18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Kandurex
    Először én is sokszor megállítottam, ...de szerintem ez azért volt mert nem volt bejáratott stratégiám, ki kell ismerni a játékot, most már valamivel kevesebbet, összefüggőbb a játék, de még mindig variálok a lehetőségeken.
  • Gideon Wieth
    Még egy kérdés. Ha valahol látom, hogy csapda van. Azt hogy lehet kioldani ?
  • Gideon Wieth
    Hát nem tudom, de nagyon sokszor használom az izometrikus nézetet, illetve én a 24órás versenynél fikáztam a játékosokat, hogy másodpercenként megállítják a játékot. Jön a vicc, Normalon ugyanezt csinálom ::) eccerűen rá vagyok szorulva :D
  • koschwarz
    nem ronda...de kicsit vicces, hogy 2009-ben sem lehet olyan játékot csinálni, amiben legalább néhány karakternek van valami idle-animációja...persze ettől a játék még biztos fantasztikus, csak mennyivel immerzívebb lenne, ha nem kirakati bábuk álldogálnának mindenhol...
  • Kandurex
    Egyébként totál érdekes, hogy bár az esetek 90% izometrikus nézetben vagyok, mégis a WASD -al mozgok, valahogy kényelmesebb, mint állandóan kattintgatni. A fennmaradó 10% -ban vagy felderítek, vagy a környezet szépségeit vizslatom :)

...és itt jegyezném meg, hogy 1 hete olvashattuk, talán a GURU -ban, hogy valamelyik nagy ász teszterük szerint az izometrikus nézet használhatatlan...üzenem: sürgősen változtass pályát, vagy hagyj fel az ilyen típusú játékokkal, nem neked való!
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!

nagyon tetszik a játék.. Viszont kérdeznék valamit hátha valaki tudja rá a választ... A táborhelyen van egy srác, akinél le lehet tölteni a warden questet - Ezek külön pénzbe kerülnének még ?

Illetve ugyancsak itt van két törpe, egy kereskedő meg a fia aki büvölést végez. A bűvölésnél nekem csak egy kardomra enged bűvölni, Semmi másra. És a társaim kardjára sem, csak arra ami nálam van. Mitől fögg, hogy miket lehet bűvöltetni ? Társaim fegyvereit hogyan tudom ?

Köszönet
  • havast
    erre senki nem tudja a valaszt??:S
  • Celebrau
    Na én se bírtam ki, míg megérkezik a CE és gyorsan letöltöttem kipróbálásra. :D
    Hát nem gyenge, bár csak egy órácskát játszottam. Eleinte féltem a beállításoktól, úgyhogy nem húztam maximumra, élsimítást kikapcsoltam és 1024*768-ban mentem, mert csak úgy tudtam elolvasni a feliratokat. :D
    Aztán a táborban gondoltam kipróbálom mi lenne ha... Felbontás maradt, mindent felhúztam... és csöppet sem lassult, szóval korrekt. :D Majd meglátom mi lesz csatánál.

Viszont akik megvették a sima kiadást és azt játsszák, azoktól kérdezném, hogy a program kéri e a lemezt induláskor, vagy elég neki a kód telepítéskor?
  • balee4
    Van Win7-em és XP-m is, még az asztalin nem próbáltam ki a gamet, majd pénteken megyek haza... Én megelégszek az 1280*1024-el is.
  • MEdievil
    Minek ez a sok hűhó
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megvártam míg kiirtják a falut az élőhalottak majd besétáltam a kastélyba. hihi.
  • balee4
    A karakterlapnál, statisztika résznél tudod meglesni.
  • genory
    Hi!

A leveleket hol találom? Van valami olyasmi küldetésem, hogy gyógynövényeket kell szereznem egy idős nőnek és úgy fejeződik be a párbeszéd, hogy a levelekben megtalálom a rézleteket. Tud valaki segíteni?
  • wedge31
    Lehet hogy hiba de én egyenlöre kapásból eladom öket állandó pénzhiányom van.
  • Kandurex
    AZ ék kövek, zafír, gránát(?) meg ilyesmi csak kereskedelemre jó?
  • wedge31
    Ezért mondtam hogyha jól láttam 15óra játék után már látok bizonyos dolgokat...
  • Kandurex
    Nem láttam ilyet, csak annyit, hogy mennyi ideje tolom már. Hol?
  • wedge31
    8400C2D procival semmi gond nekem is az van és minden maxon 1680-ba stabil 50fps igaz mellete 4890 vga van.
  • bélanéni #2542
    Nekem Win7 (64bit) alatt úgy hasít mint az állat, úh. nem az lesz a gond. Inkább a 2magos proci és a 2G RAM.
  • wedge31
    Mentéseknél ha jól látam.
  • Kandurex
    A játék jelzi valahol, hogy hány % -ot teljesítettem? (összesen)
  • Kandurex
    Az jó, akkor beállítom a blökit magam mellé felvigyázónak :), én is mágus vagyok, mondjuk emiatt berzenkedem is, az én felállásom 3 harcos egy caster,...aztán majd jön ez a ribanc mori vagy ki...na, asszonynak, a tepsi mellett a helye!
  • wedge31
    Megkapod a kutyát mindenképp nemsokkal az ogar után.
  • Kandurex
    WIN7 a gond, nekem 8400C2D, 3870X2, 4GB 1680X1050, teljes grafika részletesség mellett 30 - 50 FPS kb.

