18612

Dragon Age banner kép
Megrendelhető magyarul: 576KBYTE és a CD GALAXIS

Ha a patch után nem indulna, KATTINTS IDE

| SPECIALIZÁLÓDÁS | AJÁNDÉKOK |
  • offkorzreg
    most megkérdezném hogy az hol a fenében van,de inkább nem.nem vagyok képben msot tényleg,1 hete nem játszottam vele normálisan :D
  • MerlinW
    Nem volt cél a támadás, bocs. Csupán a legjelentéktelenebb részét ragadtad ki a kommentnek, ezen kaptam fel a fejemet:) Nameg a felgyülemlett SG-s "mindenben a hibát keresem" mentalitás átka, hogy olykor véletlenszerűen leteremtek egy-egy fórumozót:) Le kell néha vezetni a feszültséget:)
  • Micsu
    Ezen nem veszünk össze csak azért nem értettem a "támadó" postod mert normális hangnemben javítottalak ki :)

• MerlinW
    Én aztán nem sértődöm online:) Az "értem én de leszarom" elvet képviselem:)
  • Micsu
    Értettem a post mondanivalóját, bőven elég lett volna a fallout 3at és az obliviont említened, hülyeséget írsz és még te vagy megsértődve. Gratulálok
  • Fantusz
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Heaven csak azt követően lesz bejelölve a térképen, hogy Denerimben megtalálta a naplót - a tóparti utazást meg lehet spórolni, elég lett volna, ha elindul a hátsó ajtó felé.
  • MerlinW
    Basszus húzd a beled a Heaven-i kápolnába:)
  • MerlinW
    Örülök, hogy megértetted a post mondanivalóját. Gratulálok.
  • offkorzreg
    jajj ne érts félre,ez most nem nyavajgás.csak hozzászóltam a témához énis,tuti hogy tök egyszerű amúgy,sejtem azért hova menjek,nem sok lehetőség van amúgyis,csak sajnálom kicsit az időt a játékra,ennyi.^^
    nem szoktam már olyan intenzíven tolni a játékokat,és előtte borderlands is nagyon sok időt igénybe vett,szal most kicsit elég volt az addiktív játékokból.majd valamikor befejezem azért :)
  • Fantusz
    Most mit mondjak?
    Nem kötelező játszani, de ezt a küldetést nem tudod kihagyni, ha mégis végig szeretnéd vinni a főküldetést.
    Nyílvánvaló, hogy az urna nem egy tömegek által ismert helyen található, a lovagok is szétszéledve keresik.
    Denerimben, ha figyelmesebb lettél volna megspórolhattál volna egy kis kitérőt, ugyanakkor némi XP-től is elestél volna.
    A tónál nem sok helyre lehet menni, nem lesz nehéz a küldetést tovább pörgetni.
  • offkorzreg
    igen lehet :|
    most nem nagyon értem mit is kéne
  • Különc
    Gondolom Weylon is átbaszta
  • wedge31
    40 óra után durván nem vagy képben a játékban.
  • offkorzreg
    nem csodálkozok,csak nem tudom rá venni magam hogy fél napot azzal töltsek hogy azt keresem. :|
    ígyis már 40 óra a játékidőm. lenne vagy 55 mire végére érek,nem sok kedvem van hozzá pedig tetszik és érdekel.a tónál vagyok most,nem tudom mit kéne keresnem,faszért küldtek akkor oda ,lol.semmit nem tudtam meg :D
    vagyis hogy hová menjek mostan.lol
    tudom egy kicsit játszanom kellene vele és rájövök.majd talán rá szánom magam még :)
  • wedge31
    Ezek közül a Call of Cthulhu / az se bethesda / szerintem a legjobb ,jöhetne már mégegy igényes Lovecraft játék.
  • Micsu
    "Bethesda:
    * Pirates of the Caribbean:
    * Morrowind
    * Oblivion
    * Fallout 3
    * Call of Cthulhu
    * Rogue Warrior
    * WET "

ennek a felét csak kiadta a bethesda, ergo nem ők készítették
  • Fantusz
    Akkor miért csodálkozol, hogy nem találod, ha nem is keresed?
    Az urna megtalálása a főküldetéshez kapcsolódik, 4-5 helyszínt be kell járnod érte, s közben persze harc-harc, némi beszélgetéssel megfűszerezve.
    A fináléban ott lesz a sokat emlegetett híd... és az urna.
  • offkorzreg
    én meg az urnát nem találom,foggalmam sincs hogy hol keressem ,nem tom most hova menjek,jó nem sokat próbálkoztam még vele.nem volt kedvem :D
  • Boti5800
    Akkor már csak a törpék, a mágusokat lenyomtam már (sajna ott megpusztult az öregasszony, pedig de jól jönne most egy healer :D )Elég gyökérnek érzem magam, mert tök easyn nyomom és néha még így is szétcsapnak :S
    Becsületemre váljon hogy először játszom ki most

