Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3Error
menni fog, csak nálam ki van lõve az autorun... <#idiota>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

MaskimXul
Itt van pár bug/exploit azoknak, akik szeretnének kísérletezni:

Végtelen Xp:

Ostagar:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Duncannek visszavisszük a 3 fiola darkspawn vért, de a dokumentumokat nem. Amikor ezt elmondjuk neki, Xp-t ad és a beszélgetést akárhányszor le lehet játszani.

Urn Of Sacred Ashes:
Ha végzel a mércével (Gauntlet) és kijössz a szabadba, Xp-t kapsz. Ha újra bemész és kijössz, akkor megint, a végtelenségig

Ha az elfeket választottad az erdei kaland végén:
A csapatod táborában van egy láda, amibe a szövetségeseidnek tudsz cuccokat pakolni (pénz, drágakõ, rúnák és gyökerek). Ezért XP-t kapsz amikor beraksz valamit, az elfeknél pedig végtelen mennyiségû elfrootot lehet venni. Pénz = XP

Fõ tulajdonságok újraosztása
Szintlépésnél kiosztod a tulajdonság pontjaidat (attributes), majd továbblépés elõtt resetet nyomsz. Így amihez adtál pontot, abból még hármat vissza tudsz venni. +/-999-ig bírja a játék

Végtelen Skill pont és pénz DLC-vel
Felhasználod a skill pontokat adó könyvet, mentesz, a letölthetõ tartalomnál kiveszed a pipát a könyv elõl és visszatöltöd az állást (force load). Elmented megint, visszapipálod a könyvet, betöltöd.
Ezt minden DLC-vel meg lehet csinálni, így a tárgyakat el tudod adni újra és újra.

Nincs rá garancia, hogy ezek az exploitok nem vágják haza a questeket, csak saját felelõsségre.
3Error
köszönöm nektek, megpróbálom... 😊

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

TDC Geronimo
Telepítésnél launcherbe bal oldalon ott vannak kis zászlók. Rákattintasz a magyarra és úgy telepíti fel. Ha feltetted le kell szedned mert úgy nem lehet már átállítani.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

3Error
srácok ! én megvettem a HUN verziót, mégsem magyar a játék... beállítási lehetõségeket sem találtam. (windows xp, angol verz.)
SEGÍTSÉG!

Fenrir
Az a helyzet, hogy a 2 kaszter közül a gyógyító sokkal értékesebb mint még egy dps. Én is bírom Morrigan-t, már a beszólásai miatt is, de Wynn a gyógyításával sokkal hasznosabb.

A halál csupán a kezdet...

Calver
vette fel valaki 10-es szinten Oghren-t? és ha igen, lõne egy screenshotot vagy valamit arról, hogy ott milyenek voltak a statjai?

mert nekem megvolt az a balszerencsém h pont párszáz xp-vel túlléptem 9-esen, így a fõkarim 10-es lett, Oghren meg 11-es, és gyanítom h ez nem tett jót neki stat szempontból. pedig... direkt rohantam végig a fõküldetésen, kihagyva a mellékküldetéseket, csak hogy ne lépjem túl azt a szintet <#szomoru1>

"The trees move. Do you not see it?"

BEAST
Gifteken kivul, egesz erdekes olvasnivalokat hord haza a kutya 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

akkor ott nálad valami gond van, mert nekem 4850-el 2magos intel 2,5ghz alapból 3,3-ra húzva és 2gb ram 1680x1050-ben stabil 60 fps mindig

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

Elírtad (összeférhetetlenséget írtál). HD 4670 kihajtásához elég egy 2 GHz-en üzemelõ Core2Duo proci. Neked pont jó a géped.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Szerintem elég. Általában a játékoknál (pláne Bioware) limitálva van az fps. Ergo lehet, hogy HD 4670-nel annyit érsz, mint egy HD 4870-nel. Csak éppen utóbbin a minimum fps is tartósabb (azaz nem ingadozik annyira).

