18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#3039 a beszólásai is jók, meg az animációja is jól tükrözi a stílusát :D k...va hiteles sztem. De a mágus csajnak morrigannak is jó, mikor megtudta h az anyja elküldi őt velünk, annál a pontnál azért vigyorogtam, nagyon jól el lettek találva karakterek hangjai (megint csak) és az animációik. -
Bluntside #3038 beteg: igen, sajnos le kell vágni
T4sY: keress a tóparton kószáló zombikat, nekem volt hogy beakadt az egyik egy kerítés mögé -
#3037 A gyűjtői változat magyarosítva van? -
#3036 a 3025-ös hszben van a megoldás a köves kérdésre. -
#3035 Két dolgot szeretnék kérdezni.
Az egyik az, hogy ha már Redcliffen túlvagyok akkor már nem is lehetek vérmágusmanus ?
A másik pedig inkább segítségkérés.Valaki lemondaná nekem, hogy melyik kövekre kell állni?Már a maradék hajamat is kitéptem...
dankesün -
beteg #3034 nem tudja vki, hogy a vérfarkas vezér megöléséhez a sárkányon keresztül vezet az út? -
#3033 Alistairnek van az egyik legjobb szinkronhangja a játékban. El tudtam vele beszélgetni a campbe nemrég majdnem fél órát :D imádom ezt a gamet <3 -
#3032 Jah, raktam extra pontokat a ctrl+c - ctrl+v skillemre -
#3031 9 óra 23 perc 18%_P -
T4sY #3030 Redcliff-nél mi a herét kell csinálni miután a dombon a lovagoknál nem jönnek a zöld ködből tovább a zombik? Lentebb a faluban, már jártam, és kinyirtam az ottani zombiakat is. Áll a game és sehol semmi ellen... Nem tudok tovább lépni -
Sunrider924 #3029 Huha , vegigcsinalni sem semmi, kitalalni otletem sincs honna kellene, es fontos hogy semmi mas kapcsolohoz ne erjek hozza kozbe csak a megadottakhoz a megadott sorrendben, kosz megegyszer -
Cat 02 #3028 Ám érdekes taktikta: mágussal benyomod fire ball-t (aoe sebzés, ~ 5 ellen lazán rádaggrozik). Aztán pedig másik varázsló rányom valamilyen aura-t ami miatt nem tud mozogni, viszont nem lehet sebezni :D Eléggé fun mikor őt üti mindenki, többi 3 meg lazán szedegeti le az embereket. -
Sunrider924 #3027 Kocce, hogy te miket nem tudsz -
#3026 A kunárit hogyan lehet kiszabadítani? -
#3025 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Step 1: Right one, right two, left three.
Step 2: PC steps on first section of ghost bridge.
Step 3: Right two, left three, left six.
Step 4: PC steps on second section of ghost bridge.
Step 5: Right two, right four, left six.
Step 6: Right four, left one, left six.
Step 7: PC steps on third section of ghost bridge.
Step 8: Right four, right five, left one.
Step 9: Right five, left one, left five.
Step 10: PC crosses successfully.
-
Sunrider924 #3024 "Amugy szerintem a játék legszarabb helyén járok..." Nem a a legszarabb :S
A legszarabb a Gauntletnel a hid... meg most sem jottem ra hogy kellene kirakni azokat a hulye kapcsolokat, ha vki tudja irja meg legszi -
#3023 karma rendszer nincs, ládákat csak tolvaj tud nyitni. -
#3022 vérmágussá mikor válhatok? -
#3021 Igen mert csak a rouge(tolvaj)-nak van az a skill amivel lehet törni a zárakat. -
#3020 hello skacok lenne pár kérdésem: a játékban van olyan h karma rendszer, ha van akkor azt ki is jelzi valahol a játék(tudom h a barátaimnál ott van olyan h mennyire kedvel meg mennyire nem, de engem az a klasszikus karma rendszer érdekelne)? Ha katona vagyok akkor ki tudom majd nyitni a lezárt ládákat (kulcs nélkül természetesen), vagy ahhoz h fel tudjam törni őket mindenképpen tolvajnak kell lennem? Előre is kösz a válaszokért. -
#3019 Nem..korántsem akartam bántó lenni.