És köszi a segítséget
  • Sith
    Öhh ez esetben végig kell vinni a mellék questeket is értsd a törpék elfek mágusok támogatását is meg kell szerezni, gondolom ezután válik elérhetővé az ország gyűlés össze hívása című rész.
    Szóval akkor a törpék ás a mágusok hiányoznak neked.
  • Boti5800
    Eamon arl már meggyógyult, már az elfek támogatását is megszereztem, és Eamon elküldött hogy szerezzek még támogatókat..
    Ennyi :S
    Azt a küldetést ő kéne adja nekem? Az számít hogy én PC-n játszom?
  • MerlinW
    Jogos.
  • Sith
    A zárvány:
    A fö küldetés szálat kell folytatni meggyógyítani Redcliff earlját ez után tényleg lesz egy királynős feladat majd egy zárványos is na itt nyílik meg

A törpe szerelmes levelei
    Gondolom valahogy rá is lehet beszélni minden esetre ea leveleket el is lehet lopni (én így csináltam) ahol találkozol a törpe nővel ott van egy szoba a szobában láda a ládában a levelek

• Kandurex
    végjáték felé,...
  • wedge31
    Neverwinter Nights 2 Obsidian játék.
  • Boti5800
    Sziasztok! Az elf zárvány mikor fog megnyílni?? Valami királynőt kell kiszabadítani ha jól olvastam valahol, de az a quest hol van?
    Előre is köszi a segítséget
  • MerlinW
    Egyébként igazad lehet, így 4. végigjátszás után kezdek rájönni milyen rossz játék ez... hmm:))

Nincs azzal baj, hogy nem tetszik, előfordul.. nekem sem jött be pl a Diablo, vagy a Neverwinter, de elfogadtam, hogy a maga stílusában a legjobbak közé tartoznak. Nem kell ennyire szubjektívnek lenni. Vagy írj annyit, hogy neked nem tetszik, oszt viszlát.

Vannak játékok a piacon, ahol jogosan lehet felháborodni, de ez abszolút nem az. A sandbox RPG-k egy külön stílus, ahogy ez is.

Bethesda majdnem mindig sandboxolt, árkádosabb RPG-ket gyártott, Bioware pedig a jól bevált több mint 20 éves recept szerint dolgozik. Mindkettő jó, két szuper fejlesztőről beszélünk, azonban nem kell mindkettőt szeretni. Elismerés visztont ettől függetlenül jár nekik.

Bioware:
    * Dragon Age: Origins
    * Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood
    * Mass Effect
    * Jade Empire
    * Star Wars: Knights of the Old Republic
    * Neverwinter Nights
    * Neverwinter Nights 2
    * Baldur's Gate
    * Baldur's Gate II
    * MDK2
    * Shattered Steel

