Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
igen, vagy ha már megtörtént a baj, akkor mentés-kikapcs-betöltés-mentés-bekapcs.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Kandurex
Magyarul úgy el kell elindítani a törpös történetet, hogy elõtte inaktiválod az összes DLC -t, majd után megint élesíted.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
set-ben +4 az erõhöz

Mephike
Kérdésem lenne, ha az erdõben az elfeknél összeszedtem a négy részbõl álló páncél szettet, és viselem õket, ad valami pluszt? Csak mert a sisak nem igazán erõs, sokkal jobb van a tatyóban.

wedge31
A két lenyomott sárkány után azt hitem már én vagyok a király egész addig amig össze futottam Gax'Kang nevü démonal szerintem simán übereli a sárkányokat nehézségbe már csak azért is mert nagyon szük helyen kell vele harcolni igy aztán mindenki mindenkinek az utjában van.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Lacee
a tárgyak eltûnése a törpés incidenskor egyébként bug, állítólag a következõ patchben javítják. Addig is, a Bioware oldalán postoltak egy átmeneti megoldást:

We understand that this is frustrating (especially for a dwarf of your noble status), but don't fret! There are steps that you can take to restore your lost items.

* First save your game.
* Next, exit to the main menu and go into the Downloadable Content menu.
* Uncheck all of your active DLC items.
* Load your saved game, being sure to confirm the Force Load option.
* Save your game once more.
* Go back to the Downloadable Content menu and re-check all of your items.
* Load your saved game again.

Performing these steps should restore all of your items except for the Memory Band. While we do not yet have a solution for restoring the Memory Band, our engineers are hard at work on this problem, and we should have a permanent solution for all missing items in place soon.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

böröczk
Én 10-es szinten zúztam le azt a csúnya sárkányt, igaz, nem kevés idõmet rabolta el, de mindenki talpon maradt. -.-"
(mágusom, Wynne, Alistair, Liliana a háttérben ágyútölteléknek)

Kumiho #2179

Az 50%STR+50%DEX az csak a közelharci attack rating esetében igaz (és nem is a teljes értéket fogja felszámolni a program, hanem az alap karakterisztikától eltérõ pontmennyiséget veszi figyelembe, tehát az adott tulajdonságra pakolt pontokat veszi figyelembe).
A távolsági harcban csak a DEX számít 100%-ban (sajna megintcsak nem a teljes érték, hanem az alapon túli, rápakolt pontok) az attack rating terén. A STR semmilyen szinten nem szól bele.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Nem. Csak kapsz 2 extra talent-et (kasztfüggõ hogy mihez jutsz hozzá).

Szerintem is az egyik legjobb elõtörténet ami lejátszható, az a törpe nemesé.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fõleg ha még a férjfogó trükkel élõ csajokkal is elmész egy körre az majd a késõbbiekben ad egy kis plusz feladatot.

Az egyetlen hátránya, hogy ha megvannak a DLC adta cuccok az elején (gyûrûk, csizma, amulettek, a spéci sisak és a hasonló tárgyak amiket mindjárt az elején bead ha aktívak ezek a cuccok), na azt mind el fogod bukni
mikor a tesó miatt lesittelnek és kivágnak a Deep Roads területére megdögleni. Mondjuk lehet hogy Orzammar-ban majd valahogy visszaszerezhetõek lesznek. Mindenesetre a fegyvernökünk és segítõnk viszontlátható lesz majd a késõbbiekben és egész jó extra cuccai is lesznek ha a megfelelõ oldalra állunk az utódlás kérdésében. 😉

MerlinW
Én is végig TPS-ben játszom, csak akkor görgetek ki, ha távol vannak egymástól a srácok és át akarom látni a helyzetet

[merlinw.org]

MerlinW
Meg sem rezdül a szemöldökük.

[merlinw.org]

Ahhoz képest, hogy harcban használhatatlan a TPS nézet én végig abban harcolok és semmi gondom nincs vele. Maximum akkor szoktam kizoomolni ha körülnézek.

Why so serious?

Ha harcosbércen megiszom a flaskát akkor fognak görbén nézni rám társaim?
wedge31
Na ja ,ez nagyon igaz.

MerlinW
Bosszúállók igen csúnyák😊 Gólemmel beálltam védõkör állásba, Macival legyártottam 50 manát, átcuccoltam gyógyítót taktikára, Morrigan és én pedig vertük mint a szõnyeget😊

[merlinw.org]

Kandurex
Ebbõl NAGYON látszik, hogy teljesen használatlan harc alatt a TPS nézet,...leírom nézelõdni, meg mászkálni jó, sõt, nagyon jó...de harcra...

Kandurex
A kétlábú után jön valóban,...hát BUBU még új jövevény, még annyira nem sikerült kitesztelni, erõre és tudásra akkora, mint amibõl visszahozod, tehát, ha caster, akkor pár ranger skillel és nyíllal, ha harcos, akkor meg azokkal.

Egyébként a kétlábú nagyon hasznos skill lesz majd,...húúh...néha akkora mészárlás - robbanás van a képernyõn, hogy öröm nézni.

