Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
ezért kell Winnikét messze tárolni ( õbénasága borzadály lelianával együtt ), nekem 10-es szinten sikerült óra küzdés után kinyúvasztani.

Kumiho #2179

XenHai
Láttam fönt a ki írást!
De az Arcane Warrior q line honnan indul?
Ja igen...

Ha románcban vagyok valakivel az látszik a párbeszédeken vagy egyszer csak lefekszünk Leiannával ha már 100 az elfogadottság? Vannak ilyenkor extra párbeszédek?

Pl Lianával csak barátok maradtunk szóval a párbeszédek csak átlagosak voltak.
Megjött a Stratégiai Útmutató. Annyi mindent kihagytam ahogy olvasom szóval inkább elkezdem egy hõs ember templarral újból. Még csak 2 fõküldetést csináltam meg szóval még a java hátra van úgyis. 😊 Most jobban ki fogom élvezni. 😊
Bazeee ezen feküdtem 😄

Oghren: Szóval .... te és a szürke kamarás ?
Morrigan: Alaisterre gondolsz ?
Oghren: Az egyáltalán a nõket szereti ?
Morrigan: Hát ez még mindig vitatott téma...
Oghren: Tehát akkor te és a szürke kamarás hehe
Morrigan: Akarsz is kérdezni valamit vagy csak bámulsz és nyáladzol ?
Oghren: Csak OLDSTYLE, bámulok és nyáladzok!

BESÍTRAM BAZE <#taps>

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

wedge31
A táborban van a dilis törpe büvölö ö beteszi a runákat.
Szakosodni meg ugy tudsz hogy elolvasod a banner alati linket és vagy veszel vagy valakitöl tanulsz.

Flemethnek is vége ,sokkal nehezebb volt mint az elözö mivel kb a felénél kinyirta Wynnt és miota ö benn van a partyban nem sok potion van nálam de szerencsére az a melák Sten végigbirta talpon.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kérdésem: hogyan kell a rúnaköveket, vagy miket beleaplikálni a fegyver üres négyzetébe? plusz hogy tudok szakosoni ? elvileg a 7.-edik szint után lehetne, de nem jöttbe...
Ezaz, gyorsabban tudom elõkapni a staffomat 😄
Ám olyant lehet h staff helyén marad én meg kézzel varázsolok ? Néha sikerül ha gyors space+skill-t nyomok. De utána mindig elõveszi :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nyugodtan megveheted Boxra, teljesen rendben van a verzio, de ha valaszthatsz, akkor inkabb PC.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Calver
illetve... +4 dex, nem csak +3.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
vigasztaljon, hogyha szorgalmas vagy, ennyi +statot tudsz összekapni:
Strength +4
Dexterity +3
Willpower +4
Magic +2
Cunning +5
Constitution +2

Calver
szerencsére újra végig lehet menni a területeken miután végeztél és kinyitogathatod az összes ládát... egyéb esetben én is szívnék tolvaj nélkül. mert nincs az az isten hogy az õrültet vagy a fartúrót magammal viszem a csapatban az tuti <#vigyor1>

wedge31: nálam is, csak Oghren még gyenge, Alistar helyett Sten a tankom (indomitable! egyik legtáposabb képesség esküszöm), Shale (a.k.a. Pala) még nincs meg, kutyus meg Leliana meg kevés lett volna oda. nagyon-nagyon kevés. szóval maradt a kis hominger. bár a kivégzése kétségtelenül mókás.

MerlinW
azért 5x2, a belsõ kört kell újrajárni.

[merlinw.org]

Nekem is de az én karakterem csaj így kevésbé sokkolt a dolog. 😊

Why so serious?

De azokat utána újból végig kell járni nem ? (én legalábbis balról kezdtem és így az utolsón lett meg fire form, szal ... 😄)

MerlinW
5 helyszín 2x, 3 rövid és egy utolsó középen. Hosszú, nekem ez a quest a kedvencem. Hasznos is, kapsz soksok TP-t.

[merlinw.org]

nekem tetszett és hosszú

May the force serve you well!

Van egy olyan érzésem, hogy a 100%-os végigjátszásba benne vannak a soron következõ DLC is
Na végigvittem! Izzítom a következõ karimat <#taps>
Ez az álom rész hosszú ? Mert qrvára undorító :s

wedge31
Felajánlotta hogy megeröszakolhatom...<#wilting>

Miért, csak nem bepróbálkozott? 😊

Why so serious?

3 mágussal nem próbáltam még, elvagyok kettõvel, meg kell Leliana ládákat nyitogatni.

Why so serious?

wedge31
Én most Palát viszem hozzá Zevran nálam tiltó listán van...<#nevetes1>

Calver
akkor is jó ha mágus a fõkaraktered, remekül kiegészítik egymást <#nyes> én spec kapásból 3 mágussal tolom, eddig egy harc volt hardon ami kicsit is megizzasztott, és az is azért, mert Morrigan helyett Zevran-t kellett használnom.
avagy Flemeth

Két mágus elég alap szerintem. Egyik Wynne a heal miatt, másik meg vagy Morrigan vagy pedig Te, támadó varázslatokkal. Ezen kívül kell egy tank (nálam õ Alistair), illetve Liliana-t hordom még, harcban éppen csak, hogy hasznos, de legalább ritkán csapják le mert íjász, és nyitja a ládákat. Így normalon nem sok gondom van, vannak keményebb csaták de még nem nagyon volt olyan amit legkésõbb harmadszorra ne nyertem volna meg.

