18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • Különc
    ? Simán verhető Ser Cauhtrien, ha visszacsalod az előző szobába,egyébként tényleg semmi értelme ott megölni, sok xpről és poénos dumáról, kalandokról maradsz le
  • böröczk
    Neked meg azé szappanért hajolgatás járna...
  • vzajcev
    Jó ez a satyesz
  • wedge31
    Igen ,söt kapnod kell egy 200 oldalas stratégiai utmutatot is szintén magyarul.
  • FickDeineStory
    Sziasztok

Ma megrendeltem én is a játékot, elvileg holnap kihozza a futár szolgálat. Úgy voltam vele csak is eredetiben veszem meg ezért nagyon remélem, hogy tetszeni fog:). Gameplay videók alapján nagyon jó játéknak nézki, a BioWare meg szerintem a Single Player RPG játékok gyártásnak egyik nagy királya. Régi nagy kedvencem volt az Icewind Dale a kiegészítőjével illetve az Icewind Dale 2. Baldur's Gate 2 is nagyon tetszett bár igaz annak teljes verziójára nem tudtam szert tenni. Illetve akkor még szerintem elég kevés lett volna az angol tudásom hozzá:)

Lenne egy kérdésem szóval meg rendeltem a játékot magyar felírattal, tehát akkor így minden szöveges tartalom a játékban magyar lesz?
  • fixpont
    Altalaban allando, de sarkanyok ellen vagy olyan helyen ahol tudok, hogy kemeny narancssarga mob van, oda meggondolom.
  • tarti19
    Én elviselném az enyészeten kívül is ezen képességeket:P
    Amúgy ti állandóan változtatjátok a csapatot, vagy mindig állandó az összetétel, esetleg amikor akiket a heéyzet megkíván?
  • Tomy Lee
    Megtámad 2× és még buzi is.Meztelenül rohangált előlem és közben nyilaztam,majd ráküldtem Oghren-t az meg szétcsaptaXDD
    Ez járt neki..
  • fixpont
    lol pedig a legjobb dps a partiban
  • Tomy Lee
    Én Zevran-t nem tudom hívni.Hacsak fel nem kel a sírjából
  • Kindred Blades
    Na ja, amikor bepöccen, és elkezd akkorákat ütlegelni -majdnem-, amekkora HP-m van, no, oda azért kellett a két healer. Már ha az ember nem csalja össze Storm of the century-val...
    Börtönbe egyébként érdemes Zevrant és Oghrent vinni szabadításra. :)
  • fixpont
    meg
  • wedge31
    Én megcsináltam ugy is hogy kinyirtam a csajt és akkor nem kell börtönbe menni meg ugy is bevonultam a kóterba.

