18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • TDantes
    Csatlakozik még mágus a bandához? Mert többek között, arra ébredtem rá a fekete hajó nő, nem tud gyógyítani, fel se tűnt, hogy lehetne gyógyítás képességet is adni neki.

Egy támogató-gyógyító mágus kellene a csapatba.
  • simon7108
    hi all!
    lenne 2 kérdésem:)
    az egyik Sten el kapcsolatos!na eloszor én nem tudtam kiszabaditani mert nem engedte az a nocske:(de ahogy olvasom meg lehet csak kell hozzá a kocsmábol a nővér az megis van de ezután nem mentem vissza mert nem tudtam,hogy a segiségével emg lehet szerezni a kulcsot:Sés ezután én elmentem és már a mágusok tornyában vagyok!onnan majd vissza lehet menni és megszerezni?
    a másik meg a mágusoknál van amikor felértem a legfelso emeletre ott elaltat az a izé:Dés most abban az álomban vagyok vagy mi az!már megvan 3 forma!az egér,a szellem és a tuzes csávo:Dmég mennyin kell végig mennem,hogy kijussak?
    már 3 on végig mentem vagy mennyin!ezek után még a rémálmokon is végig kell menni?:(
    thx a válaszokat!
  • MaskimXul
    Nekem csak úgy sikerült, hogy az elf assasin a csapatomba volt, asszem Zevrin a neve.
  • fixpont
    Ja ertem, en csak 1 helyre mentem el egyszer 8as szintukent egyszer 10es szintukent es 10es szinten mas spelleket nyomtak. Ezt hogy az elso betoltesnel igazitja ezt nem tudtam.
  • MaskimXul
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    lemész Dust Townba és kérdezősködsz az emberektől. Ha már tudod, hogy egy csont kulcsot kell szerezned, bemész az egyetlen házba dust townon belül, és lesz ott pár bandita akiktől lehet ilyen kulcsot lootolni.
  • fixpont
    Nyomogsd az ugyesseget ami kiveri a kezebol a lapot egyszer ossze fog jonni.
  • Nos
    SEGÍTSÉÉÉG

Nem tudom elverni Isabelát Denerimben a kártyajátékban. Hát hogy a csudába kell legyőzni?
  • MaskimXul
    Nem egészen. Amikor először betöltesz egy területet, akkor igazítja hozzád, onnantól úgy marad. Ha valami nehéz, menj el máshova szintet lépegetni és gyere vissza később.
  • watto
    #3144 Valaki aki már túljutott orzamaron pls help.
  • fixpont
    Amugy a szint nem szamit ha jol latom a jatek mindig a karihoz igazitja az ellenfelek szintjet. Ez amugy kicsit lehangolo.
  • fixpont
    Harcos vagyok, semmi olyan spellem nincs amit mondasz, a 2 mage aki csatlakozik azoknak sincs.
  • Cat 02 #3188
    Bevallotta h ő tette. Ám nekem most arra a falura azt írja ki h halott (darkspawnok), akkor őt már el felejthetem ?
  • DeDy
    Ha felteszem a patchet akkor mivel normálon tolom, akkor megnőnek az értékeim csak úgy? Mivel a patch elvileg normálon kiegyensúlyoz ezekkel, vagy ha csak előröl kezdek?
  • Prince23
    menj vissza a káptalan nőhöz, de előtte menj be a kocsmába és szerezd megad mellé a nővért, mert az ő segítségével a kápolnás csaj oda adja neked majd a ketrec kulcsát, és hopp van is egy társad, de akár meg is ölheted, hisz gyerekgyilkos, családgyilkos stb... de sztem ártatlan...
  • MaskimXul
    Menj be a templomba és beszéld rá a tisztelendő anyát, hogy elengedje.
  • grebber
    Kalandjáték te magad válaszd amit szeretnél!
    Én nekem az íjászkodás jött be lövök és futok :D
  • MaskimXul
    Vérmágus meg asszem hp-t használ mana helyett, sajátját, csapattársaiét és talán az ellenségét is tudja.
  • Harkat 89
    Sten-t hogy lehet megszerezni? Megtaláltam egy ketrecbe zárva, kaptam is egy küldit, de nem írja hogy szabadíthatnám ki. Feltéve ha az ő egyáltalán.
  • triplet
    törpe harcosnak mit fejlesszek? kétkezes, fegyver és pajzs esetleg íjászat?
  • Cat 02 #3180
    Én lvl 8ason megoldottam vhogy :D Mágussal tolj ki fireball-t aztán menj vissza bejárathoz. Akkor szépen bejön 3-4 közelharci, azokat meg horrorizáld, sleepeld, stun-old, ami jól esik.
  • fixpont
    Huh ez a jatek baromi nehez. :D Ott van az a kuldi hogy tisztitsam meg a mellekutcakat, es 8an ramrohannak, 4 ijasz a jatterbol ol, 11es szintu vagyok es kb 20 masodpercig elek, az elvileg "tank" karimat korbealljak es lenyomjak 10 masodperc alatt, semmi taktikai lehetosem sincs....szoval nehez na. :D

