Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha igen, hogy lehet õt beszervezni a csapatba? Meggyógyítottam Eamont a hamuval, de nem engedte szabadon Jowant a kérésemre, hanem átadta a varázslóknak. Ezután átmentem a toronyba, hogy gondolom biztos ott lesz valahol, de bárkivel beszélek, nincs olyan opció, hogy megkérdezzem hol van.
Késõbb a sztori során hozzám csapódik majd, vagy valamit elbasztam, vagy soha nem is lesz majd csapattag Jowan?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megj: egy nagyon gonoszkóp elf mágust indítottam, merthogy elnyomják, meg a beavatás is már milyen volt, így utálom az embereket, a Káptalant és talpnyalóikat a mágus kört meg a Templáriusokat. Kíváncsi leszek, mi jön ki belõle...
Vicces volt így a csata, fõbossból semmi se látszódott 😄 + végére nem volt mana poti és a hülye boss berakta cage-be a tankot, healelni meg ugye nem tudtam mert nuku mana, cage-ben meg nem tud potizni. De nagy nehezen meglett.
Why so serious?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Why so serious?
Why so serious?
"The trees move. Do you not see it?"
bár szvsz felesleges... Baldur's Gate Trilogy moddal át lehet ültetni az elsõ részt a második motorja alá, widescreen moddal fel lehet tápolni a felbontást, és úgy bizony még mindig gyönyörûen néz ki <#vigyor2>#vigyor2>
Why so serious?
[merlinw.org]
Komoly kezdeményezés, remélem lesz belõle valami..😊
[merlinw.org]
Kidobtam véletlenül az action bar-ról a Gyógynövénytant és nem tudom sehogysem visszarakni oda.
A képzettségektõl nem tudom odahuzni sem 😞
tud valaki megoldást?
http://www.akciofigura.hu
ami meg Flemeth-et illeti... szembõl egy karakter tankolja, mindenki más mögötte, nem árt ha fõkarid mágus és van heal spellje, mert néha a tankot elég keményen kell foltozgatni, és sokszor kevés hozzá Wynne. ha nagyon nem megy, vedd lejjebb a nehézséget, bár szvsz annyira nem nehéz, nekem hardon simán sikerült 9-10-es szintû csapattal, miután rájöttem a technikára.
Why so serious?
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Pl. Morriganal lehetett csókolózni stb...
Ilyesfélékre gondolok...
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Valaki tudja ez hol az istenbe van...
Why so serious?
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...