18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • MaskimXul
    lvl 17-en olyan 150 arany már összejött, de láttam olyan tőrt az egyik boltban, ami 130 aranyba került
  • Nagydög
    "...egy SPECIAL pontot, kinél lehet double-wield-re elkölteni?"

Szerintem senkinel, a dual-vield az elejetol kezdve hasznalhato. Ott specializalodnod kell: assasin, bard, ranger, vagy duellist iranyba.
  • triplet
    Ogárt hogy győzöm le a toronyban? mágussal vagyok, velem van a két ör meg alistair. támadóra van állítva a taktika, megrohamozzák Ogárt, az egy csapással elintézi őket én meg ott maradok egyedül:S
    milyen taktika lenne a legjobb itt?
  • b-type
    huh..hagyjuk, szvsz sok volt az a 4 év mmo neked :D
    ..nem fogjuk megérteni egymást. :)
  • Peakman
    a rouge csajt tedd meg íjásznak ha tudod, aztán
    forzen weapons morrigan-től,
    alistair-nek threaten
    aki tud mérgezze a fegyverét, majd menj be a terembe, ott is egyből bal oldalra menj ki, 1 csapdát bekapsz, de a sárkány nem jön le, így van idő regenerálódni
    aztán indulj neki a terem másik végének, ahogy lejön a sárkány szórd szét a party-t
    alistair üsse pajzzsal, morrigan tolja rá a weakness + lightning v drain life kombókat a rouge üsse hátulról ha tudja, az íjász pedig pinning shot és egyebekkel szórja
    ha elkezdi ütni vmelyik ranged karidat, akkor csak futkoss velük körbe körbe amíg a többi fel nem szedi az aggro-t
  • Sunrider924
    Sztem a vedelmezes parancs onmagaban nem lenne ertelmezheto, de viszont nagyon szepen testreszabhato hogy a tankod mikor kit milyen modon vedelmezzen, masreszt vannak alap semak amit be lehet allitani es azok kozul az egyik a defensive. A csak oles pedig nem csak oles hanem az hogy te kerekedsz felul 7x nagyobb letszamu csapaton vagy eppenseggel narancs szinu fogonoszon akinek ket sarga szinu segitoje is akad.
    A parbeszedekrol semmikepp nem maradok le mert nagyon ugyelek hogy semmilyen lehetoseget ne szalasszak el, huzom a meggyozes skillt a fokarinal.
    A varj parancs az meg marha nagy bakloves a jatekban, mert felulirja a teljes taktikai semat az ossze ss karinal azonnal es harci helyzetben wipe-ot eredmenyez.Konkret pelda: folyosorol nyitod az ajtot es nem tudo mire szamits odabent, tehat hold position igy elsore, tank nyitja az ajtot. Ez eddig rendben is van. A baj ott kezdodik hogy azonnal rohamoznak a meele ellenfelek es a tank butan all es all mert a hold position miatt ra se rant a melette elrohano ellensegre ... ugyanez a tobbi csapattagra is igaz. Szerintem ezt a hold positiont, mashogy kelett volna megoldani, legalabbis amikor mar utik oket akkor mar minek a hold position ?? akkor mar aktivalodni kellene a taktikai semaknak, de nem... gondolom ettol hardcore rpg hogy abuzalom allandoan a taktikai space-t ...
  • DeDy
    Igen de nem pont úgy amikor még náluk vannak a cuccok, és kicsit vibrálnak, mintha lassan refresselne a monitor náluk. Tuti valami kis graf bug.
  • Deathstorm676
    Walaki be tudná linkelni azt az oldalt ahol baromi jól le vannak írva a class-ek. Régen már belinkelték csak nics kedvem vissza nézni 10 oldalt
  • b-type
    várj :) ..mielőtt elbeszélnénk egymás mellett.

Engem nem a dara érdekel..kedvelem a harcot, de a 'dara' nem fontosabb mint más, pusztán hiányolok egy olyan általános parancsot a kiosztásnál hogy védelmezés. Ez cselekvés, nem képesség.
    Nem különösebben érdekelnek a tank, illetve az ultimate karakterek/csapatok sem...mivel az csak ölés. Sok szerepjátékban lemaradtál a legjobb dolgokról, ha csak a eredményes előrejutást vetted figyelembe (BG elhíresült párbeszédei/románcok mondjuk).

