18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#3159 Kell a kard is. Az íj csak távolról jó, a legtöbb ellenfél egy idő után közelről fog támadni. Két fegyverszettet tudsz adni a karakterednek, amit a / (jobb shift melletti gomb) gombbal tudsz váltogatni. -
#3158 fejlécbe mehetne is!!! -
#3157 kérdőjel volt a mondat végén :Dd
#3144 valaki?:) -
#3156 Hát ha nem néztem félre ott van olyan hogy felejtsd el gondolom ezt azt jelenti amit ráraktál elfelejti tehát visszaveszi! -
#3155 Nem lehet. -
#3154 vissza lehet vonni a kiosztott pontokat? hogy?:D -
Nabunaid #3153 Aki rájött hogyan nyithatók a zárt ládák, legyen olyan kedves és mondja el. Roppant idegesítő, hogy zárt ládákat kell hátrahagynom... Köszönöm! -
#3152 Nincs mágus kemény 2 óránál tartok most volt csak a ceremónia.
5-ös szintű vagyok még csak.A régi pontjaimat ha jól láttam vissza lehet szerezni amit már kiosztottam? Mert akkor a kardozás részről átrakom íjra. -
#3151 gamecopíworld.com-on van poweriso-s fixed image. Használd. -
#3150 Arra azért figyelj, hogy mágusnak ne adj íjat a kezébe:D Harcosnak is csak akkor, ha van képzettsége. -
#3149 kösz. de nekem nem eredeti, attól menni fog? nem kér majd megint cd-t?:D -
#3148 Na kézbe vettem a nyilat + egy másik csávesznak is adtam a másik kettőt meg lestoppoltam maradjanak egyhelybe.És ketten elintéztük őket 50-ről.Íjjász lesz azt fogom kimaxolni nekem bevált.
- Taktikai képernyőn állítsd be hogy a karakterek 25% hp alatt igyanak potion-t, illetve ha van a mágusnak heal varázslata, akkor használja a társain hasonlóképpen.
Ez jó tanács majd megnézem hol lehet ezt beállítani! -
#3147 http://www.pcdome.hu -
#3146 Nah pont most végeztem a romoknál és rémlik hogy találkoztam valami ilyen nevűvel, de ha elmondod mi ez akkor lehet beugrik :) -
#3145 értem. egy linket esetleg tudnál adni? -
#3144 Hali!
Valaki pls help.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Orzamarban vagyok, azt a küldetést kaptam hogy nyirjam ki a helyi bandavezért, vmi csaj (a neve nem jut eszembe) de sehol nem találom... Valaki segítene ? Hol találom...?
-
#3143 A nehézségi szintet optimalizálja elvileg, //karakterek erősebbek lesznek úgymond// Ill említettek valamilyen képességek összekutyulása bugot, és azt javítja -
#3142 Őhm... nem akarom 200 hsz.-t végig olvasni szóval megkérdezem: a patch az mire jó?:D -
#3141 de pl ellenfeles meg ilyenek akkor mindig azt hogy kit mikor mit ?
Amúgy érdemes a megjelent patchet felrakni ? Mert Normalon tény hogy nehéz a játék, de nem megoldhatatlan, vagy ha felteszem a Normal tényleg Normal lesz és a nehézség nem változik feltűnően ? -
#3140 Tök egyszerű:) Felül kiválasztod, hogy melyik karakter - majd bal oldalon: saját karakter, kiválasztod az életerő < 25%, jobb oldalon pedig, hogy mit csináljon akkor. Tárgy használata, HP.
