18612
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS |
Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE |
| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK | |
-
#7720 ? Simán verhető Ser Cauhtrien, ha visszacsalod az előző szobába,egyébként tényleg semmi értelme ott megölni, sok xpről és poénos dumáról, kalandokról maradsz le -
#7719 Neked meg azé szappanért hajolgatás járna... -
vzajcev #7718 Jó ez a satyesz -
#7717 Igen ,söt kapnod kell egy 200 oldalas stratégiai utmutatot is szintén magyarul. -
FickDeineStory #7716 Sziasztok
Ma megrendeltem én is a játékot, elvileg holnap kihozza a futár szolgálat. Úgy voltam vele csak is eredetiben veszem meg ezért nagyon remélem, hogy tetszeni fog:). Gameplay videók alapján nagyon jó játéknak nézki, a BioWare meg szerintem a Single Player RPG játékok gyártásnak egyik nagy királya. Régi nagy kedvencem volt az Icewind Dale a kiegészítőjével illetve az Icewind Dale 2. Baldur's Gate 2 is nagyon tetszett bár igaz annak teljes verziójára nem tudtam szert tenni. Illetve akkor még szerintem elég kevés lett volna az angol tudásom hozzá:)
Lenne egy kérdésem szóval meg rendeltem a játékot magyar felírattal, tehát akkor így minden szöveges tartalom a játékban magyar lesz? -
fixpont #7715 Altalaban allando, de sarkanyok ellen vagy olyan helyen ahol tudok, hogy kemeny narancssarga mob van, oda meggondolom. -
#7714 Én elviselném az enyészeten kívül is ezen képességeket:P
Amúgy ti állandóan változtatjátok a csapatot, vagy mindig állandó az összetétel, esetleg amikor akiket a heéyzet megkíván? -
Tomy Lee #7713 Megtámad 2× és még buzi is.Meztelenül rohangált előlem és közben nyilaztam,majd ráküldtem Oghren-t az meg szétcsaptaXDD
Ez járt neki.. -
fixpont #7712 lol pedig a legjobb dps a partiban -
Tomy Lee #7711 Én Zevran-t nem tudom hívni.Hacsak fel nem kel a sírjából -
Kindred Blades #7710 Na ja, amikor bepöccen, és elkezd akkorákat ütlegelni -majdnem-, amekkora HP-m van, no, oda azért kellett a két healer. Már ha az ember nem csalja össze Storm of the century-val...
Börtönbe egyébként érdemes Zevrant és Oghrent vinni szabadításra. :) -
fixpont #7709 meg -
#7708 Én megcsináltam ugy is hogy kinyirtam a csajt és akkor nem kell börtönbe menni meg ugy is bevonultam a kóterba.
Mondjuk ott is az a rész amikor férfi karival behivod az ört hogy megszerezd a cellakulcsot és erre csak ugy tudod rávenni hogy lehajolsz egy szapanért de közbe lenyomod az ürgét háát elég necces.......tipikus börtön sztereopitivák. -
Rudaj #7707 Mondjátok Winny küldetését meglehet űgy csinálni ha a pagonyelfek halottak? egy régi tanítványát kéne megtalálni -
Tomy Lee #7706 Az nagyon ötletes rész volt,tetszett itt is főleg a golem -
fixpont #7705 A legjobb resz az enyeszet a kormagusok tornyaban, amikor lehetsz golem, eger, tuzember stb amikor eloszor jatszottam nagyon elveztem, masodszor viszont mar fejbol ment az utvonal. -
fixpont #7704 Sajnalhatod, mert a jatek legjobb resze, valasztani lehet, hogy te magad akarsz kitorni vagy megnevezel 2 embert a csapatbol aki erted jon kiszabaditani, ha sajat magad akarsz kitorni, akkor valaszthatsz, hogy harccal vagy esszel, a jatek egyik legpoenosabb reszet hagytad ki ertelmetlenul. -
