18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Sir Quno Jedi
    Így van. De ha millió és számolatlan az encounter és nincs gyógycucc, akkor vége lesz így is úgy is. Ne feledd pl. a D&D-ben be kell tanulni a varikat (de legalábbis napi limitjük van), nincs "manapont", ami szépen regenerálódik magától.

Nekem a DA-ban inkább az nem tetszik, hogy csata közben mindég vedelni kell a tyotyót. Hol itt a taktikázás vaze?!?! Akinek több tyotyója van az lehetetlen helyzetekben is képes nyerni. GRATULA! Így lett diabloklón a jó kis taktikus csata.
  • Gubberx
    nekem is nagyon tetszik de nagyon büdös festék szaga van :D az egész szobát belepte a szaga
  • Davidus
    nem halnak meg viszont szerenek sérüléseket amiket sima heal spell meg gyógyíital nem gyógyít be
  • rotator
    Megjött a cucc, megérte várni. A stratégiai útmutató félelmetesen igényes, ezt nem gondoltam volna. Köszönjük, EA!
  • SaGa
    Amíg fel nem figyeltem arra, hogy a kiütött karakter feje egy szép koponya lesz a bal felső sarokban, nem is zavart, mert úgy vettem, hogy elájult...
  • Davidus
    én nem használom a taktikákat. jobban szeretek klikkelgetni:P
  • Lobsterman
    Nézz úgy rá hogy csak kiütik a karaktereid nem megölik őket. Amúgy szerintem is korrektebb rendszer mint hogy állandóan feltámasztani kéne, meg pihengetni 2percenként. Nem valóságos, de a játék jobb lesz tőle.
  • SaGa
    A csapat alapú rpg-k, rpg szerűségek (M&M és társaik) többsége olyan, hogy fel kell támasztanod az elhullottakat, de mindegy. Ez is egy módszer, meg az is...
  • Nagydög
    A Combat Tactics-ot mindenkinek fejleszteni kell, mert alapszinten csak harom slot van, az meg a puszta tulelooszton kialakitasara elmegy.
  • Sir Quno Jedi
    Jobb ez így, a Storm of Zehir-ben szénné szopod magad, hogy mindig azon karid marad meg aki egyáltalán, avagy már nem tud gyógyítani, mert kifogytak a spelljei (sőt már scrollt felolvasni sem), a healer's kit-ek elfogynak, varázstárgyak kiürülnek, gyógytotyót meg csak a kari maga tud inni, ezért aztán ott állsz egy halott csapattal, ami az első random encountertől (amiből aztán végtelen számú tud lenni) megfexik azonnal (amúgyis, mennyire reális az, hogy a tolvajod egymaga cipeli 5 halott társát, akik mondjuk fullvértben csicsikáznak). Lótüdőt! Jobb ez a harc végén felkelek téma, meg némi regenerálódás.
  • genory
    Én próbáltam ahol a csapatatagok, a beállítások meg az aktuális küldetések vannak! Főleg az aktuális küldetésekben keresgéltem, de sehol nem találtam semmit! Csak az a para, hogy van egy küldetés az elején, ahol a Stan fickó is van.Egy öreasszonynak kell összeszedni valami gyógynövényeket, de fogalmam sincs, hogy hol meg mit mert semilyen nyil nem mutatja, hogy merre is kell mennem, bár ez a többi küldetésre is igaz!
  • wedge31
    Igen elég egy is.
  • SaGa
    Kérdés: Normál szinten kezdtem. Magasabb szinten is úgy megy, hogy elegendő, ha a partiból egy valaki talpon marad, feltámad mindenki a harc végén? Valahogy nem tetszik, bár láttam már ilyet más programban is...
  • SaGa
    Azért az sem árthat, ha valami közelharci karakter elrongyol rögtön kezdéskor és lerohanja a távolból íjászkodó ellent. Egyelőre csak a pagonyelf túlélősulit fejeztem be, de ott már jól jött, mikor a leányzó kiséretében visszamentünk a tükörhöz.
    A fő karakter a két tőrével ráugrott a lövöldözőkre, a kiscsaj meg laebálta a többieket tűzzel meg villámmal.
    Ha távolról próbáltam levadászni íjjal a távfegyvereseket, csak ráfaragtunk...
  • Bandras DaSilva #2865
    leveleket asszem a journalban van egy olyan fül, hogy notes, azon belül meg van olyan, hogy quest related. Itt találhatóak a questekkel kapcsolatos levelek.
  • Bandi16
    Sziasztok.Segítségre lenne szükségem.Elakadtam a játékban ott ahol a szent hamvakk urnáját kell megtalálni.Már kinyírtam mindenkiT a templomban,de valami kulcsot kér az ajtó kinyitásához,amit sehol sem találok.Kérlek segítsetek.Köszi
  • Sir Quno Jedi
    VAGY beállítod a rugót, hogy nagytávról íjat toljon, miközben a mágus villámot, ilyesmit, a többieket meg rájuk állítod védelemnek. A gond csak az, hogy ilyenkor a harcosok nem mennek ki íjászokat/mágusokat vadászgatni, de ez ugyanakkor reális is, mert nem mászkálnak el, csak ha parancsot adsz, kit támadjanak. Bár a templar-t érdmees belőni, hogy ah az allenfél mágus, menjen ki és ölje meg. Ha végzett vele, akkor úgyis visszajön védeni a csappatot. Általában a mágusok a legveszélysebbek ugye, mert okozhatnak csúnya meglepiket, érdemes őket írtatni.

