18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • MerlinW
    Kell a kard is. Az íj csak távolról jó, a legtöbb ellenfél egy idő után közelről fog támadni. Két fegyverszettet tudsz adni a karakterednek, amit a / (jobb shift melletti gomb) gombbal tudsz váltogatni.
  • [HUN]Crassus
    fejlécbe mehetne is!!!
  • watto
    kérdőjel volt a mondat végén :Dd

#3144 valaki?:)
  • grebber
    Hát ha nem néztem félre ott van olyan hogy felejtsd el gondolom ezt azt jelenti amit ráraktál elfelejti tehát visszaveszi!
  • MerlinW
    Nem lehet.
  • triplet
    vissza lehet vonni a kiosztott pontokat? hogy?:D
  • Nabunaid
    Aki rájött hogyan nyithatók a zárt ládák, legyen olyan kedves és mondja el. Roppant idegesítő, hogy zárt ládákat kell hátrahagynom... Köszönöm!
  • grebber
    Nincs mágus kemény 2 óránál tartok most volt csak a ceremónia.
    5-ös szintű vagyok még csak.A régi pontjaimat ha jól láttam vissza lehet szerezni amit már kiosztottam? Mert akkor a kardozás részről átrakom íjra.
  • MerlinW
    gamecopíworld.com-on van poweriso-s fixed image. Használd.
  • MerlinW
    Arra azért figyelj, hogy mágusnak ne adj íjat a kezébe:D Harcosnak is csak akkor, ha van képzettsége.
  • triplet
    kösz. de nekem nem eredeti, attól menni fog? nem kér majd megint cd-t?:D
  • grebber
    Na kézbe vettem a nyilat + egy másik csávesznak is adtam a másik kettőt meg lestoppoltam maradjanak egyhelybe.És ketten elintéztük őket 50-ről.Íjjász lesz azt fogom kimaxolni nekem bevált.

- Taktikai képernyőn állítsd be hogy a karakterek 25% hp alatt igyanak potion-t, illetve ha van a mágusnak heal varázslata, akkor használja a társain hasonlóképpen.

Ez jó tanács majd megnézem hol lehet ezt beállítani!
  • Gideon Wieth
    http://www.pcdome.hu
  • Gideon Wieth
    Nah pont most végeztem a romoknál és rémlik hogy találkoztam valami ilyen nevűvel, de ha elmondod mi ez akkor lehet beugrik :)
  • triplet
    értem. egy linket esetleg tudnál adni?
  • watto
    Hali!

Valaki pls help.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Orzamarban vagyok, azt a küldetést kaptam hogy nyirjam ki a helyi bandavezért, vmi csaj (a neve nem jut eszembe) de sehol nem találom... Valaki segítene ? Hol találom...?

• Gideon Wieth
    A nehézségi szintet optimalizálja elvileg, //karakterek erősebbek lesznek úgymond// Ill említettek valamilyen képességek összekutyulása bugot, és azt javítja
  • triplet
    Őhm... nem akarom 200 hsz.-t végig olvasni szóval megkérdezem: a patch az mire jó?:D
  • Gideon Wieth
    de pl ellenfeles meg ilyenek akkor mindig azt hogy kit mikor mit ?

Amúgy érdemes a megjelent patchet felrakni ? Mert Normalon tény hogy nehéz a játék, de nem megoldhatatlan, vagy ha felteszem a Normal tényleg Normal lesz és a nehézség nem változik feltűnően ?
  • MerlinW
    Tök egyszerű:) Felül kiválasztod, hogy melyik karakter - majd bal oldalon: saját karakter, kiválasztod az életerő < 25%, jobb oldalon pedig, hogy mit csináljon akkor. Tárgy használata, HP.

