    kéne egy kis segítség!
    pagony elfeknél vagyok, és a fehéragyar vagy kit kell kinyírni ugye
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    van egy terem, ami tele van csapdákkal, viszont a közepén manifesztálódik egy sárkány is... ami viszot kibaszott erős, és sehogy sem bírom kivégezni warroiorral
    van valami titka? segítség kellene, eddig simán elboldogultam, de most megállt a tudomány
  • Riddick21
    Ki telepíti?
  • Prof William
    Na emberek most jöttem meg boltból! Éppen most telepíti majd később írok. :)
  • Kandurex
    Csak nagyobb tapasz csomagokkal, különböző gyógyító pakkokkal, elég sokat fogsz találni útban a torony felé ládákban...ahol jelző tűzet kellesz gyújtani :)
  • watto
    valaki pls #2703
  • Kandurex
    Voltam boltba...gumicukorért,...kezdődhet a game :)
  • Kandurex
    Be vannak korlátozva a lehetőségek, de azért nem lett rossz, sőt.
  • ToCsEk
    őőő passz, én ezt talátlam és belinkeltem :)
    nem próbáltam ki, de aki megcsinálta az írta hogy neki működik :)
  • gregtom6
    És ez az összes letölthető, beszerezhető tárgy a játékhoz? Az előrendeléses, Journeys-es, CE-s, és fizetős is?
    És a Bonus Disk-en ezekből mi található meg? És az elején az a pár dlc és tárgy nem is működik akkor?
  • bitbandita
    Ja bocs ez lemaradt: ha érdekel valakit, akkor a galériára rábökve megnézheti. És nem kell (hangosan) röhögni :) A következő kari Tigh ezredes lesz, remélem ő jobban sikerül majd!
  • AntiHero
    Hát na azért a nagy csata előtt volt egy elf futár aki fel alá futkározott a ha meg megállt ép tudtál vele beszélgetni
  • watto
    Jah, és még annyit, hogy lehet meggyógyítani a sérüléseimet?
    Jelenleg süket vagyok, vért köpök, el van törve egy csontom és mindemellé
    vérzek is... Jól el vagyok gyengülve :D
  • yesname #2702
    Van egy CE-m a CDGalaxsisban holnap zárásig lehet átvenni, ha rédekel valakit. Én az 576-ban veszem át, mivel közelebb van és ott is adják a strategy guidot :)
  • watto
    Értem:S
    Mondjuk most kicsit ráuntam a varázslóra, nem tudom miért :D
    Lehet kezdek 1 városi elf harcost, csak azzal se tudom eldönteni
    hogy 2 vagy 1 kezes harc meg ilyenek :D
  • ToCsEk
    itt
  • bitbandita
    Majdnem 4órát dolgoztam, hogy Heath Ledgernek tisztelegjek egy karakterrel. Háááát... ilyen lett
  • Kandurex
    Én is a vérmágián agyalok, bár még nem járok ott, állítólag megdobja a varázslatok erősségét, bár nem tudom, hogy pontosan miként működik! :(
  • valaminick
    engem erdekelne a CE csak postai utanvetellel mert nem vagyok pesti
  • watto
    Hali!

Most lettem 8as, lehet választani "szakosodást" asd :D
    Az lenne a kérdésem, a vérmágus, alakváltó vagy az elfharcos cucc lenne a legjobb választás? ÉS melyiket kinél tudom emgtanulni?:S
    Előre is köszönöm...
    Vérmágia meg az alakváltás a szimpatikus, de ha vérmágus leszek, az kihat a storyra? hogy akkor én most egy fasz vagyok mert vérmágiát használok és már nincs epikus befejezés?:DD
  • Sir Quno Jedi
    Jah, rühellem, mikor midneki elmászkál a rákba és sosincsenek ott, ahol lenniük kéne. Főleg mert az időgyorsítás/várakozás idegesítően lassú/béndzsa.
  • Murmur
    Meg xy-t hogy lehet megd*gni. :D
  • balee4
    Na megkaptam a mail a Galaxistól, a csomag össze van állítva, mostmár biztos jut CE, hétfőn érkezik a stratégiai útmutatóval együtt. :)
  • bitbandita
    A Fallout, meg a Witchernél meg minden 3. kérdés az volt, hogy nem találom x-et, hol van y, z nincs a helyén, stb...
  • bélanéni #2691
    Úgy emlékszem, nem igazán mozognak, de nem volt feltűnő vagy zavaró. Talán minimális mozgásuk van, mindenesetre nincs szobor-hatás, ezt elmondhatom.
  • bélanéni #2690
    Én csak holnap kezdek komolyabban neki
  • koschwarz
    szóval akkor egyébként pont rosszkor csinálta a kolléga a képet? egyébként mindenki mozog? (komolyan kérdezem)
  • koschwarz
    :) pedig én is épp ezt írtam korábban, hogy 2009ben már elvárna az ember egy-két idle mozgást, nem csak állunk, mint fasz a lakodalomban. mint egy panoptikum.
  • Riddick21
    Ühüm. És mégis hogyan mozognának, ha egy CSAK KÉP???
    Vagy szerinted .gif fájlokat kellene töltögetni mindenhova, mert a sok hülye különben azt hiszi, hogy nem játék, csak képregény?
  • MrDevil
    Én is feltudok ajánlani egy CE vásárlási lehetőséget a Mammut2ben ha érdekel valakit a gyorsabb viszi :)
  • Murmur
    12 590 Ft
  • Prince23
    Na ki hogy áll a gémbe? linkeljetek... bioware fórum profilotokat
  • triplet
    am. mennyibe kerül a CE?
  • gregtom6
    LOÁL, tudod, hogy nem így értettem:D De mind1.

Szóval, a DLC-k(úgy tudom, csak a Warden's Keep, és Stone Prisoner dlc-k vannak még) tényleg hibásak? Állítólag ha felvesszük a dlc küldiket, nem jelöli a térképen, hova menjünk.
  • Sir Quno Jedi
    Igen, ilyen élettelen, sőt a legtöbb NPC csak üres textúra a falon/padlón, de van aki mindössze egy fél vertex és egy negyed polygon keveréke és az is fekete-fehér! Hangjuk az nincs, vagy néha egy bites negyed kilóherces zsizsergés. A terep meg oda van fotosoppolva a képekre, mert valójában a játékban nincs is! LOÁL!
  • gregtom6
    Nem úgy értettem, de csomó karakteren a képen is látszik, h csak mereven áll.XD