18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • MrAndree
    No, most hívtak 576tól, holnap küldik a gyűjtői kiadást. Szuper.
  • balee4
    Ha jól láttam a CD Galaxis oldalán fent lévő mintából, nemcsak végigjátszás van benne, hanem bestiárium, tárgyak, szereplők leírása, tippek a karakteralkotáshoz stb. Szóval hasznos kis cucc lenne.
  • bélanéni #2597
    Azért tetszene egy stratégiai útmutató, hogy ha minden kötél szakad, és nem tudom mit kellene tenni, csak odalapozok és megnézem, mit csinálok rosszul, milyen stratégia lenne előnyös abban a helyzetben. Én is szeretem a kihívást, és utálok mások útmutatója alapján hősködni, de csak akkor ha még nem szenvedtem eleget.
  • bélanéni #2596
    Azt le szeretném írni, hogy számomra ez a játék nagy mínusszal indult, mivel az EA kiadó számomra egyáltalán nem szimpatikus módon nyomta agyba-főbe a videókat, szinte napi rendszerességgel, és a tonnaszámra fröcsögő vér volt előtérben, állandóan kihangsúlyozva, mennyire cool játék lesz ez itt. Sejtettem, hogy ez a játék nem erről fog szólni, de valahogy nem tudtam elvonatkoztatni, és egy viszonylag primitív kép állt bennem össze.

Ez biztos jó üzleti stratégia volt, mert így a gondolkodni kevésbé szerető játékosok fantáziáját és brifkóját is megmozgatta. De el kell mondanom hogy ez a játék egyáltalán nem ettől jó, és akit ez a marketing (ugyancsak) elriasztott, adjon egy esélyt a játéknak!
  • Prince23
    Értem én, de sztem egy bugba akadtam, a katona a sátornál nem enged be...:S
  • Nagydög
    Nagy pancelok tnyleg hulyen neznenek ki, de vannak kiteres jellegu talentek, en foleg azokra szamitok. Aztan lehet, hogy szopni fogok vele, de riziko nelkul nincs kockazat.
  • Sir Quno Jedi
    Egyrészt neten fent van minden tipp, csak rá kell keresni, ha valahol elakadnátok, viszont erősen spoileres, ha az ember könyvben olvasgatja, nomeg hol marad a kihívás.
  • tibur55
    Ezt a Stratégiai útmutatót meg lehet venni külön is a CD Galaxisban vagy az 576-ban?
    Magyar nyelvű?
    Miről szól? Tippek gyűjteménye?
  • bélanéni #2591
    GodBadka: ez a Guide egy teljes végigjátszást takar, esetleg időrendben minden fontosabb helyszínen néhány stratégiai tippet, vagy mi ez pontosan? Ezen is múlik a vétel.
  • balee4
    Na az szép lenne, ha nem minden előrendelő kapna, ez jár hozzá.
  • Sir Quno Jedi
    Én azt vettem észre, hogy hiába a durva páncél, az igazán menő ellenfelek úgy sebeznek át a massive-okon is, mint a vaj. Ergó a hp számít csak, meg hogy ne találjanak el, illetve ne érjenek el hozzád élve... :D
  • GodBadka
    Öööööö. Jó kérdés. Nem tudom. A bolt oldalán annó, azt írták, hogfy előrendelőknek a készlet erejéig. Tehát lehet az összes előrendelőnek se jut, de az is lehet, hogy van belőle sok és mindenki kaphat, aki a CDGalaxisban veszi meg a játékot.
  • TVelvet
    az én mage-m arcane warrior lett. azzal magicből aggathatod magadra a baszom nagy páncélokat meg pallosokat, mindent. és spellup-ból kapod a sebzést. NAGYON kemény. eléggé megölhetetlen, egyedül akkor hal ha dispellezik.
  • Davidus
    na meguntam a várakozást és amcsi IPvel ánlockoltam steamen a játékot:d
    elöbb is eszembe juthatott volna-.-
  • Sir Quno Jedi
    Majd ha lesz olyanom. :D Mindig akkor rakok erőre, ha szükséges. Nekem fontosabb a cunning, aztán a dex és csak végül a strength.
  • Davidus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    20 erő kell a jobb bőrvértekhez

