18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • TDC Geronimo
    Hát nem tudom képtől nem várom el, hogy mozogjanak nem tudom te hogy vagy vele :D
  • MrAndree
    Hát a "nem beszélgethető" karakterek mászkálnak ide-oda, de azok akikkel lehet dumálni, azok bizony állnak a helyükön mint a cövek. De ez Bioware-től megszokott, nem is vártam mást.
  • gregtom6
    Tényleg ilyen élettelen a játék? Hát itt mindenki úgy áll, mint a szobor, rettentő illúzió romboló...

DLC-kre visszatérve hol van az a komment, amiben a linkek vannak?
  • Gubberx
    cd galaxis 3 órája nem veszi fel a telefont...
  • bélanéni #2675
    Köszi szépen!
  • Droughert
    A warezos verziónak nyomsz egy uninstalt, majd bepipálod, hogy a mentett állásokat ne törlje, ezután install eredeti.
  • Celebrau
    Én is hasonló helyzetben vagyok. Péntek 12-ig kellene visszajeleznem a CDG-nek, hogy kell e az ottani. Ha esetleg valakit érdekelne az 576-os (személyes átvétel Westendben), akkor szóljon és megkapja az ottani adatokat.
  • bélanéni #2672
    Az előző hsz-emből kimaradt a legfontosabb (nem dicsekedni jöttem): a mentéseket hogy kell pontosan áttenni az eredeti verzióba? Még csak 2 órát nyomtam, de nem szeretném újrakezdeni. Előre is köszi!
  • böröczk
    igen, van az avatarok alatt két kis ikon, a másodikkal azt tudod szabályozni, hogy kövessenek, vagy maradjanak ott, ahol hagyod őket.
  • bélanéni #2670
    Na én is megrendeltem a CDG-nél, mert megjött az utánpótlás.
    Elvileg lesz hozzá a 200 oldalas strategy guide, bízom benne hogy valóban így lesz.
  • farferi
    Be lehet valahol állítani hogy a társaim ne jöjjenek állandóan utánnam ha mondjuk fel akarom deríteni a terepet?
  • gregtom6
    HELP!
  • böröczk
    Mint valami díjbirkózó
  • gregtom6
    Triplet a #2655-ös hsz-ben sztem érdeklődik.
  • EndreMan
    Én átvettem a cdgalaxisban a collectorst, de előrendeltem az 576-ban is,a mammut2-ben személyes átvétellel.
    Érdekel valakit?
    Privibe lehet dobni,az első érdeklődőnek megadom az adatokat és megveheti helyettem.
    Még nem szóltak az 576-ból hogy mikor lehet érte menni.
  • gregtom6
    Gondoltam, hogy letölthető, csak én úgy hallottam, hogy amikor felveszed a dlc küldit, akkor nem jelöli a térképen, merre menj, ezáltal nem megoldható.
  • mike01010101
    Itt a forumban van egy bejegyzes, valaki megadta a linkeket a dlc-kez, meg a telepitesi leirast, en letoltottem mindent es latszolag mind megy, par targyat mar hasznalok, lion's paw csiza, gyuruk, ilyesmik. A bloodarmorhoz meg nincs meg a szintem de az is az inventorymban van. Es magyarul van mind.
  • ToCsEk
    ez a játék valami iszonyat durva lett :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ember mágusként indultam (nő), normál fokozaton, párszpr megizzadtam már, főleg a köcsög orgérnál :D vagy 15.jére sikerült is megölnöm :D, hát nekem nem lett kutyám mert, a városnak sanyi lett :(, király és durcan halott, nah meg mindenki más :D, jó kis war volt :), csodálkoztam is amikor néztem a videót amiben mindenkit megölnek beleértve engem is :D azt hittem game over mert elrontottam valamit, de "anya" megmentett :D, most ott járok hogy, az erdőn mélyén vagyunk 3an :) és indulunk valami kis városba , itt a game statom eddig

:)

