18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#3239 Végijátszás, Tippek trükkök stb -
simon7108 #3238 nem tudom,hogy ennek oruljek e vagy inkább sírjak:D
és akkor azokon a rémálmokon is végig kell menni amik a szélén vannak,és osztán jon a kozepe?
mert akk még messze vagyok....
ja és aki az elso "szigeten" van az a csávo azért vissza lehet menni?vagy ott marad? -
#3237 A kritikusok is játékosok, ebben viszont hasonlitanak. Ez esetben a kritikusok olyan játékosok, akik túlnyomórészt 9-est vagy 10-est adtak a játékra, a játékosok pedig olyan kritikusok, akik jóval többen vannak, és a legkülönfélébb értékeléseket osztották ki, melyeknek az átlaga 7.8. -
Nabunaid #3236 Letöltöttem a Kőbe zárva kiegészítőt és mikor telepítette volna, azt írta, hogy megsérült. Az újra gombra csak az EA technikai segítségnyújtáshoz jutok. Hová telepítette pontosan? Ha esetleg letörölném akkor talán újra leszedhetném. Vagy most dózerolhatom le az egész játékot? -
#3235 most végeztem azzal a résszel, fuu azthittem sosem lesz vége :D Még akkor neked kell a gólem alak is. -
gregtom6 #3234 Valaki nem töltené le a spoileres régebbi üziből a dlc-ket/itemeket, és töltené fel valahova? Mert attól tartok, h észreveszik, és valamit csinálnak:D
Azért csak a hivatalos és elvileg titkos letöltési helyről töltenék illetéktelenül... -
simon7108 #3233 ok thx:)
és annál az álomnál amit mondtam?ottan mikor fogok kijutni?amikor a kor mágusok tornyában probálom megszerezni oket hogy Connort megszabaditsam a démontol:D
és elfoglalták a tornyot...
és most ott vagyok az álomban!mennyi ideig tart kijutni onnan?
és az osszes ilyen "álomáson" végig kell menni?a rémálmokon is?jelenleg 3 féléve tudok átalakulni egér szellem és tuzes csávo:Dde ezt már mondtam! -
fixpont #3232 Na most lopason kaptak egy varosban es 14 darab or rohan le egyszerre... -
rumkola #3231 íjász törp
-
#3230 A különböző nyelvi fileok vannak rajta. -
rexsimus #3229 Nem csoda ha könnyű, hisz könnyűn játszol :D -
#3228 Egyébként a második disk mire jó? semmi értelme nincs. de mégis mire jó? telepítésnél nem is kérte:S -
#3227 Okés köszi, csak nem akartam elveszteni , mert ezzel tudom pótolni stent :S -
hup #3226 Nekem is ugyan ez lenne a problémám pls Help! -
#3225 Amikor elindulsz a banyaba,ott fog varni az uton es leszolit.Ne aggodj,nem fogod elszalasztani. -
#3224 Semmiképp se lett volna értelme 2 ekkora címet egymásnak ereszteni. -
#3223 Vajon a Mass effect 2 azért nem jött ki év végén, mert féltek volna a BioWare hogy csak az egyik játékuk nyerte volna el az év rpg játékát? ez esetbe a dragon age lett volna. Biztos ezért késik a ME2:D Így 2010-re a ME2 indulhat az év rpgje címre, mint az első rész, amit mweg is nyertek. -
#3222 Köszi!
A törpöt hogy tudom a csapatomba állítani?
A kocsmban 1x beszéltem vele, valamivel felidegesítettem, és ha megint rákattintottam nem állt velem szóba.
Aztán msot kaptam azt a köldetést hogy keressem meg ezt meg azt a járatokba, hívnám de mos már nicns a kocsmába... Akkor már a csapatomba se lehet bent? nem szeretném őt is elhalasztani :(( -
krisss93 #3221 öhm valaki tudna segíteni?
Most vagyok ott hogy meg kéne szerezni a prófétanő hamvait, és valahogy fel kéne allítani a csapatot hogy át tudjak menni egy hídon a mérce 2. tesztje, valaki elmondaná a felállást vagy küldene egy képet? -
fixpont #3220 Nekem is olyan a fokarim...szerintem gyenge, annyira lassan ut, es nem ut annyival nagyobbat, hogy megerje, mar banom hogy arra tettem, nagyon sok mellet ut ha nem fejleszted az ugyesseget. -
#3219 na, kezdtem egy Törp harcost, kétkezes skilleket fejlesztem, könnyűre állítom és igaz hogy lassú a fegyverem, de kb 2 csapás az ellenség:D
-
#3218 van tank, persze. Meg dps-er és healer is, ha jót akarsz magadnak :)
Azért találják sokan nehéznek mert szarnak a taktikára, csak klikkelgetnek a piros körökre mintha diablo lenne. Pedig kicsit tökösebb ellenfeleknél keményen kell gondolkozni, meg rengetegszer használni a megállítást, hogy időben tudj reagálni az eseményekre. Nem rossz a beállítható taktika sem, de közel sem elég.
