Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Jellemzõ..minden ami kicsit is érdekes, mindjárt tiltott 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

MaskimXul
Igen. De akkor Leilana meg Wynne bepipul eléggé. Vagy unlockolod a reavert és visszatöltesz egy korábbi állást, az unlock ugyanúgy megmarad 😉
BEAST
aha, a 2. Reaver skill egesz jol hasznalhato 😊 a tobbi nem erdekes kb :/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

MaskimXul
És? Ez single player, nem online, hogy számítson ha valaki csal. Ha én úgy élvezem a játékot, hogy Morrigan nem alakváltó, miért ne tehetném meg?
Kandurex
Csak úgy tanulhatom meg a Reaver -t, ha megszerzem Kolgrim -nek a hamvakat?

speeder04
1.0-t nem szereti😞

"H" alapból a free roaming mód. Biztos rákönyököltél 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

ja de sztem ez mod csalás

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Hali! Valaki segítsen már pls, redcliff-be jöttem elõször, de amióta itt vagyok nem követnek a csapattársak....eddig még nem volt annyira zavaró de most a kastélyban vagyok és állandóan mindenkit szobáról szobára irányítani elég szar.😛 Valamit elállítottam volna, vagy miért nem követnek? thx a választ elõre is.

grebber
Lehet félreértem de ez a skill újraelosztás az összesre kiterjed tehát ha én most 8-as vagyok akkor 24 pontot újra szé tudok osztani pl csak erõre??

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Megölhetõ egy kis taktikával lvl8-on is. Ha nem megy vonulj vissza csinálj mellékeseket és gyere vissza késõbb.

[merlinw.org]

Micsoda választási lehetõségeim voltak itt... 😊

Why so serious?

Fagyaszd meg. Aztán üssétek, lõjétek, csípjétek, harapjátok, ha magához tér fagyaszd vissza.

Why so serious?

Sziasztok! Nem tudja megmondani véletlenül valaki, hogy az elfeknél a fehér farkast (fehéragyar) mikor meg kell ölni, van elõtte egy kis sárkány, ami 1 csapással megöl mindenkit, hogy lehet legyakni? Jelenleg 8-as szinten vagyok. Eddig nem volt probléma, kellõen nehéz volt, de ez úgy érzem lehetetlen, legalábbis ezen a szinten. Köszi

AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2

Majd ha a történetben haladsz elõre és megszerzel egy szövetségest (törpék, elfek vagy vérfarkasok, mágusok vagy templomosok, zsoldosok) akkor egy képviselõjük bekerül a táborodba a sátrak környékére. Elõtte/elõttük lesz egy 3 darab barna faládából álló lhalom amire rábökve lehet nekik adni azt amit kérnek.
A zsoldosoknak (Redcliff urának megmentése után jönnek) pénzt kell.
A törpéknek (Orzammar problémájának megoldása után érhetõek el) közepes drágakövek (amethist, malachit, saphire)
Az elfeknek (vagy vérfarkasoknak, attól függ melyik bandának segítesz) alapanyagok (venomroot, elfroot, szögek, gombák)
A mágusoknak/templomosoknak rúnák (novice, journeyman, expert és master rúnákat fogadnak köszönettel).

De megmondja az adott képviselõ hogy mi is ami az adott seregnek jó lesz.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Gnome
Skill újraelosztás Ajánlom mindenkinek, a végén Morriganrõl leszedtem a használhatatlan alakváltós talenteket + nem használtam amúgy sem a master herbalismot igy oda is kettõt raktam, maradék pontot meg a tacticsra..mert ha vkinek kell tactics slot az Morrigan...

A táborba tab megnyomásakkor keressétek a varjút(raven) és ad egy kis üvegcsét ami után reseteli a karatert.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

grebber
És hogyan lehet a seregünknek pénzt/drágaköveket/alapanyagokat adni?

(Azért kérdem mert még az elején vagyok nagyon)

<#worship><#worship>

grebber
Nem tud valaki PC-s eladási adatot?

Nagyon kíváncsi vagyok hány darabot adtak el eme remekmûbõl!

