18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#8000 8k ték :) -
#7999 XP-t kapsz érte, gyakorlatilag elegendő pénzért akármennyit fejlődhetsz - viszont a végső csatában nem fogja befolyásolni a csapatok erejét -
#7998 A táborban lehet adni a szövetséges népeknek cuccokat (runa, növények, drágakövek..), ez befolyásol valamit majd a játékban, ha igen mit? -
#7997 Nem is azt a kettőt raktam egy párba:) Egyébként a játékmenet volt az elsődleges szempont, vagyis az RPG/hack&slash:) -
#7996 Diablo története és párbszédkombinációi vetekszik a DA:O-éval -
#7995 DAO RPG, a Gothic Hack&slash-RPG. Nem ugyanaz a kettő. Durva hasonlatokkal Gothic egy 3D-s Diablo, míg DAO egy 3D-s Baldur's gate.
S ugye Diablo != Baldur's Gate -
#7994 mivel DW-hez kell erő (fegyverek, páncél) és ügyesség (talentek) is, nem marad pontod constitution-re (egészség? asszem.) magyarul: ha csúnyán néznek rá, elmegy csendesen zokogni egy sarokba, és öngyilkosságot követ el.
szerintem. legalábbis nálam Alistair nightmare nehézségen kétfegyveres harcra fejlesztve gyorsabban döglik meg, mint ahogy a tűzgolyók kiröppennének. -
#7993 Ja, láttam, bár inkább csak hivatalos patcheket, kiegészítőket töltök le, rajongóiakat nem, amx ha megtetszene egy arc pakk, de nem igazán jönnek be a mostaniak se. -
#7992 van rá mod. -
SaGa #7991 Abból még Conannak is csak egyre fussa az erejéből... -
SaGa #7990 Ja hogy a dw a dual-wield. természetesen jó is az, de inkább egy rogue, mint egy harcos. A harcos az nehéz, de legalább közepes páncéllal, és pajzzsal van felszerelve. A kétfegyveres harcos meg könnyű fegyverekkel, könnyű páncéllal, mert inkább a sebessége, mint a védelme számít.
Mondom: nálam, de másnak lehet más elképzelése... -
#7989 Kettő darab kétkezes kéne -
SaGa #7988 Nálam az törpének nem stílusos. Nagy szakáll, nagy pofa, nehéz páncél, jó huzat és valami nála nagyobb méretű ütő/zúzó eszköz, kétkezes... -
#7987 Na és ha dual-wield?! -
SaGa #7986 Ha a dw dwarf, akkor igen, de csak nemest. A pária dwarf inkább tovlaj. Az alapképességei olyanok és elég sokat kell rajta javítani, mire normális harcossá neveled. Ebbe belefutottam én is. Nem végzetes, de nehezíti a kezdeti lépéseket... -
Caine #7985 Nos, most végeztem vele másodikra.
Csak kíváncsiságból végigcsináltam sz összes eredet történetet és eszméletlen, hogy hogy összeáll a sztori többi része. Le a kalappal.
Elsőre harcos volt, nem volt vele semmi gond, a sárkánynál, anvil of voidnál és Flemethnél izzadtam.
Másodszor viszont City Elf Rogue (Dualist-assassin). Na ez odab@sz.
Gyakorlatilag nem tudtak megütni, elég szépen osztottam 2 karddal és a legnehezebb csatákat is könnyedséggel oldottam meg az első harcos karihoz képest. Atom :) -
Cashx #7984 Arra gondoltam indítok egy dw warrit reaver/berserker spec-el. Mennyire életképes nehéz szinten? Egyáltalán érdemes dw warrit indítani? -
Rudaj #7983 üdv! 1 oldalt kellett volna visszaolvasnod
http://www.gamebanshee.com/cgi-bin/search/banshee_search.pl?DAO_Items.itemname=ancient+elven&_layout=DAO_Items&_cgifunction=search
http://www.gamespot.com/xbox360/rpg/dragonage/show_msgs.php?topic_id=m-1-52422243&pid=950918 -
Scharnhorst #7982 Üdv!
Továbbra is keresem az óelf páncélzat elemeit. (sisak, vért megvan) A lábbeli merre található? Előre is köszi. -
#7981 Irok pm-et.
