18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
MrAndree #7920 Iszonyat nehéz? Easyn el se kell váltanod a saját csapattagodról és végigtolod nevetve. Normalon már sokszor muszáj a nagyobb csatákban de azért az is simán megoldható, még a bossfightok is. És én sose játszottam a Baldur's Gate-el, arra tényleg azt mondták, hogy nehéz. -
ropi88 #7919 sikerült, megtaláltam a megoldást.... -
ropi88 #7918 csáó
nem tudja valaki hogyan kell megcsinálni a hídat a végénél a mércében vagy hol? nagyon elakadtam és nem sikerül....
köszi -
#7917 Játszottam Gothic-kal, Falouttal, Baldur's Gate, Planescape Torment, Morrowind, Oblivion, Neverwinternights és még sorolhatnám. De egyetlen játékot nem találtam még annyira szivatósnak és unrewardingnak mint ezt. -
#7916 Sejtettem, hogy a hozzád hasonló trollok is kényszeresen válaszolni fognak. Van fagyvarázsom, tömeges debuff, altatás. Ettől függetlenül szeretem ha dijjazák a kitartásomat, tehát ha megölök egy bosst kemény vér árán, akkor legyen jutalom érte. De nincs, kapok 2 kőszilánkot meg 1 kis gyógypotit. Legyőztem a 4 megtorlót is kínkeservesen a pagonyelf erdőben, ráadtam az imba páncélt a tankra, és használ bármit is? Van 100 aranyam, és ha vennék valami úgy tűnik imba cuccot valamelyik karinak, ami nem segít amikor ráugrik egy nyamvadt normál pók és szétmarcangolja, akkor mi van? Egy rossz lépés és a játék büntet. Ezt én nem nevezem funnak. Az AI-t meg úgy kell nekem betervezni...Vagy mikromanagementtel sűrű pausolással minden nyomorult lépést megtervezni? Lehet a magadfajtának öröm hogy majdnem minden harc egy kinlódás, mert egy pillanat kihagyás és már az egyik csapattag halott, nekem nem. Maradjunk is ennyiben. És én nem oktottam ki senkit, csak némi kritikát vetettem a játékhoz, mivel egy nyomorult rpgben ne legyen olyan, hogy ha az egyik x mágia ágat használod akkor überkönnyű, ha meg a másikat akkor szívsz mint a torkosborz. Ez a játék iszonyat nehéz és unrewarding, ez az én privát véleményem. -
rexsimus #7915 Nem, csak gondolkodni kell, és az nehéz -.- -
Kindred Blades #7914 A rohadt, mocskos pókok, hogy nem olvasták a lovagi becsületkódexet, és van pofájuk tisztességtelenül lesből támadni!
Piszok disznók.
Állj rajtuk bosszút, és öld meg őket.
Nem nehéz annyira ez a játék, igazából már az "EZMODE-mészosztütsz-rajongóknak"patch előtt is könnyű volt (egen, normálon is). Vagy ha ez a hozzászólás kérdés akart lenni, hogy miként lehetne könnyebben legyűrni, úgy... remélem, a mágusod tud heal-elni. És ha az AoE spellek kiestek, semmi pánik, használj másféléket, meg lehet keseríteni ezer féle módon az ellenfél életét egy mágussal. -
CamelX #7913 Ha az ember hatékonyság céltudattal játszik, akkor így van :P személy szerint jobb szeretem azokat vinni magammal, amihez épp kedvem van. Ha valakinek ilyen rém egyszerű, akkor megpróbálhatna kicsit szabadabban játszani :D -
MrAndree #7912 Mágusok kellenek és gond egy szál se, a játék halál egyszerű lesz normalon is. Wynne healeljen, Morrigan (vagy ha mágusod van akkor Te) fagyassz, tömeges bénítás szintén nagyon hasznos, esteleg sleep+horror kombináció, a lényeg, hogy kábultak vagy fagyottak legyenek és akkor szét lehet széen kapni őket. -