Egyébként szerintem a játék nagyon szép, biztos lehetett volna még csicsázni, de engem levett a lábamról! Persze illik szép nagy felbontásban maximál beállításokkal tolni, és hálás is lesz a program.
  • Kandurex
    Hm, ezt a testőrség dolgot is ki kell próbálni :)

Egyébként a kutyát hol lehet megkapni? Most ott vagyok, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    jelző tűzet kell gyújtani, most csapdosom az ogárt
    , mert volt szó róla, hogy az egyik ork vért nyelt és kell neki valami főzet - virág, de mikor visszaértem a táborhoz azonnal kezdtem a második istenítéletemet :/
  • AntiHero
    Hát akkor jól beleválasztottam:)
  • wedge31
    Nem ,az olyan én is azzal tolom most a lopakodásra csapdázásra ,méregkeverésre gyurok meglátjuk mi lesz belöle.

A törpével lényegesen könnyebb dolgod lesz.
  • AntiHero
    Na jó meguntam szenvedni a pagonyelfel nőmmel így kezdtem egy nemes törpel. Mérföldekekl könnyebb vele menni. Gyakorlatilag egy tank:D Az elf csajszit meghagyom későbbre valamit elronthattam nála vagy nem tudom.
  • Sith
    Ehh valami nagyon nincs rendben a játékkal... vagy 8 órája itt ülök a gép előtt és reggel meló.. és nem tudok elmenni innen
    szerintem perelni fogok ezt nem írták rá a füzetre

Esetleg annyit tennék hozzá hogy fent a küldetéseknél válaszd ki a megfelelőt és akkor jó irányba is fog mutatni a nyíl :)
  • Sir Quno Jedi
    Térképen mindig mutatja hova kell menni, nem lehet eltévedni.
  • Prince23
    Kamarás lettem, viszont a királyt meg Duncant nem találom, sehol sem, se a sátrakban. Pedig gyűlés lenne. ott a helyem:S
    ?
  • Prof William
    Eddig ki mennyit játszott vele? és hol tart most? Hány százaléknál?
  • wedge31
    Jól vágod 7 és 14.
  • dartonita
    Str,con,dex.Ezek fognak kelleni,a tobbi harcosnak aligha.
    Novelni nem lehet,mindig 3at oszthatsz el.Konyvek kozt van olyan ami skillpontot ad ha elolvasod.Igaz 15-20arany volt,szal ki nem probaltam :D
    7.szinttol van asszm a specializaciora lehetoseg,de erre nem eskudnek meg.
  • DeDy
    Üdv.
    Egy két érdeklődő kérdésem lenne.
    Harcossal vagyok, érdemes pontokat tenni az erőn és élten kívül másra is? mágia ügyesség...
    Szintlépeseknél kapott pontokat lehet valahogy növelni? ne csak 3 pontot lehessen osztani az alap tulajdonságokra illetve a képességre se csak 1et?
    Valaki elérte már azt a szintet mikor lehet választani hogy milyen írányú lesz a kari? berzerker bajnok lovag lélekfogó vagy mik? és hogy ezek után mi van? új képességek lesznek elérhetők?
  • wedge31
    Innen tölsd le a izelitött ,igényes lesz az biztos.
  • ToCsEk
    esti 18++
    wowow
  • Prof William
    "Egyedül a lemez lesz VÁRHATÓAN olyan"

Ez nem sejtet túl sok jót...

Én már félrerakattam egyet az 576-ban szóval holnap megyek érte. :)

Rég volt már hogy ( PS2 - PS3 gaméken kívül) játékot vettem volna de valamiért ezt eredetiben akarom. :)
  • Drizzthsz
    Majd írd meg légyszi mi volt!
    Én nem fogok emiatt később menni dolgozni, akkor csak később tudok este hazaindulni -> kevesebbet tudnék játszani. :D
  • wedge31
    De jó hogy délelött még nem volt füzet igaz akkor még volt játék......na akkor holnap megint CDG.
  • Drizzthsz
    Erről a stratégiai cuccról nem kellett volna mailt küldeniük, vagy valami?