18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • duwy
    A strategy guide A4-es méretű, azt külön adják hozzá.
  • duwy
    Ja, szinte teljesen ilyen, viszont picit vastagabb, mert 3 dvd van benne.
  • Riddick21
    Ebben a strategy guide nincs benne, plusz a gyerek irritálóan balfasz!
    (annak viszont örülök, hogy a kardos borító csak egy slip case és a sárkányos logó került a fémdobozra is!)
  • Prince23
    Ha krekkel az eredetit, attól még járhatok online-ra, fórumokra?
    Nem értem, már 2009-ben vagyunk és még mindig kell ahsználni a kva dvd-t. Ilyen esetben sokkal jobbaka asteames játékok.
    na d eérdekes, a Crysis Warhead is EA játék, és ott mien érdekes h megtudták csinálni a No-dvd-t. itt meg nem. se a Mass effectnél.
  • Pio
    Minek? Itt van videó:

HD verzió
  • balee4
    Képet, képet! :D
  • duwy
    Sajnos nincs fényképezőm az albérletben, úgyhogy képpel nem tudok szolgálni.
  • Riddick21
    Én holnap csinálok, ha addig senki, de az még messze van és én is kíváncsi vagyok!!!
  • Kandurex
    Tényleg akinek CE változata van csináljon már pár képet pls., szép nagy felbontásút mindenről! Köszi.
  • Tinman #2630
    KÉPEEEETTTT PLS!
  • Kandurex
  • duwy
    Most vettem át, fémdoboz és benne van a térkép is. A kivitelezése mindennek elsőosztályú.
  • balee4
    Csak azért furcsa, mert nem sorolták fel a térképet, remélem nem spórolták ki belőle.
  • rexsimus
    Megkérdeztem, és fémdobozos, és térkép is van benne, ha meg nem csúnyát átvágtak :D
  • Riddick21
    Nem, mert a hangsúly maradna a kétfegyveres harcmodoron, a fennmaradó talenteket (amikor a szintkorlát miatt nem tudsz a két fegyverre tenni) meg pakolod az íjászatra és a passzív képességekre. Így kapsz egy über kétfegyverest, aki tud némileg íjászkodni is!
  • Murmur
    Én azért bízom benne, mert elvileg fémdobozost kapunk (US verzió), és abban van térkép. A britek meg műanyag dobozost, abban valóban nincs popsitörlő.
  • GanXstaZoleeWrk
    Van egy feles lefoglalt CE-m cdgalaxisban ha kell valakinek privátban elér.
  • bélanéni #2622
    Warrior
  • nr1ranger
    Archer központú karaktert rouge vagy warriorból lehet csinálni?
  • balee4
    Hopp most olvasom szövettérkép mégsem jár hozzá? :(
  • balee4
    Rendelhettem volna holnapra én is, csak délitán elutazok, nem tudnám átvenni.
  • Nagydög
    Az elso esetben nem lesz keves a talent pont mindket iranyhoz? Mert ha eletkepes a koncepcio, akkor nekem is jol jonne.
  • krisztajo
    Én is megkaptam az értesítést. De én már péntekre kértem!!!
  • n003
    sziasztok
    a rubint és egyéb ékköveknek van valami egyéb hasznuk azon kívül hogy pénzé lehet tenni .. azaz eladhatom nyugodtan vagy tartsam e meg?? :)
  • Riddick21
    Én most -egyelőre látatlanban - azon agyalok, hogy milyen karit gyúrjak. Elsőnek mindenképpen egy harcost indítok, de legalábbis harcos jellegű karaktert. A Journeys -és némi rpgrutin- alapján a két egykezes fegyver használata ügyességfüggő, ahogy az íjaké is, viszont most olvastam, hogy az erő növelése itt hatással van az íjak sebzésére. Szóval - mivel két szetted is lehet a játék során - nagyon hatékony lenne -elméleteben persze- egy olyan kari, aki íjászkodásra és két egykezes fegyverre is gyúrna egyszerre! Az alapszettben ott figyelne az íj, amivel legyöngíteném, mire odaér, utána elő a két fegyvert és felaprítom.
    További előnye ennek, hogy a magas dexterity valószínűleg nagyobb védelemmel is jár, ill. ha jól láttam, vannak olyan perkek, amik csökkentik a nehézpáncélok hátrányait, így egy jól védett, fürge és ügyes kitéréssel megáldott harcos lenne az eredmény, aki már sündisznót csinál az íjával az ellenfélből, még mielőtt az bármit csinálhatna. Ha pedig tényleg jó a kitérése, akkor kevesebbszer találják el, ergo a mágusok ráérnek mással foglalkozni, nem kell gyógyítaniuk, mint mondjuk egy tankot.

Viszont elkezdtem agyalni, hogy talán egy jó tankot is össze lehetne gyúrni: a két szettnek köszönhetően működhet egy kétkezes fegyverrel és egykezessel+pajzzsal is operáló terminátor. Mindkét képesség erő alapú, így ez sem jelentene gondot. Így attól függően, hogy az erő dominál egy harcban (kétkezessel szétbüntetek mindent és mindenkit) vagy a mágia a hatékonyabb (shield stance, betérdelek a pajzs mögé, többiek morálbónuszt kapnak, én alig sérülök, potionből gyógyulok), hasznos tagja lehetek a csapatnak!
  • Bucser
    nekem tegnap postázták szerintem holnapra itt van:)
  • Tinman #2613
    Most kaptam én is a levelet... nyomás!!!!!!!!

"Gyűjtői kiadás, korlátozott példányszámban.

Jelenleg csak előjegyzőink számára kapható."
  • balee4
    Háhá, meggyütt a levél a Galaxistól, hétfőn jön a gyűjtői, yeeees! :D
  • MrAndree
    Ja közben utánanéztem, holnap hozzák azt is.
  • Khalid
    Most jött cd galaxistól a levél, hogy megjött a CE! Már indulok is érte :)
  • MrTwister
    Igen. Péntekre várják.
  • rexsimus
    Ők is adnak, és az is magyar! :)
  • rexsimus
    Most telefonált az 576-hogy holnaptól mehetek a CE-ért! :)
  • MrAndree
    Amúgy 576osok is adnak strategy guide-ot vagy az csak a Galaxisos változathoz jár? :)
  • Riddick21
    Engem is!!!!
  • MrAndree
    Megkapják ők is ma szerintem.
  • balee4
    Na basszus, CD Galaxis-ból meg se kép se hang.
  • Murmur
    Ehe, en tegnap mondtam vissza az 576-nal a CE-t, miutan irt a galaxis, hogy maholnap megkapjak a CE-t. Lehet ott kellett volna inkabb visszamondanom. :)
  • bélanéni #2601
    Köszi az info-t!
  • GodBadka
    Megvenni szerintem nem lehet külön. Az első 80 oldal szabályleírások, felszerelés leírások, kaszt leírások, bestiárium, NPC leírások. Utána a végéig térképek és küldetés leírások.