Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A story, a küldik, karakterek, szinkron, hangulat mind megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak, ahogy azt a Bioware-tõl megszokhattuk. Akik nem játszottak BG, NWN sorozatokkal, azoknak nagy élmény lesz végigjátszani. A veteránok pedig azt kapják, amit vártak. A dolgok technikai megvalósitása már nem sikerült ennyire jól. A grafikáról elég annyi, hogy nem szép, a low res terep sokat ront az összképen. A taktikai interfész elsõre remeknek hangzik, mégis óriási bukás. A legalapvetõbb feltétel nem állitható (harcon belül v. kivül éljen a szabály). Ezzel a rendszerrel szerették volna kiváltani az AIt, de csak káromkodás van a dologból, ha effektiven akarsz harcolni, mindenkit irányitanod kell folyamatosan.
Harc. Rengeteg bug jellemzi az egész rendszert. Statok nem úgy mûködnek, ahogy kéne (DEX pl.), nem olyan bónuszt ad, nem annyit, stb. Emellé jönnek a képességek, és itt sem sokkal jobb a helyzet. A legvadabb hibák jönnek elõ a különbözõ varik és képességek kombinációjánál, pl. rugó lendület+mágus gyorsitás varázslata KIOLTJA egymást, ahelyett, hogy stackelne (sõt, még a Kapáslövéses ijak ezen tulajdonságát is elveszi😊). Zümialakban az alakváltó megpróbálja a taktika szerinti varikat nyomni, azok persze nem elérhetõek, de azért a manát leszivják és hopp, máris visszaalakultunk. A gyors lövés mód ijásznál egyáltalán nem csinál semmi olyasmit, amit a devek szerint kéne neki. A lista a földig ér.
Balansz oldalon is komoly gondok vannak, a mágusok söpörnek, nagyon erõs CC, sebzõvarik CD-je túl rövid. Mana végtelen, hiszen 5mp-ként ihatsz(és semeddig nem tart), innentõl az akaraterõ lényegtelen stat mágusoknak, ahogy már mások is irták. Stamina poti viszont nincs, akik erre van utalva, elnyomnak 2-3 aktiv képességet és onnantól autoattack. Ez megint oda visz, hogy taktikában nem érdemes semmit rájuk bizni, mert elszarják a staminát és kulcspillanatban nincs elég egy bénitásra mondjuk.
A játéknak semmi olyan baja nincs, amit egy kis patch ne tudna orvosolni. Megnövelném a manapoti cd-t, legalább 15-20 secre, mindjárt megnõne a jelentõsége az akaraterõnek. Mágus varikra is ráférne ugyanez, rögtön nem Cone of Cold+random sebzõ aoe faceroll lenne a harc. (CoC-nek legalább 40mp CD kéne).
A forditás nagyon jó, pár helyen láttam elirást, illetve a kikerülhetetlen általános helyeslõ/ellenzõ válaszok problémája felmerül (- Hülye vagy, ugye tudod? - Nem, azt nem tenném.)
A fentiekbõl is látszik, hogy még egy 6 évig készülõ játéknál is kimaradhat az alapos tesztelés itt-ott. Ettõl függetlenül az év RPG-je a DA😮, meg se fogják szoritani.
valaki nem tudna adni linket a dlc-khez.
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Stent ki lehet szabadítani szép szóval is, nem tudom hogy a magas persuade-tõl függ-e, vagy csak jó választásokon a papnõvel való beszélgetés alatt. Én azt ajánlottam fel, hogy ha bármi baj lenne vele, akkor megölöm, és ebbe belement a mammer. Konkrétan SZÜKSÉGED nem lesz rá szerintem, de érdemes kiszabadítani, mert ha kifejleszted a kétkezes harcmodorát akkor nagyon durva cséphadaróvá válik, plusz a beszólásai is jók 😊
Egyébként ha szépen nem megy, akkor meg is fenyegetheted a papnõt, aki erre odaadja a kulcsot, csak épp Alistair kicsit berág, Morrigannek viszont tetszeni fog.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Igen
Ki lehet, csak egyszerûbb kinyitni a ketrecet...
Passz...
Méregkeverés és gyógynövényismeret kell hozzájuk.
Én sajnos eladtam a meteor kövemet és már nem tudom vissza vásárolni... nem lehet másikat szerezni valahol?😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De ha teszemazt nem férfi karaktered van vagy törpével vagy, akkor rá lehet dumálni Alistair-t hogy õ kamatyoljon Morrigan-nel és akkor is ugyaez lesz a szitu.
A további befejezések (merthogy 4 van):
1. önfeláldozás. Ekkor a kamatyolás elmaradt, te viszed be az utolsó ütést és kipurcansz.
