Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Végtelen Xp:
Ostagar:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Duncannek visszavisszük a 3 fiola darkspawn vért, de a dokumentumokat nem. Amikor ezt elmondjuk neki, Xp-t ad és a beszélgetést akárhányszor le lehet játszani.
Urn Of Sacred Ashes:
Ha az elfeket választottad az erdei kaland végén:
Fõ tulajdonságok újraosztása
Végtelen Skill pont és pénz DLC-vel
Ezt minden DLC-vel meg lehet csinálni, így a tárgyakat el tudod adni újra és újra.
Nincs rá garancia, hogy ezek az exploitok nem vágják haza a questeket, csak saját felelõsségre.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
SEGÍTSÉG!
A halál csupán a kezdet...
"The trees move. Do you not see it?"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
De próbáld ki, a játéknak nagyon barátságos gépigénye van.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Nézd meg az ajánlott gépigényt, a kari tuti nem fog vissza semmit. Csak a proci max.
+10dmg meg ilyenek
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
SQJ: megér egy tesztet, megpróbálom kideriteni mennyi kell, nekem eddig kinyilt minden 30-assal. Alternativaként tartani kell pár +cunningos cuccot.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
nekem is fõkarim rug... ööö maradjunk inkább a tolvajnál... szóval nekem is tolvaj volt fõkarim BG/BG2-ben (igaz FMT, szóval triplakaszt), mégse nyitottam vele egyszer sem ki semmit - õ hátbaszúrásra volt meg arra, hogy Carsomyr meg egy-két finomság (mirror image, stoneskin, stb) miatt mindennek ellenálljon és lehessen alá lõni a tûzgolyókat, csapdanyitogatásra meg ott volt Safana/Jan Jansen <#vigyor2>#vigyor2>
Valamint ha "csak" 1280x1024-es felbontásban akarok játszani, akkor a max grafhoz, és minimum 25 fps-hez elég egy Intel 2ghz 2magos proci, és HD4670 512mb ddr3-al?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mephi: sztem nem, én is rohadtul örülnék ha készülne hozzá valami mod, nem szeretem h karaktereim arab sejknek néznek ki <#szomoru1>#szomoru1>
Ha a mágusomra aki bûvharcos, páncélt pakolok akkor az hátráltatja a varázslásban?
Ki lehet valahogy kapcsolni a sisakokat? A mágusaim fején borzasztóan néznek ki a sapkák, és a fõhõsömnek jó fejet csináltam, szóval inkább azt nézném.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
1. tanítsd meg neki a Glyph sorból az elsõt (Glyph of Paralysis)
2. a fõkaridnál tanuld meg a harmadikig (Glyph of Repulsion)
3. opcionálisan tanuld meg Morrigan-nel az Affliction Hex-et
4. állítsd a nehézséget minimum hardra
5. mikor meglátod az ellenfelet/miután összeszedted az összeset a tankodra, nyomj be a két Glyph-et a két külön karival egymásra
6. facerollolj a billentyûzeten, eltalálva az Inferno gombját, esetleg Wynne-vel is
7. ???
8. profit
nagy általánosságban így a szegény ellenfelek meg sem tudnak érinteni <#vigyor1>#vigyor1> na jó, Sten kapja az áldást mivel õt általában grillezem, dehát... nem véletlenül van 60% fire resistje, meg erre van kitalálva amúgy is Wynne.
Hát ennek nem sok értelme van. A tõrök nem sebeznek jobban a magas cunning miatt. Ha ki van téve a Lethality akkor sebeznek UGYANÚGY, mintha annyi erõd lenne, mint cunning. Ismételném: jelen állás szerint a tõrök összes sebzésbónusza 0.85 STR. Most hogy ez STR-bõl jön, vagy cunning+lethalityvel, az mindegy. Az, hogy offhandbe kardot vagy tõrt teszel, ugyanezért mindegy.
