18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • gregtom6
    Persze, hagyjuk már, Gubberx.
    Na mind1, majd ha épp aktuális lesz, majd leszedem vhonnan, most úgy sincs nagyon rá időm.
  • DeDy
    Valaki választ, infó erre? --> (2816)
  • Kandurex
    Állítólag a taktikai menüben be lehet állítani, hogy védje a csapatot vagy személyt, az aktuális tag, melyik ez a menü pont? mert én csak olyanokat találtam, hogy hatás aktiválás, deaktiválása, ugyanez talent -be, meg hogy potikat tömjön két pofára. :(
  • b-type
    Én Hard-n játszom pagonyelf harcossal, detto felkelnek ha egy karakterem is túlélte a csatát...én ezt úgy dolgozom fel, hogy az elesettek csak kiestek a harcból, nem meghaltak...mikor viszont elbukjuk a csatát, akkor a győztesek megölik a túlélőket.

Mondjuk ezzel semmi baj nincs sztem, így is kemény a csata...pihenés nélkül hamar bele lehet szaladni törött végtagokba, vérző sebekbe..és egyéb olyan sérülésekbe aminek köszönhetően a harcosok már csak a töredékét tudják mint kipihenten.
    Nagyon okos.
    Anno a BG-t 50 nap alatt vittem végig (játékban), mert igyekeztem a legkevesebbet aludni (útálom amikor egy küldetés megmentésről szól nekem meg aludni kell feszt).

Szép lassú folyású crpg, és hangulatos. :)
  • mike01010101
    Ezt nem tudom, az EA meg kurvara nem erdekel:) Vettem mar toluk annyi jatekot hogy ez belefer.
    Ha lesz egy nagyszabasu dlc-je a jateknak, egy komplett missiondisk az megveszem majd.
  • Gubberx
    csak eredeti játéknál mutatja, warenál nem fogja
  • gregtom6
    Meg arra is kíváncsi lennék, h aki teljesen legálisan szerezte be a 2 dlc küldit, annak mutatja-e a térképen, h merre menjen, és tényleg teljesen játszható volt-e.
  • gregtom6
    Tudom, megtaláltam, csak attól tartok, hogy az EA nem veszi-e észre, ha én illetéktelenül töltöm le?
    És én megtaláltam máshol is a dlc-ket, csak ott is azt írták, h nem mutatja, merre menj. Ez a hiba. Ez tényleg okkal van benne, h még nem mehetsz el arra, vagy hiba?
  • Sunrider924
    Kimaradt az elozo kommentembol: ahoz kepest hogy TAKTIKAI rpg, a jatek pofatlanul csal, vagy bugos. Konkret pelda: folyosorol nyilik 3 szoba, csapatom meg van allitva ugy hogy csak a szemben levo ajtora lat ra a ket oldalsora nem( az optika torvenye alapjan akkor az oldalso ket szobaban levok sem latnak ram ugyebar. Ehez kepest az oldalso szobaban levo magusok szamara semmi problemat nem okozott falon keresztul/zart ajton keresztul loni tuzlabdat es mas nyalanksagokat a csapatomra...
  • mike01010101
    En altalaban amig valami orbitalis hibat nem latok egy jatekban nem patch-elek mert jartam mar igy mas eredeti jatekokkal is.
  • Prof William
    Mi lehet baj hogy a patch után nem akar indulni játék? Ez elég gáz.
  • Sunrider924
    Nem kell viszavenni semmit sehonnan, annak a palyanak az a titka hogy kotelezo healelni az NPC-et, Murdockot es az ijjaszait, azon mulik minden, sajat csapatod semmi perc alatt elhulik, miutan az NPC-k meghalnak, szoval magus letemre szegyenszemre muszaly volt healer-e alacsonyodnom, de miutan ezt kiskubiztam siman meglett.
    Masik dolog : elvileg ez a jatek mar nem dobokocka elven szamolja a harc kimenetelet, ehez kepest megis, ugyanazt a jatekallast 5x visszatoltve es ugyanazt az egy tuzlabdat ugyanarra az ellensegre tolva 5 fele eredmeny jott ki, onnan tol kezdve hogy egybol meghalt az ellnfel, odaig hogy 75%ban kiresistelte.