A kutyánál ez most nekem nem okoz fennakadást a játékélményben, de még az is lehet hogy ez csak egy félrefordítás..mivel a -várj- parancs nem túl gyakran lehet fontos hozzárendelésnél csataszituban.
  • Haversrác
    Hála istennek, akkor ezek szerint gondoltak az ultra-power rpg profikra is.
  • SaGa
    Amelyekből lehet valami lootot kitermelni, azok vibrálnak és "csillognak" ha bekapcsovla hagytad azt az opciót, hogy az ilyen dolgok vibráljanak...
  • Gubberx
    nem
  • Goaulds
    Látom a peccsben könnyitenek kicsit a játékon, biztos a sok kezdő nem tud haladni normal beállitás mellett sem, kinek beadta az EA a véres játékot. Szerencsére a hard modhoz nem nyulnak :)
  • pluhi
    ALT-TAB-ra nálatok is megrohad a game? Azonnal.
  • Sunrider924
    "szimplán mágusok, gyengék" - erre olvastam a spoilerben egy durva kombot aminek az a lenyege hogy tomegesen stunba rakja az ellenseget maga korul( igaz ehez kell a glypheket kitanulni)es utana belejuk robbantja a tuzlabdat es aztan mar csak a hullak kizsebelese marad
  • Legionnaire0666
    Gainly nagykövet-et kellene megölnöm de valami meghivás kell hogy beléphessek arra a területre a törpöknél. hogytudok ilyen hercegi meghivást szerezni?
  • Sunrider924
    Hat azert taktikai rpg, merthogy uton utfelen ezt hangoztatjak, hogy a meglevo 4 karis csapatodba mindegyiknek legyen egy kulcsfontossagu feladata, na ha ezt elfogadjuk akkor rogton jon is az unalomig ismert leosztas: tank, healer, dps. A kinalatbol pedig Alistairnak van tank kepessege, ergo ot elso perctol ebbe az iranyba terelgettem/geareltem, dpsnek akkor mar sokkal jobb a magus/rugo/warrior.
    Amit megintcsak sokat hangoztatnak hogy harc elejen taktikai szunet es felvaltol maximails kulso zoomra hogy atlasd a terepet es kiosztod a feladatokat sebteben aztan mar megy is a daralas.
    Hm remelem az idegen nyelvu sleng azert ertheto, 4 evnyi mmo-zas utan zsigerbol jon mar :(
  • DeDy
    Lenne még egy kérdésem, valaki használ 8800 GT vga karit? neki teljesen stimmel a grafika? ha igen milyen driverrel? Nálam valahogy kicsit vibrálnak a hullák, meg mint ha csillognának.
  • Gubberx
    pont itt járok :) én fagyasztással öltem meg :)
  • Haversrác
    Szasztok. Két kérdésre kérnék segítséget. 1., Rogue kasztot választottam, level8-as vagyok level7-nél kaptam egy SPECIAL pontot, kinél lehet double-wield-re elkölteni?
    2., A vérfarkasok templomában vagyok, velem van Alistair level8, Morrigan level7 és egy rogue csajszi level7. Idáig mindenféle ellenséget levertem max. 2-szeri nekifutásból, erre összefutok itt a vérfarkas templomban egy sárkánnyal aki húsz másodperc alatt elintézi az egész bandát. Mindenhol csapdák vannak, természetesen egyik emberemnek sincs csapdafelismerő-semlegesítő képessége. Van esetleg valami trükk (pl sárkányt a csapdákra csalogatni stb.?) hogy kinyírjam, vagy nem is ide kellett volna jönnöm level 8-as szinten.
    I NEED HELP!
  • DeDy
    mettől lesznek állandó karakterek a partiban, és kik lehetnek?
    Alistart gondolom igen elég fontos a fő sztori küldi szempontjából, de másokra nincs tippem.
  • Dns5000
    lol sir Jordy tudta, hogy nincs visszaút ha beáll grey wardennek.
    Persze ha megtagadta volna akkor meg besorozzát mint engem :P
  • b-type
    Na azért nem...mivel, én szintlépésnél még nem aktiváltam ezeket a képességeket vele.