Ha valakit esetleg érdekelne és nem tudja még (én speciel nem tudtam), sikerült kiderítenem mi a csodát szolgál a seregünknek adható pénz/drágakövek/alapanyagok sokasága.
Xp-t ad a karakterünknek minden "adomány". Számszerûen megfigyelni a pénznél tudtam ezt. Ott 1 ezüstért 0,25 Xp jár. Vagy legalábbis 10 aranyért 250-et, 30-ért 750 Xp-t adott a program. Kevesebbet nem néztem meg, de átváltásilag (1 arany az 100 ezüst) ennyi jött ki.

Szóval egyfajta pénzért/alapanyagért/drágakõért Xp rendszer mûködik.

Olyat én sem kérdeztem, hogy honnan tölthetõ maga a játék...
Én csak az olyat kérdezem meg, amit amúgy nem találtam, pl Elorzott trón.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez szigorúan saját meglátás, de szerintem...
Az a bizonyos befejezés azért kaphatta meg a sötét jelzõt, mert végülis végiggondolva a történéseket, egy igen komoly csapást engedtünk szabadjára általa.
Konkrétan egy régen elüldözött istenséget egyfajta avatár formájában újra a világra szabadít a karakter ezzel a döntésével (ráadásul korábbi alakját könnyû volt felismerni, míg az újban lazán megbújhat bárhol észrevétlenül) egy olyan személy felügyelete alatt, akinek nem éppen rózsás a múltja. Morrigan fogja felnevelni, õt meg tudjuk ki nevelte és megtudhattuk milyen módszerekkel, milyen mágiába avatta be, milyen szemléletmódot adott át neki. Plusz ugye Morrigan-nél van anyucija nem éppen jószáncékú varázslatokat tartalmazó grimoárja is és ezen felül koránt sem biztos hogy anyuci kipurcant. Legalábbis utalt rá a halála elõtti beszélgetés során, hogy nem lehetünk biztosak abban valóban meghal majd vagy sem, mert hát végülis egy démonnal kötött egyezséget a drága...

Azt pontosan nem tudom mi befolyásolja, hogy ki legyen feláldozva, de az biztos, hogy az szerepet játszik benne, ki van abban a csapatban amelyik a sárkány ellen megy a végjátékban. Ha nincs ott a feláldozandó társak egyike sem akkor értelemszerûen nem lehet õket erre rávenni.

Igen, normális. Leidézed majd újra.

Sziasztok!

Kérdés: ranger petnél az normális, hogy zóna-váltáskor újra kell állítani a taktikáját (ill. megidzéskor) ?

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

MerlinW
Senki sem akadályozza meg, hogy nyisson egyet. Nem vagyok álszent, rengeteg játékot nem vettem meg én sem, viszont csendben visszaolvastam, vagy utánajártam, nem rinyáltam soha hogy miért nem megy, stb. Tehát lehet okosan is warezolni.

[merlinw.org]

MerlinW
Venni kell pontokat. Pénzért. Játékot is. Vagy csendben játszani azzal ami van. Esetleg Google-val utánajárni a dolgoknak. Vagy visszaolvasni itt pár oldalt. A lehetõségeid határtalanok.

[merlinw.org]

Ha lenne olyan topik, oda írna olyan, akinek arra van szüksége...

Nos a regisztráció sikeres mostmar csak azt irja hogy nincs eleg pontom 😛
pontokat honnet szedek ? 😊
Kandurex
Kezdem unni a warezt.

Az a rövidebb volt, vagy 20 oldalas. A több, mint 300 oldalas magyar nyelvû Strategy Guide-ot linkelné valaki? kösz.

