Dragon Age

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 1.01b patch warez verzioval is siman mukodik? nincsen uj crack, vagy ilyesmi? Windows 7 alatt fut a jatek nalam !
Irjjon, aki probalta mar !
Elore is koszi!
oksa thx a gyors helpet
Mármint fenn a lovagokkal és aztán lenn is a miliciával? Mert csak akkor lesz kész. Ha minden ellenfél le lett ölve, akkor majd bejön egy bejátszás és tovább lép a program. Reggel lesz és lehet menni a megadott helyre.

Amennyiben úgy érzed minde ellenfelet leöltél és mégsem megy tovább a játék, akkor nézz körül alaposan mindenhol. Legrosszabb esetben töltsd vissza a csata elõtti mentésedet és csináld meg újra a csatát.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Sziasztok,Redcliffe-nél járok,megtámadták az élöhalottak a várost,megvédtük!De nem tudok senkivel sem beszélni,átkutattam már mindent esetleges további élöhalottak után ,de nem találtam egyet sem.Hogyan tovább?vmit nem jol csináltam?
MerlinW
A 4 kart meghúzod, elintézed a golemeket, és mész tovább. Roppant bonyolult😊

[merlinw.org]

MerlinW
Még nem, de elvileg a Hotfix javítja. Minden nap frissíti, érdemes nézegetni és töltögetni a patch-eket. Vagy várni januárig, addigra elkészül.

[merlinw.org]

Hello! Egy kérdés: amikor a semmi üllõjét keresem a törp bányban és van egy terem mérges gázzal és 4 karral... na ott van két ajtó azokat hogy kell kinyitni????

Tedd meg Te is legyszi !
õõ a hd pakk kommentekben azt írják h zavaróan csillámlik tõle pár text.,ebbõl észrevettél vmit?
MerlinW
Olvass vissza... #5410

[merlinw.org]

Akkor ezutan idonkent mesetaltatom kicsit.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Az lemaradt, hogy ha kutyával tisztíttatjuk ki magunkat, az neki azonnali stamina és HP regenerálódást jelent. Szóval gyógyul tõle. 😊

A landmark arra való, hogy ha a kutyát viszed magaddal és éppen õt irányítva ráklikkelsz a kérdéses landmark-ra, akkor az levizeli(megjelöli). Onnantól az adott map-on ha harcol a kutyesz, bonuszt kap támadásra, védekezésre, támadási sebességre és sebzésre. Elméletileg kapna critical-ra is, de ezt nem vettem észre.

A lelõhelyek meg nem látszanak. A kutya elmegy és a térképen körülnéz hátha lel valamit elásva vagy eldugva.

Tegnap kissé pontatlanul írtam meg a csapatoknak adható tárgyakért járó Xp mennyiséget.
No ami biztos (most teszteltem):
Elfeknek szánt alapanyagok darabja, típustól függetlenül (azaz 1 db deathroot vagy elfroot vagy szög vagy gomba) 10 xp. Ha berakunk a ládába 10 darabot ezek közül az 100 Xp.

Törpéknek a drágakövek típustól függetlenül (legalábbis ugyanannyit adott a program az amethyst, a topaz és a sapphire kövekért), darabonként 10 Xp.

Rúnák közül csak a novice és az expert rúnákat tudtam megnézni (csak ezek voltak pillanatynyilag meg grand master de azt nem kérik). mind az expert, mind a novice rúnák darabja 10 Xp.

Pénz a zsoldosoknak: 50 ezüst 10 Xp. 2 arany 42 Xp, 10 arany 225 Xp, 30 arany 750 Xp.

A végjátékban ha van elkölthetõ pénz vagy egyéb felszerelés, azokkal fel lehet húzni alaposan a karaktereinket.

Sziasztok

Valaki lenne olyan kedves, es leforditana a 1.01b patch tartalmat !?

Elore is koszonom !
Próbáld ki a törpe páriát is, az se kutya, bár meglehetõsen rövid...
Vigyázz, alapképzettségei inkább rogue felé tolják, mint harcos felé...

