18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
rexsimus #2519 "Dragon Age Vérvonalak tudnivalók:
A játék normál változata elfogyott, az utánpótlás november 9., hétfői nap folyamán várható.
A Collector's Edition, azaz a gyűjtői kiadás az eddig beérkezett előjegyzések alapján elővételben elkelt.
Érkezése november 5., csütörtöki nap folyamán várható, amint megérkezett, előjegyzőinket e-mailben értesítjük is.
Ha esetleg lesz, aki nem veszi át a gyűjtői kiadást,
a megérkezést követő munkanap után elérhetővé tesszük a talán fennmaradó példányokat.
A gyűjtői kiadás végleges tartalmát akkor tudjuk pontosan megadni, amikor a játék megérkezett. Várhatóan fémdobozos lesz, és minden tartalom angol lesz benne, így a kézikönyv is. Egyedül a lemez lesz várhatóan olyan, hogy a telepítésnél ki lehet majd választani, angol nyelven vagy magyar felirattal legyen.
A 200 oldalas Dragon Age stratégiai útmutató megérkezett, a játékot eddig megvásárlók átvehetik a számla ellenében.
Csomag: a következő rendelésnél, a megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a számlaszámot.
Ha önmagában kívánja megrendelni, kérjük jelezze ezt e-mailben, a megfelelő adatok megadásával." - CDG előrendelés fül :) -
Drizzthsz #2518 Azt nem írtam, hogy 1680*1050-ről van szó, jogos. -
Drizzthsz #2517 Oprencer is win7? Állítólag XP-n jobban megyen. Játszhatónak azért bőven játszható így is. De én úgyis akarnék fejleszteni, csak így most picit elbizonytalanodtam, hogy tényleg vidkarit kéne vennem, vagy inkább egy négymagos procival járnék-e jobban, miután olvastam ezt: dragon age cpu performance -
#2516 Nekem: Intel E5400 2,4Ghz (ha jól tudom), 2Gb RAM, ATI 4770, Win XP Sp3 és maxon nem szaggat, igaz 1024x768-ban, mert CRT monitorom van. -
#2515 Király, ugyanilyen gépem van, akkor baszhatom, nekem is szaggatni fog. -
Drizzthsz #2514 Mit kéne fejlesztenem, hogy ne szaggasson be soha?
Most van: [email protected], 2 giga ram, 8800Gt, Win7.
Érdekes amúgy, hogy 2*aa-val vagy 30%-kal több fps-em van. :D Viszont sajnos csata, vagy időjárás effektek közben elég szépen be tud szaggatni(konstans módon 20 alatti fps). Vagy mindenből kéne picit jobb? -
#2513 Azokat is szerettem, de a Jade Empire addiktívabb volt. Sztori tekintetében meg a Kotor 1 jött be legjobban, a 3. rész jöhetne már...
A taktikákba nekem is bele kell jönnöm, a legjobb az volt, amikor egy máguscsajnak azt az utasítást adtam, hogy távolsági támadásként automatikusan tűzlabdázzon, miután párszor megpörkölődött a csapat többi tagja is, kapcsoltam, hogy nem ezt a varázst kéne alkalmazni. Viszont pl. szerintem jó ötlet volt, hogy ha a csapat tagja előhúzta a kardját, akkor nyomott rá automatikusan egy tűzvarázst, hogy lángpenge legyen.
Amúgy még gyakorlatlan vagyok, sokszor nézd a hátam üzemmódban előrángatom a kardot, míg a többiek neki estek az ellenségnek és futva próbáltam az egyik háta mögé kerülni, hogy nagyobbat sebezzek, meg ilyenek, pedig ilyenkor inkább perspektívikus nézetbe kéne kapcsolni, rájöttem. Csak MMO-s refelexről kéne leszokni. -
#2512 Én pagonyelfel vagyok az távolsági morrigan szintugy a blökit meg stent hagytam alapban a blökit taktikában ráálitotam a varázslócsajra testörnek mert érdekes modon mindig öt találják meg a legtöbben igaz miota van komoly fagyvarázslata megtudom érteni. -
#2511 Thx,..
Na, agyalok rajta egy kicsit, te mit használsz alapban? Passzív, agresszív, távolsági, védekező? -
#2510 Nekem eddig ilyen volt a KotOR, Jade Empire, Mass Effect is. :D -
#2509 Vannak büvölök majd lesz egy a táborodban is de nem minden fegyver büvölhetö.
A taktikába meg belekell jönnöd.
-
MrAndree #2508 Basszus, dalish elf csajt csináltam és most tűnt fel, hogy milyen alacsony szegényke. Vagy 2 fejjel kisebb mint Alistair. Vagy bárki akivel eddig találkoztam, egy-két női karaktert leszámítva. :) -
#2507 Húh, zsír a játék. Nekem is lenne kérdésem. A runákat, hogy lehet a fegyverekhez adni?
Hogy állítjátok be a csapat taktikát?
Én úgy vettem észre, hogy a leghasználhatóbb a táválsági harc modor. Mert egyébként vagy túlságosan passzívak a karakterek, vagy nagyon agresszívek :( pl. a kastélyban jó lenne, ha nem rohannának be, mint egy őrült az ajtókon, erre tök jó lenne a mozgás korlátozás, de akkor meg állnak, mint a faszent, nem is támadnak :( Szóval kicsit kaotikus a harc néha, na nem mindig.
