18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#7640 Min a lv15, addig ne menj oda, Redcliffet kell utoljára hagyni. -
#7639 Hali sziasztok.
Létezik valahol, korrekt s általánosságban egészen jól működő taktika a játékhoz, mert éppenséggel Redcliff várában 8 ellen esélytelen vagyok, még akkor is, ha leveszem könnyűre a játék nehézségi fokát...
-
#7638 Még filóba:
Kellenek a rossz döntések, a jó döntések ösvényén haladva egy versenyfutás az egész.
Az állatok közt az dug meg egy csorda nőstényt, aki erős, ügyes szép a szőre.
Jelenleg az emberek közt szinte bármilyen (emberi) létezési formát hajlandóak vagyunk megtartani, mert nem vállaljuk fel a döntés terhét.
Ezzel viszont versenyfutásra késztetjük magunk, aminek a végén vagy sikerül még kilebegni a testünkből mielőtt az egy rissz-rossz vicc leszünk, vagy nem.
Sokszor egy 'rossz' döntés nagyban szolgálja a jót, míg egy jó döntés métereket bök a szakadék felé.
Hálás is lennék ha egy kitalált világban nem kellene jó döntéseket hozni ahhoz hogy azt lássuk hogy a világ megmentődött...
A jó támogatása születhet gyáva, vagy éppen álságos szándékból is...vagy legtöbbször pl. butaságból.
Kár lenne ebbe a világba is belevinni a 'jóról' alkotott képünket,...szvsz ha lehet logikusan kell cselekedni és kész. :) -
steweee #7637 én épp azzal jáccom otthon nagy monitorom, említett wd moddal. nagyon jó így. viszont mi az a tutu mod ? bármilyen upgrade érdekel, mert iszonyat jó játék, de ennyi idő után ha végigjáccom akkor csak 1x fogom. még vár rám a wizardry 8 is :) -
SaGa #7636 Filozófia on
Ebben a játékban - végre - mindenki eldöntheti, hogy kit-mit tart "gonosznak2 és kit-mit "jónak", nem a készítők áltel elfogadott, előre programozott világképet kell magunkénak vallanunk. Ritka az bilyen szerepjáték.
Saját szempontjait átgondolva, bármelyik szereplő cselekedeti jók, érhetőek, számára az egyedül üdvözítőek és mindazok, akik ellene vannak gonoszak. Az élet is így működik. Mindenkinek tökéletes oka és magyarázata van bármely cselekedetére.
Azon, hogy melyikünk kit-mit tart jónak vagy gonosznak a játékban jól el lehet vitatkozni, de értelmetlen, Ki-ki a sajéát személyiségéből vezeti le a dolgokat, íy az itt erről folytatott vita csupán egy dologra jó: megismerhetjük a véleményeket ütköztető nickek mögötti ember belső mozgatórugóit...
Filozófia off -
#7635 miröl van szó, hogy lehet hozzáférni? mert nekem semmi plusz item nem jött viszont hivatalos forumon is mindenki irja hogy kaptak valami bököt -
#7634 Az elért Vívmányokat pontosan hol lehet megnézni? -
#7633 Túl egyszerű, sőt meglehetősen primitív módja a dlc itemek "átadásának", hogy csak egyszerűen ott lesz az investoryban a tárgy.
Egy fokkal jobb megoldás, hogy kereskedőtől lehet megvenni, így legalább annyit ki tudnak védeni, hogy kezdőként ne egy félisten szaladgáljon az éjfattyúk között.
Normálisabb dlc-k küldetésekhez adják az itemeket (loot, vagy jutalom) - a harcobérci túrán, vagy Pala "beüzemelő" akciója során megszerzett tárgyaknak valahogy jobban lehet örülni, mint, ha csak a játékos nagyába szórják azokat.
A Penge valóban hasznos kis bicska, de a Harcosbércen megszerezhető mágusbot se gyenge (+25% jégsebés), nem csak szerencsevadászoknak kedveskednek a dlc-k.
