18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
Sith #7600 Igazad van hazudi bűn és ölni is...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom ki hogy játszotta végig de szerintem az elöstory az relative fix... szóval mit is tett ellenem Flemeth? vissza adta a Warden szerződéseket... aztán megmentett a toronyból.. aztán elküldi velem a nevelt lányát hogy segítsen ami ellene szól hogy boszorkány (engem gyíkká változtatott de már elmúlt :D) szóval igen az de igen csak öreg kicsit talán a törvényeken felül érzi magát belenyúlkál sokmindenbe.. de azthiszem ez talán az ősöreg mágusok igy működnek.
Morrigan hmm kicsit olyan mint az "anyja" csak fiatalabb kiadásban és jobbak a mellei... ellenben elég önző és hát a halál számára csak ey apró dolog
mivel a Morigan gyerekébe száll a démon leke történet szál egy elég fix pont a játék végén mondjuk nem játszottam még csajt de azthiszem női karakterrel is elérhető ez a befejezés szóval a drága Morrigannek minek is az a gyerek? vagy démon? vagy ősi isten? s vajon Flemeth tényleg meg akarja szálni? vagy csak konkurenia? vagy csak esetleg a fent emlitett gyerek egy olyan döntés amit Flemeth helytelenítene ezért kell meghalnia? Megjegyzem maga Morrigen mondta a táborban hogy szerinte sem halt meg végleg.. max a teste. (monduk ha képes valahogy a halálból is reinkarnálodni akkor minek is neki Morrigan teste?) ezen el lehetne filozofálgatni egy darabig de szerintem értelmetlen.
Pld Loghain sem egyértelmüen gonosz ha kicsit utánna jár az ember kiderül miért tette amit tett és az ő szempontjából érthető.
Alistair a jó fiu de az ország gyülésen igen csak a bosszura hajt persze ez is érthető
Szóval nem azt akarom kihozni hogy Morrigan vagy Felmeth a jobb vagy hogy Morrigan hazudik vagy Flemeth mert azthiszem ez nem fog kiderülni max a 2. részből vagy egy kiegből
csak azt akarom mondani hogy itt és most nem olyan egyértelmü hogy ki a jó és a ki a rosz mint a legtöbb RPG ben
off Egyébként Morrigan stilusa és a szövege nagyon beött szóval nem személyes ellen szenv beszél belőlem :)
-
MrAndree #7599 Vagy csak éppen osztódással szaporodnak... :) -
#7598 sziámi ebek
-
MrAndree #7597 Csakhogy nem tiszta miért is akarta Morrigan miért is akarta Morrigqan kiiktatni anyucit. Lehet azért amit mondott. Vagy azért mert rájött, hogy a mocskos kis tervük sokkal jobban festene ha ő egyedül kapná meg amit kiterveltek. Mivel egy dekányival sem jobb ember mint anyuci. -
Tomy Lee #7596 1 boszorkányról van szó aki minden valószínűséggel megtette volna ezt,hogy fiatalabb testbe költözik főleg azzal aki nem is a saját lánya.Mi több nem tagadja a vádakat és az lenne a jó cselekedet hogy hazudjak a társamnak mert Flemeth azt szeretné?Az se jó cselekedet ha nem iktatod ki a boszit.Hazudni bűn... -
CamelX #7595 Nebazz, hülye lennék nem kipróbálni natívban BG2-t :D 1 próbát tuti megér, főleg ha kicsit kompresszálja is a textúrákat, vagy ha pl. NHancerrel megoldható :P
Amúgy Shale-nek vannak véleményei a játékban lévő fontos döntésekkel kapcsolatban? Eddig csak a csapattársaimmal beszélgetett menet közben, bár még csak nemrég van nálam, jó így h 2. végigjátszást már összes DLC-vel kiegészítve + textúra moddal nyomom, így über élmény -
Sith #7594 Jó jó nem azt vitatom hogy a te végig játszásodban helyessen cselekedtél, de azthiszem kijelenteni hogy Flemeth egyértelmü gonosz az kicsit tulzás.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazából Flemeth sose mondott el semmit magárol vagy a céljairól... legalábbis egyértelmüen nem. Moriganből pedeig simán kinézem hogy hazudjon a saját érdekében.. ugye ha a gyerekbe száll a lélek végét nézzük akkor abba is bele lehet magyarázni pár dolgot. Pld Felmethenk ez nem tetszene ezért kell halnia, persze az is lehet hogy Morrigan igazat mond :)
Nah végül is csak arra akarok kilyukadni hogy a játékban álltalában nem Teréz anya és Sztálin között kell választani. Azt hogy mi a "jó" döntés szerintem nem kéne ennyire egyértelmüen kijelenteni.
