Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Ja van egy ilyen superman-es easter eggs szerüség és ott találod ezt az ércet ,brutál jó egykezes vagy kétkezes fegyot lehet belöle kovácsoltatni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Különc
Na én meg nemtom mi ez a meteorérc dolog, lehet kovácsoltatni a játékban vagy mi?

Asszem 16,5 sebzésû, 25 fire res és 6 támadás vagy valami ilyesmi meg 2 socket

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

wedge31
Jobb mint a meteorércböl kovácsolt ? mert az nálam eddig mindent visz.

Különc
Yusaris, egy nagyon jó kétkezes kard sárkányok ellen

Astra nul Trusa (erre emlékszik még valaki ? asszem ezt mondja a Gólem amikor leugrik a lávába)
Megcsináltam, végül csak mûködött, de valami jele lehetett volna, mert ezek szerint mikor másodszor megérintettem, akkor azonnal hibásnak vette a sorrendet. Ekkora hülyeséget! Amúgy egy brutális kétkezes kardot ad, 2 slotos, nevesített. Kár, hogy Stan nincs a csapatomban...

Kandurex
Wyrmling Lair hol található?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nyugis
és mi van akkor ha jó sorrendben nyomkodod õket? mit ad?

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Különc
Odamész közel, rányomsz és NEM TÖRTÉNIK SEMMI! De ez nem baj, csakk csináld meg a sorrendet és jó lesz, hidd el.

Tudom, hogy négy szobor van, a sorrendet is tudom és a naplóban is frissült, hogy a nagyteremben van a küldetés. Villámcsapás a jutalom, de már eluntam, hagyom a francban.

pluhi
A launcherben nyomd be a beállitásokat, Grafika alatt van.
Különc
Nekem is elõfordul ez, de kb 6 óra játék után zavaró xD

Különc
Mûködik az, akkor jó ha nem történik semmi. Asszem a helyes sorrend:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagy terem balról az elsõ, jobb elsõ, középsõ, másik teremben lévõ utolsó

yesname
Mellékesen megjegyzem 4 szobor van és nem csak három 😊 Ennyit súgok.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

pluhi
Nálam semmi baja nem volt, a naplóban benne van mit kell fogdozni, mennie kéne.
cikasz: fos kód, amiatt van. A picsányi inventory is azért van, mert még többet töltögetne...
I.C.ram
Nekem is ez van. fogalmam sincs miért. elején kb 5 másodperc alatt betölti a pályákat, végére már 30 mp körül mozog a töltésidõ.
cikasz
Sziasztok.
Azt nem tudja valaki mitõl van az, hogy ha minél többet játszom egyfolytában a játékkal annál többet kell várnom ha helyszint várok, hogy betöltse a következõt?

http://www.akciofigura.hu

Mindegy, hogy milyen sorrendben, vagy mit csinálok, áramütés a büntetés. Bosszantó, hagyom a francba, remélem hamarosan javítják!

Mágusok tornyában az Elérés házõrzõje quest bugos, nektek sem történik semmi, ha a szobrokat fogdossátok?

na most hogy kezdek bemelegedni a gémbe egyre jobban tetszik, igényes profi munka habár a ad&d szabályrendszert sajnálom

én destruktív magre gyúrok, sztem absz nem gyenge, táp mint állat

sleepel, földrengéssel, cone of coldal lassítom az ellent, közben tûzgolyókkal meg infernoval iktatok mint állat ha valaki elér a teamig, 1-2 csapás és halott

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

oks köszi

a Falkaanyát gyorsan levertem ne mvolt olyan nehéz de a Blankos rész nehezebb volt számomra de neked könnyebb lesz
Különc
Genitivi testvér, neki külön háza van, nézd meg a térképen, szemben a kocsmával van.

Különc
Na újra a falkaanyánál vagyok, második nekifutásra noble warriorral full tankra specializálódva. Én, Alistair(szintén tank) Morrigan, Wynne... Esélye sem volt Falkaanyának, úgy meghalt... De ahogy észrevettem, ez a dual tankos, dps/cc mage és cc/healer mage felállás ultrakemény, a 2 tank ilyen 40-50 között ver + wandok és a spellek...
Majd linkelek képet a lineupról!

Ja és jöhetne már valami új hivatalos DLC 8(

valakit megkéne keresen a hamvak miatt Denerimbe azt mondják hogy a Mágus torony közelébe levõ kocsmába van nah oda bementem de a csapos nem mondott semmit innentõl merre ? (már kínomba a törpök is a szövetségeseim)
pluhi
Minden területnek megvan a minimum és maximum szintje, ha a kettõ közötti szintû partival mész be, igazodnak a szörny szintek. Emellett a szörnytipusoknál is megvan ugyanez, és ez erõsebb feltétel. Tehát egy patkány mindenhol gyengusz lesz. Fontos, hogy az igazitás az elsõ belépéskor megy végbe és tárolódik. Ha otthagyod õket és késõbb visszajössz, könnyebb dolgod lesz.
Boss tipusú szörnyek, mint a Revenant, sose lesznek könnyûek.
wedge31
A mágus torony a legcélszerübb Wynne miatt.

a dead trenches-t keresem, de egy ideje csak összevissza rohangálok, meg tudná nekem mondani valaki hogy pontosan merre kell mennem?
shaba23
van valami ötlet arra, hogy ha kizsebelek valakit, akkor általában mi az amit szerzek? mert 60%-ban olyan cucc, amibõl valószínûleg már van nálam, mivel ha idõrendbe rakom se jelzi ki. És nem pénz, mert azt kiírja. Egyébként vicces, hogy így 7. szinten a 2 legjobb cuccomat úgy szereztem, hogy az egyiket a kutya találta (egy staff), a másikat meg "zsebtolvajkodtam" és egy crossbow. Megéri az árusokat kirabolni😊

Az elsõ faluból mindegy merre indulok tovább? a szerzõdéseket kéne számon kérni. Vagy bárhová megyek, az aktuális szintem szerint vannak a mobok?
Hali! Anno magyar feliratos verziót telepítettem fel, meg lehet változtatni utólag angolra? Reinstall nélkül gondoltam... Sajna a magyar felirat néha elég fura...