-
#7632 Én kipróbálom mit tud a kicsike -
MrAndree #7631 Kaptam. De kicsit csalásnak érzem, hogy csak úgy bebasz az inventory-ba ingyen egy ilyen fasza tőrt. Szóval eladtam. -
#7630 Ti is kaptatok egy új itemet DLCként? A penge, kis tőr 2 sockettel, nem tűnik rossznak, kár hogy otthon van a második szerencsevadász karim, most vigyem ki háromszor szerencsevadásszal? -
#7629 jó,csak volt egy másik ilyen karid is,valószínűsítem hogy akkor újat kezdtél azóta -
MrAndree #7628 Na igen, van egy olyan érzésem, hogy lesz még egy-két nézeteltérésünk vele és népes famíliájával. :) -
#7627 csak a torz fejét kikupáltam, arc, orr, száj, szem módosítás -
#7626 Őtet nem bántjuk, jó punci -
#7625 Fekusz Morrigan, rofl -
#7624 Ha rajtam múlik, második részben a lányát is kinyírom (ki tudja, hanyadikat) : D -
#7623 nem a portrét, morrigan modellt átformáltam, oszt csókolom (presetben)
ezeket az epikus részeket szeretem, Mágus forma XD
-
#7622 ízlések és pofonok, én a második részt közel sem szerettem annyira, viszont az első sztori és karakterek miatt nálam minden idők legjobb játékának számít, és bizony a trónjáról több mint 10 év alatt semmi sem tudta letaszítani -
Macros #7621 Akkor félbehagytam a munkát... :) thx -
fixpont #7620 Ha jol emlekszem akkor ott megjelennek emberkek 4 ponton, azokat ha megolod, akkor mogotte aktiv lesz egy kapcsolo amit ha megfogsz akkor belelo az ullobe egy valami tuzgombot, ezt kell megcsinalni....sokszor, aztan egyszer meghal az ullo. :D -
Macros #7619 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem!
Épp meg kellene szereznem a semmi üllőjét, és bekerültem egy szobába, ahol 4 arcú fej köpködi ki a szellemeket.
Azon kívül, hogy életem végéig harcolok, mit is kell csinálni? :) -
MrAndree #7618 Nem érdekel, erős vagyok és nagyképű. :) -
#7617 Mit is mondanak a játékban a "pride"-ról... :D -
Tomy Lee #7616 Rendben,ty:) -
MrAndree #7615 Hát kéremszépen a lényeg, hogy meghalt, ha újra próbálkozik akkor újra meghal. Lehet, hogy évezredekig nem ölték meg de mindig van egy első alkalom... :) -
#7614 Szerinted (de most őszintén), egy ősi démont amit évezredek óta NEM tudtak megfektetni sem a templárok, sem a darkspawn, sem az egyház, sem a kalandozók (meg úgy senki sem), azt te blikkre lenyírod kényelmesen a SAJÁT területén!?!?!? Nagyon elbizakodottak vagyunk-e?!?! :DDD Gondolod végig...
VAGY talán kicsit hagyta magát és elhitette veled, hogy ennek az öreg, lassan végleg elhaló testnek (azaz kapunak) a kinyírása mekkora dicső tett volt. Legalább harcban esett el és ő folytathatja a háttérmunkát. ÉS mire Morrigan elég erős és elég tapasztalt lesz, csak be kell nézni hozzá. -
#7613 Mán 1x leírtam. Mire először automatán táborba kerültök az ugye Lothering után van, mikor már megvan a törpe árus. Addigra, ha ügyes vagy, simán van két aranynyaklánc nálad (venni is kellett). Az uyge 19 pont Morrinál és már eleve 5-10 pontod lehet nála addigi beszélgetéseid és tetteid alapján, ha bejött neki. Innentől táborban szépen mentesz és elkezdesz vele beszélgetni. Ha már nem jönnek új opciók, adsz neki ajándékot )később megcsókolod stb.). Ha egy beszélgetés után (mindig csak egy témát kell kivesézni) ok ponttal honorálja, mentesz, ha nem, akkor visszatöltesz (pár másodperc) és újra nekimész. Idővel mindig jönnek az új beszélgetési opciók és ezzel a módszerrel LAZÁN le tudod fektetni még ott és akkor, semmi más nem kell hozzá. Persze Morrigan kacifántos egy nőszemély, így nehéz kiismerni, mi fog neki tetszeni, de hazudni kell mindig azt amit elvár. Pont mint a való életben a nőknek. -
