18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#3279 Nem tudom volt-e már kérdés ,de ha patchelem akkor a mentésemet nem rontja el ugye? -
havast #3278 nah denremben megtalaltam a muki inasat,annyit mondott,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!help plz!!!h valami fogaba vette az iranyt a tudos,aki a hamvakat kutatja,aztan tobbet nem tudtam belole kihuzni,es ramtamadt.
megneztem a vilagterkepet,nem jelol uj helyszint...merre kellene indulni?? -
TDantes #3277 Ja hogy Nintendo Wii...értem. Azt tudom, hogy micsoda. Azt hittem, valami játékról van szó, amiről még nem halottam. -
#3276 Nekem a bérgyilkos speckoi beváltak lv14-en aszem a rangert veszem fel másodiknak a petek miatt minél többen vagyunk annál jobb. -
#3275 http://hu.wikipedia.org/wiki/Wii -
TDantes #3274 ,, botrány WII," Mi az a WII? Melyik játéknak lenne a rövidítése? -
havast #3273 hat a specializacio abban kimerul,h kapsz par uj skillt,amire tehetsz szintlepeskor...attol fugg,h milyen skill jon be azok kozul amit a specializacio ad...en pl lettem alakvalto,spirithealer,de csak healert fejlesztem,de azt se nagyon -
Blum #3272 Dettó. Tegnap próbaképp leszedtem,megnéztem.....eddig utáltam a hasonló játékokat,de ez...marhára bejön! -
#3271 Az alapot lehetne inkább erősíteni? Vagy mást kell választani? -
#3270 Sajnos míg a botrány WII, meg a hasonló egyszerű dolgok sikeresek, addig az ilyen fantasztikus, jó játékoknak nincs lehetőségük. :( 5 éve, hogy nem volt játék ami miatt hajnal 4 -ig toltam volna...hihetetlen. -
havast #3269 jah,tobbfele is lehet. -
#3268 Többfelé és specializálódhatsz ? Mert itt azt írja kapok 1 pontot 7 majd megint 1 14es szintnél :) akkor majd 2 félét lehet választani ? :) -
navahok #3267 valami baj van a kőbe zárva q-val, elmentem a hágóba beszéltem a kereskedővel ideadta a botot és mondta hogy bejelöli a téképen az a falut ahol a gólem van de a térképen nincs bejelölve ill. a felszerelések között sem találom azt a rudat pedig miután bezéltem kiírta hogy kaptam tárgyat.
Tudja valaki mi lehet a gond? -
Prof William #3266 A szerencsevadásznál (Leanna) mire kell rakni pontot hogy a zárakat fel tudja törni? Mert csak zsebtolvajlás képességet láttam és már van 1-2 zár amit nem tud feltörni. -
havast #3265 denremben talaltam valami mukit,akinek bementem a hazaba,es csak 1 szolga volt ott,o is valami urnat emlegetett...nemtom,h osszefuggesben van-e -
Cat 02 #3264 Le van írva. Denrem-ben vagy hol él egy emberke. -
havast #3263 en a papnonek csak csinyan beszologattam vegig,ide is adta a ketreckulcsot egybol:D -
havast #3262 valaki nem tudja esetleg,h??:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!redcliff questnel hol talalom a hamvakat??a fiut mar legyilkoltam,annyit ir a quest log,h keressem meg,h a faszi felgyogyuljon,de azt mar nem,h kb hol...es fogalmam sincs...a veszedelembol mar csak ez hianyzik,a tobbi foquestet mar megcsinaltam.
elore is kosz:) -
#3261 Detto ,mikor kiszabaditotam Stent egyböl el is bucsuztam töle. -
#3260 Alistair-t bazira utálom, helyette inkább viszem a kutyát mindig...
folyton rinyál mindenért, ha nem szent lovagként viselkedsz... bah -
csgj #3259 Hihi, hát nekem elég volt a főkarakteremmel... Amúgy a szerencsevadász fordítás elég szerencsétlen-gagyi. :P -
#3258 Ha Alistair veled van neked adja a kulcsot a srác ugyanis csontig benyal neki... -
Lateralus #3257 Sten kiszabadításának harmadik módja: zárnyitó képességű csapattaggal kinyitod a ketrecét, oszt kész. Leliana pont jó erre. Nekem ez jött be, miután a papnővel nem jutottam egyességre. -
#3256 Companion = csapattag
-
Cat 02 #3255 Companion = majd a társad lesz ?