  • mike01010101
    Nekem az osszes dlc megy, gyuruk, targyak, kuldesetek, magyar nyelven. Eredeti normal kiadasu jatekom van.
    Itt a forumban lejjebb le van irva hogy kell feltenni es hogy kell letolteni. (Spoiler mezoben van irva eleg hosszan)
  • Gubberx
    működnek, tegnap szereztem meg pala-t a gólemet ^^
  • spcs
    gregtom
    Én feltelepítettem a DLC-ket, csak a világ térképemen nem jelenik meg a két új helyszín miután beszéltem mindkét fickóval akik adják a küldetéseket. Lehet, hogy még "gyenge" a csapatom.
  • Sunrider924
    Wall of Text !
    Nagyon jo kis egyutmukodest lehet osszerakni taktikabol, csak sokat kell bongeszni az osszes lehetoseget, amig kibogaraszod hogy mit es hogy. Az en csapatomban van elf magus csaj (fokari), Alistair a tank, van a spirit healer specces boszi a varazslotoronybol es az elf rugo, namost nekem a tank mindig a meele combat ellenfeleket fogja meg mint eloretolt ek es a rugo taktikaja az hogy stealthbe megy azonnal ahogy a legkozelebbi ellenfel tamadasba lendul aztan mikor Alistairnak megvan a celpontja rugo azonnal ramegy arra a celpotra es jonnek a kulonbozo testreszabhato tamadasok, nekem elsore dirty fightingal stunol aztan flurry, under the belt stb Itt nekem ossze van kapcsolva Alistair es a rugo, a healerem meg megint mas testreszabhato parancssort kovet, nekem mindig harc elejen mass rejuvot tol aztan egyenileg healelget amig a teljes csapat elete le nem esik mondjuk 25%ra akkor betolja grp healt es igy tovabb, magus csajommal meg gondoskodok kozben a tavoli celpontokrol amire a tuzlabda tokeletesen megfelel mivel az ijjaszok/ellenseges magusok olyan messze vannak hogy a tuzlabda robbanas vagy a chain lightning vagy a tempest mar nem eri el a csapatomat es nincs friendly fire. Az elejen ez eleg nagy hiba volt, a magus alap taktikajaban sajnos benne van, nem figyeli hogy a csapattagok hol alnak csak azt hogyha 3 vagy tobb elennfel veszi korul akkor automatan betolja a tuzlabdat es game over - hazavag mindnekit az ellent es a sajat csapatot is egyszerre, mert ugye tuzlabda robban es aztan meg eg is egy kis ideig ...
    A taktika slotokat lehet mas sorrendbe helyezgetni sot olyan is van hogy megadod a feltetelt pl if self hp below 50% jump to slot nr .., szoval itt nagyon szepen lehet a karik viselkedeset allitani, de amint mar mondta vki a combat mastery-t muszaly tolni hogy jojjenek azok az extra taktikai slotok. Amugy nekem az elso mindig a sajat es a csapat buffok felrakasa, nem mindegy hogy a magusom siman kibir chain lightningot mert rajta van az arcane shield vagy a healerem nem hal be ket pofontol mert rock armor rajta van.
  • gregtom6
    A letölthető küldikre értettem, aki esetleg nem tudná, mi az a DLC.
  • gregtom6
    Na jó, nekem kezd elegem lenni ebből a játékból. Az EA minden normális játékot szétbarmol, amihez csak hozzáér.
    Valaki akkor megmondaná, hogy a DLC-k már működnek-e?(a küldik)
  • Prof William
    Az enyém bolti volt nem steames? Most mi legyen ? Rakjuk újra a gamet?
  • Kimi23
    Nem vagy egyedül. Nekem is beszart a Steames verzióm a patch után.
  • Prof William
    Wazz most raktam fel a patchet és most nem indul játék. Pedig eredeti. Bejön az indítóképernyő de amikor a játék indítására kattintok nem történik semmi! Mi lehet baj?
  • Nagydög
    Gyors egymasutanban fogyasztva csokken a hatekonysaga, esetleg?