MrAndree #7612 Hát a következő visszatérésénél is ilyen marha gyenge lesz akkor jöhet bármikor. Morrigannek meg sokat segíthet mert őt is elhajtom majd oda ahova való... :) -
Tomy Lee #7611 Hát én lvl15 környékén értem el vele ezt addig esélyem sem volt a 100 presztizsre
Leírnád akár spoiler-el hogyan lehet olyan hamar megszerezni?Köv.végigjátszásra kéne -
#7610 Persze, hogy élvezte, hiszen tudja, hogy nem tudod megölni és így legalább felmérte a képességeidet, meg elaltatta az éberséged (meg amúgy is csípja ha lovagok jönnek legyakni). Jó az. Segít ezzel is Morrigannek és a vele közös céljának. -
MrAndree #7609 Mint mondtam nem fogok belemenni egy újabb vitába mert nem lenne értelme. Szóval hiszel amit akarsz. A saját céljai miatt mentett meg a haláltól, én meg a sajáttjaim miatt nyírtam ki. Szerintem még élvezte is. -
#7608 Ha megalkuszol Flemeth-tel, akkor is megkapod a cuccot ami kell Morrinak és be tudod adni neki, hogy meghalt Flemeth, ergó Morri ki van elégítve és mivel úgyis hazudik neked VÉGIG, nem oszt nem szoroz.
Morri az ELSŐ táborba kerülésünkkor megdöngethető, különösebb erőfeszítések nélkül, mint említettem volt, ehhez nem kell az anyját megölni. Amúgy is ez a szándéka, mert fel kell csináljuk az OldGOD miatt. -
#7607 Filozófia?!? Te az életben is kinyírod azt aki fontos dokumentumokat ad vissza neked és utána megment téged a biztos haláltól, meg irányba állít!??! Így szokott menni?! Tényleg?! -
Tomy Lee #7606 Feltételezhetjük már akkor,hogy ennél a résznél ne az erkölcsi részét nézzük,hogy jó avagy rossz cselekedet mivel maga a játék nem hozza ki normálisan sem a végkifejletet sem amire MrAndree célzott a kezdeményezést így nézzük azt,hogy mi az ésszerű cselekedet ami befolyásolja a játékmenetet ill.könnyíti ez pedig az,hogy megölöd Flemeth-et,kapsz exp-et,item-eket,presztizs pontot Morrigan-ak akit ezáltal hamarabb megdöngethetsz=) -
MrAndree #7605 Én kinyírtam, megérdemelte. És nem, nem fogok belemenni egy újabb filozófiai vitába, hogy miért nem kellett volna. :) -
#7604 Flemeth amúgy sem halhat meg. Ha megölöd, majd visszajön, ebben Morrigan is biztos, csak hátráltatni tudjuk ezzel a vén vajákost és addig Morri nyer egy kis időt. Flemeth egy nagyon erős démon (pl. mint az Archdemon), amit mi öregasszonynak látunk, az csak az evilági hordozója/kapuja. Ebből kifolyólag MEGÖLNI nem lehet, csak a kaput lehet kiiktatni, ami csak egy test. Viszont a démonnak idő újra megszilárdítani evilági kapcsait. Már ha eleve nem számított erre és nincs tartalék terve/teste (mérnevolna).
Amúgy sem szép dolog megharcolni vele, mert nyíltan csak segített minket végig. Az más kérdés, hogy az OldGOD-ra fájt a foga, dehát az ellenségem ellensége néha a barátom. -
#7603 hogyan változtattad meg a portrédat?:o -
#7602 Ilyen egy átlagos kutya csernobilban... -
Sith #7601 Ez szerintem egy különleges tovább fejlesztett kutya hisz a jobb oldaláról nem tudják oldalba támadni igaz balrol egyszerre támadják oldalba és hátba is (ilyenkor valyon érvényesül a harc félhátulról módosító? :D)
vagy legyen csak Cerberus Bta változtat