Why so serious?

wedge31
Az biztos én Morrigen,Wynne ,Sten partyval megyek miota a rogue karim tud öregmedvét idézni elég light minden harc.

egesz játék
még sosem kellent ennyiszer visszatöltenem
volt, hogy egy harcot 10x le kellent nyomni mire összejött
lehet, hogy nem jó felé indultam
2 mágussal könnyebb sokkal

wedge31
Megyek meglátogatom Morrigan muterját ugy is benne vagyok ,remélem kapok valami extrát töle ha lapátra teszem a vén sárkányt.

Morrigan akkor jó ha a karaktered nem mágus. Ha mágusod van akkor Wynne-t érdemes vinni a heal miatt.

Why so serious?

MerlinW
lvl15 alatt tud nehéz lenni a játék. Utána már hentelõs😊

[merlinw.org]

Calver
Wynne jobb nála, de azt azért közel sem állítanám h Morrigan gyenge lenne. egyszer ugye mágus, ezzel kb a karakterek 90%-át beelõzi szvsz, valamint elég jól vannak elosztva a pontjai, csak be kell fejezni a sorokat, és igencsak táp képességeket kap. egyedül a specializációja az amit semmit nem ér gyakorlatilag, de mágusként kifejezetten hasznos... plusz õ a legviccesebb figura az összes karakter közül <#vigyor1>

wedge31
Ugy az egész játék vagy a sárkány ?

lol te nem vagy normális
még normálon is tök nehéz 😛

És nemtom ki olyan, hogy képes anélkül is elkezdeni...
Akkor se teljes értékû anélkül a játék, én anélkül tuti nem játszom végig...

wedge31
Lv15-ön kinyirtam az elsö sárkányt / urnás küldi / másodjára sikerült hardon ,nehezebre számitotam lehet hogy alacsonyabb szinten kelet volna idejönni...<#hehe>

böröczk
Minek? Varázslóval vagy, gyenge mint a harmat, fölösleges.

Kumiho #2179

Pszt, csak így magunk között szólva, ami nincs benne a "csomagban", az egy kb 40 percet kitevõ sidequest a nagyjából 80 órából.

TDC Geronimo
:dd najó

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ja, meg kifizetsz 10ezret egy fél játékért, amibe még külön veheted a tartalmat...Ha meg nem veszed meg, keresgélheted a neten a sok hülyeséget hozzá...

"Gondolom ez nem üti meg azt a szintet."
Ha belegondolsz, rájössz, ez hülyeség, mert itt mindenki az ellenkezõjét fogja mondani. Én személy szerint a sci-fit jobban szeretem, és egy rpg-t se játszottam még végig...
De egyenlõre érdekel ez a játék, bár még nem nagyon játszottam vele, mert szarakodni kell a DLC-kkel az EA hülye üzletpolitikája miatt.
Hú, de utálom az EA-t...

TDC Geronimo
Mindenképp pcre vedd meg. Izometrikus nézet, jobb graf, nehezebb a játék így több a kihívás, jobb irányítás/UI stb.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sziasztok!Csak azt szeretném megtudni hogy érdemes-e megvenni ezt a játékot xbox360-ra?Az rpg játékok nincsenek túl játszhatóan megírva xboxra és meglehetõsen hiányosak.Nekem a bemutató nagyon tetszik meg a játék se tünik túl rossznak.Igazából a hangulata érdekel.Nekem a mass effect nagyon tetszik.Gondolom ez nem üti meg azt a szintet.
MaskimXul
Nem kötelezõ használni. Én is csak a második végigjátszással párhuzamosan csináltam pár próba karit, arra jó, megbízhatóbb, mint a konzolos cheat.
nyirog
hy, megvettem a gémet eredetibe és nem értem h minek van benne 2 dvd annak tudatában h mindkettõn a játék van...

XenHai
Ezekkel megölöd a game értelmét :S
pluhi
Akit érdekel, itt talál kivesézést az STR/CUN rogue témában:

http://daforums.bioware.com/forums/viewtopic.html?topic=706563&forum=135&sp=0
Mert megmutatták. Ejnye, te.

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

Nyugis
megtaláltam, Itt van:

http://dragonage.gulbsoft.org/doku.php/

Itt menj arra, hogy Puzzle és ott lesz ez. Azon belül képek és videók is a segítségedre állnak. 😉

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Nyugis
sziasztok!

a "MÉRCE" nevû próbánál fent a hegyen hogy kell úgy elosztani a csapatomat hogy átjussak a hídon? tudna valaki beszúrni egy képet, vagy leírást vagy bármit?

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/