-
Tomy Lee #7593 Az is jó ha már ott vagy,hogy menj el Thaig-ba.Sz.tem nézd át a mellék küldiket Orzzamar-ba.. -
SaGa #7592 Az is jó, taktika, hogy a közelharcosokat megállítod a domb oldalában, a mágust, távharcászt meg mögéjük. Ha van gyógyítód, ő nyomja a healt a milícia tagjaira. Egy-egy jól elhelyezett taszító rúna is sokat tud segíteni. Sikerült úgy lenyomni a bandát, hogy a csapathoz tulajdonképpen két félig "halott" élőholt jutott el csak, a többit bedarálták a falusiak, csak távolról tápolni kellett őket... -
#7591 köszi -
Tomy Lee #7590 Bhelen adta már a küldit mikor is meg kell ölnöd a kartell vezért? -
fixpont #7589 Ha Bhelent tamogatom nem is tudok elindulni az araneban? Nem tudok a sajat nevemben indulni? -
Tomy Lee #7588 Mindent a csapattagok érdekében amúgy.Mit érdekel az a vénasszony.Ha a kedvenc mágusom ezt akarta hát segítettem neki.Ha gonosz a szándéka ha nem ő az első.Ha így erősíthetem kiírtom az összes rokonát is akár lol,csak hozzám hű legyen a kaland során!! -
fixpont #7587 Most nem tudok tovabbmenni, tolthatam vissza a regi allast mielott ideertem egyaltalan. -
josi #7586 Én is így jártam, vissza kellett töltenem egy régebbi állást. -
fixpont #7585 NA de az, hogy mi celszer es mi nem az teljesen erdekelen, ilyen bugot nem szabadna egy jatekban hagyni...Nem is ertem, arra nem gondoltak, hogy valaki egyszerre kezdi el csinalni mindkettot? -
#7584 Csak arra akartam utalni, hogy csak az egyiket lenne célszerű támogatni, és az aréna egy lehetőség rá. -
Tomy Lee #7583 Megnéztem az összes párbeszédett ott Flemeth-el és egyszer sem tiltakozott ez ellen,hogy Morrigan hazudna sőt be is ismeri azaz céloz rá,hogy igaza van Morri-nak.Persze békén is hagyhatod ha azt szeretnéd,hogy ne történjen semmi és nem kell a cuccos a házából Flemeth-nek ill.nem kell a loot belőle és persze nem akarod növelni népszerüséget Morrigan-al;-) -
fixpont #7582 Ezt kifejtened? Az arenat mar megcsinaltam, legyoztem az utolso csapatot is, de ugyanakkor a hamis papirokat is odaadtam a 2 urnak amire Bhelen ker. Es innen most ugy latom nincs tovabb. -
#7581 Pálcát kell törni valamelyik mellett,...pl. az arénában. -
fixpont #7580 Orzammarban szerintem belefutottam egy bugba, elkezdtem egyszerre dolgozni mindket kiraly jeloltnek, es most mindketto azt hiszi, hogy a masiknak dolgozok es mindketto megkert, hogy kemkedjek a masik utan, de igy egyik jelolttel sem tudok talalkozni, emrt az embere nem visz oda. Talalkozott mar valaki ezzel? Van megoldas? -
#7579 Kutyát odaviszed, lehugyálja és az adott területen bónuszt kap tulajdonságaira -
#7578 Én sem tudom -
#7577 Sziasztok.
