18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Különc
    De hát oda levan írva hogy mi maradt ki, te jó ég... Asszem mára lefáradtam teljesen... Mi honnan szopjuk ki, hogy mit hagytál ki szerinted? Istenem, adj erőt!
  • DeDy
    Azt hittem az egy hely akart lenni, jól van akkor, ha nem tudsz értelmes választ adni akkor inkább ne írj.
  • Cashx
    :D:D
  • Különc
    J betű
  • DeDy
    Merre van az?
  • Calver
    a továbbhaladás a fő történeti szálban.
    majd ha meglesznek mind a szövetségesek (Redcliffe, elfek, mágusok, törpök), akkor nyílnak meg az új területek.
  • Különc
    Nézz be a journalba, talán?
  • DeDy
    Üdv.
    Egy kis segítséget kérnék, elakadtam kicsit, nem igazán tudom mi kéne tenni, Denerimben vagyok a piac negyedet teljesen bejártam, amit lehetett megcsináltam, jártam a sikátorokban, a gyöngy fogadóban, és az elhagyott házban is, ahol a vérmágusok voltak, a bérgyilkos (hollók) küldik kivételével mindent elvállaltam megcsináltam, de nem tudok tovább menni, se a kastélyba, se a 2 rezidenciára és az elf negyedbe se, mi maradhatott ki mégis?
  • MerlinW
    "nem nekem találták ki, pedig játszottam 1000 rpgvel."
    Nem. Ezek szerint Te még egyetlen valódi RPG-vel sem játszottál még:) Nem gonoszkodás, csak tény:)
  • Sasa20
    És ami még hiányzik 2 , azokat is megtudom szerezni?
  • Sasa20
    Rendben kösz
  • JethroHUN
    Lehetsz, de azok a skillek amit kapátál az nem specializácótól függ. Minden kaszthoz van 2.
  • Sasa20
    Voltam harcosbércbe és kiittam valami régi löttyöt és kaptam 2 vérmágia képességet eleve 2 hiányzik , de nem ír külön vérmágusnak tehát lehetek egyszerre vármágus és pl alakváltó is?
  • Aspyrin
    Próbáltam beajánlani magam nála később, de kikosarazott. :P
  • Aspyrin
    Ez a jelenet Howe arl házában, lent, a celláknál zajlik.
  • Különc
    Egy próbát megér
  • JethroHUN
    Elírtam, sry Ati Radeon 9600Pro
  • JethroHUN
    L4D 2 szerintem fut rajta, Nekem 960Pro van aszatali gépbe. Persze nem azon toltam a DA-t
  • Glesthor
    Baze, nem jó hozzá. Franc!!!! Ez a gép lassan már semmire nem jó. :(
  • Calver
    én is sajnáltam, főleg mikor Landsmeet-nél megemlítik h ki kéne végeztetni, Alistair meg lendületből elutasítja... na itt hiányoltam nagyon azt a választási lehetőséget, hogy "nyugi, majd én gondoskodom róla".

bár már Howe házában is vicces lett volna egy olyan megoldás, hogy miután megölted Cauthrien-t, levágod a kiskurvát is, és úgy állítod be a tetthelyet, mintha Loghain megölette volna a saját lányát

(hát igen, kicsiny elf mágusom nem játszik becsületesen )
  • JethroHUN
    Szerintem biztos h nem, de inkább futtasd ezt:http://cyri.systemrequirementslab.com/srtest/
  • Totti5
    Itt ki, kivel és kihez beszél? mert olyan szépen állnak egy sorban és néznek össze vissza:D:D
  • Glesthor
    Üdv mindenkinek!