Ám zárnyitás az most h van ? Jött velem egy másik rugó és ránézek vele a zárra, ott a lakat, de nyitva van (mmint az ikon), de kinyitni nem tudja. -
#3254 warriornál melyik szak mit csinál ? mármint nincs valahol valami leírás róluk ? :) -
#3253 Jah az arcane warrior csak mágusoknak van ? -
#3252 Nem tudom volt-e sztem. hasznos lehet:
Arcane Warrior: Learned From: The Presence in Brecilian Ruins (“Nature of the Beast” quest line)
Blood Mage: Learned From: Desire Demon in Fade (“Arl of Redcliffe” quest line)
Shapeshifter: Learned From: Morrigan (Companion), Varathorn (Dalish Camp)
Spirit Healer: Learned From: Wynne (Companion), Wonders of Thedas (Denerim, after Landsmeet starts)
Rogue
Assassin: Learned From: Zevran (Companion), Alarith’s Store (Denerim, after Landsmeet starts)
Bard: Learned From: Leliana (Companion), Alimar (Orzammar)
Duelist: Learned From: Isabela (The Pearl in Denerim)
Ranger: Learned From: Bodahn’s Wares (Party Camp)
Warrior
Berserker: Learned From: Oghren (Companion), Gorim (Denerim Market)
Champion: Learned From: Arl Eamon (at the end of the “Urn of Sacred Ashes” quest line)
Reaver: Learned From: Kolgrim (Wyrmling Lair)
Templar: Learned From: Alistair (Companion), Bodahn’s Wares (Party Camp)
-
#3251 picit visszaolvasol leírják :) a farkastanya előtti romoknál :) keleten :-) -
#3250 előtte lévő helyre kell menni, //térképen ez mellette van// és átvisznek majd hajóval ha jó a beszélőkéd :) -
mnorbi #3249 az miert lehet hogy en nem tudok menni kör maguisa tornyhoz ? szurke egesz egyszeruen / -
mnorbi #3248 sziasztok!
szeretném megkérdezni merre tudok arcan warriornak tanulni ? könyvet sehol sem találok / -
Skyline #3247 Nagy betükkel írd be a kódot.:) -
Legionnaire0666 #3246 fazzil szextánsát merre találom? ja és holtudok venni ******* csapda szerkezetet ma egésznap sehol nemtaláltam -
MrTwister #3245 Szia!
Neked hogy sikerült aktiválni a 2 ingyenes DLC-t A Pala dühét és a Vérsárkány páncélzatot? Nekem mindig ezt írja: Unable to redeem code!
Pedig elviekben mindent jól csináltam: Játékon belül beregisztráltam majd az online Profilban is megcsináltam a regisztrációt és ha rámegyek a redeem code-ra akkor ezt kapom, hogy Unable to redem code. Játékot 576-tól vettem. Ezekszerint hibás a 2 kód, mert egyik sem megy ugye! Ja és sima nem gyűjtői kiadás. Segítsetek légyszíves! Köszi. -
#3244 Biztos sok hülye belekóstol, aztán pár óra után el is dobja. :D -
#3243 De nem kell sokat várni és jön, amire ezzel végzünk, ki is jön. január 26 a hivatalos dátum. -
#3242 A hype miatt rengeteg casual rpg-ét játszó probálja ki és azoknak ez a harc tul bonyolult meg rengeteg a beszélgetés mindenkinek és mindenek van egy története egyszóval nem pörög ugy az egész mint egy pl Fallout 3-nak nevezett fps. -
#3241 A tank az templarius nemde? -
#3240 nem lesz belőle tank ?:D én mágusom 130-140 deffel futkorászik, ha meg is ütik, akkor is 1-2 sebzést kap be mivel manából lejön a lényeg. legdurvább, ráadásul egy aoe spellel megfog mindent.