Kandurex
#5067, #5062

A vérfarkasos erdõben a kis sírok között találsz belõle, minden sírnál egyet, viszont vigyázz, mert bosszúállók õrzik és iszonyat kemények, az utolsó darab maga a vérfarkas tanyán van a varázs kút mögötti ajtó vezet oda, ott meg két õs démon +szellem nyalánkság vár. Így meg lesz a 4. set full. (az erdõben az egyik sírt, csak akkor tudod kirabolni, ha ez utóbbit leverted)

Why so serious?

oh ez megpróbálható még
köszi
wedge31
Egyszerü rendezd ugy a három embered hogy elöször az elsö kettö lap legyen szilárd ezt leirod egy lapra aztán a középsö kettö ezt is feljegyzed végül az utolso kettö ezt is leirod majd ezt a három fázist követed lépésröl-lépésre.

nem tud valaki errõl a részrõl egy videót?
Na még tegnap kipróbáltam, leszedtem azt, ami elvileg mûködik. Aktívnak jelez minden létezõ DLC-t, a Szikla foglya küldi még nem aktív, de az ingame könyvbõl aktívnak, és a menübõl aktívnak jelzi, de úgy olvastam, h az talán még nem is most lesz aktív, hanem késõbb...
A nevek mindegyikben jól vannak írva. Sztetek ez azt mutatja, h akkor fullosan mûködik is? Mi van, ha odaérek az egyik küldihez, és nem lesz jó?

Amúgy meg ezeket a tárgyakat nemtom használjam-e, mert elég csalásnak érzem a játékban. Azért ez így szar, hogy eredetileg senkinek se lehetne meg a teljes dlc szett, mert mindenki máshonnan rendelte elõ, stb...

háát itt most megrekedtem még az 1. szilárda tudom tenni de a 2. nál megáll a tudomány

am kösz teljesen érthetõ a leírás
csak mégis bonyolult 😄
Különc
Mert az nem maga a híd, ha átlátszó az azt mutatja hogy ha arra rálépsz mely részeit építi ki az adott kõ amire állsz. Ahhoz h járható legyen olyan kövekre kell állni, mely 2 részt foglal önmagába, tehát szilárd lesz, nem átlátszó. (Nem tudom érthetõen írtam-e le 8( )
pl. Az egyik kõ mutatja átlátszóan az elsõ kettõ részét a hídnak a második meg a második részét. Mivel az elsõ és a második is átlátszóan mutatja a hidat, így a második hídrészlet járható lesz, de az elsõ nem. Ilyen metódus szerint kell átvinned a fõkarid, de ha elrontod mikor a karakter a hídon van, nem baj, visszateszi a helyére.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

egy "láthatatlan" hídhoz értem ahogy keresem az úrnát hogy lehet átmenni rajta?
rááltam azokra a kövekre ami teljesen elõhozza de nem tudok rálépni
Calver
megoldás: fire resistance a tankon... na meg egy jó healer. nálam is Sten módszeresen kapja az áldást, csak amilyen aranybogárvirág, mindennek ellenáll. tûzgolyó nem borítja fel, a sebzése közel sem viseli meg annyira mint a többieket, és gyakorlatilag inferno-k alatt táncikál módszeresen az ellenfelekkel. hatékony, na <#vigyor1>

(bár h õszinte legyek, ez az a játékstílus, ami szinte minden BioWare játékban tökéletesen mûködik, csak tudni kell hogyan csináld <#vigyor2>)

"The trees move. Do you not see it?"

wedge31
Ez az a mágus kincse küldiért kapod jó cucc de a blood dragon nekem jobban tetszik.

grebber
Ezzel az álomdémonnal megszenvedek rendesen és sajna legtöbb esetben a program az ellenség mert mindig utolsó alaknál exe hibát észlel és leáll 😞

Next PC upgrade: 2022

Calver
nekem annyira nem volt nehéz, igazándiból instant paralysis bomb (fõkarimmal Glyph of Repulsion+Morrigannel Glyph of Paralysis egymásra) elég sok idõre kiüti. ha hozzá mondjuk rátolsz 2 infernot egy hex of affliction-nel kombinálva, akkor már csak azzal lesz gondod, h a kis rohadék berántja a varázslóidat az infernoba, ahol kb 3 másodpercig élnek <#vigyor1>

Nyugis
Kandurex:

Üdv kolléga! honnan van neked az a csonti harcos?? a "kétlábú bomba" utáni skillt használva jön létre? mennyire erõs a csonti?? MESÉLJ!!!!
Nagyon durván jó az a kép amit belinkeltél!
konkrétan irigykedtem a szettedre! 😄

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Calver
legjobb jelenete Redcliffe-ben van, mikor megtalálod a szekrénybe bújt kissrácot... visszamész a tesójához, elõször jutalomként közlöd h csókoljon meg, majd az "egy mosoly is elég lesz" szöveget - erre Morrigan hangzatosan elkezd öklendezni <#vigyor1>
legalább ötször töltöttem vissza és néztem meg újra, iszonyat mekkora poén <#hehe>

