Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
We understand that this is frustrating (especially for a dwarf of your noble status), but don't fret! There are steps that you can take to restore your lost items.
* First save your game.
* Next, exit to the main menu and go into the Downloadable Content menu.
* Uncheck all of your active DLC items.
* Load your saved game, being sure to confirm the Force Load option.
* Save your game once more.
* Go back to the Downloadable Content menu and re-check all of your items.
* Load your saved game again.
Performing these steps should restore all of your items except for the Memory Band. While we do not yet have a solution for restoring the Memory Band, our engineers are hard at work on this problem, and we should have a permanent solution for all missing items in place soon.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(mágusom, Wynne, Alistair, Liliana a háttérben ágyútölteléknek)
Kumiho #2179
A távolsági harcban csak a DEX számít 100%-ban (sajna megintcsak nem a teljes érték, hanem az alapon túli, rápakolt pontok) az attack rating terén. A STR semmilyen szinten nem szól bele.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az egyetlen hátránya, hogy ha megvannak a DLC adta cuccok az elején (gyûrûk, csizma, amulettek, a spéci sisak és a hasonló tárgyak amiket mindjárt az elején bead ha aktívak ezek a cuccok), na azt mind el fogod bukni
[merlinw.org]
Why so serious?
[merlinw.org]
Egyébként a kétlábú nagyon hasznos skill lesz majd,...húúh...néha akkora mészárlás - robbanás van a képernyõn, hogy öröm nézni.
A vérfarkasos erdõben a kis sírok között találsz belõle, minden sírnál egyet, viszont vigyázz, mert bosszúállók õrzik és iszonyat kemények, az utolsó darab maga a vérfarkas tanyán van a varázs kút mögötti ajtó vezet oda, ott meg két õs démon +szellem nyalánkság vár. Így meg lesz a 4. set full. (az erdõben az egyik sírt, csak akkor tudod kirabolni, ha ez utóbbit leverted)
köszi
A nevek mindegyikben jól vannak írva. Sztetek ez azt mutatja, h akkor fullosan mûködik is? Mi van, ha odaérek az egyik küldihez, és nem lesz jó?
Amúgy meg ezeket a tárgyakat nemtom használjam-e, mert elég csalásnak érzem a játékban. Azért ez így szar, hogy eredetileg senkinek se lehetne meg a teljes dlc szett, mert mindenki máshonnan rendelte elõ, stb...
am kösz teljesen érthetõ a leírás
csak mégis bonyolult 😄
pl. Az egyik kõ mutatja átlátszóan az elsõ kettõ részét a hídnak a második meg a második részét. Mivel az elsõ és a második is átlátszóan mutatja a hidat, így a második hídrészlet járható lesz, de az elsõ nem. Ilyen metódus szerint kell átvinned a fõkarid, de ha elrontod mikor a karakter a hídon van, nem baj, visszateszi a helyére.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
rááltam azokra a kövekre ami teljesen elõhozza de nem tudok rálépni
(bár h õszinte legyek, ez az a játékstílus, ami szinte minden BioWare játékban tökéletesen mûködik, csak tudni kell hogyan csináld <#vigyor2>#vigyor2>)
"The trees move. Do you not see it?"
Next PC upgrade: 2022
Üdv kolléga! honnan van neked az a csonti harcos?? a "kétlábú bomba" utáni skillt használva jön létre? mennyire erõs a csonti?? MESÉLJ!!!!
Nagyon durván jó az a kép amit belinkeltél!
konkrétan irigykedtem a szettedre! 😄
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
legalább ötször töltöttem vissza és néztem meg újra, iszonyat mekkora poén <#hehe>#hehe>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
rugonál melyik tulajdonságokra érdemes pakolni? Közelharcos rugónak mit tanácsoltok, mire gyúrjon?
Árulók vannak ám mindenütt...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Aztán ott vannak a manaregen spellek meg pár tárgy is.
Nekem a mágus karimmal pl megérte inkább Magicre gyúrni mint akaraterõre, hiába kevés a manám, ha egy spell akkorát sebez, hogy nincs szükség másikra.
Ja, szintén a mágia határozza meg, hogy egy mob ellen tud-e állni a varázslatodnak, szóval ha szeretsz sárkányokat lebénítani, akkor ezt növeld az akaraterõ helyett 😊
Bemutatkozik kis családunk új jövevénye, BUBU a csontváz:
Mondjuk elég hülyén fest mellettem full juggernaut cuccban feszítve 😊 Egyébként 12. szinten ebben a cuccban úgy le vertem az elsõ nagy sárkányt...
EGY MAGAMBA, (többieket szarrá harapta 😊) ...hogy öröm volt nézni...szóval bitang jó ez a set páncél.
Jah, és a harcos bérc még én is hanyagoltam az izometrikus nézetet annyira szép.
99 Elfroot kb 1 arany, lyrium dust szintén, üres üvegek detto.
Durván 5 aranyba kerül 99 lesser lyrium + 99 lesser healing poti, ha ennyit nem engedhetsz meg magadnak, valamit rosszul csinálsz 😊
Azért ma is volt nagy poén, bár kicsit megöli a humort a fordítás...mikor a Vén Tölgyel beszélgettem, és a rímek aránylag igényesen voltak lefordítva...de amikor arról beszél, hogy ha õ rímeket költ, akkor õ egy PoeTREE és ezt valami Költõfá-nak fordították..az kemény 😊
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...