2. Alistair-t kéred meg hogy áldozza fel magát (õ nyírja ki a dögöt, fogadja be a lelket és pusztul bele a dologba).
3. Loghain-t kéred meg erre és õ áldozza be magát (mint Alistair esete, csak itt Loghain lesz az áldozat).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Ninnkigal, Ereshkigal és a többiek :)
sejtettem, hogy valami ilyesmirõl van szó.
A kiraly mindenkepp meghal a csataban?
Stent szep szoval nem lehet kiszabaditani? mindenkepp kell a jatekban valamikor?
Ez a Morrigan k**va jo no! Le lehet varrni noi karakterrel?
Az italokat es egyebb csinalni valokat, hogy lehet elkesziteni?pl. kellene csinalnom 3 elfgyoker italt, meg 3 merget ezt hogy lehet megtenni?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
http://www.akciofigura.hu
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Mivel mindenhonnan azt halottam, hogy mennyire ronda, ezért mindenre fel voltam készülve, de kellemesen kellett csalódnom, mert egyszerûen csak nem szép 😊
Franc se tudja miért nem tudták megoldani, mert a box sokkal többre képes, de cégül is fél óra után már el is felejtettem, mert a iszonyat jó a game. Egyszerûen beszippantott, de pontosan azt vártam a Bioware-tõl 😊))
Kellemes meglepetés volt viszont, hogy kaptam két kódot a csomagban: a Stone Prophet DLC-t és a Blood Dragon Armort. Zsírság.
Még csak az elsõ csata után vagyok (most csatlakoztam éppen a Grey Wardenekhez). Nagyon tetszik az új rendszer, meg az egész világ. Többször végigjátszós lesz, már látom 😊)
Egy kérdés a cégére: amikor meg akarok gyõzni valakit egy beszélgetés során (Persuade vagy Intimidate) akkor van bármi véletlen faktor - azaz ha nem sikerült, akkor visszatöltve összejöhet - vagy szimplán, ha megvan a megfelelõ cunning vagy strength, akkor tuti összejön, ha nincs akkor tuti nem jön össze? köszi
Haven-ben a sírfeliratokat néztétek? Nagyon poénosak😊
A meteorit hol található?
ugyanugy szurke maradt az arcane warior ág.
Zevrannal mikor lehet találkozni? Már 10-es színtõ vagyok de még nem találkoztam vele!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Most másodikra, elf mágus, Morrigan, Alister, Sten, a sárkány elsõ nekifutásra kb 10 másodpercig bírta, ellenben a kis szellem kölyöknél az a halom csonti kivégezte a partit. 6-szor. Lecseréltem Alistert a kis sivatagi bérgyilkosra, így simán levertük õket, ellenben a vértdarab (kút, oltár, stb...) megszerzése utáni szakaszon a harmadik hullám csonti kinyírja a csapatot...
Asszem át kell gondolni a stratégiát újra, vagy járni egyet és visszajönni...
[merlinw.org]
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Szóval ha taktikus az ember, akkor nem olyan vészesek a dolgok, de azért akadnak kihívások...és ez jó 😄
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de a harcosok talentjei, és azok staminazabálása tényleg siralmas. Sten ellõ egy Mighty Blow-ot és egy Critical Strike-ot, azokat is hatalmas CD-vel... és ennyi. mágusaim ezalatt kb kiürítik a teljes mágiaarzenáljukat és lesebzik a csillagokat az égrõl.
btw - kétfegyveres harc táposabb mint kétkezes karddal csapkodás? lassan elég nagyfiú lesz Alistair ahhoz h átneveljem egy ilyenné, érdekelne h kinek mi a véleménye róla. mert hogy statzabáló, az biztos... 36-os dex, na meg 40 körüli erõ ha normális páncélt akarok rá húzni... ijesztõ.
"The trees move. Do you not see it?"
Damage: 11.90
Critical Chance: 3.40
Armor Penetration: 4.20
Strength Modifier: 1.00
+3 Dexterity
+3 Damage
+2,5 Armor Penetration
Why so serious?
Category: Weapon
Type: Greatsword
Material: Starmetal
Rune Slots: 3
Damage: 18.70
Critical Chance: 2.55%
Armor Penetration: 6.30
Strength Modifier: 1.10
+3 Strength
+2.5 Armor Penetration
+8 Attack
Róla van szó ,nem egy rossz darab...<#nyes>#nyes>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A másik a stamina költsége a spelleknek: való igaz, hogy hamar kifogysz fõleg ha van fenntartott képességed, de egy jól megcsinált kari autoattackból is nagyokat ver és ha jól használod azt a "kevés" staminád, csatákat dönt el.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403