De próbáld ki, a játéknak nagyon barátságos gépigénye van.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Neeem? Hát én meg biztosra veszem, hogy az egyetlen dolog, ami visszafogja a gépem, az a kari...
Nézd meg az ajánlott gépigényt, a kari tuti nem fog vissza semmit. Csak a proci max.

a proci eleg talän, de ha nincs huzva akkor az sem, a vga tuti nem lesz eleg, nekem 1280 x 1024, full, 25-30 fps, 4870-el
pluhi
Leteszteltem az országgyûlés elõtt az arl rezidenciáján. A láda ami a szobájában van 60TP-t ad, tehát valószinüsithetõ, hogy a legnehezebben nyitható kategóriába esik. Készülékek mestere mellett 30-as dörzsöltség kellett, hogy kinyiljon.
Kandurex
Egyébként szerintem a harcosoknak kötelezõ a méregkeverés, vagy legalábbis valamelyik kaszttal feltétlenül vegyük fel, lehet olyan mérget gyártani, ami a fegyverre kenve "esély az instant kill" -el nyit, <#vigyor1>

+10dmg meg ilyenek

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

pluhi
Én azt játszom, amit a szabályrendszer enged és diktál. DW harcos nem lehet Assa/Duelist spec, szal...

SQJ: megér egy tesztet, megpróbálom kideriteni mennyi kell, nekem eddig kinyilt minden 30-assal. Alternativaként tartani kell pár +cunningos cuccot.
BEAST
Hmm, lehet el kell majd vinnem egy par helyre a kutyat, mar az elso helyszineken egesz erdekes, hasznos targyakat talalt. :o Ha ezt elobb tudom :d, mondjuk jo, hogy igy sokadjara is talalok uj note-okat, embereket, dolgokat.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Calver
csapdanyitogatás, oké, ezt szépen összevontam... szóval ládanyitogatás meg csapdahatástalanítás akart lenni.

Calver
ez már csak ilyen <#nyes>
nekem is fõkarim rug... ööö maradjunk inkább a tolvajnál... szóval nekem is tolvaj volt fõkarim BG/BG2-ben (igaz FMT, szóval triplakaszt), mégse nyitottam vele egyszer sem ki semmit - õ hátbaszúrásra volt meg arra, hogy Carsomyr meg egy-két finomság (mirror image, stoneskin, stb) miatt mindennek ellenálljon és lehessen alá lõni a tûzgolyókat, csapdanyitogatásra meg ott volt Safana/Jan Jansen <#vigyor2>

Kandurex
elképzelhetõ,

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Help továbbra is...

Valamint ha "csak" 1280x1024-es felbontásban akarok játszani, akkor a max grafhoz, és minimum 25 fps-hez elég egy Intel 2ghz 2magos proci, és HD4670 512mb ddr3-al?

Sir Quno Jedi
Nade a fõkarim rugo vaze! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Calver
trükk: fogod, feltolod Leliana-nál, aztán miután végeztél a helyszínnel visszamész, és feltöröd szép sorban az összes ládát. én legalábbis így tolom, 3 mágus+1 harcos felállásban, tolvaj nélkül <#hehe>

Mephi: sztem nem, én is rohadtul örülnék ha készülne hozzá valami mod, nem szeretem h karaktereim arab sejknek néznek ki <#szomoru1>

Hello!
Ha a mágusomra aki bûvharcos, páncélt pakolok akkor az hátráltatja a varázslásban?
Mephike
Sziasztok!

Ki lehet valahogy kapcsolni a sisakokat? A mágusaim fején borzasztóan néznek ki a sapkák, és a fõhõsömnek jó fejet csináltam, szóval inkább azt nézném.