Sir Quno Jedi
A játék bármiféle patch nélkül hibátlanul végigtolható elvileg. Legalábbis én nem nagyon ütköztem semmi problémába.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hypo
nem nagyon

mennyire kiforrott a játék ? azt már tudom itteni kérdésemre választ kapva hogy olyan mint az nwn. kérdésem most az, hogy mennyire bugos, van e értelme még várni az újabb peccsekre mielõtt belekezdene az ember? illetve hogy egy nwn2-höz képest milyen a grafikai és egyéb megvalósítása?

BEAST
Nekem a human noble es a mage kezdesek tetszettek igazan, torpe sem volt rossz... city elf pedig bicskanyitogatoan jo volt :o amugy nekem is kulonosen tetszik hogy ennyi fele karakterrel lehetsz, az pedig meg jobb hogy barmelyikkel is kezdesz, a tobbi elotortenet szereploit igy is ugy is megismerheted, es a story akkor is megvolt, hogy nem te jatszottad. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sir Quno Jedi
Nemhiszem, mert nekem pl. az elsõ ksivárosban lévõ kocsmában IS talált jó cuccokat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

BEAST
Nem igazan, erdekes targyakat talalt mar teljesen random helyeken is a kutya.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sir Quno Jedi
Van négy karim:

- Dalish Elf Rugó Nõ íjász, õ már tizensokadik szintû és törpék, elfek megvannak vele fullra, most valahol a varitoronyban bóklászok
- Törpe Hercegnõ kétkezes harcos (õ most megy vissza törpéékhez rendet rakni lev7)
- Törpe Herceg pajzsos harcos (õ még nem csinálta meg a vadont sem lev4)
- Ember férfi mágus (õ most van a toronyba az ostagari ostromnál jelzõtüzileg, még alul lev5)

Mindegyikkel külön élvezet volt a keretsztorijukat végigtolni (elejét). Brutálisan jó ez a gamma, ahogy más szemszögekbõl és más aspektusokból is végigélhetjük, megismerhetjük a világát. Fenomenálisan jók a szövegek, a konverzációk, a fejlemények, a következmények. Fõleg a törpe udvar durva.

Az ilyen lelohelyek amugy latszanak akkor is, ha nincs ott az eb? Mert talaltam tobb olyan helyet(landmark?) amire azt mondja, most nincs mit kezdeni vele.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

BEAST
Jah xD Amugy neha egesz hasznos targyakat talal!

Sir Quno Jedi
Azt tudtátok, hogy a kutyával nem csak keresni lehet tárgyakat (akár épületekben, csatahelyszíneken is), hanem le is lehet vele nyalatni a páncélunkról a vért+agyvelõt, ha már idegesítõen mocskosak vagyunk! OJVÉ! 😄DD Hasznos állat!

Foleg, hogy PS3-on is igy nez ki, pedig ott azert a szem mashoz szokott. 😄
Ezt pusztan arra irtam, hogy nem vegeztek a keszitok valami jo munkat ezen a teren.
köszi.néztem képeket,így egész pofás
MerlinW
Erre nem tudok mit írni. Pech. Gyenge gépen logikusan nem használunk HD textura csomagot.

[merlinw.org]

Alapban eleg ronda, es amennyire ronda ahhoz kepest nagy a gepigenye, nekem eleg regi a gepem, de ennel sokkal szebb programok is futnam siman, ez pedig a nagyobb csataknal mar jelentosen belassul.
MerlinW
Én. Talajtexturákat nem tudja még a srác megcsinálni technikai okokból, de a fák, ajtók, sátrak, karakterek stb megvannak. Kitömörítva ~600+ MB. Nem annyira látványos, mint pl az Oblivionban a Quarl, de azért szebb lesz tõle mint volt.

Még csak egy hete kezdte el, ez az elsõ csomag, állítása szerint 1-2 hónap alatt újratexturázza az egész játékot.

