Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#wave>#wave>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Annak örülnék, ha a folytatásban a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
... vagy egy Morrigan központû DLCnek, amiben õ a main kari xD
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Tegyél szépen valamit a közjóért, és te is tegyél róla, hogy kapjunk még részeket 😊
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Én w,w,s,s felállásban tolom a játékot.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Kíváncsi lennék, hogy akik a w,w,w,w vagy az s,s,s,s-re raktak azok hogy verték be mondjuk Loghain testõrét (Ser Ca... valami) vagy a Hegycsúcsos sarit.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
melyik a legjobb pajzs a játékban és hol lehet beszerezni?
How much can you take,before you snap?
Ugyanilyen random encounter képében vehetõ fel Wynne küldetése is (csak az nem azonnal fog indulni, hanem a táborban beszélni kell vele az eseményekrõl és kicsit faggatni).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Why so serious?
egyébként leilana küldetését hogy lehet felvenni.arra emlékszem hogy beszélt a volt barátjáról, hogy Denerimben lakik,de utána nem lett ott a küldetések között.vagy konkrétan a városban kéne felkeresni? egy támpontot tudnátok adni hogy nagyjából hol ácsorog egész nap pls.
(a faq-t egyébként ki lehetne bõvíteni ilyesmikkel)
Morrigan is cak addig fog lefeküdni a karakterrel, míg szerelmes nem lesz belé. Utána már nem hajlandó rá, inkább elzavar.
Ha románcban vagyok valakivel az látszik a párbeszédeken vagy egyszer csak lefekszünk Leiannával ha már 100 az elfogadottság? Vannak ilyenkor extra párbeszédek?
Pl Leianával csak barátok maradtunk szóval a párbeszédek csak átlagosak voltak. Nem lehetett beszélni róla + 1-2 dolgokról de romantikus témákat nem hozott szóba még akkor sem amikor már 100-as volt. Úgy tûnik valamikor az elején valami beszélgetésnél elbuktam a románclehetõséget...
(csak azért kérdezem, mert valaki elõbb-utóbb, ha senki nem kéri, akkor is felteszi. Aki a több ezer oldalas Harry Potter könyveket is beszkenneli, az ezt is nyugodtan felteheti vhova😄)
Valamint még mindig nem tudom, honnan szedhetõ a tökéletesen mûködõ full DLC pack, amiben semmi hiba nincs, és nem a bioware oldaláról van...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Földön találsz valami ereklyét vagy mit és onnantól már menni fog. (Nehéz észrevenni de ott van a fejetlen szobor elõtt.)
F
ill. egy q bebugzott nekem ott.az amelyikben meg kell keresni egy vérfarkast és utána elmondani a feleségének/férjének hogy átváltozott.
na nekem azaz ember akinél le kéne adni a q-t,az ugye a kereskedõvel szemben kéne lennie,de nincs ott.eltûnt...
szal ha ez a q kéne a Arcane Warriorhoz akkor a kedves fejlesztõk tehetnek nekem egy szivességet😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
Nature of the Beast küldiben a Brecilian Ruins-ban majd lesz az oltáros kutas rész és ott tanulhatod az arcanét.
Az lenne a kérdésem hogy Denerim-ben a városban kell 5 csuklyás pasast megkeresnem. Megtaláltam 4-et (3at sikátorokban ahol bandákat kellett levernem, 1et pedig a gyöngy nevü partyhelyen.) Hol található az ötödik? Piacon kéne lennie de egyszerüen sehol se találom. Betettem aktiv küldibe de nem mutat semmit. Már vagy 3 órája keringek és nem találom sehol.
Ja igen és a bérgyilkos srácot hol találom?
Morrigan : Black Grimoire, Flemeth's Grimoire, a Gold Amulet, a Golden Demon Pendant, a Golden Mirror, a Golden Rope Necklace, a Locket, a Silver Brooch, a Silver Chain, a Silver Medallion, or a Tribal Necklace.
Wynne : Discovering Dragon’s Blood: Potions, Tinctures, and Spicy Sauces, a Fancy Scroll, a Tattered Notebook, The Guerrins of Ferelden: A Genealogical History, The Rose of Orlais, or The Search for the True Prophet.
Leliana : Andraste's Grace, a Bronze Symbol of Andraste, a Chantry Amulet, an Etched Silver Symbol, a Golden Symbol of Andraste, a Nug, a Silver Sword of Mercy, or a Steel Symbol of Andraste.
Dog : Beef Bone, a Lamb Bone, a Large Bone, an Ox Bone, or a Veal Bone.
Sten : Painting of a Rebel Queen, a Portrait of a Goosegirl, a Silver-Framed Still Life, Sten's Sword, a Totem, or a Water-stained Portrait.
Oghren : Alley King's Flagon, a Chasind Sack Mead, a Garblog's Backcountry Reserve, a Golden Scythe 4-90 Black, a Legacy White Shear, or a Sun Blonde Vint-1.
Pala : Remarkable Amethyst, a Remarkable Diamond, a Remarkable Emerald, a Remarkable Garnet, a Remarkable Greenstone, a Remarkable Malachite, a Remarkable Ruby, a Remarkable Sapphire, or a Remarkable Topaz.
Loghain : Ancient Map of the Imperium, a Botanist's Map of Thedas, a Current Map of Ferelden, a Map of the Anderfels, or a Map of Occupied Ferelden.
Zevran : Antivan Leather Boots, some Dalish Gloves, a Medium Gold Bar, a Medium Silver Bar, a Small Gold Bar, or a Small Silver Bar.
Why so serious?
Apropó, írjátok h milyen nehéz a játék, én evvel nem értek egyet (lehet nagyképûen hangzik) mert szerintem bár sok harc esélytelennek látszik elsõ ránézésre, de megoldható ha kihasználod a terület adta lehetõségeket pl. fal mögé állsz az íjászok elõl vagy egyszerûen jól használod a crowd control skilleket. Sose állítottam rémálomról át a nehézséget, mert én szeretek minden játékot a lehetõ legnehezebben játszani.
Pl. Falkaanyánál elsõ próbánál azt gondoltam h áhh, ez esélytelen, aztán ahogy kitapasztalja az ember mit csinál az ellenfél, utána biztos sikerül.
Még valami: tudnátok egy linket adni egy leíráshoz hogy kinek mely ajándékok jönnek be?