Az a legfontosabb, hogy a 25% health alatt igyon potit parancs legyen a LEGELSŐ mindig, utána jöhet az 50% health alatt szívjon életerőt stb.-stb. és csak azután a védekezések (pl. shield cover, ha íjjal lő az ellen), végül a támadások, legeslegvégül, vagy éppen másodiknak a gyóygítások után meg a support spellek, pl. a lángoló fegyók.
  • Dns5000
    izért illik mindennek gyorsan futni 5870en, mivel nincs nálla gyorsabb kártya jelenleg
  • Gubberx
  • wedge31
    Vazze ez a zevran olyan meleg hogy nem merek elötte lehajolni egy gyógynövényé nehogy ajánlatnak vegye...
  • GodBadka
    Nem tudom, hogy a patchnek a hatasa-e, mivel nelkule nem jatszottam. A steam leszivta rogton a patchet is. A korabban a karaktergeneraloval keszitett karakterek, uj jatek eseten, meglehetosen bugosan jelennek meg. Ha ekezetes betu volt a nevukben, akkor meg megbugosabban. Kb. kidobhattam az osszes elore elkeszitett karakterem. Persze ez lehet a patch nelkul is igy lett volna.
  • Nagydög
    Hatareset. Azt tudod allitani karakterenkent, hogy mit csinaljon nagy, kozepes, es kis tavolsagrol(meg meg ezer mas szituaciot). Hogy valamifele egyutmukodest ki lehet-e alakitani(mar azon kivul, hogy gyogyitsd meg, ha az eletereje alacsony), azt nem tudom.
  • greyfox
    Na, kipróbáltam a klasszokat, mindhárommal nyomtam egy kicsit.
    mage overpower boredom, fighter meg szimplán egysíkú, úgyhogy rogue-t indítok, az tűnik a legizgalmasabbnak :)
  • Riddick21
    Kint van az első patch!
    Akinek megvan már a játék, kipróbálná? Mármint, hogy nem okoz-e problémákat, ilyesmi...
  • Jakuza001
    Nagyjabol igen.
  • genory
    Be lehet azt is állírtani, hogy mondjuk elöszőr az íjászom támadjon azt a mágusom és csak aztán a harcosok? Vagy megint elolvastam valamit?:)
  • Nagydög
    Amiatt nem aggodtam, hogy ne tudnam elrendezni a sorrendet, de akkor valoban igy mukodik. Eloszor furcsaltam, miert nem kapja elo az ijjat a banda, mikor feltunnek a tavolban a rosszarcuak, aztan talaltam ezt az infot.
  • genory
    Akkor ezt jól elolvastam!:) 5870-em van és azzal faszán fut! Bocsi a tudatlanságomért! A levél parámramban tud valaki segíteni? :)
  • Sir Quno Jedi
    Nekem is maxon fut, gyors is, de mikor kúva sokan vannak egy jelenetben, akkor van, hogy má bericog.
  • Sir Quno Jedi
    Izé... akkor miért 5870 van az aláírásodban??!? Az kb. dupla gyors az 5770-hez képest, csak azé kérdezem?! :D

A leveleket a journal/notes-ban leled.
  • Jakuza001
    Mashogy is megtudod tanulni azt a talantet, nem csak a deamontol.
  • Sir Quno Jedi
    Jah, épp ez a lényeg. A sorrendet viszont lehet változtatni, a számra rányomsz és húzod le-föl.
  • Cat 02 #2847
    Gyorskérdés, aki még nem tart Redcliffen belül a várban nem olvassa.
    Szal ugye van a démon, akitől lehet blood magic-et tanulni. Én nagyon szemezem ezzel, mivel más normális nincs :( De: a történetben később visszaüt h nem öltem meg a démont és majd visszatér ?
  • Rage47
    ati 3850-el maxon fut szépen. egyedül az ostromnál akadt be néha
  • Nagydög
    Taktikak: Azt olvastam valahol, hogy a taktikak sorrendben ertekelodnek ki, tehat ha az elso taktika a kozelben levo ellenfel akarmilyen megtamadasa, es utana van gyogyitas, akkor amig van ellenfel a hatotavban, a gyogyitas sosem aktivalodik. Valami tapasztalat errol?
  • Jimbo
    Köszi
  • mike01010101
    Koszi, most pont a taborban vagyok. Mar meg akarom csinalni valamelyik csajt, de keves a szimpatiam.
  • genory
    Nekem 5770-em van! Max beállításon játszok, semmi szaggatás, semmi probléma! Nekem is lenne egy kérdésem! A leveleket hol találom?
  • Jimbo
    Caps off, és nem. Sajna:-(
  • balee4
    Nem lehet, de ezt nem tudom honnan veszítek, mert hogy Sacred 2-ben, Titan Quest-ben van ilyen, az oké, de mutassatok egy vérbeli RPG-t, amiben van ilyen lehetőség.