Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Asszem 16,5 sebzésû, 25 fire res és 6 támadás vagy valami ilyesmi meg 2 socket
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
cikasz: fos kód, amiatt van. A picsányi inventory is azért van, mert még többet töltögetne...
Azt nem tudja valaki mitõl van az, hogy ha minél többet játszom egyfolytában a játékkal annál többet kell várnom ha helyszint várok, hogy betöltse a következõt?
http://www.akciofigura.hu
én destruktív magre gyúrok, sztem absz nem gyenge, táp mint állat
sleepel, földrengéssel, cone of coldal lassítom az ellent, közben tûzgolyókkal meg infernoval iktatok mint állat ha valaki elér a teamig, 1-2 csapás és halott
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
a Falkaanyát gyorsan levertem ne mvolt olyan nehéz de a Blankos rész nehezebb volt számomra de neked könnyebb lesz
Majd linkelek képet a lineupról!
Ja és jöhetne már valami új hivatalos DLC 8(
Boss tipusú szörnyek, mint a Revenant, sose lesznek könnyûek.
Az elsõ faluból mindegy merre indulok tovább? a szerzõdéseket kéne számon kérni. Vagy bárhová megyek, az aktuális szintem szerint vannak a mobok?
War. War never changes.
Why so serious?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a legjobb varázslat, addig allítgatod az emberedid amig az ellenség 1 sorba kerül, lefújid õket miden crit ütés széttör 1 ellenfelet.Meg a stone fist varázslat is gondolom kõökölnek híják magyarul.
May the force serve you well!
Igen megéri mindkétszer ráfizetni(ugyanis asszem a sárkány megölése után dragonhide-od is lesz és abból is készít pár cuccot)
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Valaki tud nekem dobni egy jó TANK taktikát?
"Ranged weapons currently do suboptimal damage" - mi az a suboptimal? Egyik szótár se talál ilyen szót, kifejezést.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Mindenesetre, en sokkal rosszabbra szamitottam, azt hittem max 1, esetleg 2 vegigjatszas fer bele a jatekba, de kellemesen csalodtam, meg ugy is hogy tobbszor jatszom ugyan azt a fajt/kasztot is teljesel magaval ragad a jatek hangulata.
...egyébként most, hogy kezdem ki ismerni a kasztokat, szerintem elég könnyû...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