Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem van szerencsevadászom ,de nem shooter. Két egykezes, ez a kreált karim amúgy. Zártörés 4/4 már, és 25 óránál járok gameplayben. De sokat nem veszítesz vele cuccokban, igaz van küldi amit így elbuksz, ha nincs zártörõd.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

grebber
Van 1 pontom specializálódásra.Ez mikor tudom felhasználni??

Next PC upgrade: 2022

Kandurex
9e -bõl, 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

robotnyk
fú, csábító.
most öltem le a hegycsúcsos sárkányt. némi taktika amivel könnyen elbánsz vele,inkább spoilerbe rakom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
elég egyszerû volt.van 2 csöcs alakú dombocska én a közé beraktam morrigant, leilenát íjjal és magamat(mágus), Alistairral meg hívtam a sárkányt, õ kb megis halt nagyon az elején. utána ment volna legyakni a többi 3 karakteremet csak hogy túl nagy volt és nem érte el õket, de annyra nem volt távol hogy ne tudjam fagyasztani. szal szénné lõttem szegényt😊 mondjuk néha lehelt de volt sok potim.
Annyi pénzbõl én speciel inkább gépre költenék...

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Különc
Én megvettem és a Kamarás erõdért is fizettem és úgy gondolom h hosszú idõ után ezért a járékért bõven megéri!

Annak örülnék, ha a folytatásban a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Morrigan gyûrûjét használva megtalálhatnánk õt

... vagy egy Morrigan központû DLCnek, amiben õ a main kari xD

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Különc
Én is, és mindig szerencsevadász nélkül, ezért sajnos a játék közepétõl nekem a ládák csak hiú ábrándok maradnak

Köszi szépen! 😊
Kandurex
Hogyne, tessék szépen megvenni. Különben nem kapunk következõ részt, azt meg különösen leshetjük, hogy MAGYARUL jelenik meg.

Tegyél szépen valamit a közjóért, és te is tegyél róla, hogy kapjunk még részeket 😊

Valaki tud linkelni Kamarás erõd DLC ami mûködik 1.01 patchel? Köszi
Kandurex
szavazás vége, ajándékok link bent,

s,s,s,s még csak csak (fagyasztás és a különbözõ praktikák nagy urak), de w,w,w,w felállásban igen nehéz lehet a játék. Persze tudom vannak érdekes és hasznos skillek harcosoknak is (plusz mérgek), de nehéz lehet.

Én w,w,s,s felállásban tolom a játékot.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Különc
Már csak a link legyen jó a HSZ-hez és öröm az é' bódottá' xD

Különc
Köszönöm szépen. Esetleg kilehetne tenni ezt a Specializálódás alá a bannerba?

Kíváncsi lennék, hogy akik a w,w,w,w vagy az s,s,s,s-re raktak azok hogy verték be mondjuk Loghain testõrét (Ser Ca... valami) vagy a Hegycsúcsos sarit.

Kandurex
Sárkány csontból készült a legjobb, hogy hol található, az abszolult passz...

sziasztok
melyik a legjobb pajzs a játékban és hol lehet beszerezni?

How much can you take,before you snap?

Leliana küldetése majd "szembejön". Legyen veled mikor mászkálgatsz a világban és majd lesz egy random encounter ami hozzá kötõdik. Ezalatt majd megtudsz információkat amik bekerülnek a naplódba, a companion küldetések közé. Ott elolvashatod amit tudnod kell.

Ugyanilyen random encounter képében vehetõ fel Wynne küldetése is (csak az nem azonnal fog indulni, hanem a táborban beszélni kell vele az eseményekrõl és kicsit faggatni).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Nekem is, csak pénzügyileg szedtem meg magam rendesen a zsákmányból. 😊 Meg persze ott a sárkánypikkely ami azért nem semmi.

Why so serious?

köszi emberek,megtaláltam az erekléyt!
egyébként leilana küldetését hogy lehet felvenni.arra emlékszem hogy beszélt a volt barátjáról, hogy Denerimben lakik,de utána nem lett ott a küldetések között.vagy konkrétan a városban kéne felkeresni? egy támpontot tudnátok adni hogy nagyjából hol ácsorog egész nap pls.

(a faq-t egyébként ki lehetne bõvíteni ilyesmikkel)
Leliana esetében kell a 100-as elfogadottság, plusz már meg kellett csinálnod a személyes küldetését, ezután el kellett fogadja önmagát és majd csak ezután kerülhet sor a szerelemre, amennyiben nem vagy nagyon jóban Morrigan-nel, mert akkor elõbb azt is be kell fejezzed. Ehhez nem elég simán csak beszélgetni, 2-3 alkalommal vissza kell térni a táborba, mert ez csak ott fog elõjönni.

Morrigan is cak addig fog lefeküdni a karakterrel, míg szerelmes nem lesz belé. Utána már nem hajlandó rá, inkább elzavar.

