18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Gascan #3319
    tehát visszafele? oda ahol a ködös rész van?
  • Rage47
    én elcsalogattam az ellenfeleket a Knightokhoz, és együtt leszedtük öket
  • Gascan #3317
    Sziasztok.. mondja már meg nekem valaki, hogy kell továbbjutni Redcliffben annál a résznél, miután a ködből jöttek a katonák.. azokat legyőztem.. aztán egy ijjásszal elmentem egy másik helyre, ahol pár katona még harcolt egy "körben" .. de annyi ellenség jön, hogy képtelenség mindenkit legyőzni..

.. egyrészből mert elfogy az életfeltöltőm, meg egy emberre 4 vagy 8 ellenség jut..

.. milye megoldással lehet ott továbbjutni?
  • simon7108
    ilyen nincs:Dpatcheltem a SKIDROW os warez verziot és most megint kell crackelni....
    de szerencsére még nem toroltem:)
  • simon7108
    thx figyeltem énis azt a hsz-t de nem tudtam,hogy mi az:D
  • Deathstorm676
    Írtátok hogy a enchantál csak azok a fegyvereket lehet enchantolni amiknél van hej. Már nem tom hol tartok a játékban de még nem futottam össze olyan fegyverrel.
  • böröczk
    még a másik oldalra se kellett volna átlapoznod, szinte kiszúrja a szemed
  • Cat 02 #3312
    Az elmondja h hol van, aztán mégse, de mégis. Nem egyszerű ^^

Ám ha 2. dvd-n vannak a nyelvi fájlok akkor elvileg ez elég könnyen warezohlató nem ?
  • wedge31
  • SkyLand
    Állítólag warez verzióhoz is már lehet tölteni a dlc a stonét ás a warkeepert....De a kérdésem az volna csak a+ tárgyak működnek ott vagy a küldik is?
  • simon7108
    thx már azt hittem bug:D
    és hol találok ilyen embereket?
  • böröczk
    Hát betojok, pedig tutira lecsekkoltam a törpe készleteit legelőször... Illetve ha jól emlékszem meg se akarta mutatni. : D
    No majd akkor visszatérek oda, köszi.
  • Voltan
    OK értem.
    Szerencsére én már nagyon régi motoros vagyok :D
    A BG 2-t pedig imádtam anno.
  • MrAndree
    Pontot kaptál. Azért nem tudod elhasználni mert kell az ember is aki megtanítja a specializációt.
  • wedge31
    A táborodban a törpénél rengeteg van.
  • Deathstorm676
    A táborban a kereskedőnél van 99.
  • wedge31
    Ha toltad a BG nem lesz nehéz ugyan arra épitkezik az egész ,4 fös party, pause a taktikához / itt van külön taktikai menü ahol beállithatod hogy reagáljanak le bizonyos eseményeket ,változásokat a karik / bár sok embernek érthetöen nehéz akik nem ahhoz szoktak hogy egy csatát lekell vezetni nem elég katintgatni.
  • böröczk

Üvegcsét hol a fenében találok vagy veszek kotyvasztáshoz?
    Mert líriumfőzetet meg gyógyitalt már simán csinálnék, hozzávalók elejétől kezdve megvannak, de üvegcsét sehol nem találok..

• simon7108
    csak az a gond,hogy nem kaptam!
    rámegyek arra amit ki akarok választani és semmi:(
    még kell elote valamit csinálni?kitanulni vagy mi?
  • Voltan
    Thx, akkor elmegy. Bár úgyis gépfejlesztés előtt állok.

Tudom, rég volt, de Pl. a Baldurs Gate-ekhez képest mennyire nehéz?
  • wedge31
    Windows XP Minimum Specifications
    CPU: Intel Core 2 Single (or equivalent) running at 1.6Ghz or greater
    AMD 64 (or equivalent) running at 2.0Ghz or greater
    RAM: 1GB or more
    Video: ATI Radeon X850 256MB or greater
    NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB or greater
    DVD ROM (Physical copy)
    20 GB HD space

Windows Vista/Windows 7 Minimum Specifications
    CPU: Intel Core 2 Single (or equivalent) running at 1.6Ghz or greater
    AMD 64 (or equivalent) running at 2.0Ghz or greater
    RAM: 1.5 GB or more
    Video: ATI Radeon X1550 256MB or greater
    NVIDIA GeForce 7600 GT 256MB or greater
    DVD ROM (Physical copy)
    20 GB HD space

Recommended Specifications
    CPU: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz Processor or equivalent
    AMD Phenom II X2 Dual-Core 2.7 GHz or greater
    RAM: 2 GB (XP) or 3 GB (Windows Vista/Windows 7)
    Video: ATI 3850 512 MB or greater
    NVIDIA 8800GTS 512 MB or greater
    DVD ROM (Physical copy)
    20 GB HD space
  • Prince23
    Remélem a következő patch feloldja a securom védelmet. már unom berakdosni a lemezt:S
  • Voltan
    Hmm, hogyhogy erről a játékról még nem hallottam????