Mondjuk ott is az a rész amikor férfi karival behivod az ört hogy megszerezd a cellakulcsot és erre csak ugy tudod rávenni hogy lehajolsz egy szapanért de közbe lenyomod az ürgét háát elég necces.......tipikus börtön sztereopitivák.
  • Rudaj
    Mondjátok Winny küldetését meglehet űgy csinálni ha a pagonyelfek halottak? egy régi tanítványát kéne megtalálni
  • Tomy Lee
    Az nagyon ötletes rész volt,tetszett itt is főleg a golem
  • fixpont
    A legjobb resz az enyeszet a kormagusok tornyaban, amikor lehetsz golem, eger, tuzember stb amikor eloszor jatszottam nagyon elveztem, masodszor viszont mar fejbol ment az utvonal.
  • fixpont
    Sajnalhatod, mert a jatek legjobb resze, valasztani lehet, hogy te magad akarsz kitorni vagy megnevezel 2 embert a csapatbol aki erted jon kiszabaditani, ha sajat magad akarsz kitorni, akkor valaszthatsz, hogy harccal vagy esszel, a jatek egyik legpoenosabb reszet hagytad ki ertelmetlenul.
  • Tomy Lee
    loool:DD
  • Tomy Lee
    Igen,megyek börtönbe.Itt az a normális..
  • josi
    Egyáltalán nem, én is letudtam verni nigthmaren, csak ügyes taktika kell. Így nem kerültem börtönbe.
  • fixpont
    Az szandekosan van ugy ott megcsinalja, hogy elkapjon mindenkeppen. Amikor majd kesobb harcolsz vele akkor mar a rendes statja van.
  • wedge31
    A játék beépitett cheatje két végigjátszás alatt egyszer használtam annyira hazavág mindent hogy felesleges lesz minden taktika.
  • Kandurex
    Milyen a sapkám? ..gyün a télapó...
  • Kandurex
    Jó combo.
  • wedge31
    Taunt+forcefield
  • Tomy Lee
    Na jól van.Ki a franc ez St.Johanna?lol
    Egyet üt és leveszi még a tanknak is a fél életerejét OMG de xar.....
  • wedge31
    Meglehet csak nem midegy kivel vagy partyba.
  • Tomy Lee
    Ezt a Ser csajszit sehogy nem lehet megölni?Sittre kell mennem mindenképp?
  • böröczk
    nem, ő már Gizike, bár a végleges Jucira lett módosítva. : D Mivel az összes játékban, ahol nevet lehetett megadni, Bözsi, Gizike és Erzsike között ingáztam, már kellett a változatosság. : D

egyébként valaki bebökhetne egy linket arról az ominózus videóról, ahol a tag egyedül öli a főmuftit, nem találtam jutyubon..
  • GodBadka
    Nekem a magusommal a vegere 31 pontom volt a varazslatokon, es nem csalinkaztam semmit. Azt mondjuk meg nem mondom hogy jott ossze annyi, de osszejott. 23-as szint, volt vagy 3 konyv, meg nehany alkalommal kapsz a tortenet folyaman is plusz pontot. Kapsz egyet 5. szinten meg ha megcsinaltad a Szent hamvakat es utana bajnokka avatnak, meg meg az orszaggyules kornyeken is. Ez mar 30, ha jol szamolom, meg meg egyet gondolom valahol kapsz.
  • fixpont
    72 helyett 76
  • fixpont
    72 helyett 76
  • fixpont
    Magus ag maxon az +5 magiat ad es 50% bot sebzest az nem tul sok szerintem meg egy gyenge pancelt. Szerintem eleg keves spell tanulhato, mondjuk 21-es szinten 21 darab meg a legelejen talan ketto az 23, az nagyon keves, ha kimaxolod a maget es a 2 specit az mar 12 alapbol akkor mar csak 9 marad, persze konyvekbol lehet hozza venni meg parat, de azt csak 1 karinak, 64 spell van (4*4*4) a mage es 2 speci az osszes 72 es ebbol kevesebb mint az 1/3-ot lehet felvenni, ez keves.
  • fixpont
    DLCben nem hiszem, talan ha irnak hozza egy folytatast max akkor.
  • Hamed
    En is a vegere ertem, hangulatos kis jatek lett ez, minden elismeresem az iroknak/szineszeknek:)

Vmi toltheto cuccban benne lesznek majd azok a tavolabbi teruletek amiket csak nyilakkal mutat a terkepen? Orlais, stb...
  • fixpont
    Kosz, akkor targytalan.
  • Sith
    Azthiszem az egy tolvaj quest.. maximum asszonytol megkérdem de valami olyasmi volt hogy ha van lopás meg lopakodás skilled akkor tudod csak felvenni (akkor aktiv az NPC) ezt a küldetés sorozatot. Olyasmi mint a mágus céh vagy a zsoldos.
  • josi
    Csak ha a főkari tolvaj karakter..csámcsogó Billy vagy ki fene adja a küldit hozzá.
  • fixpont
    Van Denerimben a piacon 2 lada, mindkettohoz azt irja: kulcs kell hozza. Azokat hogy lehet nyitni?
  • GodBadka
    Márha nem tolvaj a főkarid.