Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Why so serious?
Why so serious?
AMD X2 4000+ Gainward 9800GT, 2GB DDR2
A zsoldosoknak (Redcliff urának megmentése után jönnek) pénzt kell.
A törpéknek (Orzammar problémájának megoldása után érhetõek el) közepes drágakövek (amethist, malachit, saphire)
Az elfeknek (vagy vérfarkasoknak, attól függ melyik bandának segítesz) alapanyagok (venomroot, elfroot, szögek, gombák)
A mágusoknak/templomosoknak rúnák (novice, journeyman, expert és master rúnákat fogadnak köszönettel).
De megmondja az adott képviselõ hogy mi is ami az adott seregnek jó lesz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A táborba tab megnyomásakkor keressétek a varjút(raven) és ad egy kis üvegcsét ami után reseteli a karatert.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
(Azért kérdem mert még az elején vagyok nagyon)
Nagyon kíváncsi vagyok hány darabot adtak el eme remekmûbõl!
Xp-t ad a karakterünknek minden "adomány". Számszerûen megfigyelni a pénznél tudtam ezt. Ott 1 ezüstért 0,25 Xp jár. Vagy legalábbis 10 aranyért 250-et, 30-ért 750 Xp-t adott a program. Kevesebbet nem néztem meg, de átváltásilag (1 arany az 100 ezüst) ennyi jött ki.
Szóval egyfajta pénzért/alapanyagért/drágakõért Xp rendszer mûködik.
Én csak az olyat kérdezem meg, amit amúgy nem találtam, pl Elorzott trón.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a bizonyos befejezés azért kaphatta meg a sötét jelzõt, mert végülis végiggondolva a történéseket, egy igen komoly csapást engedtünk szabadjára általa.
Konkrétan egy régen elüldözött istenséget egyfajta avatár formájában újra a világra szabadít a karakter ezzel a döntésével (ráadásul korábbi alakját könnyû volt felismerni, míg az újban lazán megbújhat bárhol észrevétlenül) egy olyan személy felügyelete alatt, akinek nem éppen rózsás a múltja. Morrigan fogja felnevelni, õt meg tudjuk ki nevelte és megtudhattuk milyen módszerekkel, milyen mágiába avatta be, milyen szemléletmódot adott át neki. Plusz ugye Morrigan-nél van anyucija nem éppen jószáncékú varázslatokat tartalmazó grimoárja is és ezen felül koránt sem biztos hogy anyuci kipurcant. Legalábbis utalt rá a halála elõtti beszélgetés során, hogy nem lehetünk biztosak abban valóban meghal majd vagy sem, mert hát végülis egy démonnal kötött egyezséget a drága...
Azt pontosan nem tudom mi befolyásolja, hogy ki legyen feláldozva, de az biztos, hogy az szerepet játszik benne, ki van abban a csapatban amelyik a sárkány ellen megy a végjátékban. Ha nincs ott a feláldozandó társak egyike sem akkor értelemszerûen nem lehet õket erre rávenni.
Kérdés: ranger petnél az normális, hogy zóna-váltáskor újra kell állítani a taktikáját (ill. megidzéskor) ?
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
[merlinw.org]
[merlinw.org]
pontokat honnet szedek ? 😊
A játékot nem vettem még meg mert nincs rá keret egyenlöre de szeritem durvan jó lett.
A kérdésem is ezzel kapcsolatos most hagytam el Lotheringet ez az elsõ falu a nagy csata után. A táborhelyen vagyok es van ott egy fazon aki adna nekem küldetést csak ahoz fel kéne regisztrálni a hivatalos oldalra ami nem eredeti játekkal gondolom nem nagyon lehetseges 😛 Na most a játék ettöl még vegig jatszható vagy sem ? Illetve valahogy ezt a regisztrációs dolgot ki lehet e hagyni ?
Azert az elejen nehezebb volt...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
[merlinw.org]
De biztos vagyok benne, hogy valaki fel tölti...
En elsore felaldoztam magam, mert ugy tartottam helyesnek, viszont kesobbi vegigjatszasok soran inkabb Morrigant favorizaltam, es remeltem meg lehet gyozni hogy maradjon, meg ugye jol esik a koronazas utan a tobbiekkel beszegetni egy kicsit 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
És a Dragon Age : Az elorzott trón címû könyv fent van vhol?
(sokan kérés nélkül 7-800 oldalas könyveket töltenek fel, ezért kérdezem, hátha vki feltenné, v már feltette)
Kösz.
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
<#worship>#worship><#worship>#worship>