Bethesda:
    * Pirates of the Caribbean:
    * Morrowind
    * Oblivion
    * Fallout 3
    * Call of Cthulhu
    * Rogue Warrior
    * WET
  • Sasa20
    A törpéknél vagyok és egy megmérettetésen veszek részt itt meg kéne győznöm egy csávót hogy álljon ki de nem mer mert fenyegetik és vissza kellene neki szereznem szerelmes leveleket amik egy törpe nőnél vannak aki ugyanúgy indul a harcba de sosem sikerül meggyőznöm hogy adja ide a megmérettetés előtt így nem mer indulni akit fenyegetnek.
    Mit kell kérdeznem vagy csinálnom hogy ideadja?
  • xem
    Látom valakinek nem jön be ez a fajta játék. Akkor minek játszik vele? Ja lehet valamit elnézett, feltette a gépre, aztán csak döcög neki. Ez csak 1 tipp. Akkor játszon a szupermarióval
  • Különc
    Kösz, Ramy csinálta
  • wedge31
    Jó lett az új logod.
  • Különc
    93 új hsz 3 óra alatt, tudtam hogy biztos valaki okos vonzotta ide a népet
  • wedge31
    Nekem már ugy hiányzott egy ilyen troll mint te máskor már rég jöttek az ilyen arcok az értelmetlen fikázásal ,remélem még elnyomsz egypár röhejes hsz-t pl hogy nálad a G2 az rpg csucsa ezen percekig vidultam ez mindent elmond a hozáértésedröl...
  • himpike
    Loghain akkor marad meg ha a lányának adod a koronát.
  • Jimmyke
    Az RPGket csak MMOkból ismerő embereknek sajnos valóban luxus az olvasás. Bárcsak a 10 parancsolatból az 1. az RTFM lenne, nem anyáznának az emberek.
    Ha a BG1 kaotikus naplójából kéne megélnie a játékostársadalomnak, kevesen lennénk
  • JethroHUN
    De hát az elf oltáros küldi leírása, a naplóban is benne van
  • Tomy Lee
    Képtelen voltam olyan megoldást találni,hogy Loghain megmarad:((
    Miért nem sikerült ez?Itt írták többen,hogy lehet csapattag.
  • Sith
    Bocs hogy még én is bele ugatok a vitába de had kérdezzem meg az itt jelenlévők között van olyan aki akár az oblivion akár az egyéb "nyíltabb" játékok közben érzett olyat hogy "most melyiket is válasszam mert ez igen is fontos, ez igen is számít" én így voltam a DAO ban nem egyszer.
    A baj az a szabadsággal, hogy pont a szabadság miatt nem tudsz értelmes "epic" storyt összehozni. (mint lentebb írták, megölik elmegy stb)
    Tipikus MMO betegség irtó nagy nyílt világ quest: ölj meg 10 piros pókot, ölj meg 20 fekete pókot, gyűjts össze 30 pók gubót, öld meg a pók királynőt.

Itt a párbeszédek (persze a lehetőségekhez mérten) változnak a hozzá állásodtól addig mit csináltál, milyen fajú milyen nemű vagy. A társaid beleszólnak hogy te most ép mit is választasz.

Anno a morrowinddel kb egy évet játszottam (és sosem vittem végig mindig elmászkáltam, de jó most ilyen mod most újra teszem most máshogy fejlődök, (igen persze irtó szabad világ és magába szippantja az embert) de nem emlékszem semmire egy npc egy quest sem maradt meg bennem. mondjuk a nwn-ból vagy a kotor-ból a mai napig emlékszem dolgokra.
    Nem egy kategóra a kettő de ezt már annyiszor elmondtuk elmondtam. Lehetne olyan autót mi úgy megy terepen mint egy hummer olyan gyors mint egy lamborghini és annyit fogyaszt mint egy smart de gyanítom hogy közeljövőben ilyen autód nem lesz. Játékban is kompromisszumokat kell kötni:
    vagy nyílt világ ahol mindent lehet vagy kicsi de kidolgozott story vagy viszonylag egyszerű, de pörgős harcrendszer vagy összetettebb de lassabb sakkozósabb.
    Nem azt mondom hogy a másik rossz de egyszerre nem lehet mindenféle.

A lebutításról és az egyszerű questekről pedig annyit hogy még így is nehéz.. manapság nem divat az irtózatos nehéz fejtörő. (gyakorlatilag 2 vissza térő kérdés van a forumon az egyik ugye az urnánál a híd ami mondjuk 3 perc alatt kissakozható, vagy az elfeknél a kút, ami egyszerűbb már nem is lehetne lépésről lépésre le van írva. Mégis nap mint nap kérdezik. De ugyan ez áll mindenhol anno játszottam a Lord of The Ring MMO val régen a quest leirásban annyi volt hogy mittom én ott él a tó tól délre valahol a kereszteződésnél oszt találd meg. most quest tracker nyíl mutatja merre menj.. sajnos attól félek ez a jövő.
  • himpike
    Sokan elvesznek a tápolósdiban, holott a karakterválsztás egyben nehézségi szint is sok játékban. DAOben talán a felvethető NPCk száma csekély egyedül. Túl sok a harcos, a kutya limitáltan fejlődik, a gólem szintén.
  • b-type
    Ide tartozik még hogy a G3-t nem tudtam végigvinni, mert olyan cselekedetre kényszerített ami nem volt logikus a karakterhez..különben nem jutottam be az egyik helyszínre. Odáig egész jó volt...kivéve a barlangból a hegyen át kifutós mágust...úgy kellett elé állni, különben elveszett a hegyben..