Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Zevrannal mikor lehet találkozni? Már 10-es színtõ vagyok de még nem találkoztam vele! Azért még sajnálom hogy gyenge a varázsló!
A mágus toronyban van 4 megidézõ hely, azokkal mit kell csinálni? HELP!
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Nekem bejön hogy mindenkit gerincrevágna...<#nevetes1>#nevetes1>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
mire érdemes harcosnak specializálódni?
May the force serve you well!
- Enchantments!
Az a hang + fej ahogy mondja... Fergeteges... 😊
Mindenképp meg akarom venni, de a fejlesztõk hozzáállása csak megerõsítette a döntésemet.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Csak tegyél egy bonuszok nélküli íjat a karaktered kezébe és egy közelharci fegyvert. Más lesz az attack rating (pedig nem kéne). Ha az lenne a jelenlegi helyzet amit leírtál, nem lenne különbség, pedig van. Az amirõl az a manus a fórumon írkál az az ami lesz majd a késõbbiekben (õ mikben gondolkodik, miket tesztel és milyen változásokat tartana jónak). A jelen helyzet nem ez.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
"Daggers get their attribute bonus from strength instead from half strength and half dexterity."
és
"Ranged weapons currently do suboptimal damage"
If you're in the 'but I want to single wield a dagger' crowd, sorry, want some butter with that baguette?"
Hehe. 😊
Why so serious?
Ezek után rohadjak meg, ha nem veszem meg a játékot és nem támogatok egy ilyen rendkívüli fejlesztõ csapatot.
Georg Zoeller (designer) tollából:
"The intended behavior with ALL weapons is +Attack is 50% STR Bonus and 50% DEX Bonus."
Link
köszi
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
még mindig jó lenne ha lenne egy vidi tudob néztem de van anyi hogy hu...
Valaki meg tudna nekem mondani, hogy a fegyverekre hogyan tudom rátenni a különbözõ rúnákat ?
Elõre is köszi !
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Why so serious?
Ez csak ennél a karakternél lesz így, vagy ha indítok egy újat, már annál is? Vagy ott ujra kell csinálnom ezt?
Why so serious?
Lilianat csak a ládanyitogatás miatt vagyok kénytelen vinni, sajnálatos, hogy nincs egyéb rouge karakter (felvehetõ), hacsak nem magad is azt indítasz.
De lilianat vasrúddal vágnám már legszívesebben fejbe , és hagynám ott valamelyik utcasarkon, rém idegelõ, szerencsétlen, és gyenge.
Kumiho #2179