Tomy Lee #7703 loool:DD -
Tomy Lee #7702 Igen,megyek börtönbe.Itt az a normális.. -
josi #7701 Egyáltalán nem, én is letudtam verni nigthmaren, csak ügyes taktika kell. Így nem kerültem börtönbe. -
fixpont #7700 Az szandekosan van ugy ott megcsinalja, hogy elkapjon mindenkeppen. Amikor majd kesobb harcolsz vele akkor mar a rendes statja van. -
#7699 A játék beépitett cheatje két végigjátszás alatt egyszer használtam annyira hazavág mindent hogy felesleges lesz minden taktika. -
#7698 Milyen a sapkám? ..gyün a télapó... -
#7697 Jó combo. -
#7696 Taunt+forcefield -
Tomy Lee #7695 Na jól van.Ki a franc ez St.Johanna?lol
Egyet üt és leveszi még a tanknak is a fél életerejét OMG de xar..... -
#7694 Meglehet csak nem midegy kivel vagy partyba. -
Tomy Lee #7693 Ezt a Ser csajszit sehogy nem lehet megölni?Sittre kell mennem mindenképp? -
#7692 nem, ő már Gizike, bár a végleges Jucira lett módosítva. : D Mivel az összes játékban, ahol nevet lehetett megadni, Bözsi, Gizike és Erzsike között ingáztam, már kellett a változatosság. : D
egyébként valaki bebökhetne egy linket arról az ominózus videóról, ahol a tag egyedül öli a főmuftit, nem találtam jutyubon.. -
GodBadka #7691 Nekem a magusommal a vegere 31 pontom volt a varazslatokon, es nem csalinkaztam semmit. Azt mondjuk meg nem mondom hogy jott ossze annyi, de osszejott. 23-as szint, volt vagy 3 konyv, meg nehany alkalommal kapsz a tortenet folyaman is plusz pontot. Kapsz egyet 5. szinten meg ha megcsinaltad a Szent hamvakat es utana bajnokka avatnak, meg meg az orszaggyules kornyeken is. Ez mar 30, ha jol szamolom, meg meg egyet gondolom valahol kapsz. -
fixpont #7690 72 helyett 76 -
fixpont #7689 72 helyett 76 -
fixpont #7688 Magus ag maxon az +5 magiat ad es 50% bot sebzest az nem tul sok szerintem meg egy gyenge pancelt. Szerintem eleg keves spell tanulhato, mondjuk 21-es szinten 21 darab meg a legelejen talan ketto az 23, az nagyon keves, ha kimaxolod a maget es a 2 specit az mar 12 alapbol akkor mar csak 9 marad, persze konyvekbol lehet hozza venni meg parat, de azt csak 1 karinak, 64 spell van (4*4*4) a mage es 2 speci az osszes 72 es ebbol kevesebb mint az 1/3-ot lehet felvenni, ez keves. -
fixpont #7687 DLCben nem hiszem, talan ha irnak hozza egy folytatast max akkor. -
#7686 En is a vegere ertem, hangulatos kis jatek lett ez, minden elismeresem az iroknak/szineszeknek:)
Vmi toltheto cuccban benne lesznek majd azok a tavolabbi teruletek amiket csak nyilakkal mutat a terkepen? Orlais, stb... -
fixpont #7685 Kosz, akkor targytalan. -
Sith #7684 Azthiszem az egy tolvaj quest.. maximum asszonytol megkérdem de valami olyasmi volt hogy ha van lopás meg lopakodás skilled akkor tudod csak felvenni (akkor aktiv az NPC) ezt a küldetés sorozatot. Olyasmi mint a mágus céh vagy a zsoldos. -
josi #7683 Csak ha a főkari tolvaj karakter..csámcsogó Billy vagy ki fene adja a küldit hozzá. -
fixpont #7682 Van Denerimben a piacon 2 lada, mindkettohoz azt irja: kulcs kell hozza. Azokat hogy lehet nyitni? -
GodBadka #7681 Márha nem tolvaj a főkarid.