• Prince23
    Eddig így állok: katt
  • havast
    valaki nem tud veletlenul olyan helyeket,ahol liriumfozethet,vagy magahoz a novenyhez nagy mennyisegben lehet hozzajutni???es blood,vagy arcana mace specko konyveket hol lehet venni???
  • gregtom6
    Üdv. Igaz az, hogy a DLC-k hibásak? Tudtommal 2 db DLC van, a Warden's Keep, és a Stone Prisoner.
  • blur55
    karaktergenerálásnál mi a jó? mert csináltam egy fightert és az erejét tápoltam leginkább de most vagyok a redcliffi kastélynál és mindig megölnek... mire kéne gyúrnom?
  • GodBadka
    CDGalaxisnál azért nem látod, mert mind elkelt előrendelésben. Írják az oldalon, ha lesz olyan aki nem veszi át, a megmaradt példányokat péntek déltől lehet megvenni.
  • Dark Messiah
    van olyan aki már ki próbálta mind a 3 választható figurát(harcos,mágus,szerencsevadász)????melyikkel a legérdemesebb nyomulni?
  • triplet
    Van CE? Hol-hol?! mert én cdgalaxisnál nem láttam. vagy már el is kelt?
  • Jimbo
    Asszem nálam is egy hunter/dual wieldes rugó lesz:-))
  • Sir Quno Jedi
    Ha meg kétkezesharcoltatni akarod a rugódat, akkor inkább cunningra rakni, mert idővel lesz olyan képességed, amivel azt használja erő helyett közelharcban, ha nagyobb. Így a cunning alapú képességei is durvák lesznek és harcosnak sem lesz utolsó.
  • nr1ranger
    Kösz a válaszokat, akkor sztem rugó lesz :)
  • Kicsirigo
    Szerintem bármelyik lehet ha elég magas az ügyessége.
    Úgy vettem észre nincs ilyen téren megkötés, de a magasabb íjász képességeket csak akkor tudja megtanulni ha elég magas az ügyessége, na meg a komolyabb íjakhoz is kell(találtam már olyan íjat amihez 34 ügyesség kellett).Megnéztem azt is hogy az íjászom találati aránya most 31-es ügyességgel 66%. Kíváncsi lennék mennyi lehet ez egy warrior-nál aki inkább erőre gyúr mint ügyességre ?
  • greyfox
    szerintem összességében az archery skillekhez szükséges dexterity-ből egy rogue jobban profitál, mint egy warrior.
  • GodBadka
    Harcosból is lehet, meg tolvajból is lehet íjjászt csinálni.
  • valaminick
    Ha van még valakinek felesleges CE az engem érdekelne:)
  • nr1ranger
    Na akkor most melyik? :D
  • GanXstaZoleeWrk
    na ez gyorsan elkelt
  • Gubberx
    strategy guide mindenkinek jár aki vesz vagy csak előrendelőknek?
  • Kimi23
    A Mass Effect-nél az 1.2 patch után már nem kell a DVD.
  • Jimbo
    Biztos? Nem inkább rugóból lehet archert gyúrni?
  • b-type
    Kicsit szegényesnek tartom az előélet meghatározását..ezért én nem tudtam ember karaktert indítani :(
    ...nem mind ha ezzel most fejünkre szakadna az ég, de azért zavart.

De ahogy nézem nem korlátoz túlságosan a program, tehát én annak ellenére hgoy PagonyElf lettem, nem akarok távolsági fegyverekkel kűzdeni, kétkezes harcmodor (a pajzs valhogy nem tetszik egy elf-en).
    Szal ennek ellenére élvezhető a szintlépés, nem érzem úgy hogy túl közel lennének a fajválasztásból eredő korlátok.
    Egész jó harcos karakter..egyenlőre csak nehéz fokozaton.

• balee4
    Bjutiful :)
  • Riddick21
    oké, és?
    itt a fényképekről volt szó.
    megnéznék róla egyet.