18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
mike01010101 #2839 Ott, azon a kis telepulesen, taborban ahol Sten is van. -
#2838 Valaki tolja amúgy ATi HD5770-en?!?!? Mer akarok venni hozzá egyet (most 8800GTS320MB-on tolom), de érdekelne, hogy mennyire fut jól rajta, illetve mik a tapasztalatok, problémák stb.?! -
#2837 tALENTEKET LEHET ÚJRAOSZTANI???? -
Jimbo #2836 Még ott a táborban? -
#2835 Jobb gomb a cuccon és elvileg lesz hozzá opció. Táborban ideális. Szvsz. -
mike01010101 #2834 Beszelni kell a templomban a vezeto csajjal. -
mike01010101 #2833 Hogyan tudok ajandekot adni a tarsaimnak? Megfelolo parbeszed kell vagy a menubol valahogy? -
Jimbo #2832 Stent egyébként hogy lehet kiszabadítani? -
#2831 Egyébként a 2. dvd mire jó mert nagyon nem kérte a telepítés alatt? :D -
#2830 Csak akkor tudsz neki segíteni, ha leszeded a DLC-t? :D Ez kicsit baromság. -
#2829 Azt a csonti sereget érdemes lenyomni mert egy tápos armor szett első darabját adják :) Bár még nekem sem sikerült kinyírni őket :D -
Cat 02 #2828 Én általában tolok beléjük egy tűzlabdát, attól vagy ők fekszenek ki vagy ha közel vannak mindenki :D Aztán Alastair most tanulta meg a taunt-ot szal tankol nekem. Ha meg gáz van akkor Morrigan vagy ki lefagyasztja azt aki közel jön :) -
GodBadka #2827 Hat hm. A kerekterkeszitobol valahogy nem igazan sikerult az importalasa a jateknak. Azok amkiknek ekezetes betu volt a neveben meg annyira sem, mint akiknek nem volt. -
GodBadka #2826 Jah. En is pont azt neztem. -
Kimi23 #2825 Frissítés a Steamen
# Fixed potential corruption of character statistics
# Fixed portrait appearance sliders when importing a character from the downloadable Character Creator
# Fixed import for preset face settings from the downloadable Character Creator
# Made Easy difficulty easier
# Slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty
# Fixed video issues when running on a very wide screen display, including ATI Eyefinity displays
Az mondjuk érdekes, hogy nem lehet magyar nyelvet választani a Steames verzióban. -
#2824 nincs retalent, ha szar lett a karid, kezdheted az elejéről. -
#2823 Vedd vissza a nehézséget.
Olvasd el a tactical guidet részletesen levan irva hogy lehet jól fejleszteni a karidad és a csapatodat. -
#2822 - Hogyan lehet azt beállítani, hogy egy karakter védjen egy másikat?
Tactical képernyő
- Jah, és az a nyamvadék kutya hol van?
Ha az elején meggyógyítottad, az egyik keleti utazásod során megtalál téged (a csata után). -
#2821 Írni se tudok már, úgy felidegelt:D -
#2820 Hát én geci buta vagyok nem tudom. Elfel beszoptam mer harmat gyenge volt. Törpel nagyon jól haladtam míg el nem jutottam ugyan oda hol az elfel is akármit csináltam mindig meghaltam.
Rámtámad 8 farkas úgy legyalulnak mint a fene.:S max megölöm a felét. Nemértemnemértemnemértem. Mindenki írja itt, hogy milyen könnyen öli a népeket én meg szopok midenhol ebbe a hülye faluba. Ennyire csak nem vagyok béna, hogy minden eggyes csata előtt még ha az 4db úton álló is megkell gondolnom, hogy megyek rájuk:S -
#2819 Nem rég tartottam itt.. hatalmas a kép, bár az apropó szomrú
Retalent van a játékban? Ha igen akkor hol lehet? köcce -
#2818 -
beteg #2817 Helló!
nem tudjátok hogy lehet bejutni a vérfarkasokhoz a romoknál? mert az ajtót eltorlaszolták?
ja és ilyen szintű cinematik videók lesznek a játékban vagy ezt csak a reklám miatt készítették?: http://www.youtube.com/watch?v=gqVAjmqgmcY -
DeDy #2816 Helló.
