18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • offkorzreg
    sajnos nem,valami hülye gyűrű volt benne,semmi érdekes,azt már néztem.de mondom a sisak nem is kell,úgyse viselném,met nem tetszik.kesztyű meg cipő kell csak
  • Sith
    Mondjuk én nem öltem meg de anno ott volt egy fatönk és abban valami lyuk, amikor meg akartam nézni mindig jött az öreg hogy hagyjam abba, esetleg ott nézd meg hátha ott tartotta az érdekességeket
  • offkorzreg
    valaki tudna segíteni nekem? az Ancient Elven Armort settet keresem.az armor megvan,plate ,boots kellene végülis,a vén bolondtól meg már nem tudom megszerezni a sisakot rájöttem,ki akartam nyirni egyszer,mert buzi volt,mostmeg már nincs semmi funkció,szal buktam,csizma meg kesztyű kéne csak.ezeket hol találom és mikortól lehet?
  • Fenrir
    Valamit nagyon elronthattál mert én sehol sem futottam bele igazán kemény harcba, talán csak Falka Anyánál (jájj, le van fordítva) volt kissé mikro menedzsmentes mert ott nem lehetett autón hagyni a társakat.

Amúgy meg eléggé laza a harc, nem igazán volt gond vele sehol sem.
  • MrAndree
    Na azért a sárkánypikkely és az abból kovácsolt páncél igencsak hasznos.
  • Rudaj
    Igen a sárkány az ellenség. 15-16-os szinten már lazán ölhető. Kapsz egy csomó cuccot persze egyik se ér fabatkát se. De amúgy is a presztízs miatt kell kinyírnyi.
  • Kandurex
    rossz taktika, félre fejlesztett csapat...
  • Csibusz
    Hellóka, megöltem a Leonidász féle harcost a barlangban, ahol a szent hamvakat kell visszaszerezni.. és megvan a kürtje.. belefújtam és ugye a sárkány megtámadott.. most akkor ő nem barát hanem ellenség? pedig kezdtem reménykedni hő lesz az új házi kedvencem xD
  • rexsimus
    Kapcsold ki az auto mozgást! ( a profilok alatt a kéz vagy futó emberke)
  • Tomi13
    Sziasztok

Átlagos szinten játszom a játékkal azonban már az elején mikor a jelzőtüzet kéne meggyújtani a toronyban elakadtam.Egyszerűen nem bírom a csapatommal kitisztítani az egyik termet mert állandóan meghal mindenki.Próbálom hogy a csapattagoknak külöm adok utasításokat,mint anno a baldur's gateben,de össze-vissza rohangálnak és 1 perc alatt leszedik őket.Van vmi ötletetek mit csinálhatok rosszul?
  • Különc
    Miért kell több idő? Max ha egy sárga nevű vagy elite(boss) ellen harcolsz, akkor lehetnek fennakadások, többinél mint kés a vajon (partyfüggő persze)
  • Tomy Lee
    Normal.Másodszorra is az lesz.Nem tudok több időt szánni a játékra hard fokozat meg kipróbáltam sokkal több időt vesz igénybe és nincs is semmi értelme neki..
  • Különc
    Engem az zavar, hogy ha hamarabb állítod le a harcot, minthogy combatba kerülsz, akkor nem mindig csinálják meg azt amit beadsz nekik. A másik, ha egérrel irányítod a karaktert és mondjuk néha sík ideg vagy (mint néha én) és többször kattintasz egy ellenfélre/területre, akkor akadozik a mozgása a karakternek, nem folyamatos.
  • Kandurex
    Normal,..mind2x, csak más felállásban, döntésekkel
  • Különc
    Legnehezebben, mint mindent
  • FickDeineStory
    Azt tudom, igen, de arra gondoltam, hogy Nemes mellé még bejöhetett volna mondjuk a paraszt is ha már az elfeknél és törpéknél is két lehetőség van
  • MrAndree
    Mágussal is lehetsz ember.
  • FickDeineStory
    Na azt hiszem kiváló vétel volt ez a játék. Őszintén megmondom nem tudom mikor merültem bele ennyire single player játékba. Szinte minden elem úgy tökéletes, ahogy van imádom, hogy rengeteg lehetőség közül lehet választani mind a pár beszédben, mind a harcban. Tudom játszani a játékot max grafikán úgy hogy közbe a Lineage 2-be még piacolni is tudok. Csodás játék lett.