És egyelőre a kombinációkból sem tudok normális taktikai reakciókat létrehozni. :( -
GodBadka #2506 A steam-en mar megint uj megjelenesi idopont ven. Ezuttal a legutobbinal kedvezobb. Pentek delutan 4. -
havast #2505 nem tudja valaki,h hol lehet vermagus specializacio konyvet venni?
es hogy hol lehet olyan gyokeret nagy mennyisegben venni,amibol "mana" poti keszitheto??vagy talalni...sosincs eleg mana potim:S
elore is hosz a segitseget. -
#2504 Jól néz ki. Mondjuk a harcosomhoz nem passzol, de majd biztos lesz olyan akihez igen, talán Allistar*. Ugye ebben a játékban nem kötelező egy harcosnak a nehéz vért minden áron, alsóbb kategóriákból is lehet jót találni?
Ezt a játékot is nehéz abbahygani. De nekem most jó lesz, majd egy hetet nem dolgozok.
*Nem ugrik be hogyan írják a nevét, a templárius az. -
#2503 aha -
#2502 Ez lenne a Sárkány páncél? -
Khalid #2501 A Jade Empire valóban jó volt, csak elég rövidke, remélhetőleg ezzel nem ez lesz a helyzet :) -
#2500 This is TÉÉÉK! -
#2499 Én ilyen beállítást nem találtam, igaz, hogy nem is kerestem. -
#2498 Na igen. Az NWN-t is ilyesmi karival toltam végig. Kétpengés harcos ill. íj. Mondjuk eddig íjjal nem sok kárt tudtam ellenségben tenni, de igyekszem specializálni a karaktert. E két irányon kívül más nem lesz. -
#2497 Nekem a letehetetlen játék a Bioware-től a Jade Empire volt. Alig tudtam abbahagyni néha. -
#2496 hali egy olyan kérdésem lenne h meglehet oldani h a feliratok a képernyő alján legyenek? beállításával vagy config átírással? mert nagyon nem vagyok hozzá szokva a fenti felirathoz . -
#2495 Mert lehet hogy olyan követelményt adtál meg ami nem teljesül pl ha morriganak megadot hogy alakuljon medvévé ha hárman körbeveszik elöfordulhat hogy sose fog mert sose veszik körbe hárman. -
#2494 hmmm, ok:D de akkor és van még "hülye" a csapatba aki sokszor nem csinál semmit pedig bevan állítva, hogy mit csináljon. -
Pares #2493 Na semmi! Egy kilépés+újratöltés megoldotta! -
#2492 Azt nem ott kell belöni hanem a karik portréja alatt nyomjrá hogy ne kövesenek. -
#2491 A Fable volt eddig a csucs a német börszerkos szado csaj mindent vitt csak miatta jártam kupiba... -
#2490 Most vagy én vagyok a balfasz és én nem tudok játszani vagy nem tudom mivan:S
Egyszerüen nem tudom normálisan beállítania taktikákat.
1: Nem tudom elcsalni az ellenfeleket mert egy barom csapattársam mindig előre rohan ha meglátja őket.
2: Ha paszívra vagy elővigyázatosra teszem a "hülye" karaktert akkor meg ha elkezdődik a harc csak áll egy helybe és nem csinál semmit. Haggya hogy megöljék:S
Így baromi nehéz a játék mind kis csoporttól meghalok. Nem hiszem hogy 5 uton állótól megkéne halnom:S
Ja és healer meg még nincs a csapatba mert nem volt még olyan aki annak lenne jó.
-
Pares #2489 Légyszi, valaki segítsen, mi lehet a gond. Mert nagyon idegesítő! Köszi! -
Khalid #2488 Lehet a felbontással lehet valami gond. -
Prof William #2487 Tiszta Witcher. :) -
Pares #2486 Sziasztok! Egy igazán idegesítő problémám lenne: A csapattárs kiválasztó menüben egyszerűen nemtudom kiválasztani Alistairt és Sten-t is nagyon nehéz. A többi társam is úgy tudom kiválasztani, hogy pl.: ha a kutyámat akarom kiválasztani, akkor nem a kutyára mutatok, hanem egészen Alistair fejére, hogy kijelölődjön. A többiekkel is ez a gond. Mintha el lenne csúszva az egér, vagy én nemtudom. Máshol menükben nincs gond, meg eddig kb. 0 buggal találkoztam, de most, hogy más csapattársaim is vannak, egyszerűen nem tudom őket normálisan kiválasztani... -
#2485 Denerimben a gyöngy nevü kupiban bármikor dughatsz prostikat van szado-mazo is ha azt szereted ,persze nem ingyen. -
Harkat 89 #2484 Konzolon nem lehet megállítani a játékot? Így a taktikázásnak is lőttek. -
#2483 Mass Effect-ből, Jade Empire-ből azaz a Bioware mostani munkásságaiból kiindulva itt a 30. óra környékén már kufircolás lesz :D -
#2482 Itt hányas szintű vagy?:D
Amugy mikor vmi falut kell védeni, nem jut eszembe a neve, jó a 7es szint? -
#2481 Ez tényleg... -
#2480 Erre annyit tudok válaszolni, hogy ez lefolyik a képről? Inkább össze, mint le... (MAX grafika)