Ha rendesen használod a space-t és egyenként kiadod minden csapattagnak, hogy "körönként" mit csináljon, nem lesz nehéz. Én egy elf mágussal mentem 17. szintig, és nagyon kevés harc izzasztott meg könnyű fokozaton. Karim meg Morrigan televágják a helyet AoE spellel, a tank meg a tolvaj pedig megy be aprítani, mivel easyn nincs csapatsebzés saját varázslatoktól.
-
MrAndree #3217 Nekem menni szokott, Alistair-nél aktív a threaten és olyan szépen rámegy mindenki, hogy öröm nézni. :) -
fixpont #3216 Ugyanez van ha benyitok egy szobaba, nem lehet elallni az ajtot hogy ne tudjanak kijonni es csak a tank kapja az uteseket hatulrol pedig ijazok, mert azon is atjonnek siman. -
fixpont #3215 Pl. az olyan dolgok zavarnak hogy van egy szuk lepcso beallitom a 2 harcost a lepcsore a 2 maget hatra, az a terv, hogy a lepcson ne tudjanak feljonni a 2 harcos allja utjukat, a magek hatulrol nyomjak, es mi tortenik? A mage eltalal valakit es az ellenfelek atjonnek a 2 harcosomon a lepcson, es letamadjak a maget, tehat a jatekban nem lehet szuk reseket, folyosokat elalni a tankkal mert siman atjonnek rajta.... -
fixpont #3214 Ez az, hogy az ADnD-t kicsereltek erre szerintem elvett a taktikai lehetosegekbol a harcban, nem adott hozza. Kicsit WoWositottak hogy a harcot is 15 fele keppen tamadhat, de szerintem ezzel nem javitottak rajta, hiszen szinte lehetetlen minden karaktert ugy mozgatni ahogy akarok allandoan pauseolnom kell kulonben hulyeseget csinal es ez nagyon lerontja a jatekelmenyt es mivel minden karakter sokmindent tud sosem hagyhatom a gepre. En ennel sokkal tobbet vartam ugy, hogy az osszes BioWare cRPG-t ami megjelent vegigtoltam tehat nagyjabol tudom mirol beszelek. -
#3213 En peldaul kifejesetten orulok, hogy iranyitas az NWN-re hajaz. Minek elbaltazni, azt ami jo.
-
fixpont #3212 Szerintem nem errol van szo, csak pl. az NWN2-hoz kepest minimalis az elorelepes akar a story, akar a jatszhatosag akar a grafika teren. Azt a hatalmas kulonbseg amit beharangoztak messze nincs meg. En az osszes BG, NWN2 jatekot vegigtoltam kiegeszitokkel es mindennel, es a DA sem sokkal kulonb, annyival szebb/jobb/tobb amennyit az idokulonbseg indokol. -
#3211 Hát mivel így pontoznak az emberek kinek mi hogy tetszik.
-
#3210 Na de melyik sarkanyt ? :D -
MrAndree #3209 Ja, agyonverik a vérpistikét és lepontozza, mert "ez nehéz"... -
#3208 Kritikák
Kritikusok: 92 pont
Játékosok: 78 pont
elég soka különbség a kettő közt -
#3207 harcosként milyen specializációs lehetőségek vannak ? Mint látom van ez az arcane warrior, ami a manapontjaimat erőnek számítja. A többi micsoda és mit csinál? vagy le van ez írva valahol a játékba ? :) -
Gabee667 #3206 Unrest to in alience küdináé megöltem az öröket és felvettem a papirt elovastam kimentem és beszéltem növel a ház elött de több informácio kell neki. Valaki tudd megoldást? -
simon7108 #3205 tanknak?:Debben is van olyan?XDezzel a fogalommal csak MMO ban találkoztam....
mellesleg énis warrior vagyok!
de nem igazán taktikázok a játékban,csak le olom az ellent és kész:Da taktikai részét nem használom engem az nem igazán érdekel benne....
és a másik kérdésemre is tud valaki válaszolni?:)
ja és thx a választ! -
MrAndree #3204 Érdemes. Én most Morrigannel kombinálva használom, arra kell csak vigyázni, hogy ne menjen közel hozzájuk semmi mert akkor baj van, de erre van ott Alistair aki szépen magára húzza a népeket, healerem főleg őt gyógyítja, én rogue-om szépen, csendben, hátulról betámad, Morrigan meg ellődöz mindent ami szépet és nagyot sebez. Meg stunolgatni, fagyasztani, kővé dermeszteni is érdemes mindent ami mozog, a lényeg, hogy nyugton legyen. -
#3203 Stenhez nem feltétlenül kell a nő, én megfenyegettem a főpapcsajt, hogy megverem, ha nem engedi el. Kicsit megsértődött, de odaadta a kulcsot :)
Viszont ha akkor nem vetted fel a csapatba, buktad örökre mivel oda már nem lehet később visszamenni. Marad helyette a törpe berzerker vagy Aliister tanknak. -
TDantes #3202 Akkor lehet hagyom a túróba a mostani kínlódást, és megyek egyenest a mágusokhoz. -
MrAndree #3201 Igen, kapsz majd egy spirit healert a mágusoktól. Nem is akármilyet... -
Harkat 89 #3200 Hát igen, ez a része nekem se tetszett hogy egy gyerekgyilkos, de erős karaktert látok benne, ami kell a csapathoz. :)