Dragon Age
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
max nincs kufirc lilianával 😄
😄 mennyi órát tettél bele?
Denerimben és a dwarfoknak is letoltad az összes küldit?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
150g-nel nekem sem volt tobb,tekintve hogy folyamatosan vettem a lyrium dustot es elfrootot/flaskakat,plusz a hasznalhatobb ekszereket es ajandekokat.
Az, hogy reaver-re specializálódjak, az hogy megoldható??
Redcliff-ben az Arl fiát meg kell metnsed úgy, hogy átmész az álomvilágba megküzdeni a démonnal és ott kiegyezel vele.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Most jöttem az árkádi 576ból, bebattyogtam a blokkommal és már a kezemben is van a stratégiai útmutató... Szociálpszichológia helyett most ezt fogom olvasni xD
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ahogy olvasom van itt jó pár spiller!
Akinek Van tuti befutó taktikai beállítása és/vagy javaslata akkor az egy egy kép ereéig bemutathatná, had tanuljunk! 😉
http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/
Igazából összesen 1 spcializáció van, amihez megfelelõ kaszt kell hogy egyáltalán megszerezhessed (ez a blood mage).
3 másik akad ami ugyan nem tanulható könyvbõl, de egy feladat elvégzésével megszerezhetõ (arcane warrior, duelist és reaver).
A többi társak vagy könyvek, netán egy feladat elvégzése után elsajátítható.
Például champion az tanulható egy társtól, kapható jutalomként. Berserket szintén jöhet társtól de vehetõ könyvként is (a fõvárosban a törpe árus adja el a könyvet a landsmeet után).
Assassin (Alarith boltjából vagy ferde hajlamú gyilkosunktól), shapeshifter (Morrigan vagy Varathorn boltja), spirit healer (Wynne vagy Wonders of Thedas bolt), templar (Alistair vagy a törpe árus a táborban), bard (Leliana vagy Alimar boltja) megintcsak ilyen. Egyedül a ranger (törpe árus a táborban) ami csak könyvbõl tanulható.
Elég idegesítõ hogy mindig 3szor annyit kell várni mint amennyi idõ ténylegesen kell hogy elolvassam a párbeszédeket.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Mi az a DEX bug?
Az olyan dolgok azert zavartak, hogy a magatehetetlen, kabult, lefagyasztott, azaz mozdulatlan ellenfellel szemben menni miss-t utott a karakterem. Ezt szerintem ki kellene cserelni, hogy mozdulatlan ellenfelet mindig meg tudok utni es ott a vedoertek automatikusan 0.
Ami oltari nagy kretenseg szerintem. Nem is tudom, hogy a francba jutott a keszitok eszebe.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Jo jatek volt, de nem tolnam ujra megegyszer, egyelore legalabbis.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Nekem 99% -nál leáll.
Se IE, se Firefox, se letöltéskezelõ nem tudja letölteni.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
Patch details:
* fixed potential corruption of character statistics
* fixed portrait appearance sliders when importing a character from the downloadable Character Creator
* fixed import for preset face settings from the downloadable Character Creator
* made Easy difficulty easier
* slightly increased attack, defense, and damage scores for all party members at Normal difficulty
* fixed video issues when running on a very wide screen display, including ATI Eyefinity displays
* fixed an issue with Dragon Age and Windows Game Explorer
* updated Visual C runtime libraries
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
Alistair: erõdbe az elsõ csata elõtt
Dog: human nemesnél elején, Higheverben, törpe nemesnél/városi elfnélnél erõdbe, csata elõtt...többinél nem tudom
Leliana: elsõ városkában a csata után, Lotheringben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oghren: mélyutakra való induláskor
Shale: még nem tudom, de azt hiszem, a tó mellett lévõ sárga jelzésû városkában (majd valaki megerõsíti, így van-e)
Sten: Lotheringben, ha kihozod a ketrecbõl (amiért nem is hálás 😞 )
Wynne: mágusok tornyában
Zevran: random valamikor út közben, miután megvolt a bejátszás, hogy rád uszították
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
De tényleg ezek, ahogy a különbözõ karakterek beszélgetnek, ezek teszik annyira jó és életszerûvé az egészet 😉 Amellett, hogy végre egyszer egy játékban egy igazi mage karaktert is ki akarok próbálni (diablótól kezdve, wow-on át mindenhol inkább nem-varázsló vagy hibrid karaktereim voltak), a különbözõ kisérõ-variációk párbeszédei miatt másik partykkal is tuti végigviszem majd...meg azt hiszem, ez még, ha évek múlva elõkerül a polcról, akkor is fel fogja dobni 😉...
Ja, meg akkor Lelanát is berántom valami varázsló-spinével...Alászálás utánig már úgyis elveittem egyet /flex
Nem értem, Stennel mi bajotok, pl a gólemmel épületesek a párbeszédeik, mikor szidják az emberiséget, vagy mikor Leliana szívatja hogy virágot szed 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Why so serious?