18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • böröczk
    Nem tudom, láttátok-é már, de ez nagyon durva mod lett,
    alakváltóknak archdemonforma..
  • JethroHUN
    Hogy lett 109 óra? Én minden küldetést megcsináltam ami utamba került, csak a palota kirablása és a körben az a 2 idézős küldi (amúgy azokat h lehet megcsinálni, mikor?) maradt ki.
    63 óra volt. A másodiknak még nem fogtam hozzá lehet h majd most.
  • Különc
    Első: 71 óra (healer mage)
    Második: 55 ó (tank warrior)
    Harmadik: 49 ó (omggigaübermegaroflmao dps rogue)
  • Nos

109 óra és 30 perc

(a kamarás erőd és pala benne volt)
    (pár mellékküldi kimaradt, talán 3-4 azokból amikbe belefutottam)

Kinek meddig tartott az első végigjátszás???
  • Kandurex
    Nekem tetszik, csak a szegélyek zavaróak,
  • JethroHUN
    persze rohadt jól néz ki, csak nem ebben a játékban, DA a tényleg fölösleges. Így CoD-dal gamelni kicsit nagy csalás lenne :D
  • JethroHUN
  • TopGun
    Szerintem ez folosleg, harom monitoron, a harc ugyis "beszukul" a monitor kozepere. Ez nem repulo szimulator, hogy lasd merrol tamad az ellenseg...
  • Sith
    A dps pedig a damage per second.. hmm kb a lényege hogy sebzésre specializált karakter, szóval kicsit le egyszerűsítve a dolgot egy másodperc alatt a legtöbbet sebzi az ellenfélbe
  • wedge31
    Férfi...
  • steweee
    ez a zevran csaj ? leszbi és te kinyítad ! :) hehe
    lehet van benne olyan lehetőség is hogy 3asban.....
    mi az a dps ?
  • SaGa
    Megnézheted, de pontok nélkül, amiért külön kell fizetni, nem tudod letölteni. A játék indítómenüjében ott van a letölthető tartalmak pont, megmutatja, mi az, ami aktív és mi az, ami elérhető.
  • SaGa
    Off

Nem pont így...
    A búcsúcédula a már elhunyt rokonok purgatóriumi szenvedéseit megrövidítő "oklevél". Egy búcsúcédula X év minusz.
    Vehettek maguknak is, de általában a papa, mama, nagyszülők szenvedéseinek megrövidítése volt a cél.
    A purgatórium afféle előszoba a menny felé. Aki nem véglegesen elkárhozott (az ugyanis megy a pokolba) az oda kerül, míg nem vezekli le a földi életben elkövetett bűneit, majd mehet tovább az örök világosságba. Egyébként mindenkinek van, mert az eredendő bűnt mindenkin számonkéri a Teremtő. Ezért kellett pl a szülésznőknek szülés közben szenteltvizet juttatni a szülőcsatornába, hogy a csecsemő, ha meghalna, legalább ne a pokolba, hanem a purgatóriumba kerülhessen. A keresztelőig ugyanis pogány, bár az eredendő bűnön kívül más bűne nincs, mégis a pokolra jut enélkül.

On
  • wedge31
    Szerintem marha jó föleg ha nem ezt a gagyi nézetet mutatnák hanem az izometrikusat amire ki lett találva ez a játék.
  • fixpont
    Semmi ertelme a 2 szelso monitoron csak a taj van.
  • steweee
    azt hogy tudom megnézni hogy milyen dlc-k vannak meg nekem a játékhoz ? ugye nem kell részlteznem hogy t.o.r.r.e.n.t.e nevű nyomozó úr postázta ki az én verziómat :) mert asszerint kellene még kicsit tőtögetni mielőtt elsőnek nekifutok
  • wedge31
    Azért ezt kiprobálnám...

