18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • havast
    ty:)akkor bloodrol mar lecsusztam XD...elegge szadista karit jatszok...:D
  • Gnome
    biztos elbűvölt téged és emiatt estél "trancebe":P
  • Nos
    Qva jó a játék, de:

Nem gondoljátok, hogy a bonus armor stílusában kicsit világidegen?
    Hamarabb addnám rá egy warhammeres rohamosztagosra, mint egy fantasy világ lakójára. Szóval nem szép, ha összejön egy vöröspáncél, akkor talán le is rakom.

• watto
    Huu továbbjutottam,

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az a sárkány milyen király már :D Minden támadás után pauseoltam a gamet kiadni a parancsokat XD Senki nem halt meg, faasza volt :D
  • TVelvet
    arcane warrior meg a blood magic :

Arcane Warrior (legdurvabb) elfeknél a vérfarkasos kriptába egy kőszerűség amit felveszel a földröl tanítja (egy arcane warrior lelke van benne)
    blood mágiát meg redcliffes küldibe amikor a gyereket kell megmenteni, a démon tanítja meg ha azt választod (nemölöd meg)
  • wedge31
    Kár hogy két lyukra játszik...
  • TVelvet
    zhevran a legnagyobb arc a játékba :D de kajak :)
  • readswift
    nálam is ez volt nV gts250-el. Furmarkal nem birom megfagyasztani a gépet szóval ez valami patchelős dolog lesz. A gémet meg töröltem.
  • wedge31
    Arcane mire lett forditva ?
  • havast
    ejjej:S...pedi ez a 2 erdekelne,foleg,h mar 13as vok,de meg nem specializalodtam.
  • tomcsa4
    Én a legjellemzőbbet tudom mondani: túlmelegedés.
  • wedge31
    Szerintem vérmégiát sehol mert még guide se irja hogy volna ilyen könyv valszeg valikitöl tanulható.
  • havast

nah megkerdezem ujra,hatha azota valaki tudja mar esetleg a valaszt ra:
    arcana es blood mage specializacios konyveget hol lehet venni???plz help!
  • Khalid
    Kipróbálva még egyszer, új driverrel is behal. Először a hang szűnik meg, ezután még tehetek pár lépést, utána pedig behal az egész, ha kijövök task managerrel desctopra, akkor közli, hogy leállt működni a program. Hát, úgy tűnik én még várhatok egy ideig a játékkal :(
  • TDantes
    Aha, ok...szóval valami gyógyító csomaggal. Na majd körülnézek.
  • Harkat 89
    Első kérdésem:
    Alistair karakterlapján legalul nekem van egy csík.(sárga) Egyik végében szív, másikba meg valami más. És középen egy elválasztó. Az micsoda?
    Második:
    Boxon meg lehet állítani valahogy a játékot? És kijelölni ki kit támadjon?
    Harmadik:
    Fatigue pontosan mi? Én úgy fordítottam le, hogy minnél magasabb annál többe kerül a mana/stamina. De ugyebár jobb és jobb cuccok több fatigut adnak, nem?
    Negyedik:
    Csak az kap XP-t aki megöli az ellenséget? Mert így sokszor elhappolják előlem.
  • watto
    Nah sajna elakadtam :S
    Nah ott tartok, ahol 1 fának kellett visszaszerezni a makkot, odavittem neki, semmi nem történt, legalábbis amit észrevettem volna... hogyan kell továbbmenni fehéragyarhoz vagy mi a nevéhez?:)
  • Cat 02 #2782
    Én elindultam a tóhoz és jött egy átvezető h de jó vok.
    Picit tényleg parás h néha csak állsz és nem tudod mi van.
  • Khalid
    ja, hogy ma kijött egy új frissítés hozzá. Miért van olyan érzésem, hogy direkt emiatt? :D
  • Cat 02 #2780
    Sebtapasz csomag ? Ám passz. Nézz szét a boltba (kocsmában) én ott találtam.
  • EndreMan
    Még egyszer leírom hogy van egy Collectors Editionom előrendelve az 576-ban amire nem tartok igényt!!
    Akinek kell, priviben jelezze, ha holnap 12ig nem jelentkezik senki akkor visszamondom az előrendelést.
    A mammut2-ben kell átvenni személyesen, akinek kell annak megadom az adatokat és átveheti helyettem!
  • Khalid
    Amennyire tudom a legfrissebb van fent, egy-két hónapja lett újratelepítve a rendszer, és akkor a legújabbat tettem fel. Azért kösz, ellenőrzöm.
  • Jimbo
    Kérdés Redcliffról, pls help!