Végre egy jű kis old-school RPG! Ezt muszáj beszereznem!
    Gépigény mekkora?
    Nekem AMD 3800X2, Nvidia 8600GTS 2 gig RAM.
    Ez elég neki a jól futáshoz?
  • wedge31
    Már 7-nél kelet hogy kapjál.
  • simon7108
    ez most lehet hulye kérdés lesz de 8 lvl es a warriorom és még nem kaptam pontot,hogy tudjak specializáciot választani:(
    ez miért van?bug?
  • krisss93
    Hé meberek valaki nem tudja hogy a Szent hamvas küldinél hogy tudok átmenni a hídon? ez hit második tesztje bizalom néven. Valaki segítsen!
    Előre is kössz.
  • neptum
    kösz akkor lehet vissza töltök egy sokat és elmegyek érte
  • MrAndree
    Jó, egy healt én is adtam neki azért, addig jó amíg nincs Wynne. De nem érdemes több pontot pazarolni nála arra.

neptum: a térképen Circle Tower néven szerepel de nem tudsz közvetlenül odamenni, van mellette egy hely, Lake Calenhad Docks, onnan lehet átcsónakázni majd. De ott harcolni se kell, előbb találozol Wynne-el minthogy bárkivel csatázni kéne.
  • Jakuza001
    Na ez az ami nem igaz, az elso healt jo megtanitani Morrigannek es beallitani, az egyik varazslot 50%-ra a masikat 25%-ra. Egybol eletkepesebb lesz az egesz party.
  • neptum
    a za baj hogy már rég benne vagyok a harcba és akor vissza kéne mennem jó pár mentéssel :S a Circle Tower a térképen merre fele található mert lehet akkor vissza megyek
  • MrAndree
    Hagyd Morrigan-t, felesleges vele gyógyítani. Irány a Circle Tower, rögtön megkapod Wynne-t, ő spirit healer. Morrigan maradjon csak meg a támadó varázslatoknál (fagyasztás pédául rohadt hasznos), heal-re ott van Wynne.
  • gregtom6
    HELP előző hsz-emre.
    És rájöttem a valódi helyzetre. A játék hivatalos fóruma szerint sokan panaszkodnak, akik eredetiben szerezték meg, hogy nem jelöli a térképen a DLC küldit, szóval ez nem warez miatt van.
  • Suttyó20
    Segítséget kérnék srácok!!!

SPOILER!!!!!!!!!!!
    Nah ott vagyok, hogy brankát a törpnőt, megkell keresnem az éjfattyok helyén (mélykút). Nah szóval eljutottam egy fő boss-ig, 4 karú, 6 csöcső nyomorékhoz. Mindig kinyír, iszonyat gyengének érzem magam hozzá, pedig eddig senki nem tudott megölni. Minden részt simán megcsináltam de ez... kiakaszt. Szóval van valakinek valami jó tippje hogy csináljam ki ezt a rusnya dögöt?

A segítséget előre is köszönöm.
  • neptum
    nálam minden van mana csak potionból van kevés és így szívás az elejét már megoldottam mert találtam olajat úgy könyebb de a káptalanos rész szívás mert ott első vonalba beraktak egy rahedli ijászt :S és így szívás Morriganek már gyógyítást tanítottam mert úgy kicsit tovább életbe maradok
  • Pupuci
    Elnézést, látom már a #3252 hszben.
  • Kandurex
    ott én is szoptam, de az saját hülyeség volt, nem vittem semmilyen manna készletet :( másodjára már okosabb voltam.
  • Pupuci
    EZ nagyon jó!!!

Olyan nincs valahol amiben megtudnám nézni, hogy a specializációkat hol lehet tanulni?
  • neptum
    utálom ezt a szar zombis részt nem tudom bevédeni a Káptalant hameg 30 ezer zombit felviszek a Lovagokoz akkor meg szopok mert 1-et hülyék kinyírni tök fasza
  • MrTwister
    Hidd el úgy írtam mind kettőt, sőt még a kötőjeleket sem hagytam ki! Úgy látszik hibás kódot fogtam ki. Ez van.
  • wedge31
    Nem.