18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • nyirog
    a beszólásai is jók, meg az animációja is jól tükrözi a stílusát :D k...va hiteles sztem. De a mágus csajnak morrigannak is jó, mikor megtudta h az anyja elküldi őt velünk, annál a pontnál azért vigyorogtam, nagyon jól el lettek találva karakterek hangjai (megint csak) és az animációik.
  • Bluntside
    beteg: igen, sajnos le kell vágni

T4sY: keress a tóparton kószáló zombikat, nekem volt hogy beakadt az egyik egy kerítés mögé
  • Szabi84
    A gyűjtői változat magyarosítva van?
  • MaskimXul
    a 3025-ös hszben van a megoldás a köves kérdésre.
  • LeonSilver
    Két dolgot szeretnék kérdezni.
    Az egyik az, hogy ha már Redcliffen túlvagyok akkor már nem is lehetek vérmágusmanus ?

A másik pedig inkább segítségkérés.Valaki lemondaná nekem, hogy melyik kövekre kell állni?Már a maradék hajamat is kitéptem...

dankesün
  • beteg
    nem tudja vki, hogy a vérfarkas vezér megöléséhez a sárkányon keresztül vezet az út?
  • TDC Geronimo
    Alistairnek van az egyik legjobb szinkronhangja a játékban. El tudtam vele beszélgetni a campbe nemrég majdnem fél órát :D imádom ezt a gamet <3
  • MaskimXul
    Jah, raktam extra pontokat a ctrl+c - ctrl+v skillemre
  • [HUN]Crassus
    9 óra 23 perc 18%_P
  • T4sY
    Redcliff-nél mi a herét kell csinálni miután a dombon a lovagoknál nem jönnek a zöld ködből tovább a zombik? Lentebb a faluban, már jártam, és kinyirtam az ottani zombiakat is. Áll a game és sehol semmi ellen... Nem tudok tovább lépni
  • Sunrider924
    Huha , vegigcsinalni sem semmi, kitalalni otletem sincs honna kellene, es fontos hogy semmi mas kapcsolohoz ne erjek hozza kozbe csak a megadottakhoz a megadott sorrendben, kosz megegyszer
  • Cat 02 #3028
    Ám érdekes taktikta: mágussal benyomod fire ball-t (aoe sebzés, ~ 5 ellen lazán rádaggrozik). Aztán pedig másik varázsló rányom valamilyen aura-t ami miatt nem tud mozogni, viszont nem lehet sebezni :D Eléggé fun mikor őt üti mindenki, többi 3 meg lazán szedegeti le az embereket.
  • Sunrider924
    Kocce, hogy te miket nem tudsz
  • nyirog
    A kunárit hogyan lehet kiszabadítani?
  • MaskimXul
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Step 1: Right one, right two, left three.

Step 2: PC steps on first section of ghost bridge.

Step 3: Right two, left three, left six.

Step 4: PC steps on second section of ghost bridge.

Step 5: Right two, right four, left six.

Step 6: Right four, left one, left six.

Step 7: PC steps on third section of ghost bridge.

Step 8: Right four, right five, left one.

Step 9: Right five, left one, left five.

Step 10: PC crosses successfully.

• Sunrider924
    "Amugy szerintem a játék legszarabb helyén járok..." Nem a a legszarabb :S
    A legszarabb a Gauntletnel a hid... meg most sem jottem ra hogy kellene kirakni azokat a hulye kapcsolokat, ha vki tudja irja meg legszi
  • MaskimXul
    karma rendszer nincs, ládákat csak tolvaj tud nyitni.
  • triplet
    vérmágussá mikor válhatok?
  • JethroHUN
    Igen mert csak a rouge(tolvaj)-nak van az a skill amivel lehet törni a zárakat.
  • nyirog
    hello skacok lenne pár kérdésem: a játékban van olyan h karma rendszer, ha van akkor azt ki is jelzi valahol a játék(tudom h a barátaimnál ott van olyan h mennyire kedvel meg mennyire nem, de engem az a klasszikus karma rendszer érdekelne)? Ha katona vagyok akkor ki tudom majd nyitni a lezárt ládákat (kulcs nélkül természetesen), vagy ahhoz h fel tudjam törni őket mindenképpen tolvajnak kell lennem? Előre is kösz a válaszokért.
  • b-type
    Nem..korántsem akartam bántó lenni.
    A 'dara' csapattal szembeni ellenérzésem pusztán annyi, hogy pár szerepjátékban sokkal szórakoztatóbb a játék, ha nem szokványos (faj/szakértelem) csapatot állítod össze, nem azt nézed hogy mire ad faji módosítókat és az ahhoz passzoló szakértelmet csinálod, hanem ténylegesen azt a karaktert hozod létre amivel kedved van végigvinni a játékot,...és a csapat sem harcos/gyógyító/varázsló/tolvaj..

