Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké... még egy kérdés ez az Oghrent hogy lehet felvenni? Bármit mondok neki megutál.
Nyomj fireballt tömegbe, a tankkal meg potizz :p

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

A másik dolog. Rogue-nak lenni érdemes? Indítottam egyet de eltalálni alig tudok valakit pedig éppen hogy csak a éjfattyú vérért megyek a beavatásomhoz de... ha el is találom meg kinevetnek max. Pedig ügyességem 22.
Kérdés. Gyakran van benne szivatós rész? Még 10. szinten sem vagyok de utazás közben - szerencsére csak itt - belefutottam vagy 20 éjfattyúba meg egy pár ilyen süvöltõ izébe. Úgy leöltek minket mint a disznót. Jó ha 3 ellenel végeztünk.
a végén szívni fogsz ha csak 3 embere támaszkodtsz 4 is kevés nekem sajna Morrigant nem vittem magamal pedig õ jó lenne Gólemek ellen
AntiHero
A toronyba vannak feljegyzések ha azokat elolvasod akkor rájössz

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sziasztok!
Zevrannal mikor lehet találkozni? Már 10-es színtõ vagyok de még nem találkoztam vele! Azért még sajnálom hogy gyenge a varázsló!
Hello!

A mágus toronyban van 4 megidézõ hely, azokkal mit kell csinálni? HELP!
Nyugis
A DLC-ben található alkimiai fõzetet megittan kaptam is érte két plusz dolgot a mágusomra. Lesz/van még további kettõ is hozzá, vagy az a kettõ a vége?

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Gnome
hát akkor marad a 3 emberes irtás😛...max út közben felöltöztetem pár talált rongyba...már van egy daggerje, de annyira béna így, h az ellenség le se szrja kb:]

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

wedge31
Ezt akkor megszivtad mert nem lehet.

Nekem bejön hogy mindenkit gerincrevágna...<#nevetes1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Gnome
Hali a törpés résznél mélyen deep roads-ban nem lehet vhogy kicselezni, h ne válassza ki automatikusan Oghrent(a törpe társat)vagy kit egy bizonyos résznél?....meztelenül pofozkodik mert eladtam az összes dolgát(nem volt szimpatikus karakter soha egy szót nem váltottam vele) és most kiszorította a csapatból Gólemet...pont amikor a gólemgyárba mennék...gondolom lenne pár beszólása...és nincs visszaút csak elõre

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Kandurex
Tábor, a törpök.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

LoCk
Valaki meg tudna nekem mondani, hogy a fegyverekre hogyan tudom rátenni a különbözõ rúnákat ?

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Nem leheterk raver Reaver mert akkor Wynne elmegy/vagy megöleti magát veleme 😞
mire érdemes harcosnak specializálódni?

May the force serve you well!

Én is ezt kérdeztem az elõbb... Semmi. Kapsz extra dolgokat de még a leg vérmágia ellenesebb csapatagok se fognak beszólni neked az új képességek miatt...
Mephike
A DLC-ben található alkimiai fõzetet meg lehet inni, vagy a kapott hatásoknak (kiptóbáltam mit ad) lesz késõbb hátulütõje?

- Enchantments?
- Enchantments!

Az a hang + fej ahogy mondja... Fergeteges... 😊
wedge31
Medence benne egy edény melete egy oltár.

MaskimXul
De, pont ezt írtam 😊
Mindenképp meg akarom venni, de a fejlesztõk hozzáállása csak megerõsítette a döntésemet.
Ja és a vérfarkasok tanyáján hol az istenben van az a varázskút? Mert sehol nem találom, pedig bejártam az egészet...
Nos, 58óra után 22-es szintû mágusommal a végére értem. Én évek óta nem nyomtam ennyit sigle-player játékkal, ínhüvelygyulladást kaptam, éjszakánként vérbe borult szemekkel feküdtem le, egyszerûen magába szippantott. Az meg még nagyobb dícséret a játéknak a részemrõl, hogy azonnal indítok egy következõ karaktert, annyi lehetõség, variáció maradt még benne. Nálam egyértelmûen az év játéka, szerintem minden további DLC-t megveszek hozzá. A befejezés meg nem is nagyon titkolja, hogy lesz még folytatás-szerencsére.

wedge31
Nekem elég volt jobb egér katt a sirköre.

robotnyk
egy kicsit <#idiota> a gyerek :p
Hello! Nekem a síroknál nem csinál semmit, mi kell ahhoz, hogy elõ jöjjenek a bosszúállok?
Kandurex
..õõ...hát lehet 😄

Lacee
ööö, nem pont azt írta, hogy ha már ilyen fejek a készítõk akkor meg is veszi? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nem terjesztek marhaságokat (mellesleg akkor a hivatalosan kiadott tájékoztatóik is eztterjesztik?).
Csak tegyél egy bonuszok nélküli íjat a karaktered kezébe és egy közelharci fegyvert. Más lesz az attack rating (pedig nem kéne). Ha az lenne a jelenlegi helyzet amit leírtál, nem lenne különbség, pedig van. Az amirõl az a manus a fórumon írkál az az ami lesz majd a késõbbiekben (õ mikben gondolkodik, miket tesztel és milyen változásokat tartana jónak). A jelen helyzet nem ez.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Kandurex
"Ha van sapka azért, ha nincs azért." A tökéletes warez huszár jelmondata.