Szeretnék érdeklődni, hogy ez a kártya elég lenne-e a játékhoz: ati radeon 9600xt 256mb? Sajnos nem egy mai darab, de a remény hal meg utoljára. :) Előre is köszönöm a választ!
  • Micsu
    +1
  • robotnyk
    reflexből 2es, kár hogy a ribancot nem lehet felszeletelni >.<
  • Aspyrin
    Én képes voltam visszatöltögetni mindhárom válaszért, de nem volt jelentősége. :D
  • Probatbicol
    Okok de a könnyű és a végigvihetetlenül nehéz között még van egy pár fokozat nem? :))
    Nekem most más csak azok a harcok szoktak fejtörést okozni amikor valamilyen beszélgetés/animáció után azonnal rámrohannak kismillióan, és szűk a hely (pl. Denerimben volt ilyen az egyik útonálló csoport).
    Egyébként rugóval nagyon élvezem lopakodva felderíteni a terepet, lerakni a csapdákat, majd elhelyezkedem az ellenséges mágus háta mögött, aztán Allistarrel berohanok és amikor a mágus kezd kasztolni akkor visszaváltva hatalmas kéjjel szúrom hátba :)
  • MrAndree
    Hát lehet. Én se sok ilyen stílusú RPG-vel játszottam és mégse találtam különösebben nehéznek normalon. Valóban nem röhejesen könnyű mint a Mass Effect mondjuk (amiben jó cuccokkal még az elvileg legnehezebb insanity is marha laza) de azért nem is végigvihetetlenül nehéz.
  • MrAndree
    Nálam nem is mondott ilyet a ribanc. :D
  • böröczk
    nem igaz, tudom, hogy Te azt mondtad "Hoppá"
  • Kandurex
    Szerintem mindenki a 2. -at választotta :D
  • böröczk
    jaja, erre emlékszem, rögtön rá is nyomtam a másodikra : D
  • Micsu
    én nem beszartam, hanem azonnali ki akartam irtani :D

mondjuk az is jó poén mikor a törpe harcos mocskos csigányozik :D
  • Aspyrin
    Ezen beszartam!:DDD

• Probatbicol
    Azért ne túlozzunk a Gotchic éppen hogy könnyebb, pláne ahogy egyre erősebb a karaktered, meg teljesen más stílus nincs értelme hasonlítgatni. Páran nagyon nyomatjátok ezt, hogy milyen könnyű a játék, pedig az az igazság, hogy ez az átlaghoz viszonyítva igen is nehéz. Ha már hasonlítjuk, nézzük a KOTOR-hoz pl. ahol a harcrendszer hasonló volt, ott tulajdonképp kijelölted a célpontokat és már daráltak is mindenkit a szereplők. Itt ez nem megy, különösen az elején amikor még nincsenek meg az imba skillek.
    Aki nézte a Warden Quest versenyt az is láthatta, hogy igen csak estek-keltek normálon a versenyzők.
    Mondjuk nekem épp azért tetszik mert pont elég nehéz, és ahogy valaki panaszkodott, hogy nincs elég jutalom, nekem pont az a jó érzés a jutalom, hogy győztem egy nehezebb harcban.
  • MrAndree
    Át lehet tenni menet közben easy-re... :) Gothicban meg egyetértünk. Harmadik részt kivéve. De DA se nehéz ha ráérez egyszer az ember, elején én is szívtam, aztán megtanultam mire érdemes adni és mágussal már gondom se nagyon volt. Most rugóm van és vele se. A ládanyitás mint olyan tényleg nem sokat ér, semmi jó cucc nincs még a legnehezebb ládákban se, inkább az XP miatt csinálom. Meg lethality-s rugómnak úgyis nagy a cunningja.
  • Lacc 88
    Sziasztok. Raktatok már fel face pack-okat? Stenen változtatni akartam egy kicsit és berakni a világító szemes cuccot a karimnak,de nem sikerült. Azt írja egy override könyvtárba kell berakni, ilyen nem volt ezért csináltam, de akár a leöltött mappát vagy külön a benne lévő cuccokat rakom bele nem lesz változás a karakter készítésnél. Tudnátok segíteni?
  • Cashx
    Zárnyitás dolog engem is irritál, nincsenek imba cuccok a ládákban legtöbbször csak valamilyen lötyi van vagy egy olyan páncél amit még eladni se éri meg...egyszerüen fölösleges az a szkill.
  • Lilithn
    Pedig azt is letoltam nevetve. Imádom a Gothicot, a legjobb rpg amit valaha készítettek, a 2-es részt letoltam 5x és még mindig élvezem. Akkor csak nem nekem lett kitalálva a DAO egyszerűen. Meg komolyan, felvittem maxra a meggyőzést, és használtam hányszor, 10x max? RPG? ROFL! És akármennyire azt akarja elhitetni a játék, hogy szabadúszás, totál lineáris az egész. Zárnyitás mint skill, ami elvesz az amúgy is szűkmarkúan osztott harci skillek közül? Sajnálom, beismerem, lehet én vok béna ehhez a játékhoz, pedig normálon játszom. Lehet easyn kellett volna és akkor élvezhettem volna, de így csak rettentően felidegel.
  • MrAndree
    A gothic, főleg a második része, night of the raven kieggel megtámogatva ötször nehezebb mint a DA normalon. :)