18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#2759 elég durva darálógépet hagytál ki....ráadásul sztem az egyik legérdekesebb arc -
farferi #2758 A játék elején vagyok a vadonban és van két mellékküldi.Egy láda van elvileg két szobor között, a szobrokat meg is találtam de láda sehol.Egy elásott láda is van a nyugati romok mellett de arra sem találtam semmit.Még valami hamut is el lehetne szórni egy kupola mellett de ez is elég tág fogalom.Ezeket tényleg meg lehet találni vagy ne rohangáljak körbe-körbe? -
Peakman #2757 Injury kit-eket ajánlom figyelmedbe. -
Legionnaire0666 #2756 Sziasztok, lennepár kérdésem. Elöször is hogy tudok assasin-ra specializálodni?másrészt van egy küldetés a pagonyelf tábor mellett, az erdöben hogy 4 darab mágiukus kincset kell megtalálni, kettöt megtaláltam, de kurva nehéz kinyirni akik jönnek, nincs-e valami taktika?és merre felé van a másik kettö?(A vérfarkas romoknál találtam egyet, meg a 3hidhoz közel. ty -
MrAndree #2755 Nem olyan ártatlan az, mesélt dolgokat... :) -
#2754 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én 2 ijásszal, 1 varázslóval és 1 tankkal nyirtam ki. helyezd e a karaktereket abban a kerek alakú teremben, ahol beléptél a barlangba. csald a tankkal oda a sárkányt. hagyd, hogy kergessen, miközben a 2 ijász és a varázsló lövi a sárkányt. a sárkány másokat is támadni fog. éppen azzal kell menekülni, akit támad. közben folyamatosan healelni. kb. ennyi -
gregtom6 #2753 Azért kíváncsi lennék, hogy ezeket a helyszíneket végül megcsinálták-e a játékban, mert ezek az első megjelent képek voltak.
http://worthplaying.com/article/2004/5/20/news/17076/ -
TDantes #2752 Biztos volt már erről szó, de a sebeket, amik folyamatosan büntetéseket adnak, hogy lehet eltüntetni? Gondoltam, lehet aludni egy kocsmában de nem. A varázs ital ezeket nem gyógyítja. Hirtelen több ötletem nincs, mit lehetne kezdeni egy ,,tátongó sebbel" -
Peakman #2751 indíts rouge-ot és nem lesz gondod a "debil" rouge karakterekkel :P
egyébként, eddigi tapasztalataim szerint, meg is van nélkülük az ember meg nem is :)
egyébként van valakinek egy jó tippje az elven ruins-ban található arcane horror eltiprására? :) -
#2750 Szerintem Alistairt a legnagyobb arc :DD
Mikor Morrigannal vitatkoznak :D
Az apáca még nem volt a csapatomba, de Sten-t megszerezni se tudtam baszki, elmentem megvédeni a falut, gondoltma majd visszamegyek érte, de már nem lehet oda utazni :( -
Kimi23 #2749 Na a Steam-saga folytatódik. Kisírták a derék népek a korábbi időpontot, 5 óra múlva jászhatunk. -
#2748 Ahány ember annyi féle én Alistairt végtam ki egyböl a csapatból a kis apáca meg bejövös olyan kis ártatlan ha rajtam mulik nem sokáig...
-
Samurai84 #2747 Hali!
A CE-vel kapott DLCket hogy tudom aktiválni? Luzer vagyok hozzá segítsetek. A Quest log azt írta hogy egyet kapok (ez gondolom a Grimoire, ezt fel is használtam) a másik kettőt egy tag fogja eladni.
A gólemet, az armort és a pagonygyűrűt hogy tudom életre kelteni?
Más: elvileg van profilkezelés, de én kiléptettem magam, és ugyanúgy látszanak a mentéseim... meg lehet azt oldani, hogy a barátnőm ne piszkáljon bele a mentéseimbe? :D -
Sund #2746 újraindítottam most jó lett. fura ez. -
#2745 na akkor kaptok tőlem egy szép kérdést: mennyire játszható a Dragon Age, hátööö... tolvaj nélkül? mennyire fontosak a zárt ládák, és tartalmuk - kimaradok valami fontosból ha nem tudom őket kinyitni, vagy csak Dark Messiah of Might and Magic stílusban pár potitól és craftoláshoz kellő cuccokból? illetve... dungeon közepén lehet-e úgy váltani csapattagok között, h berakom ládanyitogató tolvajt?
mert sajnos engem Leliana egy csöppet... idegesít. Zevran-nal még nem is találkoztam, de trailer alapján... kössz nem.