Négy taktikai script-je lehet minden karakternek, 5 vagy 6 sémában, amiket harc közben is váltogathatsz. Tehát karakterenként 24 utasítás.
  • Sunrider924
    Huhuu, megvolt az elso sarkanyom, High dragon a rangja es narancssarga nehezsegi fokozatu volt. Hat nem volt egy konnyu menet, 25 lyrium potim banta, aki meg sarkany ellen azt ajanlja hogy told ra Alistairra a force shieldet az menjen nyugdijba, a sarkany azonnal lefordul rola es szetszedi a tobbieket
  • MerlinW
    Ha megfelelő képessége van a vadásznak, akkor látni fogod a csapdákat, mint tárgyakat és ráküldve őt (mint a ládákra) semlegesíti azokat, és kellemes 40XP-ket is kap érte. A lopást nem tudom, még nem próbáltam.
  • Gideon Wieth
    nem vagy egyedül. azt nagyon én se értettem mi mit jelent ott. majd holnap én is átnyálazom . :) Am első ilyen játékom :) NwN 2 nem jött be akkor régen. Esetleg a Dungeon Siege 1-2 ami ehhez hasonló:) Az is jó volt a maga korába de közelébe nem ér a Dragon Age-nek :) Diablo II-val is csak 10 percet tudtam játszani aztán meguntam mert nem tetszett.
  • MrAndree
    Persze, hogy semmi esélyed ha csak a saját karakteredet nézed, ez nem Mass Effect. Sok-sok pause és váltogatás a karakterek között és a normal se nehéz.
  • Gideon Wieth
    Hát banyeg! Ez a játék kurva nagy. Nem sok minden kötött még le engem ennyire :D És még csak alig járok 20 % körül.

Most találkoztam életem első sárkányával :D Meg is halt a drága nagynehezen, aztán nézem sárkány kincse 18 arany.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez am az erdei tündés quest :D A vérfarkasos ha valaki járt arra :) Zarathonnal

Nagyon nagy ötleteket tapasztaltam eddig :-) tényleg fantasztikus.

Am valaki meg tudja mondani, hogyan tudok Lopni például szerencsevadásszal, //van olyan társam// illetve csapdákat semlegesíteni ? :)
  • Prince23
    Most már így csináltam, eddig az volt a gondom, hogy magamat néztem, tehát a főkaraktert:S ala Witcher, mass effect, de ez messze nem az... pont olyan mint a Nwn 2, csak sztem jobb attól.
    na megkönnyebültem
  • MerlinW
    Valamit nem jól írtam?:)
  • MerlinW
    Ez szerepjáték, Te vagy a játékmester. Nem csak a hősödért vagy felelős, hanem a többiért is. Ha látod, hogy valakinek gyorsan csökken a hp-ja, válts rá át és nézd meg mit tehetsz az ügyben (képességek használata, mana, heal, stb)

Illetve valaki itt panaszkodott, nem kell kattintgatni. Egyszer kattintasz az ellenfélre és addig üti a karakter amíg az él, tehát nyugodtan ott hagyhatod, amíg a többivel foglalkozol.
  • Prince23
    Na sikerült legyőznöm a sárkányt xD Tiszta szünetekkel. Néztem, hogy mindenki fullos legyen, adtam az életerőket, mindezt mauálisan. majd át kéne értelmezzem a taktika képernyőt... nem túl érthető számomra. silány nyelv ez nekem.
  • [HUN]Crassus
    /BOW
  • böröczk
    Köszönjük az élménybeszámolót, nem azt mondtad, hogy pár hétre félretetted (a bébisárkánytojást)? : D
  • MerlinW
    Taktikák kezdőknek:)

- ha sok az íjász, 1-2 embert állítsatok rá, többivel meg orongyoljatok be közéjük, akkor ők is átváltanak közelharcira.

- Ha sokan vannak, állítsd meg a csapatod a célterülettől távol, valakivel menj a rosszfiúkhoz és 2-3-as csoportokban csalogasd el a tárasaidhoz őket (pl a vérmágusok házában az utolsó előtti csata, mikor 3 mágus, 3 lovag, 3 íjász vár rád a teremben).

- Nyílt terepen hasonlóan megoldható, ha gyorsan eltéptek a tett színhelyéről, esetleg a harc elején szétszéledtek, majd karakterenként odacsalogatod magadhoz a kiszemelt áldozatot. Kicsit körülményesebb, de kivitelezhető. Titka, hogy mindig a leggyengébbel kell kezdeni, mert az ellenfél a legerősebbet támadja először. Tehát az utolsó csalogató a legerősebb legyen, hogy legyen aki odamegy hozzá.

