18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#3079 Viccesek ezek a nehézséggel kapcsolatos kommentek. Akinek nem annyira megy ott az easy, ha meg abba se akkor...szerintem nem neki való ez a game :D
Hivatalos fórumon is van egy rakat ember aki még az easyt is nehéznek tartja. wtf?! :p Mondjuk ezeket a dolgokat betudom a sok "új" játékosnak, akik kb először kóstolnak bele az RPGkbe az ezek szerint sikeresnek mondható reklámhadjárat miatt. A mai patch is ezt tükrözi. -
#3078 Halljátok azt a sárkányt hogy kell legyőzni? a teremben, az alsó szinten... fehéragyar rész.
egyszerűen képtelenség :S
-
#3077 Háromszor toltam végig és én nem emlékszem ilyenre mindig idöben kellet katintani és a megfelelö ellenfélhez a megfelelö stilust használni de én a witchert nem is a harcrendszere miatt kedvelem. -
#3076 De hát akkor is unfar szerintem. bár milyen taktikát állítok be az a böhöm nagy állat mindig legyőz a toronyban. -
Gascan #3075 Sziasztok.. elakadtam ennel a Redcliffes resznel amikor vedem a falut ejjel.. a ködös részen átjutottam.. de aztán annyi ellenség jön, hogy minden emberre legalább 6 másik jut és normál fokozaton vagyok...
azt szeretném kérdezni, hogy van valami egyszerű megoldás.. mert már vagy 12x próbáltam de mindig legyőznek .. -
#3074 Emlékszem mielött kijött a game volt róla szó hogy oblivion meg Witcher és hasonló nagyon jó ,de harc szempontjábol voltaképp csak bal gomb nyomogatos / az majd csak lesz valami / játékok kedvelöinek magyaráztuk hogy ez nem lesz az ö játékuk mert itt a harc taktikára épül és nem reflexre meg gyorsaságra. -
#3073 LOL van magyar verzió boltban és neten is egyaránt amiben minden magyar! -
#3072 Hardon?? Normálon vagy mi a 2. szint neve ott is kinyírnak a mocsárban azok a szarosok lőnek ilyen mérgező lövedéket vagy mit azt pik pak meghalunk mind a 4-en!Pedig ez kb az első 1,5 órában van.Bele sem merek gondolni mi lesz később:(
Ha ez valaha végigviszem akkor kb 2020-at írunk majd. -
beteg #3071 szerintetek harcosból vagy rugóból érdemes íjászt választani?mondjuk az íjász ágon kivül mással nem is nagyon lehet erősíteni nyilast szal nemtom érdemes-e egyáltalán. 2 varázslóval lehet jobban járnék akik közül az egyik gyógyításhoz is ért.bár akkor meg már lehet a 2 közelharci kasztből 2 harcos kaszt kéne.vagy 2 harcos 1 rugó egy híler?hmmm... ezek az örök kérdések:D.szerintetek? -
#3070 Minden minőségi harc lényege a taktika, a körökre oszthatóság, vagy legalább is a megállítás lehetősége. Ez a harc fényévekkel jobb, mint a witcherben volt. A witcher harc része volt az egyik nagy csalódásom. -
#3069 Sziasztok.