Csao elõre is bocsánat ha már volt erröl szó de nem találtam róla semmit!
A játékot nem vettem még meg mert nincs rá keret egyenlöre de szeritem durvan jó lett.
A kérdésem is ezzel kapcsolatos most hagytam el Lotheringet ez az elsõ falu a nagy csata után. A táborhelyen vagyok es van ott egy fazon aki adna nekem küldetést csak ahoz fel kéne regisztrálni a hivatalos oldalra ami nem eredeti játekkal gondolom nem nagyon lehetseges 😛 Na most a játék ettöl még vegig jatszható vagy sem ? Illetve valahogy ezt a regisztrációs dolgot ki lehet e hagyni ?
Sephi
Deep Road-on vagyok, jelenleg 16-os csapattal es rohogve meszarolom le az ellefeleket.

Azert az elejen nehezebb volt...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

közben megtaláltam a magyar nyelvût is😄 A Google-ról meg tudok, csak vhogy nem mindig használom...Mivel az elorzott trónt nem találtam, gondoltam ezt se találnám.

BEAST
Logika <#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kandurex
Az érdekes volt, 😊 egy társat elég átjuttatni. A lényeg, hogy a hidat folyamatosan kell kiépíteni ahogy rajta van a csapattag.

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Papír, ceruza, logika.

Csirke megoldás: youtube.

[merlinw.org]

Ha a stratégiai útmutatót magában meg lehetne venni, akkor megvenném. A könyvet csak azért nem veszem meg, mert van így is egy csomó könyvem, amit nincs idõm/kedvem olvasni.
De biztos vagyok benne, hogy valaki fel tölti...

MerlinW
Asszem a denerimi kocsmában a bal oldali helységben

[merlinw.org]

BEAST
Mert sajat magad helyett egy artatlan gyermeket "aldozol" fel :d Amugy szerintem sem dark, sok jo dolog tortenhet igy is... de a legjobb tenyleg az ha Alistair es a kiralyno egyutt uralkodnak, te pedig meghalsz. Persze ettol fuggetlenul lehetsz te is kiraly, vagy siman tulelheted Alistairt tamogatva az uralkodasban, csak ezeknek nincs akkora "sulya" szvsz 😊
En elsore felaldoztam magam, mert ugy tartottam helyesnek, viszont kesobbi vegigjatszasok soran inkabb Morrigant favorizaltam, es remeltem meg lehet gyozni hogy maradjon, meg ugye jol esik a koronazas utan a tobbiekkel beszegetni egy kicsit 😊

Torzonborz
Redcliff faluban a káptalan bejárata mellet balra van.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Van egy kérdésem a végével kapcsolatban...

Alistairt vagy Logeint csak akkor lehet rábeszélni ha a csapatunkban van vagy a végén majd bejön és meg lehet kérni? És az miért dark ending ha Morrigan gyerekébe száll az esszencia?
Kandurex
Megvenni, esetleg, mint lehetséges opció?

Kandurex
Ha jól emlékszem felbukkannak majd: Redcliff faluban, meg közvetlenül az ostrom után lévõ faluba, ahol a tolvaj csajt vetted fel.

Üdv. Nem töltené fel valaki a stratégiai útmutatót? Vagy vhol nincs fent?
És a Dragon Age : Az elorzott trón címû könyv fent van vhol?
(sokan kérés nélkül 7-800 oldalas könyveket töltenek fel, ezért kérdezem, hátha vki feltenné, v már feltette)
Kösz.

proway
Hali. a Sötétkõ szabadcsapat-ot merre találom? mert megvan 1 küldi de nem tudom hogy hol vannak... 😄

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Gideon Wieth
Hogy lehet bejutni az ELF zárványba denerimben ? Akárhogyan próbálkozok nem sikerül :S Már az ARL is denerimben van mindenkinél voltam most érkeztünk meg, de így se nyílik ki. MIkor fog ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Segitséget kérnék, az urnás résznél vagyok egy templomban, ahol van egy hid, ami csak akkor létszik ha rálépek én és a társaim a kövekre, na ezt hogyan kell megcsinálni, hogy meg is maradjon a híd.....elöre is köszi!!
<#worship><#worship>

ez a Holtak Éligójának cucca majd darabonként megszerzed a Halál Árkai vagy mi a neve a törpöknél a Mélyutaknál de az Erõt nyomdon kell bõszen
Ezt hol lehet megtalálni?
Armor set

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...