18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Prince23
    11 óra játékidő után ez ki..aszás már nem azért. Valamit én rontottam el vagy mi... újat kéne kezdjek:D
  • Prince23
    Többi dlc?? én csak a gólemest tudtam aktiválni, a másik fizetős. miért van még dlc ezen kivül is?
  • DarkBlade
    A Warden's Keep -et és a The Stone Prisoner -t hogy lehet működésre bírni?

A többi dlc megy, de ez a kettő mintha nem is lenne.
  • Prince23
    DE én dirrekt harcost választottam, hogy könnyebb legyen a játékmenet, és nézzenek oda, nem könnyú, eddig minden okés volt, míg nem találkoztam ezzel akis bébisárkánnyal :D
  • Nabunaid
    srácok a ládanyitást hol tanulhatom meg? Mert a mágusom választható képességei között /amikre 3 szintenként mehet a pont/ még hasonlót sem láttam! Köszi
  • Cat 02 #3114
    Mágussal elején is lehet aprítani :p Többi kariról nincs infom, de pl 1v1-ben harcos is nagyon jó (mágus az kevésbé, szenvedtem is vele mikor 1v1-ezni kellett)
  • böröczk
    Hm.. Egy-egy társad azért lesz a játék elején is (a max +3 darab társ:D), azon kívül nem tudom, milyen karaktert indítottál, én mágust csak ajánlani tudom, azzal nagyon szépen elvagyok játék eleje óta. És mint írtam, én se vagyok nagy rpg güzü.
  • Alwares
    A toolkitet le lehet valahonnan húzni a bioware oldalán kívül?
  • cikasz
    Igen? bocsánat nem néztem szét rendesen...
    Asszem meg kell vennem eredetiben :P
  • Cat 02 #3110
    Vááá hülye bug: elektromos vihart, fagyasztást, élet lopásra nem hat a fal. Namármost mágusokat ölök ilyen alagsorban, kinyitom az ajtót és a falon keresztül szétszednek fagyasztással :S
  • grebber
    Ez szépen én jól hangzik de a játék elején vagyok és nincsenek ilyen embereim akik tudnának ilyet!
  • nyirog
    Nekem nagy bajom nincs a harccal a jobb egér gombon kívül -.-, kotorban is bejött az ilyen harc, de valamiért úgy érzem h a kotorban a harc kissé jobb volt mint itt - személyes vélemény.
  • Jakuza001
    Sok mesterseget meglehet tanulni a taborban, ha beszelgetsz a tagjaiddal.
  • böröczk

Én amúgy több ellennél azt szoktam csinálni, kiválasztom a legkeményebbet, ha mondjuk van köztük valami szívósabb, vezéregyéniség (:D), hogy nyomok rá mágusommal egy erőteret (ez nagyon sok időre bezárja, mozgásképtelenné téve), aztán harcosommal összeterelem a népet egy helyre (többiek távolabb maradnak), nyomok rá mágussal egy überfagyasztást, jó esetben hármat-négyet is eltalál, aztán kiválasztok egyet, mind arra támad, kb másodpercek alatt lecsapják speciális képességeiket, varázslataikat, stb felhasználva, és így megyek sorba.. ott van még "mozgásképtelenné tevésnek" a mocskos harcmodor rouge-oknál, fagyasztás vagy elmecsapda mágusoknál..

• Prof William
    Paladdin hol lehetek majd? Lassan itt a hetes szint.
  • Prince23
    Kipróbáltam, de semmi hasznom nincs... még hamarabb döglöm meg, nem is értem minek vana taktika képernyő, eddig:S
  • Jakuza001
    Force field
  • Rage47
    De nagyot sebeznek. Mind1, majd meglátod, ha odaérsz:D
  • TDC Geronimo
    El lehet húzni pár embert nem muszáj ám az összessel egyszerre harcolni...
  • tomcsa4
    Igen nehéz az easy is, de nekem pont megfelel. Igaz volt már 4-5 majdnem megnyert csatám is (amiket harmadszorra meg is nyertem), de mégis megfelel. Én kihagyom ezt a javítást.