• Calver
    jól látom, hogy tolvaj nélkül tolod?
    milyen így? volt már olyan h "megoldhatatlan" akadályba ütköztél, vagy lehet akár dungeon közepén is váltogatni a karakterek között, ha zárt láda kerül eléd?
  • Kandurex
    Hmm.vonzó az arcane warrior...bár megnézem azt a vérmágus dolgot is :)
  • tomcsa4
    Én ott (második kép) a farkasembereket gyaktam le. Párszor nekifutottam (easy). Volt, amikor sikerült, aztán nem tudta menteni, mert a faszinak rossz választ adtam (véletlen rossz gombot nyomtam meg) és megtámadott. Na az szopó volt. Öröm az ürömben, hogy utána rögtön sikerült a csata.
  • Prince23
    De ha ezt beolvasom DT-vel, attól eredeti lesz a játékos profilom is? tehát az acsikat feltölti továbbra is a bioware communitira? meg hogy hol tartok, stb?

ja meg a patchet linkeld már be bannerba

Fileshack
    FileFront
  • watto
    Nah én is berakok pár képet:)

A csapatom :D
    Sajnos Sten-ről lecsúsztam, mire észbekaptam hogy hol lehet megszerezni, elfoglalták a falut a"gonoszak" :D :(

Oldalról:

Előről:

Statszerűség:)
    Arcane WArrior

2 egykezes fegyvert szeretnék neki, de jelenleg nincs, és venni se tuddtam, mert nicns normális az árusoknál :)
  • MaskimXul
    Az az Allister
    Ha elég jóban vagy vele, megtanít.
  • MaskimXul
    Nem kell, de lehet. Amelyik fegyverhez/páncélhoz kell min. erő, ott a mágia értékedet veszi figyelembe helyette. Persze a fatigue megmarad, szal ha full plates mágust akarsz, akkor rengeteg mana fog kelleni.
    A kissárkány pikkelyéből készített bőrpáncélok pl nagyon jók neki, mivel ha az egész set rajtad van, akkor negatív lesz a fatigue.

Lényegében egy mágus aki végszükség esetén közelharcra is jó, ha elég magas az életereje. Lesz olyan buffod ami erősíti a harci képességeidet, de soha nem lesz belőled tank.
  • Kandurex
    Szavazás lezárva.
  • [HUN]Crassus
    Champion warri trénert nemtudod merre lelem?/az az első speckó warri kaszt az a hősi kéne:P/
  • MerlinW
    Ez pont hogy vérbeli RPG... Ugyanilyen volt a Baldur's, vagy a Neverwinter is.
  • watto
    Meg van olyan xpellje asszem a 2. hogy megnöveli dmg-d 20-al armorod 10-zel (legalábbis nekem ennyivel :) ) De cserébe a spellek több manát gfogyasztanak...
  • triplet
    na jó, kezdek egy törp warriort, azt megtanulok taktikázni.
    nem hittem hogy ez ilyen lesz. ez nem rpg, hanem új műfaj
    szerepjáték-stratégia.
  • watto
    Nem kell, csak a mágia pontodat erőnek számytja armoroknál pl , szal simán használhatod a fegyvereket meg a nagy vas lemez páncélzatokat.
    Nekem is ARcane warriorom van, nagyon durván aprítok :D

De sajna elakadtam (bocs hogy megint beyrom) #3144 :D
  • Kandurex
    Egyébként az Arcane Warriror szak, hogy működik pontosan? Onnantól fegyverekkel kell tolni vagy mi?
  • Kandurex
    Nehézséggel kapcsolatban..szerintem tökéletes, igaz csak normal -on tolom.

Vérfarkasok, ez úgy egyszerre zúdult a nyakamba...15 sec múlva így nézett ki a banda :D

Mondjuk itt egy pillanatra megijedtem :)

• MaskimXul
    És az egyik questben szerezhetsz olyan kürtöt, amit egy bizonyos helyen megfújva előjön egy sárkány és megtámad :)
  • MaskimXul
    arcane warrior teacher:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az egyik kis szobában van egy kőoltár, mellette a földön meg egy fiola vér. Ha azt megérinted, elindul a mini quest ami az arcane warrior spect tanítja. Ez nem az az oltár, amire vizeskorsót kell rakni a medence mellett, hanem egy másik ugyanazon a szinten, kicsit előbb.
  • MerlinW
    Az aktuálisat.
  • Kandurex
    Milyen sárkány? Az csak egy fattyú kis sárkány volt...a nagyobb kb. 10X akkora..:D