• Pio
    Mindenkinek jár vagy csak előrendelőknek?
  • GodBadka
    Átvettem a Stratégiai Útmutatót a CDGalaxisban. A4-es méretű, 204 oldal. Egész színes, a papír is jó minőségű. Ilyesmi könyvesboltban 3-4000 pénz. Szép kis bónusz, úgy hiszem.
  • wedge31
    OK.
  • Sir Quno Jedi
    Az oké, de a crossbow-knak erő megkötése van, az íjaknak meg ügyesség. Én erre utaltam volt, hogy melyiket mekkora tulajdonság értékeknél lehet felszerelni a karihoz.
  • wedge31
    Pont hogy a crossbow nem megy eröre az ij megy eröre ugyhogy ha ijászkodsz párhuzamosan kell pakolni az ügyeségre hogy eltaláld és az eröre hogy nagyot sebez.
  • Sir Quno Jedi
    Pl. CD galaxisban ócsóér van Silverfall és Sacred 2, még Drakensang-ot kell hozzá szerezni, nomeg a Dragon Age és voilá! Az ember jópárszáz óráig NEM fog unatkozni... :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Drakensang nagyon pipeca.
  • Sir Quno Jedi
    Nomármost én feltoltam 18-ra az erejét már, de így sem lehet túl nagy páncélokat ráadni, illetve nagyban csökkentik a képességeit, meg hülyén is néz ki egy apró, vékonka elfen egy nagy vértizé. Ezért közelharcban lecsaphatják, mint a taxiórát. Kevés hp, semmi vért (csak a dalish menő cucc), én így mászkálok vele, viszont mindenkit szétlő mire megmoccan. Amúgy meg közelharcban is jó, mert arra is fejlesztem párhuzamosan, de az végszükség dirty fight-hoz, mérgezett fegyókkal.

Spéci íjak simán ellőnek 39 métert is, azzal meg kb. látótávon kilövi az ellent, aki még meg sem látott minket. Ha mindekinek van távolsági fegyója (Allistair-nek pl. jó crossbow kell, mert az erőre megy, hogy milyen durvát tudsz equippelni) és ai-ból azt használtatod velük medium és long range-re, akkor mire közel jön az ellen, már le is van amortizálva (mágia sem árt azé).

Érdemes bekapcsolva hagyni a harc esetén autopause cuccost, mert a jó felderítő kari előbb kiszúrja az ellent, mint mi. Aztán mehet a céllövészet. Ajtóknál meg stealth, ajtónyitás, türelem és tussé.
  • krisztajo
    Én is ezen morfondírozom!
    Szerintem, ha délig nem jön meg mi is maradunk a hétfői "utánpótlásba"!
  • bélanéni #2574
    Jó, úgy értem, jól kivitelezett játékban nem láttunk még ilyet.
    A Drakensang-ot csak hallásból ismerem, és 1-2 videot láttam, az tényleg nem valósidejű harcrendszeres?
  • Nagydög
    En is dalish rogue inditottam(Btw Megnezem majd a torpe harcosnodet csinosra font szakallal. :)), de en ketkezes szecskavagonak szanom(assasin vagy duellist). Remelem nem futok lukra vele!
  • balee4
    Na ma vajon kapunk értesítőt?
  • genory
    Szerintetek a kutyát érdemes megtartani az elején, vagy ha majd lesz lehetőségem, akkor vegyem fel Stant a partyba?
  • IMYke2.0.0.0
    Az Online újságok új generációs hírszerkesztői / újságírói: - és nem a korom mondatja ezt velem!
  • Jimbo
    Najó, de nem mindig van döntési lehetőségen, pld. az elején hozzámvágtak 2 "gyakornokot", aztán a toronynál is kaptam 2 emberkét...
  • stevenson1988
    egyszerre a csapatban aktív tagként, te meg még 3 másik
  • copass
    az én vasamon elég jól hasít 1650-ben, komplexebb tereknél azért leesik 40-50fps-ről 15-20-ra, de nem zavaró.
    viszont a nézetek elég szokatlanok, a dungeon siege-hez képest.
    vagy totál felül van, vagy alacsonyan.
    biztos lesz camera tweak!:D
  • Kraptor
    Dehogynem, pl NWN2 és Drakensang: The Dark Eye is ilyen volt.
  • genory
    Hány karaktered lehet összesen?
  • Davidus
    te döntöd el
  • Jimbo
    Alistair és Morrigan állandó csapattagok lesznek vagy mindig összevissza cserélődnek küldetéstől függően? Mert akkor veszek nekik pár cuccot, vagy adok nekik is a lootból, különben benyúlok mindent:-)
    Köszi!
  • Sir Quno Jedi
    Jó a dalish elf rugó nő. Nekem is az van és elég táposcsirke már akkor, mikor a kutya meglett a csapatba. Nagyon faja íjász, jó zártörő, jó csapdafelfedező/eltávolító, kiváló rejtőzködő és nagyon meggyőző, mindenki issza a szavait (social skillek fontosak).

Mire lett kutya (Killer-nek neveztem el, haláli pofa), addigra volt már hozzá harci festésem is, így pofásabb őkelme! :D
  • bélanéni #2561
    Szerintem a játék legnagyobb varázsát a valóban taktikus, szünetállj-os harc adja. Ez az amit már kb. 8-10 éve nem láttunk egy játékban sem. Nem azt állítom, hogy a valósidejű nem lehet jó, sőt, de ez nagyon el van találva szerintem. Ütős!
    Ja és a jól kidolgozott sztori, párbeszédek, szuper grafika (csak itt-ott szerényebb megoldásokkal), de ezt már írtam korábban.
  • genory

A leveleket hol találom? Van valami olyasmi küldetésem, hogy gyógynövényeket kell szereznem egy idős nőnek és úgy fejeződik be a párbeszéd, hogy a levelekben megtalálom a rézleteket. Tud valaki segíteni?