A nehezseget illetoen nem osztom a velemenyed,az unrewarding viszont teljesen igaz.Annak aki eleteben legalabb 1 mmo-t kiprobalt es leolt legalabb egy bosst,az tudja mi az ami egy kalandozot(csapatot) tovabbi sikerekre motival.Nos a DA inkabb a sztorival es grafikajaval hodit. -
#7980 "Gyors neki is kezdek, mert én csak hajnalban tudok vele játszani, most már csak másfél órát. :) :( "
te beteg vagy :DD -
#7979 Az egy kemény csata, és a poén hogy lesz utána egy még keményebb. :)
Szal ha szenved vele a csapat akkor csinálj mást..ki tudsz jönni onnan.
Nekem spec. annyira bejön a nehézség, hogy nem mertem feltenni a patch-t nehogy elcsessze...-nehéz- szinthez állítólag nem nyúltak...de a játék játszató->nem raktam rá.
Nem viszem az ősz mamit, 3 harcos és Morr', nem tankolok be piából, se lírium se hp oldalon, és nincs feltéve egy DLC sem...majd a végén mentek egy nagyot és beteszek ezt-azt.
..és most nem is fogom azt írni neked hogy az a pókkirálynős csata könnyű volt, a következő csata pedig az addigi legkeményebb, ki is írta a karakterlapon...csapatnál és főkarakternél detto az addigi legkeményebb ellenfél.
De ha emlékszel BG Durlag tornyára...akkor tudod hogy az kemény volt.
Itt szvsz a -nehéz- szint felel meg a Baldur's Gate -normál- szintjének.
A DA-ben kiseggelsz a helyszínről bemész a táborba, és máris átvariálod a rúnákat, dumával-ajándékkal feltolod a csapattagok tulajdonságait..stb, vagy cserélgeted a karaktereket.
Nekem mindegy eladod vagy sem...valszeg már el is kelt, de a nehézségi fok az nem lehet probléma..onnan tudom hogy én szívatom is magam talán ...pl. már tök régóta megvennék egy 82 aranyas gyűrűt, de mindig elverem másra...hátizsák (inventory 100 most), könyvek, rúnák..stb.
..és mindezek ellenére 3 harcos+Morrigan felállásban is -nehéz- szinten élvezhető a játék.
Gyors neki is kezdek, mert én csak hajnalban tudok vele játszani, most már csak másfél órát. :) :( -
#7978 Ezt nem is tudtam, mondjuk sosem vittem magammal. A csapatommal egyedül levertük a hegyesfülüt segítség nélkül:) -
Micsu #7977 alisternek van egy hatástalanító varázslata ha azt elnyomod akkor megindulnak -
#7976 Nem bug ,nem fognak segiteni mivel a mágus lebénitotta öket elég oda a partid is.
-
umarth #7975 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség. Elakadtam ott hogy Witherfang mellé álltam és az elfet meg kéne ölnöm, viszont a vérfarkasok nem jönnek segíteni, pedig kéne jönniük. Ez bug? -
#7974 -
Csak hogy On legyek: szóval itthoni gépemen lévő rogue Starfang és Veshialle-al fogja tolni, igaz még csak az előbbi van meg, de most teszteltem 2 Reaveren a tudását telekinetikus fegyver volt csak a buff és HÁTBASZÚRTA a Reavereket, 30-50ig krittelt. Szegények majdnem úgy feküdtek le mint a fehér nevű csorlákok 8) -
#7972 reklám idiótaság semmi különleges....de ekkora szerencsétlenséget...az egyetlen topik amit óra szinten is megnézek...a marhája meg hát nem itt kezdte a spam -et tolni?! :D -
#7971 Ha rákattintok, mi történik?
Edit: tárgytalan -
#7970 Rossz helyen kezdtél kis apám :D ...erre topikra gyakran rájárok -
#7969 reklám fasság...szerk: moderator -
#7968 -
#7967 Uzsgyi hát a hamvakért:) -
vzajcev #7966 -
#7965 Gondolom telenyomta csapdával az előre bekészítve a sárkánynak :) -
vzajcev #7964 Kill Flemeth under 3 sec !! -
DeDy #7963 Semmi más nincs a küldetés naplóba csak hogy mennyek denerimbe és szerezzem meg a hamvakat, és mennyek el az arl rezidenciára. -
Scharnhorst #7962 Üdv!
Érdeklődnék hogy az óelf páncélszettet hol találom meg. A sisak és a vért megvan gondolom már csak a lábbeli van hátra de nem találom. Előre is köszi a választ. -
#7961 Haladj tovább a történettel máshol. Később majd megnyílnak az említett részek is. Egyébként a journal jogos válasz volt, ha az nem küld oda, akkor semmi keresnivalód még a lezárt területeken:)