Honnan van ? :o

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sokat kell beszelni veluk, igen kell hozza bizonyos elfogadottsag, es van amelyikhez kell valami kivalto esemeny, vagy targy is.
még 1 szer : hogy kaphatok kuldetéseket a csapatom tagjaitol a taborba ? kell hozza egy bizonyos szint az elfogadotségban ? vagy bizonyos idöközönkent adja ?
Én azzal kezdtem, törpe nemessel...csak mivel pajzsosra gyúrtam és untam, újrakezdtem humannal...persze látva, hogy mit mûvelt, meg se fordult a fejemben, hogy Bhelen-nek segítsek utánna Ozamarban >😊

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

I.C.ram
Pick pocketet használja valaki? Érdemes használni/pontot rakni rá?

rugonál melyik tulajdonságokra érdemes pakolni? Közelharcos rugónak mit tanácsoltok, mire gyúrjon?
watto
Azt a juggernaut cuccost hol lehet beszerezni?

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

MaskimXul
XP-t kapsz érte, meg elvileg erõsebbek lesznek a végén, bár az utóbbira még semmilyen bizonyítékot nem találtam.
van vmi hasznom abból ha a táborban a szövetségesek bodozába pakolok dolgokat?
Sir Quno Jedi
Kúva jó. Indítottam a törpe királycsemetét és így volt alkalmam belülrõl megtapasztalni a utódlási mizériát törpééknél (és jobban megismerni a körülményeket, a politikát és azt a tetû kisebbik tesómat, Bhelen-t!) nagyon más törpével, pláne a gõgös herceggel! Kewl nagyon a full good dalish elf után. Nagyon faja a szerepjátékos része!

Árulók vannak ám mindenütt...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MaskimXul
Akaraterõ azt határozza meg, hogy mennyi manád van. Magic (Mágia?) Meg azt, hogy mennyire hatásosak a varázslataid, meg mennyit manát/életerõt tölt vissza egy poti.
Aztán ott vannak a manaregen spellek meg pár tárgy is.

Nekem a mágus karimmal pl megérte inkább Magicre gyúrni mint akaraterõre, hiába kevés a manám, ha egy spell akkorát sebez, hogy nincs szükség másikra.
Ja, szintén a mágia határozza meg, hogy egy mob ellen tud-e állni a varázslatodnak, szóval ha szeretsz sárkányokat lebénítani, akkor ezt növeld az akaraterõ helyett 😊
Kandurex
Imádom ezt a csajt 😄

Bemutatkozik kis családunk új jövevénye, BUBU a csontváz:

Mondjuk elég hülyén fest mellettem full juggernaut cuccban feszítve 😊 Egyébként 12. szinten ebben a cuccban úgy le vertem az elsõ nagy sárkányt...

Flemethet

EGY MAGAMBA, (többieket szarrá harapta 😊) ...hogy öröm volt nézni...szóval bitang jó ez a set páncél.

Jah, és a harcos bérc még én is hanyagoltam az izometrikus nézetet annyira szép.

Kandurex
jah, így ok, már meg is van 😊

pluhi
Hát nemtom milyen formula mentén növeli ezt a mágia, de nálam Wynnek olyan 40-es akaratereje van és így is inná a potit, mint a vizet. 1-2 fenntartott cucc, a szokásos örzõ glyph/regen/heal/mass heal/stamina töltikék pár védõvari, és hopp OOM. A kis poti meg tölt neki vagy 20%-ot. Momentán nem tudom elképzelni, hogy alap akaraterõvel elég legyen a mana. Igy meg kellenek a nagyobb piák, amik viszik a pénzt szépen.
MaskimXul
Elég a kicsi gyógyital is, ha kiszámolod, jobban kijössz anyagilag ha csak azokat gyártod. Azt hiszem a magic tulajdonság befolyásolja, hogy mennyit gyógyít rajtad egy lötty, érdemes oda is rakni pár pontot.
MaskimXul
Nyilván nem szó szerint végtelen, de annyira nem is drága.
99 Elfroot kb 1 arany, lyrium dust szintén, üres üvegek detto.
Durván 5 aranyba kerül 99 lesser lyrium + 99 lesser healing poti, ha ennyit nem engedhetsz meg magadnak, valamit rosszul csinálsz 😊
Igen..ez egy jó kérdés....hiába van fillérekért elfgyökér, ha a rendes gyógyitalhoz a tisztító adalék (asszem ez kell hozzá) 15-20 ezüst, és nekem van 4-5g-m (biztos én csinálom rosszul egyébként, nem is kérdéses).
Azért ma is volt nagy poén, bár kicsit megöli a humort a fordítás...mikor a Vén Tölgyel beszélgettem, és a rímek aránylag igényesen voltak lefordítva...de amikor arról beszél, hogy ha õ rímeket költ, akkor õ egy PoeTREE és ezt valami Költõfá-nak fordították..az kemény 😊

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

pluhi
Annál a harcnál dobtam ki Leliannát és hoztam be Morrigant, azóta nem is tettem vissza. Aki azt a harcot megcsinálja dps mage nélkül, az tud valamit...
MaskimXul: és a végtelen potihoz ki szállitja a végtelen pénzt?