A harcos képességeit toltam fel, ..és bár értem amit mondasz (helyesebben kibogóztam :D ), azért egy karakter kellene hogy védje a másikat anélkül is hogy ehhez képességet kellene megtanuljon.

szimplán mágusok, gyengék, mozgásukban korlátozottak..stb védelmezése.
  • balee4
    A CD Galaxis elérhetővé tette a megmaradt CE-ket.
  • Kimi23
    Én újra letöltöttem Steamről, de most még reakciót várok tőlük a levelemre, hogy mi a bánatért nincs magyar felirat a játékhoz, pedig a mai napig úgy hirdetik.
  • ToCsEk
    100réz 1ezüst, 100ezüst 1 arany :D
    én most vagyok lvl7, de lazán van 10aranyam :D
  • Sunrider924
    Alistair/templar karinak van 2 drb kepessege is amivel aggrot szerez, Threaten es a Taunt, innen mar egyszeru a dolog, be lehet allitani hogy ally vagy nev szerint kit er tamadas akkor tolja el az emlitett skilleket.
    Kutyat meg nem hasznaltam , Alistair mint tank tokeletesen fel van szerelve hogy feltartsa a harcosokat, amig a magus elobb a tavolsagi ellenfeleket oli le, majd befejezi ami marad a harcosokbol, mert a rugo apritja kozbe oket es a healer is ha az altalanos allapot jo, nem healel hanem lovoldozik.
  • b-type
    Ez a taktikai beállítás azért megér egy misét tényleg.
    Nem ártana átfésülni, vagy megtesztelni..nem tudom hogy most a fordítás a gond..vagy a fordítás a gond hogy nehezen értelmezhető egy két feladat.

Teszem azt az amit mondasz...pl. én a kutyának állítottam be hogy védje azokat a szövetséges karaktereket (alacsony életerő/ill. mágus karakter), mert nála van támadás a speciális képességek között.
    sima cselekvésnél nekem csak a -várj- parancsot dobja fel..nincs -védelmezés-, vagy akár csak -támadás-.
    ..így aki pajzsharcos ott kicsit érthetetlen a beállítás.

• Gubberx
    Na ezt nemtudom mert tegnap hogy megvettem eredetiben ujra kezdtem a játékot és még csak lvl 7 vagyok :D
  • Riddick21
    kb. 3 órája linkeltem a patchet.
  • DeDy
    És a sztoriban mutat valami eltérést? Pl ha templomos leszek akkor a végén én leszek a szent hős lovag, vagy ha berzerker akkor meg a gonosz barbár? Illetve tudja valaki hány befejezése van a gamenek?
    Illetve tudja valaki a váltószámokat a réz ezüst arany között? Még mindig nincs egy aranyam se.
  • Prince23
    Hamarosan PC-s patch!
  • Kandurex
    Ja, ja...nekem a mágusom állandóan széttört arccal vigyorog az ellenre, Alistairnek meg rendszeresen kitolják a szemét...újabban már nem is gyógyítom, félszeműnek hívom :D Morrigan viszont még egy darab harci sebet sem szedett össze...pedig elég gyakran bedobom őt is a sűrűbe, pókként kellemes lefoglal pár orkot. Ellentétben a Sten aki önmagában egy háborús kórház teljes palettáját viseli magán Feltépett torok nála vasárnapi botlás :)
  • böröczk

Mágus kasztnál próbálta bárki is, illetve tett valaki rúnás varázslatokra "pöttyöt"? Láttam, hogy lehet az irányba is menni, de egyelőre nem mertem kipróbálni, nem tudom, mennyire hatásos.
    Szóval tapasztalatok érdekelnének. : P
  • Gubberx
    Ja és van zárnyitás képesség amit tanulnod kell ha ládákat akarsz nyitogatni.
  • genory
    Tudna valaki erre válaszólni? #2892 Előre is kösz!
  • Gubberx
    Warezzal nyomtam 4 napig a dlc-kel és a nagyobb dlc-ket amiket a map-en kellene jeleznie nem jelezte, ne nézz már hülyének.
  • Gubberx
    7-es és 14-es szinten kapsz 1-1 pontot amivel tudsz specializálódni, 7-es szinten a pontot kapod meg csak, ahhoz hogy specializálódj meg kell találnod az adott npc-t aki azt tanítja. Igen, kapsz speckó ahhoz az irányhoz tartozó speckó skilleket és növel bizonyos statpkat is a választott irány, külön küldiket nem ad.
  • b-type
    lvl6 a harcosom, még nem találkoztam a választási lehetőséggel.

A zárt ládák ott maradnak..nem számít szvsz, most is annyi kacatom van, hogy egy faluba érkezve az első a kereskedő. :)
  • Kandurex
    vagyis azt magamtól is megtaláltam, hogy támadja, a megtámadott személy támadóját (..júj micsoda mondtad szerkesztés), viszont azt nem, hogy ott sündörögjön állandóan mellette. AZAZ védje. Mert totál nem hasznos, ha a csata első hevében elbarangol a hülye gyerek, azt csak akkor kap észbe amikor szegény mágusomat már aprítja az orc :(