[merlinw.org]

jah és nem is gondoltam erre h ettõl "gonosz" leszek😄
kösz SaGa a választ
A vege csak azon mulik, hogy Morrigan amikor le akar fekudni veled, hogy a gyerekebe szalljon a demon akarmije, ott elfogadod vagy elutasitod nem?
ezt a HD pakkot leszedte vki?
Nem lehet Jowan-t felvenni. Ha blood mage-et akarsz, akkor azt kineveled magad azáltal, hogy megszerzed a blood mage specializációt. Ez összesen +4 talent-et jelent.

pluhi
Kipróbáltam a végrehajtás dolgot a következõképp:
1. HP 25% alá esik, igyál
2. Ellenség: Bármely, Támadj
3. HP 75% alá esik, igyál

Sose ivott 75%-nál. Tehát ha teljesül egy feltétel, az ellenõrzés az elejétõl indul újra.
Az egész taktika rákfenéje ott van, hogy valójában nem lehet egy karit sem belõni fullosan. Nem lehet beállitani parancsot a hátbatámadásra, tehát a rugó kezét fogni kell. AOE nem megy, tehát mágust is pesztrálni kell. Healernél nincs feltétel, amivel használni lehetne az egész partyra kiható spelleket, pl. legalább 3 tag 75% alatt, mass heal. (Illetve ugrással talán, hmm.) Talán a tankot lehet a legjobban belõni, mivel ott nem sok képesség van, bár a taunt beállitása se egyszerû.
nah végigtoltam.
összvissz 80(!!) óra volt az elsõ karival hardon,21es rugó úrfi.kb 3-4 mellékküldi maradt.az állóképesség a Wade-es páncél miatt -12😄 a Morriganes endinget kaptam,mindenki boldog de olvasom h ez a badass befejezés,annak ellenére h kb végig jófiú voltam.jah a csaj brutál, sleep után egy nightmare és csumi.Sajna a dlc-k nincsenek meg,majd vmikó.
meg miután vége lett máshova már nem tudtam menni csak a táborba és újra ott volt😊
Még annyi,h Jowen ugye vérmágus,nem lehet vhogy megszerezni?
En meg soha nem hasznaltam a taktika kepernyot egy tulbonyolitott haszontalansagnak tartottam, mindent kezzel csinaltam, csak a nagyon nehez harcoknal kell beavatkozni ugy hogy minden kari pontosan azt csinalja amit akarok a harcok nagyresze az alapbeallitason elmegy. Sajnaltam a kepzettseg slotot a harci taktikara. 😄
Nem lesz jobb, viszont nem kapsz annyi gyogycsomagot, a loot rendszerbe be van allitva, hogy mikor cserelje le a lootot gyogycsomagra/gyogyfozetre. Normalon 12 gyogycsomagnal ha kevesebb van akkor nagy valoszinuseggel lecsereli (mondjuk valami osszetevorol vagy fegyverrol), hardon 8 darab, nightmaren 0, azaz sosem avatkozik bele. De ezen kivul nincs kulonbseg a lootban.
pluhi
Nagyon fontos az alap viselkedés jó megadása. A tooltip leirások elég egyértelmûek. Meg kell fontolni, hogy:
- Ha meglát egy ellen, ugorjon rá (aggressziv, távolságtartó), vagy ne
- menekülõ ellenfél üldözése kivánatos-e (alap, aggressziv)
- illetve támadjon-e ha rámásznak, vagy fusson (elõvigyázatos)
- ha nem talál a definiált szabályok között alkalmazhatót, támadjon-e az alap támadással, vagy ne(védekezõ, elõvigyázatos, passziv)