Redcliffben mit kell csinálni? Lenyomtam előbb mindenkit fenn a lovagoknál aztán lementem a miliciához, aztán vissza a lovagokhoz, de már percek óta nem jön senki, kell még vmit tennem?
  • GodBadka
    :DDD Ki tudja, hogy 2 ora mulva, mit valtoztatnak meg megint :)
  • Cat 02 #2775
    Sztem ez nem akkora spoiler, de eléggé epic :D

Az viszont eléggé gáz h van egy varázslóm, akiről ha átváltok a tankra, fogja magát, előre rohan és magára húz máshonnan 3-4 ellent :D
  • wedge31
    A táborodban minden nyavaja begyogyul.
  • TDantes
    Injury kit? Az mi a magyar nyelvű verzióban?
  • ToCsEk
    amint látom ez bioware holnap, szóval nem hiszem hogy valami baj lenne, meg most mégis mit csinálnának, multi nincs szóval nem tudom mit vesztenél, de mint írtam én nem szedtem le, azt se tudom mi ez :D, itemek lennének vagy mik? :D, nem tudom honnan szedték a linket én egy másik fórumról szedtem :D, ha annyira fontos hogy eredetivel nyomod, akkor ne töltsd le :) nem tudok mást mondani.
  • Prof William
    Akkor a durvább sebeket hol lehet helaleni? vagy hol lehet aludni rá eggyet?
  • triplet
    Frissítsd meg a videó kártya drivert.
  • gregtom6
    ha már itt vagy, megkérdezem, hogy azok a dlc linkek, amit az egyik komment idézésével linkeltél, onnan nem veszik észre, hogy én illetéktelenül töltök onnan valamit? És jól gondolom, hogy azt az üzenetet azok kapták meg, akik megvették már azokat?
  • Khalid
    Sziasztok!

Nekem a következő lenne a problémám: Amikor nyílt területen vagyok, egy bizonyos idő után mindig megáll a zene, beáll a kép, és beadja a kulcsot a játék. Valakinek volt már hasonló problémája?
  • tomcsa4
    Tárgytalan a kérdés, csak a szemem szúrta ki (minden megvolt hozzá, csak a figyelmem nem).
  • ToCsEk

most járok ott amikor a 2törpöt megmentettem városból kimenet az úton :), esetleg hagytam ki valami választható karaktert?
  • Legionnaire0666
    de hol fogok találkozni vele?merre felé?már 12es vagyok
  • MrAndree
    Hát engem felhúzott. Odamegyek beszélgetni:
    "Mesélj magadról"
    "Nem!"
    "Na, légyszi, légyszi!"
    "Nem!"
    "Akkor kapd be. Csá!"
  • tomcsa4
    Én is kérdeznék, remélem tud valaki segíteni.

Templar's Nightmare helyszínen hogy kell legalulra, azza a harmadik helyiségbe jutni?

• Rage47
    akkor én is lemaradtam Stenről ezek szerint. utálom, hogy nem lehet sehová visszamenni
  • tomcsa4
    Itt vannak a megfelleő dolgok. Már oda is váltottam, jobboldalt kiválasztod, ai kell és beadja az oldalt. Na ott megmutatja, milyen extrákat kapsz (skillekben).

A vérmágus 4 új talentje.
  • Gnome
    találkozni fogsz idővel egy homoszexuális egyénnel és ha "bevágódsz" nála eléggé akkor megtanít...majd, ha eljön a találkozó tudni fogod miről beszélek:P