Négy taktikai script-je lehet minden karakternek, 5 vagy 6 sémában, amiket harc közben is váltogathatsz. Tehát karakterenként 24 utasítás. -
Sunrider924 #3139 Huhuu, megvolt az elso sarkanyom, High dragon a rangja es narancssarga nehezsegi fokozatu volt. Hat nem volt egy konnyu menet, 25 lyrium potim banta, aki meg sarkany ellen azt ajanlja hogy told ra Alistairra a force shieldet az menjen nyugdijba, a sarkany azonnal lefordul rola es szetszedi a tobbieket -
#3138 Ha megfelelő képessége van a vadásznak, akkor látni fogod a csapdákat, mint tárgyakat és ráküldve őt (mint a ládákra) semlegesíti azokat, és kellemes 40XP-ket is kap érte. A lopást nem tudom, még nem próbáltam. -
#3137 nem vagy egyedül. azt nagyon én se értettem mi mit jelent ott. majd holnap én is átnyálazom . :) Am első ilyen játékom :) NwN 2 nem jött be akkor régen. Esetleg a Dungeon Siege 1-2 ami ehhez hasonló:) Az is jó volt a maga korába de közelébe nem ér a Dragon Age-nek :) Diablo II-val is csak 10 percet tudtam játszani aztán meguntam mert nem tetszett. -
MrAndree #3136 Persze, hogy semmi esélyed ha csak a saját karakteredet nézed, ez nem Mass Effect. Sok-sok pause és váltogatás a karakterek között és a normal se nehéz. -
#3135 Hát banyeg! Ez a játék kurva nagy. Nem sok minden kötött még le engem ennyire :D És még csak alig járok 20 % körül.
Most találkoztam életem első sárkányával :D Meg is halt a drága nagynehezen, aztán nézem sárkány kincse 18 arany.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez am az erdei tündés quest :D A vérfarkasos ha valaki járt arra :) Zarathonnal
Nagyon nagy ötleteket tapasztaltam eddig :-) tényleg fantasztikus.
Am valaki meg tudja mondani, hogyan tudok Lopni például szerencsevadásszal, //van olyan társam// illetve csapdákat semlegesíteni ? :) -
#3134 Most már így csináltam, eddig az volt a gondom, hogy magamat néztem, tehát a főkaraktert:S ala Witcher, mass effect, de ez messze nem az... pont olyan mint a Nwn 2, csak sztem jobb attól.
na megkönnyebültem -
#3133 Valamit nem jól írtam?:) -
#3132 Ez szerepjáték, Te vagy a játékmester. Nem csak a hősödért vagy felelős, hanem a többiért is. Ha látod, hogy valakinek gyorsan csökken a hp-ja, válts rá át és nézd meg mit tehetsz az ügyben (képességek használata, mana, heal, stb)
Illetve valaki itt panaszkodott, nem kell kattintgatni. Egyszer kattintasz az ellenfélre és addig üti a karakter amíg az él, tehát nyugodtan ott hagyhatod, amíg a többivel foglalkozol. -
#3131 Na sikerült legyőznöm a sárkányt xD Tiszta szünetekkel. Néztem, hogy mindenki fullos legyen, adtam az életerőket, mindezt mauálisan. majd át kéne értelmezzem a taktika képernyőt... nem túl érthető számomra. silány nyelv ez nekem. -
#3130 /BOW -
#3129 Köszönjük az élménybeszámolót, nem azt mondtad, hogy pár hétre félretetted (a bébisárkánytojást)? : D -
#3128 Taktikák kezdőknek:)
- ha sok az íjász, 1-2 embert állítsatok rá, többivel meg orongyoljatok be közéjük, akkor ők is átváltanak közelharcira.
- Ha sokan vannak, állítsd meg a csapatod a célterülettől távol, valakivel menj a rosszfiúkhoz és 2-3-as csoportokban csalogasd el a tárasaidhoz őket (pl a vérmágusok házában az utolsó előtti csata, mikor 3 mágus, 3 lovag, 3 íjász vár rád a teremben).
- Nyílt terepen hasonlóan megoldható, ha gyorsan eltéptek a tett színhelyéről, esetleg a harc elején szétszéledtek, majd karakterenként odacsalogatod magadhoz a kiszemelt áldozatot. Kicsit körülményesebb, de kivitelezhető. Titka, hogy mindig a leggyengébbel kell kezdeni, mert az ellenfél a legerősebbet támadja először. Tehát az utolsó csalogató a legerősebb legyen, hogy legyen aki odamegy hozzá.