Sir Quno Jedi
Nanananaaaa! A cunningot tovább kell növelni, mert maxos csapdafelfedezés/zárnyitással SEM lehet sok-sok ládát kinyitni, ha nem elég brutális a cunningod (én ezzek szívok a rugómmal). Rohadjanak meg szvsz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Akkor amit te játszol az a két fegyveres harcos, nem rogue. 😊

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Calver
még egy vicces dolog Morrigan-nel:
1. tanítsd meg neki a Glyph sorból az elsõt (Glyph of Paralysis)
2. a fõkaridnál tanuld meg a harmadikig (Glyph of Repulsion)
3. opcionálisan tanuld meg Morrigan-nel az Affliction Hex-et
4. állítsd a nehézséget minimum hardra
5. mikor meglátod az ellenfelet/miután összeszedted az összeset a tankodra, nyomj be a két Glyph-et a két külön karival egymásra
6. facerollolj a billentyûzeten, eltalálva az Inferno gombját, esetleg Wynne-vel is
7. ???
8. profit

nagy általánosságban így a szegény ellenfelek meg sem tudnak érinteni <#vigyor1> na jó, Sten kapja az áldást mivel õt általában grillezem, dehát... nem véletlenül van 60% fire resistje, meg erre van kitalálva amúgy is Wynne.

Egyszercsak, jártadban-keltedben jól megtámad valahol az úton...

pluhi
"Mi a fenének tennék offhand-be kardot, mikor a tõrök magas cunning miatt jobban sebeznek a kardhoz meg erõre kell pakolni nem is keveset?"

Hát ennek nem sok értelme van. A tõrök nem sebeznek jobban a magas cunning miatt. Ha ki van téve a Lethality akkor sebeznek UGYANÚGY, mintha annyi erõd lenne, mint cunning. Ismételném: jelen állás szerint a tõrök összes sebzésbónusza 0.85 STR. Most hogy ez STR-bõl jön, vagy cunning+lethalityvel, az mindegy. Az, hogy offhandbe kardot vagy tõrt teszel, ugyanezért mindegy.
Ha már cunningnál tartunk, én nem lopakodom és nem pofázom a rugómmal, maxos zárnyitáshoz/csapdafelszedéshez meg elég a 22-es cunning. Innentõl max a cunning armor penetration bónusza lehet érdekes, de ennek mértékérõl semmi infóm nincs.
Tehát szemben áll a cunning plusz hatása az STR azon elõnyével, hogy nem kell kitennem három szvsz kalap szar talentet. Kinek mi.
DEX-nél fenntartom, amit irtam. Backstab módban vajmi kevés a jelentõsége a +attacknak tapasztalatom szerint (gyak. chaincrit). A mobok a tankomat ütik, nem a rugót, amúgy is ott az FD, ha kula lenne.
Hello!

Zevrannal mikor lehet találkozni? Még az assasin képességet még nem tanultam meg! Hova kell menni? Vagy csak majd a történet folyamán kerülök hozzá? Eddig a gyógyító csaj kivételével meg a törpe kivételével mindenki megvan!
Ne haragudj, de nem értek egyet.
Mi a fenének tennék offhand-be kardot, mikor a tõrök magas cunning miatt jobban sebeznek a kardhoz meg erõre kell pakolni nem is keveset? A rogue nem erõmûvész hogy kardokat szorongasson, így felesleges neki aaz erõre gyúrni ha már egyszer a rövidebb pengékkel eleve profitálhat a magas cunning és dex értékekbõl. Meg aztán ha több sebzés kell, akkor egyszerûen jönnek a mérgek és a különféle weapon coating-ok a bicskákra (így több pontnyi plusz sebzés jön össze, mint magas erõvel). 😊 Tény, hogy az alacsony erõ miatt nem is rohangászik nagy vértezetekben a karakterem, de mivel találni nagyon is jó könnyû vérteket a játékban, így ez nem probléma.

A dexterity pedig nagyon is fontos, mert ebbõl jön a defense és az attack érték is. Jobb ha nem tudnak eltalálni és az sem árt, hogy ha rád nyomtak egy gyengítõ átkot ami leveszi mindkettõt, még akkor sem leszel totál béna, hanem vígan aprítasz tovább. Különösen távharcászok ellen jó a magas defense.

Calver
na ja, pedig zseniális karakter, és hasznos is mint mágus, még ha Wynne talán erõsebb is.

guide pedig megtalálható a kétlábú kedvenc torrent oldalán, igaz angolul.

pluhi
Ahogy irtam is...
Amúgy most azon agyalok, hogy kevesebb menjen ezekre a statokra és több az akaraterõre, és benyomni az über fentartott cuccokat. Duel/Momentum stb. Két törrel a momentum már varrógép szint kell legyen, ha elnyomok egy gyorsitást a mágussal is.
Hello!