Mondjuk a karakter szerkesztőbe azért éppen 1 kicsit lehetett volna javítani például az arc szerkesztés néha elég érdekes volt, illetve amit még jó lett volna ha lehetett volna választani, hogy ne csak Nemes Emberként tudjak az ember fajjal kezdeni.
    Férfi, Ember, Szerencsevadász, Nemes lettem végül a választott karakterem. Rémálom szinten.

Egyébként ti milyen nehézségi szinten kezdtetek el játszani?
  • Calver
    kamerakezeléssel szopás csak Denerimben volt nálam kis sikátorokban, parancsokat pedig akkor nem fogadja el, mikor még épphogy elkezdődött a harc, és még nem rántották elő a fegyverüket a karakterek. fagyás van néha nálam is, de nem olyan mértékben, hogy különösebben zavaró lenne.
  • MerlinW
    kamera: használd az egérgörgőt
    parancsok: használd a space-t. Minden elsőre elvégez, ha jól csinálod
    fagyás: 2x játszottam végig, most játszom harmadszorra, egyszer sem fagyott még.
  • DeDy
    Üdv.
    Csak nálam ilyen eszméletlen bugos game? tele van kamerakezelés hibával, van hogy egyszer csak felemelkedik az egekbe és onnan követi a karaktert de nem látni már mert annyira kicsi, akkor másik bug, néha nem veszi be a parancsokat a karakter hiába nyomom hogy támadjon vagy igya meg a gyógyitalt stb, meg se moccan kb 2-3x kell kiadni a parancsot, de ami a legzavaróbb hogy kb 10-15 perc játék után fagy, kezdeteben bírta egy órát is és az még alap verzió volt, ez most 1.01b patches. Van valaki akinek ennyit fagy? Illetve valami tipp rá? Valaki 1x mondta lehet az Xfire miatt de ha semmi nem fut a háttárbe se x-fire se fraps akkor is fagy...:(
  • MerlinW
    Esetleg használhatnád Google-t...

patch 1.01b
  • Jockey
    hali
    egy kerdes
    feltelepitettem az eredeti jatekot, honnan tudok leszedni pecst hozza vagy van mar egyaltalan pecs magyar verziohoz?
  • Micsu
    közben rájöttem hogy a vége fele zsellér éjfattyak is jönnek ellenem
  • Micsu
    az miért van hogy a gyengébb éjfattyak mint pl csesztve, csorlák azonnal meghalnak ha halálfelhőt varázsolok és belemásznak?
  • MrAndree
    Bizony, egy lethality-s rogue kifejezetten hasznos, főleg ha ládát is nyitsz vele, ahhoz úgyis cunning kell. Tőrrel 50 körül döfök most hátba, ehhez jönnek még az enhchantok (+5 jég, tűz és electricity), keményebb vagyok mint Alistair... :)
  • torma1
    Akkor te csináltad! :)
  • robotnyk
    köszi.
  • MerlinW
  • torma1
    Szia!

Ezt a Pakkot te csináltad?
  • böröczk
    cunningot azért is érdemes amúgy emelgetni, mert egy skillel erő helyett módosítóként szolgál, ami azért nem rossz..
  • MerlinW
    Mozgás közben hatásos leginkább, de itt is látszanak a tárgyak texturái. Feldobtam a 4096-os LOD-ot és a páncéltexturákat is, így végre nincs a Blood Dragon armor sisakján piros izé. Valamint szépen kivehetők a vésetek is rajta.
  • Különc
    Háát...
  • MerlinW

• Tomy Lee
    Vagy flemeth-nél is van a szobor mellett
  • MerlinW
    Ott van az, táborban nyomd tab-ot. Ott ül egy kidőlt fán.
  • [HUN]Crassus
    hmm felraktam a talent varjút:P ki is rja,hogy telepítve van mégsem találok sehol a táborban:P mit hagytam ki?
  • MerlinW
    Nexuson pl
  • robotnyk
    képek? :p
  • MerlinW
    Feldobtam a HD texture pakkot. Nagyon fincsi lett:) ~2GB HQ anyag:)