Ha már cunningnál tartunk, én nem lopakodom és nem pofázom a rugómmal, maxos zárnyitáshoz/csapdafelszedéshez meg elég a 22-es cunning. Innentõl max a cunning armor penetration bónusza lehet érdekes, de ennek mértékérõl semmi infóm nincs.
Tehát szemben áll a cunning plusz hatása az STR azon elõnyével, hogy nem kell kitennem három szvsz kalap szar talentet. Kinek mi.
DEX-nél fenntartom, amit irtam. Backstab módban vajmi kevés a jelentõsége a +attacknak tapasztalatom szerint (gyak. chaincrit). A mobok a tankomat ütik, nem a rugót, amúgy is ott az FD, ha kula lenne.
Zevrannal mikor lehet találkozni? Még az assasin képességet még nem tanultam meg! Hova kell menni? Vagy csak majd a történet folyamán kerülök hozzá? Eddig a gyógyító csaj kivételével meg a törpe kivételével mindenki megvan!
Mi a fenének tennék offhand-be kardot, mikor a tõrök magas cunning miatt jobban sebeznek a kardhoz meg erõre kell pakolni nem is keveset? A rogue nem erõmûvész hogy kardokat szorongasson, így felesleges neki aaz erõre gyúrni ha már egyszer a rövidebb pengékkel eleve profitálhat a magas cunning és dex értékekbõl. Meg aztán ha több sebzés kell, akkor egyszerûen jönnek a mérgek és a különféle weapon coating-ok a bicskákra (így több pontnyi plusz sebzés jön össze, mint magas erõvel). 😊 Tény, hogy az alacsony erõ miatt nem is rohangászik nagy vértezetekben a karakterem, de mivel találni nagyon is jó könnyû vérteket a játékban, így ez nem probléma.
A dexterity pedig nagyon is fontos, mert ebbõl jön a defense és az attack érték is. Jobb ha nem tudnak eltalálni és az sem árt, hogy ha rád nyomtak egy gyengítõ átkot ami leveszi mindkettõt, még akkor sem leszel totál béna, hanem vígan aprítasz tovább. Különösen távharcászok ellen jó a magas defense.
guide pedig megtalálható a kétlábú kedvenc torrent oldalán, igaz angolul.
Amúgy most azon agyalok, hogy kevesebb menjen ezekre a statokra és több az akaraterõre, és benyomni az über fentartott cuccokat. Duel/Momentum stb. Két törrel a momentum már varrógép szint kell legyen, ha elnyomok egy gyorsitást a mágussal is.
Én amit nemrég töltöttem le az már jó volt! Mûködtek a Dlc-k! Minden tárgyat megkaptam! Az árusos rész is jó! Csak ö biztos nem ment vissza még egyszer Harcosbércre! Másodszorra már árulja rendesen a dolgokat. De ezt mondja is ez nem bug!
Szóval help pls.
[merlinw.org]
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Bioware-es idézet:
* Daggers get their attribute bonus from strength instead from half strength and half dexterity.
* Bows do not display their damage as intended on the character sheet.
Tehát jelenleg Dexre pakolni három dolog miatt is felesleges, egyik a bug, a másik, hogy tudsz offhandbe is rakni kardot a DW Masteryvel, onnantól meg 100% STR bónusz van, harmadik, hogy hátulról nagy bónusz van találatra és critre.
Tehát Dex csak annyi, amennyi a cuccokhoz kell, onnantól full STR a legdurvább sebzés, vagy full Cunning és Lethality.
Merre keresgéljem Sten elveszett kardját? A vele folytatott párbeszédbõl annyi kiderült, hogy valahol a Calenhad-tó környékén vesztethette el, miközben az éjfattyak ellen harcolt. Körbejártam márt azt a vidéket, de ezidáig nem sikerült ráakadnom a kardra. Szóval hálás lennék valamiféle rávezetésre.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Igazából a küldetést is a plakát elolvasásakor kapod, így nem értem, hogy miért nem tudod, hol van...