Lenn egy két kérdésem, az egyik a korábbira vezethető vissza de nem jött rendes válasz rá.
1, ha elérem a7es szintet lehet választani majd hogy (harcosnál) templomos, bajnok, berzerker, vagy lélekfogó vagy mi lehetek ad mind valami kis plusz értéket. de ezen kívül adnak valamit? új képességeket amiket csak azok tudnak? pl a templomos holtakat jobban ölni vagy valami szent varázslat stb.
2, Ezek küzül választva valamelyiket ad + küldiket amiket csak azok tudnak megoldani, illetve van valami hatással a sztorira?
3, Hogy a manóba nyitok ki zárt ládákat? kell hozzá tolvajkulcs vagy ilyesmi? Most a vandonban járok (az elején a 3éjszörny vérért) van a csapatban 1 kalandor de nem tudtam kinyitni a ládákat vele. -
oli314 #2815 Hali! Bár sejtem a választ, de azért megkérdezem: van arra mód hogy a 17'-os monitoromon ne folyjon ki a szemem 1280x1024es felbontásban az összetörpült szövegek miatt?
Nagyon zavaró, mert emiatt nem akarom lejebb venni a felbontást, de állandóan előrehajolni hogy lássam a betűket igen idegesítő.
Beállításnál nem láttam ilyet, szóval gondolom a válasz nem, de hátha valaki mond valami biztatót.
u.i.: eddig nem volt gond a látásommal :) -
#2814 Jah, és az a nyamvadék kutya hol van? ...mondjuk nem mintha, most már annyira hiányozna... -
#2813 Sziasztok. A Rémálomnál mikor a Körnél vagy, hogyan kell az álomban a tűzzel eltorlaszolt ajtókon továbbjutni, sehogy sem jövök rá. -
#2812 spell kombók:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Earthquake + Grease + Fireball + Walking Bomb should stymie most groups before they can do too much harm to your party.
A fire spell on Grease works great at lower levels or when you don’t have all kinds of time.
Glyph of Paralysis + Glyph of Repulsion causes an explosive effect that paralyzes those nearby.
Blizzard + Inferno + Tempest becomes Storm of the Century (spectacular electrical storm).
Cast Blizzard on a burning Grease slick to extinguish it.
Send a tank to draw all kinds of threat from a mob away from the party. Cast Force Field on the tank for immunity from all damage and then follow with Inferno to engulf the entire area. The enemies burn while fighting a tank that can’t die.
Drain Life and Mana Drain are twice as effective on a target with a Vulnerability Hex.
Cast Spell Might on yourself and then cast Animate Dead on a skeleton. This skeleton is much more powerful than the ordinary skeletons you can animate.
Cast Sleep on a target and then cast Horror on it. This inflicts massive spirit damage on the target, often killing many lesser foes outright. Those who survive emerge in a state of fear.
Immobilize a target with Cone of Cold or Petrify. When the target is in that vulnerable state, a critical hit from any weapon, a hit from the Stonefist spell, or the effects of the Crushing Prison spell will shatter it. (Bosses and lieutenants are highly resistant to this.)
Cast a Death Hex on a target and then cast a Death Cloud in its area. If the target is touched by the Death Cloud, it sustains massive spirit damage. -
#2811 meh, beleszerettem már a mage-be, bár lehet így is indítok egy újat... jelenlegi ugyanis ember csajszi, ami miatt kiesik Morrigan, max kicsi bárd jöhetne - de kicsi bárdnak nem szimpatikus a személyisége, így túl sok felesleges meló lenne bekerülni a bugyijába. viszont egy elf pasi mage táposabb, lehet vele közelebbi kapcsolatba kerülni Morrigan-nal (gondolom én, nem olvastam még olyat ami ennek ellentétére utalna), és ha jól lövöd be az arcvonásokat, minimalizálni lehet a homokosra utaló külső jegyeket.
majd elválik, jelenlegi mage-em külsejével mondjuk messze túl sokat szenvedtem... -
#2810 Hogyan lehet azt beállítani, hogy egy karakter védjen egy másikat?