Én amit nemrég töltöttem le az már jó volt! Mûködtek a Dlc-k! Minden tárgyat megkaptam! Az árusos rész is jó! Csak ö biztos nem ment vissza még egyszer Harcosbércre! Másodszorra már árulja rendesen a dolgokat. De ezt mondja is ez nem bug!
A feladat a tó melletti településen kezdõdik (ahonnan át tudsz menni a mágusok tornyába). Ott mindjárt a bejárat mellett lesz egy manus aki kotorászik a szemétben. Ez elmondja hogy talált ilyen kardot és lepasszolta egy másik egyénnek akit a törpe birodalom bejáratánál találsz még kinn a szabad ég alatt. Tõle megtudod, hogy eladta egy törpének, aki Redcliff-ben található egy zárt ajtajú házban. Na nála van a kard.

Lobsterman
Viszont van egy talent amivel Str helyett cunning alapján számolja a sebzést.

Ez volt az én kérdésem is, csak nem áll szándékomban több-tíz oldalt visszaolvasni.(mivel figyeltem folyamatosan, és nem láttam 100%-osan mûködõ megoldást.
Szóval help pls.

MerlinW
Sehogy. Beszélsz a gyerökkel, oszt õ ad egy új helyszínt a térképen. Ha nem ad => akkor warez => megveszed, vagy visszaolvasol.

[merlinw.org]

BEAST
<#wilting>

Segítség kell! A Sulchers Passnál ( dlc ) hogy kell átjutni az útban lévõ nagy fán? 😊
Örök hála!

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Redcliff faluban a torp hazaban van.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Én tegnap kipróbáltam egy kis csalást! Be tettem e fagykúp talentet a tolvajomhoz! Így tudja varázsolni és nem a mana fogy mert nála nincs hanem az állóképesség! Lol 😊 Van valami ital ami az állóképességet növeli?
Inkabb cunning, mert az masra is jo. Persze igy a lethality skillig gyik leszel.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Lehet, hogy nem elhazsnaltad, csak a harc utan eltunik, mert masra asszem, nem jo.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

pluhi
Sajna tõr sebzésre jelenleg nincs kihatással a Dex. Elvileg a tõr bónusznak (0.5STR+0.5DEX)*0.85-nek kéne lennie, de bugos.
Bioware-es idézet:

* Daggers get their attribute bonus from strength instead from half strength and half dexterity.
* Bows do not display their damage as intended on the character sheet.

Tehát jelenleg Dexre pakolni három dolog miatt is felesleges, egyik a bug, a másik, hogy tudsz offhandbe is rakni kardot a DW Masteryvel, onnantól meg 100% STR bónusz van, harmadik, hogy hátulról nagy bónusz van találatra és critre.
Tehát Dex csak annyi, amennyi a cuccokhoz kell, onnantól full STR a legdurvább sebzés, vagy full Cunning és Lethality.
Üdv
Merre keresgéljem Sten elveszett kardját? A vele folytatott párbeszédbõl annyi kiderült, hogy valahol a Calenhad-tó környékén vesztethette el, miközben az éjfattyak ellen harcolt. Körbejártam márt azt a vidéket, de ezidáig nem sikerült ráakadnom a kardra. Szóval hálás lennék valamiféle rávezetésre.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Azt a litániát én is jól betankoltam, de nem használtam (nem kattintottam rá), mert nem jutott rá idõ, vagy nem érzékeltem, hogy na most kéne, de mégis elhasználódott valamiképp, mire lenyomtam a csapatot...

A piactér területen, az elzárt városnegyed felé vezetõ kapu mellett van a falon a plakát. Elolvasod, rajta áll a jelszó, amivel beengednek...
Igazából a küldetést is a plakát elolvasásakor kapod, így nem értem, hogy miért nem tudod, hol van...