A 'dara' csapattal szembeni ellenérzésem pusztán annyi, hogy pár szerepjátékban sokkal szórakoztatóbb a játék, ha nem szokványos (faj/szakértelem) csapatot állítod össze, nem azt nézed hogy mire ad faji módosítókat és az ahhoz passzoló szakértelmet csinálod, hanem ténylegesen azt a karaktert hozod létre amivel kedved van végigvinni a játékot,...és a csapat sem harcos/gyógyító/varázsló/tolvaj..
Egy hatékonyság szempontjából nem maximálisan kiaknázott karakterrel/csapattal sokszor szórakoztatóbb a játék...teszem azt én szeretek monk-l jásztani, illetve kevert csapattal. Nagy dumák jönnek ki :))
...és azért is törekednék jó csapatmunkát beállítani, mert egyébként nagyon sokrétű lehetőségei vannak a játéknak, egyedül a védelmező lehetőség szúrja a szemem, mivel a védelmezés cselekvés nem képesség, így szabadabban használhatná az egyéb képességeit.
Értem ezalatt hogy védelmez, egy gyengébb fizikumú karaktert, de attól még optimálisan használja ki a képességei újratöltési idejét.
A 'pillanatállj' így is játszik, de azért ha lehet engedném a karaktereket...minél kevésbé érezzem a bábjátékos módot. :) -
Prof William #3018 Most meg azt írja hogy a gólemes küldetés nem engedélyezett... mi a franc lehet? Addig nem engedi a mentést se betölteni... -
#3017 jah ez lesz az! thx:P -
tomcsa4 #3016 Nagyon szépen köszönöm!
Ez egy kiváló játék. -
#3015 Na végre így van remény normálon. -
#3014 de ott van a my games listában, csak nem indul? nem lehet hogy csak egy steam restart kellene? vagy a patch miatt bejött nálad is a bug és visual basicet kéne frissíteni? -
Prof William #3013 Nekem is ez volt. Reinstal lett belőle. Most jelenleg nincs patcholva és megy a game...
De nem tudom mi okozhatja. -
#3012 Elmondaná valaki hogy denerimből hogy lehet kijutni? -
#3011 Ott van 15 giga a steam mappában....leszedtema warezt a gépről és a steames Dragon age-el nemtudok mit kezdeni teljesen megkukult:S -
#3010 Múlt csütörtök óta kapható a Tuan kiadótól. Most kedden került fel a Libri ill. Alexandra könyvesboltok kínálatába, én a Librivel bekérettem az Árkádban levő boltjukba (1-3 nap) még rögtön kedden, azóta se írtak vissza :(
mivel képet senki se töltött fel a prima guide-ról, ha meglesz majd csinálok én... -
#3009 ha megveszel valamit, letölti, bekerül a listába a steam kliensben, ennyi. -
MrAndree #3008 Nem is tudtam, hogy nálunk is kijön. Szuper. -
#3007 Steamről vágja valaki,hogy installálunk?
-
#3006 Rendelhető a Dragon Age előzmények könyv:
-
D4v3 #3005 Megmaradnak a mentések patch után is.
Akinek nem indul a játék:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=766a6af7-ec73-40ff-b072-9112bab119c2&displaylang=en#filelist -
#3004 Mert keves a variacios lehetoseg. 4db feat nem valami sok, foleg ha a varazslo elveszitti a fo varazslatainak a hasznalatat. -
DeDy #3003 Ha felteszem a patchet előröl kell kezdeni a gamet?
Azért az hasznos lenne ha megnőnének az értékei a partinak, mivel épp normálon nyomom, és nem olyan könnyű, lehetett volna kicsit kiegyensúlyozottabb valóban. No meg a fagyások ha vannak azokat se árt megelőzi. -
#3002 A szavazás szerint Shapeshifter (alakváltó) szak nem nagyon jön be senkinek, kár, mert érdekesnek tűnik :/ -
#3001 ESC -
Pares #3000 Na most mivan megint? Feltettem az 1.01-es patchot, és azóta nem indul a játék egyszerűen! Rákattintok, hogy Játék indítása, egy tized másodpercig az egér mellett egy kis kör jelenik meg (hogy dolgozik), aztán egy tized másodperc után eltűnik, és semmi. Nem indul!