Egyébként geci tápernek érzem magam, mindenkit szétgyalulok könnyedén...ogárokat kettesévvel eszem, tűzgolyó meg fagyasztás combo... a két harcosom unatkozva rágózik :D ....illetve csak gyalultam, a rohadás pagony erdőben van egy sír, amit ha megbolygatsz kiugrik belőle pár csonti meg egy bosszúálló...aki nem mellesleg egy brutális harcos csontváz, ...geci jól néz ki, nagyon frankón eltalálta a Bioware...és döbbenet milyen full táp, nem szívesen futnék vele össze egy sötét sikátorba....szóval ez a bosszú, mint foxi a lábtörlőt, úgy nyalatja fel velem az erdőt...pofám szakad...valami tipp? :)
ps: egyébként a baszott nagy holocaust tűz meg a chainlight -got nem érzem annyira mass power -nek, hogy 4 -es szintű mágia legyen, bár elég sokáig fenntartja a kari, az egyszerű tűzlabdacs meg fagyasztás hatásosabb...
Egyébként ez Sten egy óriás, kb. 2 fejjel magasabb mindenkinél, és kurva mogorván tud ám nézni :D
-
gregtom6 #2809 A Dragon Age-es pólóból amin a nagyobb vörös sárkány van, az kapható valahol?
És pl ez a póló:
http://cdgalaxis.hu/termekek/17086/dragon-age-ferfi-polo-l-meret.html
Ez kapható rendelés nélkül is vhol? Meg nekem az a nagyobb sárkányos jobban kellene, ami a Warden's Quest-en volt a versenyzőkön( http://fuzzyshot.com/hancu/post/FypCD2ISF0/photo/wVwBh0eoW8 )ezt nem lehet vhol kapni? -
blur55 #2808 jimbo:
lenn a militiánál valszeg ottmaradt egy csontváz, azt le kell gyakni és jön az átvezető video
nekem legalábbis egyszer így volt -
havast #2807 amugy ha valaki vegigviszi a fovonalat,akkor lehet folytatni a gamet,vagy esetleg ujrakezdeni a mar meglevo karakterrel??? -
havast #2806 ezzel en is igy voltam,mig ra nem jottem,h hol lehet nagy mennyisegben liriumot venni,occson.uveget meg szinte mindenhol lehet,es voila...felteve,h van gyogynovenytanod.... -
#2805 En is kezdtem egy uj karaktert,a varazslo pihenget 14.szinten.Sajnos nemigazan keszultem fel manapotikbol es gyogyfuvekbol az utam soran,igy pedig minden fordulo utan mentegetni kell es varni amig lesz mana.Rauntam.
Kezdtem egy torpe nemes rugot :D
Most kicsit jobban odafigyelek mindenre,es megprobalom az osszes kuldit befejezni anelkul hogy atrohannek 1-1 helyszint.Dual wield lesz a main spec,Alistairbol tankot csinalok,es vegre nem kell elviselnem azt a buta bardot aki allandoan nyavajgott.Most en nyitogatom a zarakat,keverem a merget es semlegesitem a csapdakat.Az elotortenete eleve sokkal jobban tetszett mint az elf varazsloe.Bejovos eddig. -
havast #2804 odavan...:D
atlag parbeszedenkent +4...:D
viszont arcanat sem talaltam meg igy sem,lehet,h mar mikor jartam itt,felvettem es eladtam:S
akkor most mehetek minden kereskedohoz szetnezni:@ -
Deathstorm676 #2803 He akkor én még én pont nem csúsztam le a bloodról juhé:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első falut elpúsztította a darkspawn sereg most ezekszerint a többi helyet is elpúsztíthatják vagy az csak egy kivétel volt? -
Prof William #2802 Valami miatt a játékban mentés és a feltöltendő képek helyén csak egy szürkeség van.
+ már elértem vagy 20 pontot ( végigvittem az eredetsztorit + még 1 extzrát ) de azt nem mutatja hogy meglennének ezek pontok. Legalábbis a "Letölthető tartalomnál nem mutatkák őket. " -
#2801 húú kössz, arcanewarrior lettem :D -
#2800 Akkor Morigan odalehet érted...