Gubberx
fenébe 😄 pont elfem van 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

MaskimXul
Nincs fix, de csak az elf csajokat érinti.
Srácok. A zártörésem 4/4 a talentfán, de találtam olyan ládát, amit nem tudok kinyitni (és még tuti fogok, mivel level 13 a karim). Késõbb tudom majd még emelni?

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Gubberx
A blood Dragon armorom felsõje feketén jelenik meg :S erre volt valamilyen bug fix?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

MaskimXul
ja, ez az idézet az, ahogy kéne mûködnie, a valóságban így van:

"Daggers get their attribute bonus from strength instead from half strength and half dexterity."

és

"Ranged weapons currently do suboptimal damage"
"Note that our design expects that you are dual wielding daggers or other weapons with a dagger in mid or late game, we do not design for people who want to single wield daggers, doing that is really like bringing a baguette to a knife fight.
If you're in the 'but I want to single wield a dagger' crowd, sorry, want some butter with that baguette?"

Hehe. 😊

Why so serious?

MaskimXul
A vezetõ designer nekiáll a fórumon megmagyarázni, hogy mi a probléma és hogy akarják kijavítani. Egy másik fejlesztõ bemoddol egy ládát a játékba, amit amúgy csak DLC-vel lehetne elérni. Az egyik író elmondja, hogy miért írta olyanoknak a karaktereket, amilyenek.

Ezek után rohadjak meg, ha nem veszem meg a játékot és nem támogatok egy ilyen rendkívüli fejlesztõ csapatot.

pluhi
Nézz utána, mielõtt marhaságokat terjesztesz.

Georg Zoeller (designer) tollából:
"The intended behavior with ALL weapons is +Attack is 50% STR Bonus and 50% DEX Bonus."
Link
TDC Geronimo
Enchantments!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

uhh ezt nem vettem érszre
köszi
Lacee
hát, ha az #5081-ben linkelt, képes útmutatóval sem megy akkor attól tartok nem tudunk segíteni...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

robotnyk
a táborban van a törpe kereskedõ fia.
jelentem sehogysem megya 3. ig eljutok de a nagyadikre nem tok átlépni
még mindig jó lenne ha lenne egy vidi tudob néztem de van anyi hogy hu...
LoCk
Hi all,

Valaki meg tudna nekem mondani, hogy a fegyverekre hogyan tudom rátenni a különbözõ rúnákat ?

Elõre is köszi !

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Ha egy karakterrel unlockolsz egy specializációt akkor onnantól fogva unlockolva lesz az összes jövõbeli karakterednek is. Így lett az én rogue-om 7-es szinten duelist úgy, hogy Denerim közelében se jártam vele. 😊

Why so serious?

Egyik árusnál megvettem a Spirit Helares könyvet vagy mit, és unlockolva lett. Aztán újra betöltöttem, de akkor már nem vettem meg, de unlockolva maradt.
Ez csak ennél a karakternél lesz így, vagy ha indítok egy újat, már annál is? Vagy ott ujra kell csinálnom ezt?

wedge31
Meg xp minél nehezebb kinyitni annál több.

Idegesítõ mint a franc de nem gyenge. Legalábbis 10es szint felett, egy jó íjjal már nem. Leállítod jó messzire, olyan szépen ellövöldöz magában, hogy ránézni se kell, meg se sebzik. A nagy sárkány ellen meg se sérült csak lõtte a jó nagy sebzéseit folyamatosan. Szûk helyeken van néha gáz, ha ránk jönnek sokan mert akkor 5 másodperc alatt kiütik szegényt mivel semmi olyan képessége nincs amivel közelharcban védhetné magát (ebben Zevran sokkal jobb). De nyílt terepen gond egy szál se Lelianaval. Az már más kérdés, hogy a folytonos Maker emlegetése miatt már én is fejbeverném egy ásóval néha.

Why so serious?

A történet szempontjából fontos ládák egyike sem igényel zárnyitási képességet. Azok vagy kulcsosak vagy amúgy is nyitva vannak, így nem létszükséglet a zárnyitási képesség a játékban. Magyarán csak anyagi helyzetünk javítására van szükség a ládanyitogatásra.

Igazság szerint teljesen jól megvagyok nélkülük is. Így van egy kis nehézség legalább a játék elején.

böröczk
Hát nem tudom, nekem Zevran nem igazán feküdt 1-2 szintlépés után egyszer sem, akkor már Alistairt elõbb kiütötték, az a helyzet, pedig nem fejlesztettem félre.
Lilianat csak a ládanyitogatás miatt vagyok kénytelen vinni, sajnálatos, hogy nincs egyéb rouge karakter (felvehetõ), hacsak nem magad is azt indítasz.
De lilianat vasrúddal vágnám már legszívesebben fejbe , és hagynám ott valamelyik utcasarkon, rém idegelõ, szerencsétlen, és gyenge.

Kumiho #2179