Egy hatékonyság szempontjából nem maximálisan kiaknázott karakterrel/csapattal sokszor szórakoztatóbb a játék...teszem azt én szeretek monk-l jásztani, illetve kevert csapattal. Nagy dumák jönnek ki :))

...és azért is törekednék jó csapatmunkát beállítani, mert egyébként nagyon sokrétű lehetőségei vannak a játéknak, egyedül a védelmező lehetőség szúrja a szemem, mivel a védelmezés cselekvés nem képesség, így szabadabban használhatná az egyéb képességeit.
    Értem ezalatt hogy védelmez, egy gyengébb fizikumú karaktert, de attól még optimálisan használja ki a képességei újratöltési idejét.

A 'pillanatállj' így is játszik, de azért ha lehet engedném a karaktereket...minél kevésbé érezzem a bábjátékos módot. :)
  • Prof William
    Most meg azt írja hogy a gólemes küldetés nem engedélyezett... mi a franc lehet? Addig nem engedi a mentést se betölteni...
  • [HUN]Crassus
    jah ez lesz az! thx:P
  • tomcsa4
    Nagyon szépen köszönöm!

Ez egy kiváló játék.
  • AntiHero
    Na végre így van remény normálon.
  • robotnyk
    de ott van a my games listában, csak nem indul? nem lehet hogy csak egy steam restart kellene? vagy a patch miatt bejött nálad is a bug és visual basicet kéne frissíteni?
  • Prof William
    Nekem is ez volt. Reinstal lett belőle. Most jelenleg nincs patcholva és megy a game...

De nem tudom mi okozhatja.
  • STREEX
    Elmondaná valaki hogy denerimből hogy lehet kijutni?
  • [HUN]Crassus
    Ott van 15 giga a steam mappában....leszedtema warezt a gépről és a steames Dragon age-el nemtudok mit kezdeni teljesen megkukult:S
  • EmThor
    Múlt csütörtök óta kapható a Tuan kiadótól. Most kedden került fel a Libri ill. Alexandra könyvesboltok kínálatába, én a Librivel bekérettem az Árkádban levő boltjukba (1-3 nap) még rögtön kedden, azóta se írtak vissza :(

mivel képet senki se töltött fel a prima guide-ról, ha meglesz majd csinálok én...
  • robotnyk
    ha megveszel valamit, letölti, bekerül a listába a steam kliensben, ennyi.
  • MrAndree
    Nem is tudtam, hogy nálunk is kijön. Szuper.
  • [HUN]Crassus
    Steamről vágja valaki,hogy installálunk?
  • Kandurex
    Rendelhető a Dragon Age előzmények könyv:

• D4v3
    Megmaradnak a mentések patch után is.
    Akinek nem indul a játék:
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=766a6af7-ec73-40ff-b072-9112bab119c2&displaylang=en#filelist
  • Jakuza001
    Mert keves a variacios lehetoseg. 4db feat nem valami sok, foleg ha a varazslo elveszitti a fo varazslatainak a hasznalatat.
  • DeDy
    Ha felteszem a patchet előröl kell kezdeni a gamet?
    Azért az hasznos lenne ha megnőnének az értékei a partinak, mivel épp normálon nyomom, és nem olyan könnyű, lehetett volna kicsit kiegyensúlyozottabb valóban. No meg a fagyások ha vannak azokat se árt megelőzi.
  • Kandurex
    A szavazás szerint Shapeshifter (alakváltó) szak nem nagyon jön be senkinek, kár, mert érdekesnek tűnik :/
  • Kandurex
    ESC
  • Pares
    Na most mivan megint? Feltettem az 1.01-es patchot, és azóta nem indul a játék egyszerűen! Rákattintok, hogy Játék indítása, egy tized másodpercig az egér mellett egy kis kör jelenik meg (hogy dolgozik), aztán egy tized másodperc után eltűnik, és semmi. Nem indul!