Nem tudja valaki, hogy azok az egyedi tájékozódási pontok mire jók? Utam során találkoztam jópárral, de azt mondja, hogy jelenleg nincs jelentőségük. -
#7576 Nem derül ki szerintem, rád van bízva. -
Sith #7575 Lehet hogy én voltam figyelmetlen de hol is derül ki hogy Morigan igazat mond a mostoha anyjáról?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt most főleg a beköltözik a testébe részre gondolok -
#7574 Nincs rosszabb visszaváltani easyre, megtudod csinálni, csak először focusdps a sárganevű csontikra, utána oszd szét képzeletbeli területre azt a kis részt a karakterek között és simán begyakható mindenki, múltkor asszem kb 1 milicista halt meg nekem, és nem volt Wynne sem. -
#7573 5000 goldból már az archdemon-t is meglehet vesztegetni -
Dzsabba #7572 köszönöm -
#7571 Mondjuk, ha pikk - pakk nem tudod leverni őket, akkor gond lehet később, mert lesznek még ettől jóval nehezebb csaták.. -
#7570 Hmm..ez tetszett.
Szóval nincs más lehetőség.Akkor próbálkozom még vele.
Könnyű fokozatra nem igazán szeretném állítani mert az számomra olyan mintha csalnék. -
#7569 Healer legyen a csapatban,es potikkal sem art keszulni.Kozelharcosokat lekuldeni a falubeli katonak koze,ranged / magusok hatulrol support.Healer pedig nem csak a sajat csapatot,hanem a tobbi katonat is gyogyitsa folyamatosan.AOE-t hanyagolni,cone of coldot megfelelo helyzetbol azert nem art.Ha nagy a gaz,fel lehet allitolag csalni oket a felso lovagokhoz ahol azok levagjak oket.Nekem sose okozott azonban ekkora gondot. -
#7568 Gatyát felhúzni ciciig, gonoszan nézni, taktikát változtatni, elénekelni a combayat a harc előtt, esetleg easy szintre venni,..egy a lényeg, nincs lehetőséged, le kell őket gyakni... -
#7567 Üdv mesterek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Elakadtam a redcliffi élőhalott inváziónál.Az első hullámot még le tudom gyakni,de amikor le kell menni a folyó melletti résznél hiába írtom őket, csak jönnek mint az oroszok,azt végül meghal a teljes csapat.Már úgy is próbáltam hogy elmentem máshova,fejlődtem,megszereztem Wynnét meg Palát,de így is kipusztulok.
Mi a rákomat kell ott csinálni? Please help!
-
#7566 alap taktikának mondanám, h fordítsd meg: csak a tank álljon előtte, és mindenki a seggét lője/üsse. tank lehetőleg legyen fire resistes cuccokban, lásd Juggernaut set. onnantól kezdve már sétagalopp. -
Tomy Lee #7565 Vagy igen,vársz vele.
Esetleg leveszed legkönnyebbre a nehézségi fokozatot(mondjuk ezt én ellenzem,sosem csináltam még,nem adnám fel az elveimet!) -
Chipii #7564 Akkor még nem tudtam, hogy mennyi pénzre lesz szükségem, meg is maradt:) -
Tomy Lee #7563 Vegyél bombákat és tegyél be mindegyik karakterednek,vigyél ranged karaktereket,illetve egy olyan tankot akin van egyfolytában tűz elleni balzsam és kite-old tankal mikor éppen a sárkány fel akarja emelni a magasba,ilyenkor kite(futtasd a sárkányt) bombákat meg szórjad rá folyamatosan.Így ki lehet tenni hamar..
Hp potik azt hajrá -
MrAndree #7562 Menj vissza magasabb szinten ha nagyon nem bírsz vele, bármikor le lehet ölni. 16os szinten már sétagalopp volt. -
Scharnhorst #7561 Oké akkor már csak az érdekel hogyan ölhető meg? sebezni is alig tudom ő meg szétcincál a fenébe