Ha nagyon alaposan megadod minden esetre az utasitásokat (kellhet a 25 slot mod), akkor jó választás lehet ez utóbbi három, valójában megspórolnak egy slotot, ahol megadod, hogy "valamit azér' lõjé".
Menekülõ ellenfelek üldözésébõl van a legtöbb galiba, szerintem jobb elkerülni ezeket a viselkedéseket. Ugyanez igaz az azonnali támadásra, ha meglátnak valakit. Általában nem jó ötlet, különösen nehezebb fokozaton.
Ha ez megvan, jöhet a szabályrendszer. A progi fentrõl lefelé csekkolja a szabályokat, amiket beállitottál. Ha valamelyik feltétele igaz az végrehajtódik, ha lehetséges. Ha nem igaz a feltétel vagy nem lehetséges az akció(nincs rá mana/stamina, CDn van), akkor tovább csorog. Jó kérdés, hogy mi van, ha végrehajtódott valami, tovább megy, vagy elõlrõl kezd? Nemtom, majd megpróbálom tesztelni. Ha elõlrõl kezd, akkor egy alap támadás parancs után tehetsz bármit, szinte sose fog rácsorogni.
Ebbõl a szisztémából következik, hogy a legfontosabb feltételekkel kezdünk. Wynne-nél a gyógyitások legyenek feljebb a védõ és staminatöltõ cuccoknál, különben a 20% HP-n lévõ tank stamináját fogja tölteni (adott esetben), ahelyett, hogy felgyógyitaná.
A különbözõ feltételek viszonylag világosak, mondjuk a bénult/bódult, lomha/mosgásában korlátozott közti határok nem túl egyértelmûek. Hogy miért hiányzik mondjuk az "eszméletlen" az nekem magas, automata felélesztés kilõve...
Ugyanigy a "harc" feltétel sem lenne rossz, hogy a bevonatok felkenése is magától menjen.
Alap buffokat érdemes betenni a lista elejére (fenyegetés, fagyfegyverek stb.) Igy ezeket mindig bekapcsolva tartják.
A parti felállása sokféle lehet és lényeges, hogy kit irányitunk. Az alap tank, DPS, DPS, healernél pl. a tankot vezetve a többieknek megadhatjuk, hogy a tank célpontját verjék, illetve pár önvédelmi fortély jól jön, ha van. AOE kizárva, kivétel, ha nincs baráti tûz.
ha nehezebb fokozatban tolja az ember jobb lesz a loot? vagy tökm1?
TopGun
Koszonet a linkert!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

robotnyk
ahogy nézem, ez az új patch (1.01b) csak annyiban új, hogy a visual c update benne van, így már nem hal meg senkinél patchelés után.
MerlinW
HD Textures 0.9

S ezzel a Dragon Age Nexus mod oldal is elindult.

[merlinw.org]

Csak ha elárulod nekik és akkor se mmindegyik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Részemrõl a hamvakat megsemmisítettem, miután egy adagot eltettem magamnak. Nem volt ott egyik nyavajgós kísérõm sem. Kifelé menet "felvettem" a specializációt, majd kinyírtam Kolgrim-ot és a sárkányt is. Visszatérve a táborba meg simán azt hazudtam a vallásosok azon kérdésére hogy mi van a hamvakkal, hogy megvannak, jól vannak õrizve. Bevették, így nem volt galiba.
Ugyanígy Shale feje is átverhetõ és akkor nem balhézik az üllõ megalkotójának halála és az üllõ megléte miatt.
Egyedül a Redcliff-i incidens, ha kinyírod anyucit vagy a kissrácot, annak a következménye nem kerülhetõ el Alistair szempontjából, mert õ úgyis odamegy és balhézik.

Leliana esetében meg úgysem az számít hogy mit csináltál az úrnával és tartalmával. Legyél nála 100-as, legyen meg a quest-je és mehet a kufirc ha jól alakítod a párbeszédet.

A kasztokhoz lévõ specializációk meg valóban csak nekik elérhetõek. Így nem lehetsz harcossal arcane warrior, ahogy mage-el sem lehetsz mondjuk reaver vagy champion. De a speckók unlcok-olása alapvetõen nem igényel konkrét kasztot. Kivétel van, de ez az ami a szabályt erõsíti. 😊

Igen.
Soldier's peak, meg a Gólemes?
Hiányzik kicsit belõle, ami a Badur's gate-ben megvolt,hogy a területeken át kellett menned, és újragenerálta a "gyengébb" szörnyeket, amúgy fasza game
Utolag is megorrolhatnak a taborban. Nem tudom hany ora volt 70 talan a 2 DLCvel egyutt.