Újratelepítés után, új karakternél mindent újra lehet tanulni. Ha visszaraktál korábbi mentést és emiatt vesztek el a specializációk, akkor is próbáld meg ismét bejárni a már ismert területeket. Valószínüleg meg tudod tanulni ismét a specializációkat. De egyszerûbb teljesen új karaktert indítani és azzal haladva begyûjteni mindent.

Ja igen...

Ha románcban vagyok valakivel az látszik a párbeszédeken vagy egyszer csak lefekszünk Leiannával ha már 100 az elfogadottság? Vannak ilyenkor extra párbeszédek?

Pl Leianával csak barátok maradtunk szóval a párbeszédek csak átlagosak voltak. Nem lehetett beszélni róla + 1-2 dolgokról de romantikus témákat nem hozott szóba még akkor sem amikor már 100-as volt. Úgy tûnik valamikor az elején valami beszélgetésnél elbuktam a románclehetõséget...
Õ csak egy lehetõséget mondott. Azt nem mondta, hogy ki is használta. Ha meg igen, az õ játéka. Evvel az enyémét nem teszi tönkre (mivel engem nem érdekel semmiféle exploit, de mist érdekességet elolvasom).

De hogy érdemben is hozzászóljak, pontosabban kérdezzek: újra telepítettem a játékot a DLC-k miatt, és a kis mage-mnél eltüntek a specializációs lehetõségek. Alakváltással nincs gond, mert Morrigan-tõl újra megtanulom, viszont az Arcane Warrior-t azt hogy tudom újra aktívvá tenni? Lemegyek a romokba, nem tudom újra use-olni a cuccot, vagy igen? Van ötletetek?
Lehet ezzel csak én vagyok így, de aki egy RPG-vel exploitol, az molesztáljon szexuálisan egy kecskét is egyúttal.
Igen. Nézz szét a szobában, ahol az oltár van...

És aki megtalálja a feltöltött Dragon Age : Az elorzott trón könyvet, az is nyugodtan linkelheti...

És ki lesz olyan, aki beszkennelve feltölti valahova? Kösz.
(csak azért kérdezem, mert valaki elõbb-utóbb, ha senki nem kéri, akkor is felteszi. Aki a több ezer oldalas Harry Potter könyveket is beszkenneli, az ezt is nyugodtan felteheti vhova😄)

Valamint még mindig nem tudom, honnan szedhetõ a tökéletesen mûködõ full DLC pack, amiben semmi hiba nincs, és nem a bioware oldaláról van...

Szabi84
Végre én is beszereztem! De ezt a stratégiai könyvet ki kellett tennem éjszakára a teraszra hogy kiszellõzzön.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

MEdievil

Földön találsz valami ereklyét vagy mit és onnantól már menni fog. (Nehéz észrevenni de ott van a fejetlen szobor elõtt.)

F

MEdievil
Ha a mágusokra gondolsz, akkor a varázsló boltban keresd.

F

XenHai
edény
XenHai
Megvan jol elvolt rakva az kis efény.
Arcane Warriort én se tudom megtaulni pedig az összes q-t megcsináltam Brecilian erdõben.
ill. egy q bebugzott nekem ott.az amelyikben meg kell keresni egy vérfarkast és utána elmondani a feleségének/férjének hogy átváltozott.
na nekem azaz ember akinél le kéne adni a q-t,az ugye a kereskedõvel szemben kéne lennie,de nincs ott.eltûnt...
szal ha ez a q kéne a Arcane Warriorhoz akkor a kedves fejlesztõk tehetnek nekem egy szivességet😊
wedge31
Nem pont abba a terembe egy kicsit visszáb is van egy oltár mellete egy vérel teli üvegel fogd meg az üveget és indul a dolog.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

XenHai
Megint vissza másztam ide az oltárhoz meg a kúthoz de nincs itt semmi a mögötte lévõ terem is üres...
wedge31
Neked mit hagyott ? mert nekem mindenbe van már jobb cuccom mint a dropjába volt ,a sárkánypikelyen kivül.

Kellemetlen. Én az urnás küldetés high dragon-ját vertem el nemrég, Alistair-t ráküldeni, mindenkit mást messzire elvinni aztán mehetett a móka. Leliana szinte nem is sérült mivel kurva messzirõl tudta lõdözni, így õt leállítottam egy ponton aztán el se mozdult onnan, csak eregette a nyilakat nagy hatékonysággal. Wynne és az én karakterem közelebb állt kicsit, õk néha kaptak a területre ható dolgaiból de semmi extra. Mágusommal bedobtam szépen mindig egy Blizzardot a sárkányra, ettõl belassult, Alistairt meg beküldtem utána. Wynne meg õt healelte mindennel amivel tudta. Néha sárkányra meg ráraktam egy force fieldet, ettõl nyertünk fél percnyi nyugalmat mindig. Persze Alistaiernek néha így is innia kellett persze, de összesen 5-6 health potiból meg 2-3 lyriumból megúsztam a kalandot. Viszont a zsákmány amit hagyott, na az nem volt semmi. 😊

Why so serious?

