18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#2679 Hát nem tudom képtől nem várom el, hogy mozogjanak nem tudom te hogy vagy vele :D -
MrAndree #2678 Hát a "nem beszélgethető" karakterek mászkálnak ide-oda, de azok akikkel lehet dumálni, azok bizony állnak a helyükön mint a cövek. De ez Bioware-től megszokott, nem is vártam mást. -
gregtom6 #2677 Tényleg ilyen élettelen a játék? Hát itt mindenki úgy áll, mint a szobor, rettentő illúzió romboló...
DLC-kre visszatérve hol van az a komment, amiben a linkek vannak? -
#2676 cd galaxis 3 órája nem veszi fel a telefont... -
#2675 Köszi szépen! -
Droughert #2674 A warezos verziónak nyomsz egy uninstalt, majd bepipálod, hogy a mentett állásokat ne törlje, ezután install eredeti. -
Celebrau #2673 Én is hasonló helyzetben vagyok. Péntek 12-ig kellene visszajeleznem a CDG-nek, hogy kell e az ottani. Ha esetleg valakit érdekelne az 576-os (személyes átvétel Westendben), akkor szóljon és megkapja az ottani adatokat. -
#2672 Az előző hsz-emből kimaradt a legfontosabb (nem dicsekedni jöttem): a mentéseket hogy kell pontosan áttenni az eredeti verzióba? Még csak 2 órát nyomtam, de nem szeretném újrakezdeni. Előre is köszi! -
#2671 igen, van az avatarok alatt két kis ikon, a másodikkal azt tudod szabályozni, hogy kövessenek, vagy maradjanak ott, ahol hagyod őket. -
#2670 Na én is megrendeltem a CDG-nél, mert megjött az utánpótlás.
Elvileg lesz hozzá a 200 oldalas strategy guide, bízom benne hogy valóban így lesz. -
farferi #2669 Be lehet valahol állítani hogy a társaim ne jöjjenek állandóan utánnam ha mondjuk fel akarom deríteni a terepet? -
gregtom6 #2668 HELP! -
#2667 Mint valami díjbirkózó -
gregtom6 #2666 Triplet a #2655-ös hsz-ben sztem érdeklődik. -
#2665 Én átvettem a cdgalaxisban a collectorst, de előrendeltem az 576-ban is,a mammut2-ben személyes átvétellel.
Érdekel valakit?
Privibe lehet dobni,az első érdeklődőnek megadom az adatokat és megveheti helyettem.
Még nem szóltak az 576-ból hogy mikor lehet érte menni. -
gregtom6 #2664 Gondoltam, hogy letölthető, csak én úgy hallottam, hogy amikor felveszed a dlc küldit, akkor nem jelöli a térképen, merre menj, ezáltal nem megoldható. -
mike01010101 #2663 Itt a forumban van egy bejegyzes, valaki megadta a linkeket a dlc-kez, meg a telepitesi leirast, en letoltottem mindent es latszolag mind megy, par targyat mar hasznalok, lion's paw csiza, gyuruk, ilyesmik. A bloodarmorhoz meg nincs meg a szintem de az is az inventorymban van. Es magyarul van mind. -
#2662 ez a játék valami iszonyat durva lett :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ember mágusként indultam (nő), normál fokozaton, párszpr megizzadtam már, főleg a köcsög orgérnál :D vagy 15.jére sikerült is megölnöm :D, hát nekem nem lett kutyám mert, a városnak sanyi lett :(, király és durcan halott, nah meg mindenki más :D, jó kis war volt :), csodálkoztam is amikor néztem a videót amiben mindenkit megölnek beleértve engem is :D azt hittem game over mert elrontottam valamit, de "anya" megmentett :D, most ott járok hogy, az erdőn mélyén vagyunk 3an :) és indulunk valami kis városba , itt a game statom eddig
:)
-
#2661 Eddig így állok: katt -
havast #2660 valaki nem tud veletlenul olyan helyeket,ahol liriumfozethet,vagy magahoz a novenyhez nagy mennyisegben lehet hozzajutni???es blood,vagy arcana mace specko konyveket hol lehet venni??? -
gregtom6 #2659 Üdv. Igaz az, hogy a DLC-k hibásak? Tudtommal 2 db DLC van, a Warden's Keep, és a Stone Prisoner. -
blur55 #2658 karaktergenerálásnál mi a jó? mert csináltam egy fightert és az erejét tápoltam leginkább de most vagyok a redcliffi kastélynál és mindig megölnek... mire kéne gyúrnom? -
GodBadka #2657 CDGalaxisnál azért nem látod, mert mind elkelt előrendelésben. Írják az oldalon, ha lesz olyan aki nem veszi át, a megmaradt példányokat péntek déltől lehet megvenni. -
#2656 van olyan aki már ki próbálta mind a 3 választható figurát(harcos,mágus,szerencsevadász)????melyikkel a legérdemesebb nyomulni? -
#2655 Van CE? Hol-hol?! mert én cdgalaxisnál nem láttam. vagy már el is kelt? -
Jimbo #2654 Asszem nálam is egy hunter/dual wieldes rugó lesz:-)) -
#2653 Ha meg kétkezesharcoltatni akarod a rugódat, akkor inkább cunningra rakni, mert idővel lesz olyan képességed, amivel azt használja erő helyett közelharcban, ha nagyobb. Így a cunning alapú képességei is durvák lesznek és harcosnak sem lesz utolsó. -
#2652 Kösz a válaszokat, akkor sztem rugó lesz :) -
#2651 Szerintem bármelyik lehet ha elég magas az ügyessége.
Úgy vettem észre nincs ilyen téren megkötés, de a magasabb íjász képességeket csak akkor tudja megtanulni ha elég magas az ügyessége, na meg a komolyabb íjakhoz is kell(találtam már olyan íjat amihez 34 ügyesség kellett).Megnéztem azt is hogy az íjászom találati aránya most 31-es ügyességgel 66%. Kíváncsi lennék mennyi lehet ez egy warrior-nál aki inkább erőre gyúr mint ügyességre ?
-
#2650 szerintem összességében az archery skillekhez szükséges dexterity-ből egy rogue jobban profitál, mint egy warrior. -
GodBadka #2649 Harcosból is lehet, meg tolvajból is lehet íjjászt csinálni. -
valaminick #2648 Ha van még valakinek felesleges CE az engem érdekelne:) -
#2647 Na akkor most melyik? :D -
#2646 na ez gyorsan elkelt -
#2645 strategy guide mindenkinek jár aki vesz vagy csak előrendelőknek? -
Kimi23 #2644 A Mass Effect-nél az 1.2 patch után már nem kell a DVD. -
Jimbo #2643 Biztos? Nem inkább rugóból lehet archert gyúrni? -
#2642 Kicsit szegényesnek tartom az előélet meghatározását..ezért én nem tudtam ember karaktert indítani :(
...nem mind ha ezzel most fejünkre szakadna az ég, de azért zavart.
De ahogy nézem nem korlátoz túlságosan a program, tehát én annak ellenére hgoy PagonyElf lettem, nem akarok távolsági fegyverekkel kűzdeni, kétkezes harcmodor (a pajzs valhogy nem tetszik egy elf-en).
Szal ennek ellenére élvezhető a szintlépés, nem érzem úgy hogy túl közel lennének a fajválasztásból eredő korlátok.
Egész jó harcos karakter..egyenlőre csak nehéz fokozaton.
-
#2641 Bjutiful :) -
#2640 oké, és?
itt a fényképekről volt szó.
megnéznék róla egyet.