Nem tudjátok lesz ennek magyar verziója? Aminek a párbeszédei legalább le lesznek forditva? -
#3068 ott is tudtál rúnákat pakolgatni a kardra, persze itt kicsit kiforrottabb, ott is volt matek csak nem tüntette fel, de módosítók meg mentődobások ott is voltak, mint itt. -
#3067 Amúgy ez a harc tényleg el lett b*szva. olyan lassú, vagy én nem is tudom. meg akkora tolongás van néha hogy mire kattintok egyet és mire reagál a karakterem megölnek. meg mindig bal clickel akarok támadni, de ugye jobbal kell:( -
#3066 Witcherbe nincs semmi matek vagy taktika reflex az egész itt meg hardon már tervezni kell ez benne a jó. -
#3065 Isten ments hogy hozzányúljanak a harchoz. Toljátok hardon azt máris nem lesz olyan lassú mikor a tököd izzad közbe :D -
#3064 szerintem a the witcherből átvehették volna azt a ritmusos harcot, úgy legalább élvezetesebb lenne a harc és amellett h komoly matekozás megy a harc mögött te még is úgy látnád h valós időben megy :). Kár h a vicseren kívűl eddig egyetlen szerepjátékban sem tapasztaltam ezt, pedig ez a fajta harc pont az ilyenekhez lenne a legjobb. -
#3063 Circle of magiba. -
#3062 Ahogy elnéztem a hősöd szintje mínusz 1 lesz az ő szintjük. -
Prof William #3061 Azt az idős csaj mágust Wynnt hol lehet fel venni? Morrigan helyére akarom. Vele majd egy másik végigjátszásban foglalkozok. :)
A csaapat felálása ez lessz... Én ( nemes harcos és majd palladin ) + Sten + Leanna + Morrigan ( őt akarom másik mage csajra lecserélni.. ) -
#3060 Sziasztok! Kérdésem a következő. Ha van több tag is a csapatban, mint amennyi befér, akkor ha később váltok valakire az a főkarim szintjéhez igazodik, vagy marad azon a szinten, ahogy felfogadtam? -
#3059 hack'n'slash az nem is lesz olyan lassú a harc hogy félelmetes :( -
#3058 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!menj az öreghez, add oda neki a scarfot, ő meg odaadja azt, ami az öreg fának kell. kinyilik a szürke ködkapu és mehetsz az erdő közepébe. -
#3057 Nem találom a fehér Agyart, bezegg a vén hülyét egyből megtaláltam :S
Pagonyelfes rész.
pls vki help :D -
#3056 Ha valakinek patch gondja van ezt telepítse fel:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=766a6af7-ec73-40ff-b072-9112bab119c2&displaylang=en
-
Dns5000 #3055 lehet valahol látni, hogy mit veszel fel
csak az látszik hogy items :S
tok szar hogy nem tudom hogy lopok -
sirdond #3054 bocs,hogy nem olvasok vissza,de kevesebb mint egy nap alatt 300 új hsz lett.szóval olyan kérdésem van,hogy a wardens keep dlc másoknál sem működik? -
MCI #3053 Aki előrébb jár 1 kérdés. Van e jelentősége a kastélyban, hogy mit választok démonűzésre?
Segítséget kérek a mágusoktól, vagy beáldozom az Úrnőt és magam küzdök a démonnal? /Harmadszorra sikerült/
Vagy ez az opció a nem mágikus karakterek miatt van? -
#3052 jah már észrevettem, köszi -
#3051 memory band-et megkaptátok?/akit érint/ le van töltve pedig és minden item megvan kivéve ezt:S -
#3050 patcheld ÉS tedd easyre. még így sem lesz hack'n'slash, úgy kezeld. -
#3049 Ó, elnézést.Nem néztem körül kellőképpen.Kössz szépen ;) -
#3048 a játékhoz simán jár, úgy tudom
le is írják az oldalon, ahol megrendeled -
MrAndree #3047 Strategy Guide az mindegyik kiadáshoz jár. CDG vagy 576, normál vagy gyűjtői. -
#3046 A CSK 1 -ES VALA AZ MORRIGAN ????!!!!!! :o De nagy..... :D, akkor a morrigan szerepe még testhezálló is a csillagkapuban is hasonló karaktert játszott. Nem gondoltam volna h ilyen színészek vannak a karakterek mögött, kíváncsi vagyok mikor bukkan fel Michael Shanks és Richard Dean Anderson ( ha már csillagkapunál tartunk :P):D -
#3045 és ez a strategy guide mihez jár? igazság szerint erre fáj a fogam -
#3044 tedd easyre -
#3043 Na picit vittem tovább még nagyon az elején vagyok.
Hát ez nem biztos hogy az én játékom lesz :(
Van küldetés menjek 3 társammal az erdőbe és vigyek nekik 3 fiola éjfattyúvért meg tekercseket.Na olyan szinten kinyírnak minket egy részen állandóan hogy öröm nézni :( -
#3042 hát nem akarok reklámozni, de a cdg-nél biztosabban megkapod a cuccost
kb ennyi sztem -
#3041 Ja még egy kérdés, van különbség az 576-os és cd galaxisos gyűjtői kiadás között mert rendelés előtt vagyok. -
#3040 nekem morrigan a kedvencem, Claudia Black (Farscape, SG1) mindenben jó :)