ó Bioware, hova tűntek a jó tolvaj NPC-k a játékaidból? NWN2 kis tiefling tolvaja is egy sokk volt számomra, szívlapáttal vertem volna legszívesebben agyon a kis drágát... hova lettek az ilyen arcok mint Montaron meg Safana? vagy akár csak Jan Jansen? még esetleg Mission Vao is belefér... emlékszem még első Baldur's Gate-ben 4 tolvaj volt összesen a csapatomban, annyira szórakoztató személyiségek volt, utóbbi pár játékukban viszont valahogy nagyon mellényúlnak ilyen téren... de legalább a többiek eddig rendben vannak, sőt, Morrigan és Alistair kifejezetten szórakoztató figura is. -
#2744 prima guide-ról tudna valaki egy képet nyomni, ha szépen megkérem. azt írják A\4-es, lehet konzolos verzió mellé kapok (keményborítású?)
köszi -
#2743 Nem igaz hogy senki nem tudja :( -
#2742 Nem egy pajzs véletlenül? : D
Vagy a mana potion bebuggolt : D -
#2741 beolvasod képfájlba és PowerISO 4.5 segítségével bemountolod. legalábbis első warez verzió - egy sima iso, szal semmi crack, se clonedvd - így működött.
Sund: kapcsold ki a Death Syphon-t -
#2740 Ha beirtad a kodját azonnal megkéne jelenie. -
Sund #2739
HELP!
varázslócsajom körül kék köd van folyamatosan. Mitől lehet és hogy tudom kikapcsolni???
Köszi! -
Prof William #2738 Nagyot tetszik játék eddig. A Harcikutya haláli! :) El is neveztem Buksinak. :) Nemesembert idnítottam, jó öreg kard-pajzs kombóval. :)
Lehet úgy játszani vele hogy ne kérje mindig a lemezt? A kímélés miatt...
Most tartok egy kis szünetet de a gólemes küldetés az alatt is töltődik lefele...
Viszont a letölthető tartalmak között még nem jelent meg a páncél. Még várni kell egy kicsit? -
Kimi23 #2737 Még az előzőhöz annyit, hogy természetesen a #2711-ben leírtak mellett, használható a táborozás, ha esetleg nincs gyógycsomagod.
#2696 hát ez jó kérdés, én is vérmágust terveztem, de a játék elején történtek miatt elbizonytalanodtam. Még amúgy is visszafogottan játszogatom mert az én eredeti (köszi Steam)verzióm csak holnap lesz a kezemben, akkor ásom magam jobban bele, -
#2736 Végigjátszás, ha kell valakinek. -
#2735 köszi, #2696 erre eesetleg tudsz válaszolni -
Kimi23 #2734 A táborba kell visszamenned, ott lehet pihizni, kiheverni az ilyen nyavalyákat. A térképen keresd, ha jól rémlik a jobb felső sarkában láttam, külön keretben. -
gregtom6 #2733 Menni megy, csak nem teljesen, ugyanis állítólag csak a térképen nem jelöli, hova menj. -
Haversrác #2732 Szasztok. Mikor szüneteltetve van a támadás, lehet több támadási módot egymás után kijelölni egy adott ellenfélre,s miután elindítod automatikusan végrehajtja a kijelölt támadás módokat, mint mondjuk a Knights of the old republic-ban? -
fixpont #2731 Szerintem a DLCk azert nem mennek, mert amikor felvesszuk csinal a program egy hash-t az inditofilerol, es mivel nem egyezik az eredetivel nem inditja el. Ez jo trukk csak ezt altalaban mar a letoltesvezeroben meg szoktak csinalni. Ha valaki a clone verziot el tudna inditani mondjuk DTProban vagy mas image olvasoban szerinem mennenek. -
chris0000 #2730 Valaki w...z verzióból másolt át mentéseket eredeti verzióba?
Most akarom megvenni és nem akarnám újra kezdeni.
HELP!vki
THX -
#2729 Valaki megcsinálta már a törpös questet? Ha igen, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elpusztította az Anvilt vagy nem, és kit választott királynak? -
gregtom6 #2728 bocs, nem neked akart válaszban menni, csak úgy mindenkinek...:D -
bitbandita #2727 Milyen pólót? Vagy mi van? Bocsi, de ezt biztos tőlem akartad kérdezni? -
gregtom6 #2726 És azt nem veszik észre, ha én illetéktelenül a hivatalos helyről szedek nemhivatalosan? -
bitbandita #2725 Köszi! Tigh ezredes viszont nagyon nehezen kezd formát ölteni, pedig azt hittem, hogy őt könnyebb lesz. -
gregtom6 #2724 Most látom, hogy a cdgalaxisban lehet Dragon Age pólót kapni:D Komolyan elkezdtem gondolkodni rajta:D
Ezt simán boltból nem lehet kapni? -
#2723 PU ment -
#2722 PU ment -
#2721 Nekem is kedvencem a gumicukor:D Haribo riadó:D -
Braveheart #2720 Na megjött a CE :) most telepítem... de mikor megláttam a 800 új hsz-t, majdnem hanyatt vágtam magam...