• wedge31
    Kapsz küldetéseket a golemes dlc-ben és ha megveszed a Wardenest ahhoz is.
    Kieg szerintem nem lesz inkább csak dlc-ék ez az új divat lehuzás.
  • FickDeineStory
    Én azt gondoltam, hogy ezekkel a DLC-kel új küldetéseket kapok a játékhoz, de ahogy látom eddig ez egy kicsit item shop-os megoldással működik:)

Mondjuk én azért így előre is remélem, ha teljes mértékben kiakarom játszani a játékot mellék küldetésekkel együtt (gondolom ilyenek is vannak) akkor azért 100-150 óra játék időm lesz:) Persze nem napi 15 órában fogom játszani hanem szerintem max 2-3 (bár ha belefeledkezek:)), de gondolom majd ehez is mint minden BioWare-os játékhoz érkezik majd kiegészítő is remélhetőleg több is.
  • Különc
    Fúdejó vagy
  • JethroHUN
    Off: töriből tanultuk anno, h a középkorban a papa búcsú cédulákat árultak. Instant bűnbocsánat. Pl tyúk lopás 5 cédula, ló lopás 15.
    Érted? :D
  • Különc
    Búcsú? Kitől? Ezt nem értem
  • JethroHUN
    nem, 10 búcsú cédulát kell venned
  • Különc
    Elmondok 10 miatyánkot, akkor megbocsájtasz?
  • MrAndree
    Természetesen nem, csak kellett nekik egy kis plusz bevétel. De a játék alapjáraton nyújt 60-70 órányi szórakozást, nem igazán vesztesz semmit ha nem veszed meg azt a DLC-t.
  • JethroHUN
    Már bocs de szerintem az, mintha wow ért fizetnél havonta. Pénzt adsz azért h a játékban legyen egy a karinak egy jobb cucca.
  • Különc
    Neki se és neked se tartottak pisztolyt a fejedhez hogy vedd/ne vedd meg, felesleges újra lefutni ezeket a köröket, unalmas... Next!
  • wedge31
    Sima játékban is benne van a golemes dlc meg a blood armor + egy pagonyelfgyürü ingame item a CDG-nél és mivel a journeyt is végigtoltam onnan is van három itemem.
  • JethroHUN
    Igen ajaj, mert ez elvről szól, megveszed a gamet mert tetszik, és ha nagyon bejön akkor origiban sokkal jobb polcon tudni. (Mondjuk a DA 10e ft s árával, nem sok) De akkor is ha már fizettél érte még pluszba vegyed a negyed cd-s dolgokat hozzá? amiket fogtak és kivágtak a játékból csakhogy legyen még mit eladni? Azt sem hiszem el h az "alap" játék befejezése után álltak neki dlc-t csinálni.
  • Különc
    Fizettem a Warden's Keepért illetve a pontokért amikért beváltottam, ugye nem ciki? (blood dragon, Shale kódok benne vannak a dobozban)
  • JethroHUN
    Azért mert CE-t vettél. Ahoz já minden.
  • MrAndree
    Minden DLC-m eredeti, ezek közül egyikért kellett fizetnem (kőkemény 7 dollárt, ajaj), a többi ami van az mind a játékhoz járt. Blood Dragon Armor is.
  • wedge31
    Nekem a blood armor kodja is járt az eredeti játékhoz.
  • JethroHUN
    Most úgy igazán, mondjuk meg a frankót, mindenkinek eredeti van, nekem is, csak még bontatlan :) De hányan vettek már bármi dlc-t? Jó Shalet megkapod, de ott a Wardens Keep és a cuccok, pl az Bood Dragon páncél. Kicsit vissza olvasunk lejön h sokaknak megvan ám de gondolom nem fizettetek érte, Csak úgy érdekesség kedvéért. :)
  • MrAndree
    Pontosítsunk, egyelőre egy DLC van amit megvehet mert a Stone Prisoner alapból jár a játékhoz.
  • JethroHUN
    Vannak dlc-k amiket vehetsz meg...
  • Különc
    Itt lévők CSAK eredeti verzióval játszanak, igen magyar a könyv és igen lesznek/vannak DLCk
  • wedge31
    Kőzvetlenül az országgyülés elött kinyirhatod.
  • FickDeineStory
    Aha azt olvastam a cd galaxis oldalán meg egy in game tárgy is jár majd a leírás szerint mondjuk ha a könyv is magyar lesz akkor főleg jó vétel lesz:). Gondolom a jővőben várhatóak lesznek hozzá DLC-k is mint ahogy mostanában annyira divatos dolog ez a játékoknál.

Ti is eredeti verzióval játszatok egyébként?
  • JethroHUN
    A börtönből való szökés annyira megéri? DE kilehet majd nyírni nem? Nála van az egyik legjobb 2h kard.