#7911 Eljutottam a mélyutakig (map többi része kivégezve), addig is anyáztam párszor, de ott a pókkirálynőnél feladtam. Tisztességtelennek és szemétségnek tartom, hogy majdnem minden ellen lesből támad (felkészületlenül ér), hogy stunnolnak, bepóhálóznak, mérgeznek, lelöknek a földre és szétmarcangolnak, és hiába imba a varázslónőm, ugye területi sebzést csak a harc elején használhatok kb, mert utána magunkat is sebzem, a rugó, a guard meg most a törpe volt velem, ezek meg szinte használhatatlan nagy tömeggel szemben. 3-4 pók + a boss (debuffolva), több fázisú harc, kifogyok staminából, manából...nem, én vagy nem ehhez vok hozzászokva, vagy rég volt már Baldur's Gate, de ez nevetséges. -
#7910 Mégis mindennap megkérdezik -
#7909 ...azért annyira nem bonyolult az a feladvány... -
#7908 #7901 ? -
#7907 Igen, igen,...azt hittem a rendes regényt, mert akkor azonnal lecsaptam volna rá :(
...hát sajnálom, hogy nem jött be, szerintem ez egy nagyon különleges és jó játék, de hát nem tetszhet mindenkinek, ez törvényszerű :( -
#7906 Kár, pedig nagy jóságról maradsz le -
#7905 Mert irtózatosan nehéznek találom, és totál felidegesít, nem nekem találták ki, pedig játszottam 1000 rpgvel. És tudom soha többet nem fogom elővenni.
Kandurex: Adtak hozzá egy gyönyörűen kivitelezett 200 oldalas magyar nyelvű guide könyvet. -
#7904 Meglehet kérdezni, hogy miért akarsz megválni tőle és miért fele annyiért 1 hónap után? -
#7903 Milyen könyvvel? -
#7902 Sziasztok, 5000 Hufért szeretném eladni eredeti példányomat könyvvel együtt, kiváló (de bontott) állapotban. Sem a mellékküldetés kódja, sem a Mass Effect kód nem került felhasználásra. Postán utánvéttel is feladhatom, amennyiben a postaköltséget a vevő állja. Kapcsolat: [email protected]. -
#7901 Ezt belehetne rakni bannerba pls? -
#7900 köszönöm :) -
#7899 enjoy -
kobra223 #7898 zsír köszi szépen -
#7897 nem nagyon találom azt a modot,segítenél kérlek? -
Ari18 #7896 Tessék -
kobra223 #7895 sziasztok valaki tudna segíteni a mérce küldinél ahol a hídat kell meg építeni léci -
#7894 Tesztelem a 3. rugómat, Starfang és The Edge van neki, 4 nagymester rűnával, telekinetikus spellel eléggé faceroll a játék... -
#7893 -
#7892 Meghúztam Gheynát az elf táborban erre "Wynne approves +7" -
#7891 ja jó,köszi,akkor majd ezt meglesem :) -
#7890 bakancs amugy se lett volna mert PC verzioban egy bug miatt nincs a dobozban ahol kéne lennie, de hivatalo oldalon van egy mod ami berakja az inventoryd-ba -
#7889 igen,rájöttem :C
akkor se sisak,se bakancs.a fene.köszie a helpet :/ -
#7888 ó bakker :| -
#7887 Lothering volt az a hely, ahova Flemeth kunyhója után mentél - és amit elpusztított a Blight amint befejeztél egy főküldetést. -
#7886 ha valaki valami konkrét cuccot keres, erre nézelődjön.
ha már nincs, akkor alighanem nem is lesz bakancsod. -
#7885 oks,köszie
ez hol van?
Lothering Chantry, ask Ser Bryant for assistance and he'll give you a key to a storage cabinet. -
ShaiHulud #7884 na googleztam egyet (megtehetted volna te is :P ) es nem jol emlekeztem :)
http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/dragonage/show_msgs.php?topic_id=m-1-52422243&pid=950918 -
ShaiHulud #7883 huha lehet nem jol remlik de a kesztyu mintha torpeknel lenne amikor jarviat pucolod ki a dust negyedben. -
#7882 "az Ancient Elven Armor settet keresem" :/ -
MrAndree #7881 A juggernaut armorra gondolsz? Annak 3 része van az erdőben, sírokban amiket tudsz piszkálni. Maga a páncél oedig a romokban található. A vén hülyének semmi köze ahhoz a páncélhoz.