Én taktikám: alakváltóval a felesleges ellenfeleket fagyasztom. Kiolvadnak, mennek vissza fagyasztásba. Kb ennyni, a többi meg gyakom.
  • wedge31
    A nagy kérdés hogy a tankod mért nincs elöl hogy öt löjék ne a többit ?
  • Rage47
    nekem angol a játék, nemtom melyik az erőtér varázslat :|
  • böröczk
    RPG, role playing game ugyebár, szerepjáték, ebben meg nem kevés taktika is van, azért a taktikai játékot ne sajátítsuk már az RPG-nek, mert ott van pl a Commandos, vagy ezer más, ahol szintén taktikázni kell, ha nem ilyen összeszedett módon, több karaktert irányítva, szálakat mozgatva, fél mp-ként pausolva.
    Én sem vagyok egy hipermájsztró a témában, játszottam Neverwinterekkel, másodikkal pár órát csak, dungeon siege 2-vel... Bizony, BG-nek csak a nevét ismerem, meg pár screenshotját (mindjárt elásom magam a kert hátsó végében), nem mondom, hogy nem érdekel, csak kimaradt és kész.

Én azt modnom, akinek easyn is nehéz, szorgosabban nyomkodja a space gombot, pausolgasson sűrűn, szokjon hozzá, és egy idő után nagyon fogja élvezni, és esetleg a keményebb ellenfelek izzasztóbbak.

Én normalon játszom, párszor első karakteremnél visszatettem easy-re, keményebb ellenfeleknél, de most a harmadik karakteremmel már eszembe se jut, rá kell érezni..
  • Jakuza001
    Sima ugy, mint irtam az elobbi combot, utik a harcost ami nem tud mozogni igaz, de nem is sebzodik, mikozben a party tovabbi harom tagja egyesevel leszedi az ellent :D
  • Rage47
    Itt is easyn játszottam: link
    Na itt taktikázz :D Sehol egy fedezék vagy valami, szembenállsz 12 ijásszal plusz közelharcosokkal.
  • Kandurex
    Inkább azt mondja meg valaki, hogy hol van ott az Arace Warrior teacher?
  • TDC Geronimo
    Hopp kint van a toolset!
  • triplet
    jah. eltalálnak, beájulsz, plusz megy az életed meg a társaid élete mert mérgez. rohadtul egyenlőek az esélyek tényleg:@
  • Kandurex
    Nem kell azon annyit szarozni, megsúgom vannak ott a környéken attól picike kis sárkánytól sokkal durvább ellenfél is. Pl. a Rém, vagy a bosszúálló...mindkettő felnyalattam velem a padlót párszor, ...azt kis sárkánykát meg nádpálcával elfenekeltem, hogy siessen haza anyuhoz...a trükk a taktikai menüben van: a harcosok -50% HP környékén vedeljék a potiont, a mágusoddal lighting vagy más trüköss cuccot kell bevetni, tűzre immúnis.
  • grebber
    Nem teszem le vergödök inkább.
    Amúgy amiker irtok ez a nagy taktikázást el nem tudom képzelni.
    Pl jelen esetemben ugye vagyunk mi 4-en azt kb 6-7 éjfattyú van ellenünk és kb mindegyik lő ránk valami mérgező löttyöt vagy mi a szart.Tökmindegy hova taktikázom embert meg milyen fegyvert adok neki pillanatok alatt ledarálnak minket ezekkel a szar löttyökkel!
  • wedge31
    Tudom hogy nem sokat ér a tanácsom de minden kezdönek azt ajánlom hogy mindenképp törpe harcosal induljon és még véletlenül se rogueval mert ahhoz kell a legnagyobb rpg-és tapasztalat ugyanis csunyán ellehet cseszni ha nem jó helyre pakolod a pontokat.