XenHai
Az oltáron már tul mentem és semmi...
wedge31
A táborban van a dilis törpe büvölö ö beteszi a runákat.

Nature of the Beast küldiben a Brecilian Ruins-ban majd lesz az oltáros kutas rész és ott tanulhatod az arcanét.

XenHai
Arcane Warrior hol lehet elkezdeni?
A fegyókba hogyan lehet runákat rakni?
Hello!

Az lenne a kérdésem hogy Denerim-ben a városban kell 5 csuklyás pasast megkeresnem. Megtaláltam 4-et (3at sikátorokban ahol bandákat kellett levernem, 1et pedig a gyöngy nevü partyhelyen.) Hol található az ötödik? Piacon kéne lennie de egyszerüen sehol se találom. Betettem aktiv küldibe de nem mutat semmit. Már vagy 3 órája keringek és nem találom sehol.

Ja igen és a bérgyilkos srácot hol találom?

a romoknál lévõ kõoltárral lehet vmit kezdeni?(nem arra az oltárra gondolok ami mellet van a kút és az edény)
wedge31
Allistair : Alistair's Mother's Amulet, a Black Runestone, Duncan's Shield, an Onyx Demon Statuette, a Small Carved Statuette, a Stone Dragon Statuette, or a White Runestone.

Morrigan : Black Grimoire, Flemeth's Grimoire, a Gold Amulet, a Golden Demon Pendant, a Golden Mirror, a Golden Rope Necklace, a Locket, a Silver Brooch, a Silver Chain, a Silver Medallion, or a Tribal Necklace.

Wynne : Discovering Dragon’s Blood: Potions, Tinctures, and Spicy Sauces, a Fancy Scroll, a Tattered Notebook, The Guerrins of Ferelden: A Genealogical History, The Rose of Orlais, or The Search for the True Prophet.

Leliana : Andraste's Grace, a Bronze Symbol of Andraste, a Chantry Amulet, an Etched Silver Symbol, a Golden Symbol of Andraste, a Nug, a Silver Sword of Mercy, or a Steel Symbol of Andraste.

Dog : Beef Bone, a Lamb Bone, a Large Bone, an Ox Bone, or a Veal Bone.

Sten : Painting of a Rebel Queen, a Portrait of a Goosegirl, a Silver-Framed Still Life, Sten's Sword, a Totem, or a Water-stained Portrait.

Oghren : Alley King's Flagon, a Chasind Sack Mead, a Garblog's Backcountry Reserve, a Golden Scythe 4-90 Black, a Legacy White Shear, or a Sun Blonde Vint-1.

Pala : Remarkable Amethyst, a Remarkable Diamond, a Remarkable Emerald, a Remarkable Garnet, a Remarkable Greenstone, a Remarkable Malachite, a Remarkable Ruby, a Remarkable Sapphire, or a Remarkable Topaz.

Loghain : Ancient Map of the Imperium, a Botanist's Map of Thedas, a Current Map of Ferelden, a Map of the Anderfels, or a Map of Occupied Ferelden.

Zevran : Antivan Leather Boots, some Dalish Gloves, a Medium Gold Bar, a Medium Silver Bar, a Small Gold Bar, or a Small Silver Bar.

Lelianahoz sok türelem kell de idõvel egész jó lesz. Nálam már sosem fekszik és nagyokat lõdöz, és nem kell közel mennie az ellenfélhez ami például fõleg közelre nagyot ütõ bossoknál igen hasznos (azoknál amik zevranra ránéznek és fekszik).

Why so serious?

Különc
Második végigjátszás: Tank vagyok, Alistair is tank, Morrigan über dps/CC és Winne mint healer. Eddig könnyebben haladok, mint a mágussal, természetesen rémálmon.

Apropó, írjátok h milyen nehéz a játék, én evvel nem értek egyet (lehet nagyképûen hangzik) mert szerintem bár sok harc esélytelennek látszik elsõ ránézésre, de megoldható ha kihasználod a terület adta lehetõségeket pl. fal mögé állsz az íjászok elõl vagy egyszerûen jól használod a crowd control skilleket. Sose állítottam rémálomról át a nehézséget, mert én szeretek minden játékot a lehetõ legnehezebben játszani.
Pl. Falkaanyánál elsõ próbánál azt gondoltam h áhh, ez esélytelen, aztán ahogy kitapasztalja az ember mit csinál az ellenfél, utána biztos sikerül.

Még valami: tudnátok egy linket adni egy leíráshoz hogy kinek mely ajándékok jönnek be?

Különc
Ezt azért átgondolnám xD

wedge31
Jó álltunk fel ,csak én voltam a hülye és átakartam vinni Pala mögé / mivel eredetileg Sten és a maci mögött castolt / utközben meg ugye történt egy kis baleset...<#vigyor1>