Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaskimXul
A kõoltár mellett van, ugyanabban a szobában. Csak tartsd nyomva a TAB-ot és kijelez mindent, amit használni lehet.
Megköszönném ha küldenél 1 képet vagy valahogy leírnád hogy hol van az amulett vagy mi ami kell a broken altar-hoz én se tudom megszerezni az arcane warrior specializációt.
Úgy tudom õ nem lesz csapattag.
Lent van a pincében, ahol még az elején volt.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jowan fog csatlakozni majd hozzám?
Ha igen, hogy lehet õt beszervezni a csapatba? Meggyógyítottam Eamont a hamuval, de nem engedte szabadon Jowant a kérésemre, hanem átadta a varázslóknak. Ezután átmentem a toronyba, hogy gondolom biztos ott lesz valahol, de bárkivel beszélek, nincs olyan opció, hogy megkérdezzem hol van.
Késõbb a sztori során hozzám csapódik majd, vagy valamit elbasztam, vagy soha nem is lesz majd csapattag Jowan?
Valaki nem tudja hogy hol találok ajánlott pont eloszásokat különbözõ kasztokra és azokhoz tartozó képeségg elosztásokat ha igen azt nagyon megköszönném.
71 óra játék után végére értem. Rég játszottam ilyen jó rpg-vel, és még csak 45% nál tartok pedig az általam felvehetõ számtalan küldetés közül talán 4-5 öt nem csináltam meg. 21-22 szintú lett a party a végére. Ember harcossal kezdtem pajzs kard képességekre hjtottam valamint champion és templar speckó. A party: én Alistair, Morrigan, Winney.Alistair ugyan olyan lett mint én. Morrigan Arcana warrior, villám és fagy varûzslatok kifejlesztve vaalmint némi átok. A másik csajt meghagytam gyógyítónak, a spirit healer speckó utolsó skillje hihetetlenül hasznos. ha van elég manapoti hogy fönttartsd akkor halhatatlan a party. 20. szinten kinyírni az õssárkányt, meg a fõellenséget inkább idõ mint nehéz. Talán a legnehezebb rész a törp tárnák utolsó 2 területe volt, ot minden négyzetcentiméteren ellenségbe ütköztem, igazán kemény volt ott haladni. De igazából örülök mert sikerült olyan sorrendben csinálnom a területeket, hogy végig érezzem a játék nehézségét, szükség legyen taktikázásra. Méregkeverés ,csapdaállítás , lopás képességek kimaradtak, talán majd legközelebb, minthogya kétfegyveres harc is még várat magára. Mindent összevetve élveztem nagyon.
Nincs. Ezt csak tõle lehet megtanulni.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

ha én kinyírtam kolgrimot, mert végül nem úgy fejeztem be a küldetést ahogy õ szerette volna, akkor más nincs aki megtanítaná nekem a reaver speckót? nincs könyv vagy valami?
Character Respecialization ez nekem miért nem mûködik?? telepítettem elméletileg jónak kellene lenni hiozsen kiírta a program hogy mûködik amikor a táborba vagyok mégsincs ott az az akármi Raven vagy mi. Mi lehet a gond?
Lacee
oks, köszi, akkor már installálom is 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lenne egy kérdésem a mágusal indulóknak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A beavatási akció végén, kisegér barátunk szövege és hangja nekem eléggé furcsának tünt. Valami olyan jött ki belõle szerintem, hogy õ a Teremtõ (Maker?) és nagyon elege van abból, ahogy a Templáriusok és a Káptalan intézi a világ dolgait. Lehet, hogy csak félreértelmezés, de az sem kizárt, hogy egy késõbbi dlc-ben, vagy folytatásban lesz még szerepe a dolognak?

Megj: egy nagyon gonoszkóp elf mágust indítottam, merthogy elnyomják, meg a beavatás is már milyen volt, így utálom az embereket, a Káptalant és talpnyalóikat a mágus kört meg a Templáriusokat. Kíváncsi leszek, mi jön ki belõle...

Hülye graf megint bebugzódott :S
Vicces volt így a csata, fõbossból semmi se látszódott 😄 + végére nem volt mana poti és a hülye boss berakta cage-be a tankot, healelni meg ugye nem tudtam mert nuku mana, cage-ben meg nem tud potizni. De nagy nehezen meglett.

Mennek a warez változat mentései az eredetivel is minden gond nélkül. Csak uninstallnél ne töröld õket és kész.

Why so serious?

Aradebil2
A Flemeth-es spoilerért kár volt 😞 fehérezzétek már ki pls

Lacee
srácok, egy villámkérdés, ha jól emlékszem, voltak páran akik már csináltak ilyet: warezrõl át tudok váltani eredetire úgy, hogy a mentéseim megmaradjanak, vagy újat kell kezdenem?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Jájj, egyik egérlyukat ajtónak néztem, így már megvan, thnx.

Látszik is az ajtó a térképeden, szinte közvetlenül balra tõled, a másik területrészen.

Why so serious?

Akkor valamit nem veszel észre. 3 helyre lehet ezen a helyen átteleportálni elsõ körben (vannak ilyen lilás teleportok, illetve egyikre emékeim szerint egérlyukon át jutsz). Ezek között a helyek között az egyiken van egy gólemmel betörhetõ ajtó. Ha ez megvan akkor jó helyen jársz, onnan már egyértelmû lesz.

Why so serious?

De csak egyet tudok és az is eltûnik 😄 A többi hely meg mind megvan elvileg.

Calver
"A Nightmare" helyeken szabadítsd ki a csapattagjaidat, majd középen nyírd ki a Sloth Demon-t.

"The trees move. Do you not see it?"