A kezdök ráadásul a karijukal szeretnének mindenképp tankot játszani amire egy rogue alapból nem alkalmas.

Ha eredeti a játékod olvasd el a stategy guide lépésröl-lépésre leirják hogy kell felépiteni egy partyt és a karidat ha ezek után se megy akkor unninstall...
  • triplet
    Nekem is ez a bajom. a mocsárt az én mágus karakteremmel alig bírtam végigszenvedni, nem hogy apám lassú, szar harcos karijával. üt-üt, de nem ér semmit, alig megy le élete, ha a skillt elnyomom kiírja: mellé. hát mondom anyád!
    Lehet én vagyok a béna, vagy nem jól fejlesztettem, vagy rossz a taktika, de számomra is irritáló hogy meghalok,betöltöm,meghalok,betöltöm.
    az elején is a mágussal amikor le kellett azt a francos démont győzni. hiába volt ott a társam, lehetetlen volt kb. az a köcsög körül vette magát kb 7 olyan villám gömbbel, két csapásból legyűrték, én meg nem tudtam semmit csinálni. hiába futottam.
  • Jakuza001
    Pedig sima ugy es en is pagonyelf ijasszal kezdtem hardon.
    A partyban pedig Morrigan, Alistair, es Wynn talalhato.
    Csak tippkent kozlom alkazlmazd az eroter nevu varazslatot a harcoson, csodalkozni fogsz , hogy milyen konnyeden tovabbhaladsz. Ez az egyetlen hiba ami nem tetszik az ellenfel AI-ja neha igencsak puritan.
  • Rage47
    mégis megkerestem neked :D
  • TDC Geronimo
    Mondom tedd easyre ha nem megy. El nem tudom azt képzelni, hogy valakinek az se menjen. Akkor valamit ott tényleg nagyon elszúr az illető :p
  • Prince23
    És itt nem lenne gond, ha a 3 CPU karakterem nem döglene meg fél perc múlva, most pont a sárkányos rásznél vagyok... mi lesz ha találkozunk bazi nagy sárkányokkal...:S
  • grebber
    Most kóstolnak bele?? Mögöttem van már pár RPG de egyik sem volt ilyen nehéz.
  • Rage47
    leirtam korábban spoilerben, nincs kedvem visszakeresni:D
  • Kandurex
    Hol található aki az arcane warrior skillt tanítja?
  • TDantes
    Bírom azokat, akiknek annyira megy, hogy nehéz szinten is tolják, én könnyűn is szenvedek. Nem arról van szó, jó ez a játék, de most nagyon bosszant. Lehet, hogy szar a karakterem,(elf szerencsevadász, vagy mi) vagy szarul csináltam a fejlődést,(8-9 edik szint környéke) vagy én vagyok a béna, de ez már nagyon unalmas ,hogy mindig megdöglök.

Elmentem a Nagy városba. Mondom itt lesz sok feladat, lehet fejlődni. Lehet ám a...azt. Ha, a Piacról vagy honnan, valamelyik sikátor felé indulok, nekem támad egy rakás útonálló és vége. Esélyem sincs ellenük. Van nálam vagy tucatnyi gyógyital, méreg a fegyverre, próbáltam mindenféle csapat összeállításban, ha ide érek, végem. A többi dolgot megcsináltam a városban, ezért mennék a sikátorokba, de nem lehet.
    Nekem támadnak, és fél percen belül, az egész csapatom halott. A gép ráadásul valami hordók mögött áll, valahogy fel is tud gyújtani...alig párral végzek, és kész.

Legyen benne kihívás, nem arról van szó, de abban semmi élvezet nincs, hogy betöltöm a mentést, 30 másodperc, megdöglünk, és ennyi a játék.

Fingom sincs mit kéne csinálni, esetleg menjek máshová ,hogy fejlődjek erősödjek, és aztán térjek vissza, de nem már nem merek semerre se menni, mert úgy is kinyírnak.