War. War never changes.

Cone of cold a leghasznosabb varázslat nagy tömegek ellen, olyan szépen befagyasztok vele néha 5-6 dögöt egyszerre, hogy öröm nézni.

Why so serious?

BEAST
az elso ket set nem valtozik, csak a 3. az pedig a penztol fuggoen adja pluszba a staminat

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Azt tudom, adott 70% fire rest, és 4 dext. Csak hogy ezek megmaradnak, és a mellé jön stamina, vagy csak stamina lesz?

BEAST
ha kifizeted a 30 aranyat a ket drake scale armorert, akkor a 3. armor amit a dragon scalebol csinal ad egy halom staminat meg stamina regent, ha nem fizetsz akkor csak fire rest ad.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Ron Ragm
Kétkezesen dual-wieldet értek, nem kétkezes fegyvereket.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
Kétkezes rouge közelharcos az elején elég esetlenke, de késõbb normális felszereléssel iszonyat táp lesz.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Fireball nincs ? Ám fagy az jó pedig. Morrigan pl egész powás, nem tudom megvan-e már. Van jópár cc skillje amivel ki tud iktatni bizonyos ideig pár ellenfelet/társat 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

a cone of cold (fagykúp iszonyat hülyén hangzik)
a legjobb varázslat, addig allítgatod az emberedid amig az ellenség 1 sorba kerül, lefújid õket miden crit ütés széttör 1 ellenfelet.Meg a stone fist varázslat is gondolom kõökölnek híják magyarul.

May the force serve you well!

Sajna a tankom sem bírja éppen túl jól dolgokat. A varázslónéni a fagykúpjával meg nem túl effektív. Jobbat annál meg eddig nem sikerült szereznem 😞
jó neked hogy vissza tudsz tölteni csinálnám én is azt
robotnyk
suboptimal, lol nyelvezet 😄
Gnome
sub-alatt optimal-normális....azaz a távolsági fegyverek a tervezettnél alacsonyabban sebeznek, magyarul elrontották õket...majd kijavítják..

Igen megéri mindkétszer ráfizetni(ugyanis asszem a sárkány megölése után dragonhide-od is lesz és abból is készít pár cuccot)

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Kevesebbet sebez mint kéne (optimális alatt van). De a patch javítja ha jól tudom.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Van az a quest, hol a kovács Dragon Scalebõl csinál armort. Ott megéri 20 aranyat ráfizetni? Úgy mennyivel lesz jobb az armor?

Valaki tud nekem dobni egy jó TANK taktikát?

"Ranged weapons currently do suboptimal damage" - mi az a suboptimal? Egyik szótár se talál ilyen szót, kifejezést.

Gnome
Köszi, h elõre szóltál...visszatöltöttem Anvil bejáratához és lekaptam Stenrõl mindent és rápakoltam( mindkettõ berserker szal nagyon nagy különbség nem lesz + Gólem is megmarad:])

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

BEAST
A jatek mindig a "nehezebb" reszek elott ment magatol. ;p

jah K**va jó benne amikor nem kell ment amikor meg kell elfeleht a játék magától menteni
BEAST
Ugyan ezt tapasztalom en is :/ Elso vegigjatszasra is warrior/melee csapattal hadakoztam, es ahhoz kepest hogy normalon jatszottam, a High Dragon es a Broodmother is elegge megizzasztott. Viszont most hogy mar harmadjara, negyedjere jatszom, jobban odafigyelek a kulonbozo codex bejegyzesekre, a helyszineket is jobban atkutatom (peldaul kutyaval) es igy mire eljutok az addig neheznek mondhato helyszinekre annyira "tapos" lesz a csapatom, hogy nem gond, meg nightmaren sem. Pedig most meg csak nem is imba mage karakterrel jatszom 😄

Mindenesetre, en sokkal rosszabbra szamitottam, azt hittem max 1, esetleg 2 vegigjatszas fer bele a jatekba, de kellemesen csalodtam, meg ugy is hogy tobbszor jatszom ugyan azt a fajt/kasztot is teljesel magaval ragad a jatek hangulata.

Kandurex
Ez a szép ebbe a játékba..HOGY NEHÉZ is tud lenni <#eljen><#eljen><#eljen>

...egyébként most, hogy kezdem ki ismerni a kasztokat, szerintem elég könnyû...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

a jó büdös életbe hogy a mentés ilyen fos nem tudok vissza menn ia csapat váalsztáshoz mert inkább kezdeném elörõl a pályát mert már vagy 60x kezdem elörõl ezt a fos részt tököm teli van ezzel nagy nehez majdnem levertem Balnkat vagy kit erre Wynn lassan gyógyított pibe
MerlinW
Majd késõbb csatlakozik, mikor keresned kell a feledhetetlent.

[merlinw.org]