  • Gubberx
    nekem is a profilon 200 pontom van de nem lehet használni :S
  • Sir Quno Jedi
    Háak volt ahol ezt úgy oldották meg, hogy a gyógyital, mivel gyanús főzetekből készült varázsital és mérgez, így ha sokat iszol belőle, elszédül, végül lepadlózik a kari, sőt bele is halhat. Mindjárt nem vedelné az ember, csak módjával. CSata közben semmiképpensmmernéd megkockáztatni. Nem beszélve arról hogy csak hosszabb idő alatt gyógyít folyamatosan és így csataközben megint csak nincs értelme használni.
  • spcs
    Prof, nekem is azt jelezte, hogy nincs pontom, pedig már van 130 a profilom szerint.
  • Prof William
    hogy lehet az hogy már szetreztem pontokat letölthető tartalomnál mégis azt írja hogy nincs pontom?
  • spcs
    Sziasztok!
    A DLC-k indításának mi a feltétele, én letöltöttem minkettőt, beszéltem is mindkét fickóval /tábor, illetve a másik helyen lévővel/ és azt mondják, hogy a térképemen bejelölik a helyet ahová kell mennem, de a térképemen nem jelenik meg egyik új helyszín sem. Jelenleg 7-es színtű vagyok. kehet, hogy még túl az elején járok?! Mi lehet a gond?! Köszi előre a segítséget.
  • genory
    Ha a világtérképen átmegyek egyik helyről a másikra elvileg akkor már ott kéne új küldetésnek lenni, ami aktív (mutatja egy nyíl, hogy merre is kéne haladnom), nem? Pl: azon a helyen ahol Sten is van, meg az előtte lévő városrészben is kaptam küldetéseket. Tegnap este egy új városba kerültem, ahol egy elf ha jól emlékszem elmesélte, hogy szörnyek támadják a várost és kéne neki egy kis segítség! Persze elfogadtam, de se az ujjat se a régi küldetést nem láttam! Vagy ez úgy működik, mint anno a Baldur's gate-ben, hogy ha majd oda érek, akihez kell, annak az embernek a feje fölött megjelenik egy ikon?
  • SaGa
    Lehet, csak a nagyobb eladás kedvéért gyakorta rpg-nek titulálnak egy szimpla hack&slash-t, mert lehet benne tápolni a fegyvereket vagy páncélokat, netán a karakternek van "fejődési fája"...
  • TopGun
    Ez magyarul nincs meg esetleg elerheto formaban?
  • Legionnaire0666
    én most tartok az urnás résznél, de mielött belépnék a barlangokba gondoltam csinálok egykét csapdát, de sehol nem találok csapdaszerkezetet, valaki tipp?
  • robotnyk
    szerintem azért mostanra már kialakult egy határ, ami fölött csak rpg geekeknek jönnének be bizonyos featureök. :)
  • SaGa
    Még mindig azt kell mondjam, jó ez a taktikus harc, de a legjobb harcrendszere még mindig a Betrayal at Crondor-nak volt. Lépésszámláló, ha a mágis mellé állt egy ellen nem tudott castolni, a bekapott sérülések rongálták a harcos erejét, hatékonyságát, stb... Azóta se volt olyan jól modellezett és összetett harcrendszer...
  • SaGa
    Valamelyik mostanság volt rpg-ben volt ilyesmi. Ha jól emlékszem max 3 adagot engedett egy hirig közben. Drakensang?
  • Nagydög
    Azert nem annyira veszelyes. Ha elbaszarintod a taktikat, akkor mire a delikvens lekuldi az italt, mar nyulhat is a kovetkezoert, aztan kampec.
  • Davidus
    ja közbe rájöttem:D szerintem úgy lenne jó ha combatban lenne egy limit ami fölött már nem lehet piálni.
  • SaGa
    Gyógy létyó...
  • robotnyk
    potionre tippelek :D
  • Davidus
    mi az a tyotyó?:P
  • robotnyk
    férfiasan bevallom tegnap 3 próbálkozás után redcliffenél visszavettem a nehézséget easyre. mikor mindenki fél hp környékén volt, és már megittam vagy 10-15 potiont a partitagokkal, a healer karimat kergette egy ellenfél, a többieket meg 6 másik állta körbe, és még a minimapon láttam hogy érkezik 3 másik, az npck meg már rég elhullottak, akkor úgy gondoltam, hogy a fenébe a büszkeséggel...