Megvan mind a 4 forma, illetve a legtöbb 'álom' is, de ez még mindig nem megy. Az a fade nem takarodik el onnan, pedig a többi 3 'boss' már megvan.

Calver
Baldur's Gate series az, szóval reméljük ha elkezdik, inkább az elsõ résszel kezdik... az úgyis sokkal de sokkal jobb <#nyes>
bár szvsz felesleges... Baldur's Gate Trilogy moddal át lehet ültetni az elsõ részt a második motorja alá, widescreen moddal fel lehet tápolni a felbontást, és úgy bizony még mindig gyönyörûen néz ki <#vigyor2>

pluhi
Csak a lvl1-es húzható ki, de mindent elérsz akkor is.
Amúgy én kotyvasztok harc közben is😊.
Minek akarod visszatenni? Harcban úgyse kotyvasztasz folyadékokat így csak a helyet foglalja a többi képesség elõl. Menübõl meg bármikor lehet használni.

Why so serious?

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Baldur's Gate 2 mod
Komoly kezdeményezés, remélem lesz belõle valami..😊

[merlinw.org]

cikasz
Sziasztok.
Kidobtam véletlenül az action bar-ról a Gyógynövénytant és nem tudom sehogysem visszarakni oda.
A képzettségektõl nem tudom odahuzni sem 😞
tud valaki megoldást?

http://www.akciofigura.hu

Calver
itt van info a skálázódásról
ami meg Flemeth-et illeti... szembõl egy karakter tankolja, mindenki más mögötte, nem árt ha fõkarid mágus és van heal spellje, mert néha a tankot elég keményen kell foltozgatni, és sokszor kevés hozzá Wynne. ha nagyon nem megy, vedd lejjebb a nehézséget, bár szvsz annyira nem nehéz, nekem hardon simán sikerült 9-10-es szintû csapattal, miután rájöttem a technikára.

XenHai
Ja hogy le is lehet táborozni😄
Oda menj vissza késõbb, amúgy se fõküldetés.

Why so serious?

A gólemmel össze lehet jönni? Vele a legjobb a viszonyom meg kutyával<#banplz>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem arra hogy mikor lehet lefeküdni vele...
Ezt tudom csak én buktam a románcot mert az elején + a küldetése után nem azt válaszoltam naki amit kellett volna így csak sima témákról lehetett dumálni vele. Az is érdekes volt de pl ha elindul vele a románc ( Az elején vagy küldi után ) akkor más témákat is elõhoz?

Pl. Morriganal lehetett csókolózni stb...

Ilyesfélékre gondolok...
Jah és még 1 kérdésem volna nekem igazából ez az elsõ ilye jellegû játékom igy még nem nagyon vágom a taktikákat meg hasonló dolgokat szóval ne szoljatom meg ezér sory de pl az elenségek szintje az enyémmel együtt növekszik jah és a dobott tárgyak minõsége is vagy ahogy haladok elõre a területeken és a történetbe? A másik hogy tudom undorító dolog de egyhelyen nem tudok valakit megölni aszem valami flemeth a neve sárkányá változik és eddig alig tudtam megsebezzni erre valami taktika vagy esetleg télleg ha semmi más nincs akkor valami csít vagy nem tudom mer nem szeretek elakadni egy játékba ha estleg ilyenekrõl itt szó sem lehet akkor elnézést a kérdésér.
Ahol most állsz, annak a területnek az alsó részén a szoba jobb oldalán lévõ egérlyukkal jutsz a térkép bal oldalán lévõ termekbe. A szellemajtókkal itt csak körbe körbe jársz. Tegnap csináltam ezt a részt és el nem tudom képzelni, hogyan jutottam volna tovább ha egybõl itt kezdtem volna...

Ahhonan leszedted a galleryben megmutatja a baj csak az hogy én feltelepítettem jóhelyen állok csak nincs ott semmi ez miért lehet?
Calver
amint megvan Morrigan tudsz majd letáborozni, térkép jobb felsõ sarka. ott lesz gondolom.

Nyomd a TAB-ot...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

XenHai
Look for a Raven next to the fallen tree in the player camp.
Valaki tudja ez hol az istenbe van...
A gólem formát nem itt kapod, hanem a mellette lévõ területen, szóval valamit ott nem vettél észre. Itt majd csak akkor tudsz továbbmenni ha megvan a gólem.

Why so serious?

Itt hogy jutok át a másik oldalra ? Mert az összesen végigmentem és még a gólem forma hiányzik (gondolom itt kéne megkapnom). Az ajtókon fade portal van szal kinyitni nem tudom.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

XenHai
És merre van ez a fallen tree meg a camp?
XenHai
Tényleg 😄
Calver
protip: általában az "installation" felirat alatt szokták írni, hogy hogyan kell valamit installálni. meglepõ módon itt is.

Calver
dehogy. miután végignyomtál egy területet, elõveszed kisvukot, és végigmész rajta mégegyszer, kinyitogatva a ládákat. nem sok extra idõ, viszont így nem kell egyik használhatatlan/idegesítõ tolvajt sem magaddal vinned.

XenHai
Ezt hogyan lehet felrakni?
egyébként melyik a legjobb egykezes fegyver a játékban.Alistairnak kéne. A táborban van egy fegyó 130 aranyért,de ha van annál jobb is akkor feleslegesen nem venném meg.
Hát aki sokat játszik, az költsön gépre. Én speciel nagyon keveset, nekem megéri megvenni. Amúgy is imádom a BG Sagat-, IWD Sagat, NWN összest (összes!), Temple of Elemental Evilt és már letettem róla, hogy valaha is kezembe kerül egy összetett játék (NWN 2 legújabb kiegje kivétel). Bioware meglepett.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Kandurex
Ha találsz hozzá mestert, lásd banner: <- SPECIALIZÁLÓDÁS ->

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