- Taktikai képernyőn állítsd be hogy a karakterek 25% hp alatt igyanak potion-t, illetve ha van a mágusnak heal varázslata, akkor használja a társain hasonlóképpen.

- Nagy monsztereknél hasonlóan, 1-2 íjászt/varázsló távolról támadja, a harcosok meg közelről. Használjatok minél több képeséget (pajzsal verés, bénítás, stb). Ha fogy az állóképesség, a gyógyító csomag segít.

- Minden harc előtt orvosoljátok gyógyítócsomaggal a nyolc napon túl tartó sérüléseket, ne betegen harcoltasd a katonákat.

- Figyeljetek az egyensúlyra. Ne hagyjátok, hogy 3-an támadjanak egy ellenfelet, legalább 2-2-re sozzátok szét, ha táposak a karakterek mindenkire egy jusson. Az egyik úgyis hamarabb végez, beszáll a többihez utána.

- Íjászokkal több ellenfélnél esetén ne használjátok a dupla nyilat illetve azokat amik csökkentik a damage-et. Egy ellenfélnél használjátok a pontos lövést.

- Varázslókkal menjetek rá a lassan múló támadó varázslatokra, mint méreg, stb, illetve bénító varázslatokra.

- Nem az a legjobb felszerelés, aminek a legmagasabb a damage tulajdonsága. Egy +erő, +támadás, +mentális védekezés stb. sokkal többet nyom a latba mint az átlagos dmg, hiszen ezek a karakter minden felszerelésére hatással van.

- Szintlépésekkor ne ugráljatok a képességek között. Válasszatok ki 3-4-et és maxoljátok azokat. Ne pocsékoljátok a pontokat.

- A fő képességeket maxoljátok ki mihamarabb (harcos, mágus, stb)

- Használjátok a növényeket (nem kell mérget keverni), vannak specializált cuccok, amik segítenek, elektromos, tűz, méreg ellen.

+2
    - Ne smárolj nyilvánosan, mert a társaid féltékenyek lesznek:D
    - Ne járj bordélyba, 40 ezüstért 2 nagy hp potiont kapsz:)

Most hirtelen ennyi. Lvl 14 vagyok nehéz fokozaton. Kemény az életem:)
  • Prince23
    Na ez lol, majdnem kinyírtam a sárkányt :DD de megint meghaltam:S

az a kibas nagy gondom, hogy a társaim meg halnak, bármit tesznek nem csináljh azat , megyek vissza
  • Kandurex
    pls? :) azt tudom, hogy a vérfarkasos romoknál, de már átkutattam mindent :(
  • ToCsEk
    nem tudom mi a gondod :D, elsőnek én is szoptam mert agyatlanul rájukrussoltam, be a tömegbe, kb 1 perc alatt szétkaptak :D, aztán úgy csináltam hogy ,2 távolra lövő kasztal elkezdtem lőni 1et, ilyenkor 1-2 jött rám, mire odaértek hozzám fele életük eltűnt, majd a két közelharcossal lazán leszedtem őket :D. nem nehéz az.
  • legolas66
    Hello

Olyan kérdésem lenne hogy melyik fajjal/kasztal érdemes ijjászatra gyúrni?

Válaszotokat köszi :)
  • TDC Geronimo
    Semmi gond nincs DLCvel. Játékon belüli DLC támogatás meg még egyszerűbbé teszi az elérhetőségét. Wardens keep megvehető 560pontért/4fontért. Golemest simán le tudtam szedni már első nap, miután beírtam a kódot az oldalon. Wardens keepet meg megveszem majd ha végigvittem gamet.
  • triplet
    lol
    ez nem online:D
    ez csak egy sima rpg:D
  • DarkBlade
    Hát.. 17DLC van.. eddig.. amiből csak az a kettő nem megy.

Akinek eredetiben van meg, annak megy a golemes DLC?
    Szeretném beszerezni eredetiben ezt a gamét, de ha mizéria van DLC fronton akkor meggondolom 2x hogy kiadjak pénzt érte.
  • cash888
    tört szerver van hozzá?