- Taktikai képernyőn állítsd be hogy a karakterek 25% hp alatt igyanak potion-t, illetve ha van a mágusnak heal varázslata, akkor használja a társain hasonlóképpen.
- Nagy monsztereknél hasonlóan, 1-2 íjászt/varázsló távolról támadja, a harcosok meg közelről. Használjatok minél több képeséget (pajzsal verés, bénítás, stb). Ha fogy az állóképesség, a gyógyító csomag segít.
- Minden harc előtt orvosoljátok gyógyítócsomaggal a nyolc napon túl tartó sérüléseket, ne betegen harcoltasd a katonákat.
- Figyeljetek az egyensúlyra. Ne hagyjátok, hogy 3-an támadjanak egy ellenfelet, legalább 2-2-re sozzátok szét, ha táposak a karakterek mindenkire egy jusson. Az egyik úgyis hamarabb végez, beszáll a többihez utána.
- Íjászokkal több ellenfélnél esetén ne használjátok a dupla nyilat illetve azokat amik csökkentik a damage-et. Egy ellenfélnél használjátok a pontos lövést.
- Varázslókkal menjetek rá a lassan múló támadó varázslatokra, mint méreg, stb, illetve bénító varázslatokra.
- Nem az a legjobb felszerelés, aminek a legmagasabb a damage tulajdonsága. Egy +erő, +támadás, +mentális védekezés stb. sokkal többet nyom a latba mint az átlagos dmg, hiszen ezek a karakter minden felszerelésére hatással van.
- Szintlépésekkor ne ugráljatok a képességek között. Válasszatok ki 3-4-et és maxoljátok azokat. Ne pocsékoljátok a pontokat.
- A fő képességeket maxoljátok ki mihamarabb (harcos, mágus, stb)
- Használjátok a növényeket (nem kell mérget keverni), vannak specializált cuccok, amik segítenek, elektromos, tűz, méreg ellen.
+2
- Ne smárolj nyilvánosan, mert a társaid féltékenyek lesznek:D
- Ne járj bordélyba, 40 ezüstért 2 nagy hp potiont kapsz:)
Most hirtelen ennyi. Lvl 14 vagyok nehéz fokozaton. Kemény az életem:) -
#3127 Na ez lol, majdnem kinyírtam a sárkányt :DD de megint meghaltam:S
az a kibas nagy gondom, hogy a társaim meg halnak, bármit tesznek nem csináljh azat , megyek vissza -
#3126 pls? :) azt tudom, hogy a vérfarkasos romoknál, de már átkutattam mindent :( -
#3125 nem tudom mi a gondod :D, elsőnek én is szoptam mert agyatlanul rájukrussoltam, be a tömegbe, kb 1 perc alatt szétkaptak :D, aztán úgy csináltam hogy ,2 távolra lövő kasztal elkezdtem lőni 1et, ilyenkor 1-2 jött rám, mire odaértek hozzám fele életük eltűnt, majd a két közelharcossal lazán leszedtem őket :D. nem nehéz az. -
legolas66 #3124 Hello
Olyan kérdésem lenne hogy melyik fajjal/kasztal érdemes ijjászatra gyúrni?
Válaszotokat köszi :) -
#3123 Semmi gond nincs DLCvel. Játékon belüli DLC támogatás meg még egyszerűbbé teszi az elérhetőségét. Wardens keep megvehető 560pontért/4fontért. Golemest simán le tudtam szedni már első nap, miután beírtam a kódot az oldalon. Wardens keepet meg megveszem majd ha végigvittem gamet. -
#3122 lol
ez nem online:D
ez csak egy sima rpg:D -
DarkBlade #3121 Hát.. 17DLC van.. eddig.. amiből csak az a kettő nem megy.
Akinek eredetiben van meg, annak megy a golemes DLC?
Szeretném beszerezni eredetiben ezt a gamét, de ha mizéria van DLC fronton akkor meggondolom 2x hogy kiadjak pénzt érte. -
cash888 #3120 tört szerver van hozzá?